Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de aktarmalı uçak olduğundan arka arkaya binmiştim, baya ağrıdı, srnin rahatsızlığın nedir, doktor niye binme dedi acaba?
Her uçuşta olmuyor bir de, eğer yükselme ve Akçam’ları ani yaparlarsa basınç farkına kulak zarın uyum sağlayamadığından oluyor, yazık benekler de bu yüzden ağlıyor uçakta..
Özellikle iniş ve kalkışlarda çok dikkat et.. ben 1 hafta sonra yavaştan duymaya başlamıştım, geçti tamamen.. ağzını kapatma, burnunu aç, kulağını tıka işşallah birşey olmaz

he yaa bayram geliyo demi
ben hep bayram gelmiş neyime modunda olduğum için 8 senedir ,o ayrıntıyı atlamışım
Amaaan mali en güzeli seninki bende 4 sene gurbetteydim, bir bayramda gelmedik memlekete nasıl mutlu olmuştum bayramda tatile gidenlere kızmıyorum ben artık

Amaaan mali en güzeli seninki bende 4 sene gurbetteydim, bir bayramda gelmedik memlekete nasıl mutlu olmuştum bayramda tatile gidenlere kızmıyorum ben artık
kapımı çalan yok ule
çocuklar bile şeker istemeye çalmıyolar kapımı nasıl ürküyolarsa benden

Menüm

Sabah (9.30)
1 tereyağlı tost ekmeği

Öğlen(12.30)
1 muz

Öğlen (17.00)
1 pirzola
Accık ahtapot salatası
1 dilim ekmek

Akşam(21.30)
1 somonlu wrap (lavaşlı birşey işte içimde somon ve salata var)
(Şöbiyet yemedim, yokladım bir şöyle ama aklıma yarının pazartesi olduğu geldi)
So bol
Spor temizlik oh yeah
malipina @MiuLego

Şiddetli üşütme nedeniyle kulaklarım bile kızarmış uçakta riskli zarı delinebilir dedi iş için heri döndüm yarın ailemin yanına dönmeye korkuyorum. Uçağa binerken ağrı kesici burun acıcı hepsini yaptım.bi de sürekli yudum yudu. Su ictim ama buna rağmen çok agrım oldu korkuyorum yarın dönmeye. Dönmezsem de 1 hafta tek başıma ne yapacağım eşim adana da tüm aile orda

Flonun hedef 65, anladım ben
Ye ye daha karbon ye
Balon gibi gezcen sonunda
Spor falan hak getire zaten
Puann 5

Otobüsle gitsen nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…