Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2017 de girmiş vizyona geçen sene yani

Canım ne yaptınız? Su çiçeği salgını var ihmal etme olabilir
İsilikmis canım krem verdi hergun banyo yaptırın gecmezse cildiyeye goturun dedi
Sağolasın canim
oruç menülerini beğenmiyorum pembik.sahurda hiçbişey yemiyosun
akşamın güzel su 3e tamamla oruç tutuyosun
spor okey
puanın 7
sahurda yiyemiyorum canım sabah mide bulantısıyla kalkiyom bugün biseyler yedim ama sabah bulantı ile uyandım su 3 gecti

pembiş geçmiş olsun canım,dün okudum ama yazamadım arada kaynadı

arden32 tekrar geçmiş olsunnn cnm

Ben de ise 2 dk mola verdim ama bitmişim daha da banyo full çiflenenerek camasir suyun ilen yıkanacak kendimi de yıkayan ama halim yok banyolara da gitmek istiyorum kese falan yaptırmak ama hiç halim kalmadı

cakil80 Melegiimm22 gecmisler olsun
Gunaydin herkeze
Kızlar cok gecmış olsun tam bayrama ters denk gelmiş iyi olursunuz inşallah
günaydın canım
Geçmiş olsun canım

Sagolun kızlar oksurugumden herkes korktu havaalanında karantinaya alınmış gibi oturuyorum etrafım bir anda boşaldı ciğerimi bırakıp gideceğim sanki

vaaaaayyyy retro_hippo kuzum 33 kilo ne yaaaaa ben seni 15-20 arası verdin diye biliyorum .valla azminize hayranım helal olsun koçlarım benim

not:size yürümüyorum
33 mü :)) 38 kilo verdim cnm bakma şu ara 3 kilosunu aldım ama 64.5 ile mezun oldum şimdi 67-67 arası onu da anamda aldım :))

pembiş geçmiş olsun canım,dün okudum ama yazamadım arada kaynadı
Sağolasın canim
Bende çok yoruldum işleri halletmeye oruclu halde baya yürüdüm eve gelince uykum geldi ama kızlar uyanık sonrada kızlar uyudu benim uyku gitti
Ya bir de ne sorucam bu baykuş ödülünü alabilmek için hedefe gelmem gerekmiyor muydu acaba biri benk aydınlatabilir mi
Canım baykuşlar listede olduğumuzun simgesi hedefe ulaşınca zaten mezun oluyoz o zaman da kep veriliyor
Sagolun kızlar oksurugumden herkes korktu havaalanında karantinaya alınmış gibi oturuyorum etrafım bir anda boşaldı ciğerimi bırakıp gideceğim sanki
Çok çok geçmiş olsun tekraren canım baya kapmissin
ağzını hayır aç ama yok merak etme rabbim sizlere versin de yeğen sevelim azicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…