- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
elalis bana mı yürüyon sen
uyu azcık yaa pazar bugün tatil yapAyy ölüyorum yorgunluktan... oğlanı şimdi uyuttum uykum var ama işlerde beni beklerrr
Maalesef cnm yaa.. bugün normal evimizdeyiz bi iş için geldik yaylaya geçecez akşama doğru.. işlerimi halletmem lazım.. bide 7de kalktım oğlum saolsun :))uyu azcık yaa pazar bugün tatil yap
işler bitmez yavrum ya git uyu fırsatın varkenAyy ölüyorum yorgunluktan... oğlanı şimdi uyuttum uykum var ama işlerde beni beklerrr
üst msjda yazdım cnm.. yaylaya geçecez işleri bitirmem lazım. Eşim oğlumu alıp traşa gitti.. onlar gelene kadar mutfak bitse bari.. çamaşırları hallettim ama onlar göze gelmez şimdi mutfağı halledim :))işler bitmez yavrum ya git uyu fırsatın varken
üst msjda yazdım cnm.. yaylaya geçecez işleri bitirmem lazım. Eşim oğlumu alıp traşa gitti.. onlar gelene kadar mutfak bitse bari.. çamaşırları hallettim ama onlar göze gelmez şimdi mutfağı halledim :))işler bitmez yavrum ya git uyu fırsatın varken
cevap yazdıktan sonra gördümüst msjda yazdım cnm.. yaylaya geçecez işleri bitirmem lazım. Eşim oğlumu alıp traşa gitti.. onlar gelene kadar mutfak bitse bari.. çamaşırları hallettim ama onlar göze gelmez şimdi mutfağı halledim :))
ay çok zorMaalesef cnm yaa.. bugün normal evimizdeyiz bi iş için geldik yaylaya geçecez akşama doğru.. işlerimi halletmem lazım.. bide 7de kalktım oğlum saolsun :))
Proteinli süt Pınar’ın.. Spor hocam önermişti.. Oh 8 puana yükseldik şükürkahvaltı güzel
proteinli süt paket ürün müihtiyacın yok ona
aradaki ya hurma ya armut olmalıydı hurma zaten yeterince şekerli
akşam yayla çorbası ,pirinç
spor gene efsane
su güzel
puanın 8
Bu beeennnay çok zorçocuk büyütürken zorlandığım tek şey uykusuzluktu.şimdi ben kalkıp sıkılıyorum.kalkın da iki çift laf edelim sıkıldım diyorum.annneeeeeeeeeğeğğğğ lütfen kapıyı kapatır mısın
hee ben sandım protein tozu falan öyle bişey içtinProteinli süt Pınar’ın.. Spor hocam önermişti.. Oh 8 puana yükseldik şükür
havalandırıyon inşallah odayıBu beeennnOdamın kapısı açık kalmamalı.. Hemen diyorum kii ‘kapıyı kapatınız’
bende de var işte senden iki adetBu beeennnOdamın kapısı açık kalmamalı.. Hemen diyorum kii ‘kapıyı kapatınız’
valla benimkiler panjuru bile açmıyolarhavalandırıyon inşallah odayı
Yok yok bu normal süt... Tavsiye ederim tadıı çookguzeeelhee ben sandım protein tozu falan öyle bişey içtin
Ahaha camım açık hep dehavalandırıyon inşallah odayı
Aaa üniversite sınavına mı girdiler.. İstediği yerler oluyodur umarımbende de var işte senden iki adetşimdi sınav stresi de bitti vay anam 7-24 uyuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?