- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Mali beni beğeniyordumenünün herşeyine bayıldım
10 puan
olmadı malesefAaa üniversite sınavına mı girdiler.. İstediği yerler oluyodur umarımBen de hep yatıyorum yalan yok valla
2017 de girmiş vizyona geçen sene yaniSelam, iyi pazarlarAlisveris, hazirlik, kurbanlik, gitmece-gelmece...guzel bir tempoda gidiyor. Sizde keyifler nasil?
Gecmis olsun canim
Guzel film ama eski kuzum o
Yeni bina canisi, normal bu aksakliklar. Oturur zamanla. Senin keyfin nasil?
Ne guzel. Bizim de elimize gecse oyle dogali. Ancak emekli olunca tasi taragi toplar guzel bir yere yerlesiriz herhalde
Keyfin niye yok guzellik?
İsilikmis canım krem verdi hergun banyo yaptırın gecmezse cildiyeye goturun dediCanım ne yaptınız? Su çiçeği salgını var ihmal etme olabilir
Sağolasın canimSelam, iyi pazarlarAlisveris, hazirlik, kurbanlik, gitmece-gelmece...guzel bir tempoda gidiyor. Sizde keyifler nasil?
Gecmis olsun canim
Guzel film ama eski kuzum o
Yeni bina canisi, normal bu aksakliklar. Oturur zamanla. Senin keyfin nasil?
Ne guzel. Bizim de elimize gecse oyle dogali. Ancak emekli olunca tasi taragi toplar guzel bir yere yerlesiriz herhalde
Keyfin niye yok guzellik?
sahurda yiyemiyorum canım sabah mide bulantısıyla kalkiyom bugün biseyler yedim ama sabah bulantı ile uyandım su 3 gectioruç menülerini beğenmiyorum pembik.sahurda hiçbişey yemiyosun
akşamın güzel su 3e tamamla oruç tutuyosun
spor okey
puanın 7
pembiş geçmiş olsun canım,dün okudum ama yazamadım arada kaynadıİsilikmis canım krem verdi hergun banyo yaptırın gecmezse cildiyeye goturun dedi
Sağolasın canim
sahurda yiyemiyorum canım sabah mide bulantısıyla kalkiyom bugün biseyler yedim ama sabah bulantı ile uyandım su 3 gecti
Kızlar cok gecmış olsun tam bayrama ters denk gelmiş iyi olursunuz inşallah
günaydın canım
Gunaydin canlarrrrr hastalara gecmis olsunnn.
Biz de koye gidiyoruz bugun.Bayramin ilk günü doncez nasipse.son gunu de zaten yolculuk inşallah.
@MiuLego bebisim tum takimin listesini paylastin mi?gecmis yaparak geldim hep ama gozumden mi kacti acaba.Yarinki bildirimler icin lazim oluyor
Geçmiş olsun canım
33 mü :)) 38 kilo verdim cnmvaaaaayyyyretro_hippo kuzum 33 kilo ne yaaaaa ben seni 15-20 arası verdin diye biliyorum .valla azminize hayranım helal olsun koçlarım benim
not:size yürümüyorum
İsilikmis canım krem verdi hergun banyo yaptırın gecmezse cildiyeye goturun dedi
Sağolasın canim
sahurda yiyemiyorum canım sabah mide bulantısıyla kalkiyom bugün biseyler yedim ama sabah bulantı ile uyandım su 3 gecti
valla mı33 mü :)) 38 kilo verdim cnmbakma şu ara 3 kilosunu aldım ama 64.5 ile mezun oldum şimdi 67-67 arası onu da anamda aldım :))
Boyum 175valla mı64.5 le nasıl mezun etti seni miu,hiç ona göre bi rakam değil
olsun o cücüğünü çıkarmadan mezun etmezBoyum 175hedefim 64tü..
Sağolasın canimpembiş geçmiş olsun canım,dün okudum ama yazamadım arada kaynadı
Bende çok yoruldum işleri halletmeye oruclu halde baya yürüdüm eve gelince uykum geldi ama kızlar uyanık sonrada kızlar uyudu benim uyku gittiarden32 tekrar geçmiş olsunnn cnm
Ben de ise 2 dk mola verdim ama bitmişim daha da banyo full çiflenenerek camasir suyun ilen yıkanacak kendimi de yıkayan ama halim yok banyolara da gitmek istiyorum kese falan yaptırmak ama hiç halim kalmadı
Canım baykuşlar listede olduğumuzun simgesi hedefe ulaşınca zaten mezun oluyoz o zaman da kep veriliyorYa bir de ne sorucam bu baykuş ödülünü alabilmek için hedefe gelmem gerekmiyor muydu acaba biri benk aydınlatabilir mi
Çok çok geçmiş olsun tekraren canım baya kapmissinSagolun kızlar oksurugumden herkes korktu havaalanında karantinaya alınmış gibi oturuyorum etrafım bir anda boşaldı ciğerimi bırakıp gideceğim sanki
ağzını hayır aç ama yok merak etme rabbim sizlere versin de yeğen sevelim azicik
Hayırdır mali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?