- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Evet ist a döndüm 4 saat çalışıp geri döneceğim ailemin yanına ama kulağım çok korkutuyor beni burda tek başıma ne yapacagimi da bilmiyorum moral olarak çökmüş durumdayimCanım sen nerden nereye gittin ki ? Eve mi döndün?
Canım o zaman benim dediğim damla iyi gelir çakılacakil80
Kuzum üstte mesajda gördüm..
Şimdiii eğer burnun tıkadıysa, sinüslerin tıkladıysa uçmakta kuşağının öyle olması normal.. bana çok olur, ilk olduğunda 16 saatlik bir uçuşta olmuştu ağlamaktan gözlerim kanadı vaşlahi, 1 hafta da duyamadım, bunun üstüne iyice araştırdım, hemen bir bütün spreyi al, burnunu iyice aç, şu minik kulak tıkaçları var ya onlardan al ve uçak kalkmadan tak, ardından hemen bir sakız at ağzına, uçakta koridor tarafında otur..
Şu an için isr yapacak birşey yok, bol bol sakız çiğne, 1 haftaya max. düzelir..
Bir de uçak küçük uçaksa daha fena yapıyor, büyükler o kadar kötü yapmıyor, geçmiş olsun, ay aklıma geldi yine, bana da çok oluyor nalet olsun, ama ilk seferki gibi değil çok şükür artık ger uçağa biniciye hazırlıklı biniyorum.. geçmiş olsun..
Yaaa bu ne 4 saat için dönmekEvet ist a döndüm 4 saat çalışıp geri döneceğim ailemin yanına ama kulağım çok korkutuyor beni burda tek başıma ne yapacagimi da bilmiyorum moral olarak çökmüş durumdayim
ne gömdün geneTüh yaaaaa
Arada kaynatırım sandım
okee sıkıntı yok o zamanMenemen çoktu, canım meyve isteyince onu yedim sonra da acıkmadığım için yoğurtlama yedim kaptanımYarın jillian yapmaya başlayacağım o yüzden bugün az tuttum sporu
ha şöyle bi güzel sahur gördüm gözüm gönlüm açıldı afferim pembikime
çok güzel menü kuzum
puanın 10
Canım o zaman benim dediğim damla iyi gelir çakıla
Mali sen puanları çok bol veriyon az kıshünkarım eflal
Ben yarin öğlen yine binecegim arka arkaya binsem sorun olur mu kulağımda üst üste 2 kez olunca. Burun spreyi var onu sıktım uçakta kulak tıkacı ve sakız da alırım kulağıma zarar vermez dimi hala duyamıyorum çünkücakil80
Kuzum üstte mesajda gördüm..
Şimdiii eğer burnun tıkalıysa, sinüslerin tıkalıysa uçakta kulağının öyle olması normal.. bana çok olur, ilk olduğunda 16 saatlik bir uçuşta olmuştu ağlamaktan gözlerim kanadı vaşlahi, 1 hafta da duyamadım, bunun üstüne iyice araştırdım, hemen bir burun spreyi al, burnunu iyice aç, şu minik kulak tıkaçları var ya onlardan al ve uçak kalkmadan tak, ardından hemen bir sakız at ağzına, uçakta koridor tarafında otur..
Şu an için ise yapacak birşey yok, bol bol sakız çiğne, 1 haftaya max. düzelir..
Bir de uçak küçük uçaksa daha fena yapıyor, büyükler o kadar kötü yapmıyor, geçmiş olsun, ay aklıma geldi yine, bana da çok oluyor nalet olsun, ama ilk seferki gibi değil çok şükür artık her uçağa binerken hazırlıklı biniyorum.. geçmiş olsun..
aha okurkene bele oldumHiç bir fikrim yok, tam işler bitti çayımı aldım oturdum şıp şıp burnum aktı, anaaa sümüğüm niye akıyor dedimbaktım kan öyle işte.
Yorulmak mıbol temizlik, sarma ,aşure, çamaşır, market alışverişi iki kuduruk bir asabi kocayla koştur coştur hoştur moştur
Market alışverişini bütün gün uyuyup akşama bırakan işlerimi aksatan kocaüstelik gece balıkta olan onun yüzünden öksüren büyük oğlanla oturma odasında sabahlamak zorunda kalan yorgun, gergin bir kadınım
Galiba stresten kanamış
Sorma boşu boşuna gelip gideceğim ve korkuyorum daYaaa bu ne 4 saat için dönmek
kısayım mıMali sen puanları çok bol veriyon az kıs
aha okurkene bele oldum
ben evlenmicem demek için çok geç kaldım sanırım
çocuk doğurmayabilirim
evet mantıklı
Bence çok kıs sen ne öyle alışacaklar rahatakısayım mı
ama spor yapıyolar menüler de güzel napim hekadiyolar
gene miŞööö ile başlıyor biiiyettt’le bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?