Kulak konusunda bilemiyorum ki riskli çakılSorma boşu boşuna gelip gideceğim ve korkuyorum da
he yaa bayram geliyo demimemlekete taşınma o zaman bayram hazırlığı olmaz, bu da bir seçenek
Bayram tatlısını bayram gelmeden yiyor flogene mi
allahım sana geliyorum
karı şöbiyetlerin arasında kulaç atıyo resmen
tamam kısayım 7den yukarı not vermicem artıkınBence çok kıs sen ne öyle alışacaklar rahata
Ben de aktarmalı uçak olduğundan arka arkaya binmiştim, baya ağrıdı, srnin rahatsızlığın nedir, doktor niye binme dedi acaba?Ben yarin öğlen yine binecegim arka arkaya binsem sorun olur mu kulağımda üst üste 2 kez olunca. Burun spreyi var onu sıktım uçakta kulak tıkacı ve sakız da alırım kulağıma zarar vermez dimi hala duyamıyorum çünkü
bayram şekeri gibi yumuş yumuş yusyuvarlak olucak haberi yokBayram tatlısını bayram gelmeden yiyor flo
Amaaan mali en güzeli seninki bende 4 sene gurbetteydim, bir bayramda gelmedik memlekete nasıl mutlu olmuştumhe yaa bayram geliyo demi
ben hep bayram gelmiş neyime modunda olduğum için 8 senedir ,o ayrıntıyı atlamışım
Bana hergün bayram ama deli değilimBayram tatlısını bayram gelmeden yiyor flo
kapımı çalan yok uleAmaaan mali en güzeli seninki bende 4 sene gurbetteydim, bir bayramda gelmedik memlekete nasıl mutlu olmuştumbayramda tatile gidenlere kızmıyorum ben artık
1 sene yok sonra amagene mi
allahım sana geliyorum
karı şöbiyetlerin arasında kulaç atıyo resmen
bi senelik yedin zaten1 sene yok sonra ama
Fıstık yoksa yemembi senelik yedin zaten
şerbet dökseler bizi de yicen utanmasan
Evet
Bizden ala fıstık mı varFıstık yoksa yemem
Şiddetli üşütme nedeniyle kulaklarım bile kızarmış uçakta riskli zarı delinebilir dedi iş için heri döndüm yarın ailemin yanına dönmeye korkuyorum. Uçağa binerken ağrı kesici burun acıcı hepsini yaptım.bi de sürekli yudum yudu. Su ictim ama buna rağmen çok agrım oldu korkuyorum yarın dönmeye. Dönmezsem de 1 hafta tek başıma ne yapacağım eşim adana da tüm aile ordaBen de aktarmalı uçak olduğundan arka arkaya binmiştim, baya ağrıdı, srnin rahatsızlığın nedir, doktor niye binme dedi acaba?
Her uçuşta olmuyor bir de, eğer yükselme ve Akçam’ları ani yaparlarsa basınç farkına kulak zarın uyum sağlayamadığından oluyor, yazık benekler de bu yüzden ağlıyor uçakta..
Özellikle iniş ve kalkışlarda çok dikkat et.. ben 1 hafta sonra yavaştan duymaya başlamıştım, geçti tamamen.. ağzını kapatma, burnunu aç, kulağını tıka işşallah birşey olmaz
Flonun hedef 65, anladım benMenüm
Sabah (9.30)
1 tereyağlı tost ekmeği
Öğlen(12.30)
1 muz
Öğlen (17.00)
1 pirzola
Accık ahtapot salatası
1 dilim ekmek
Akşam(21.30)
1 somonlu wrap (lavaşlı birşey işte içimde somon ve salata var)
(Şöbiyet yemedim, yokladım bir şöyle ama aklıma yarının pazartesi olduğu geldi)
So bol
Spor temizlik oh yeah
malipina @MiuLego
Otobüsle gitsen nasıl olur?Şiddetli üşütme nedeniyle kulaklarım bile kızarmış uçakta riskli zarı delinebilir dedi iş için heri döndüm yarın ailemin yanına dönmeye korkuyorum. Uçağa binerken ağrı kesici burun acıcı hepsini yaptım.bi de sürekli yudum yudu. Su ictim ama buna rağmen çok agrım oldu korkuyorum yarın dönmeye. Dönmezsem de 1 hafta tek başıma ne yapacağım eşim adana da tüm aile orda
Flonun hedef 65, anladım ben
Ye ye daha karbon ye
Balon gibi gezcen sonunda
Spor falan hak getire zaten
Puann 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?