Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cakil80
Kuzum üstte mesajda gördüm..
Şimdiii eğer burnun tıkalıysa, sinüslerin tıkalıysa uçakta kulağının öyle olması normal.. bana çok olur, ilk olduğunda 16 saatlik bir uçuşta olmuştu ağlamaktan gözlerim kanadı vaşlahi, 1 hafta da duyamadım, bunun üstüne iyice araştırdım, hemen bir burun spreyi al, burnunu iyice aç, şu minik kulak tıkaçları var ya onlardan al ve uçak kalkmadan tak, ardından hemen bir sakız at ağzına, uçakta koridor tarafında otur..
Şu an için ise yapacak birşey yok, bol bol sakız çiğne, 1 haftaya max. düzelir..
Bir de uçak küçük uçaksa daha fena yapıyor, büyükler o kadar kötü yapmıyor, geçmiş olsun, ay aklıma geldi yine, bana da çok oluyor nalet olsun, ama ilk seferki gibi değil çok şükür artık her uçağa binerken hazırlıklı biniyorum.. geçmiş olsun..

Canım o zaman benim dediğim damla iyi gelir çakıla

Ben yarin öğlen yine binecegim arka arkaya binsem sorun olur mu kulağımda üst üste 2 kez olunca. Burun spreyi var onu sıktım uçakta kulak tıkacı ve sakız da alırım kulağıma zarar vermez dimi hala duyamıyorum çünkü

aha okurkene bele oldum
ben evlenmicem demek için çok geç kaldım sanırım
çocuk doğurmayabilirim
evet mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…