Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok mu yordun kendini burnun niye kanadı
Hiç bir fikrim yok, tam işler bitti çayımı aldım oturdum şıp şıp burnum aktı, anaaa sümüğüm niye akıyor dedim baktım kan öyle işte.

Yorulmak mı bol temizlik, sarma ,aşure, çamaşır, market alışverişi iki kuduruk bir asabi kocayla koştur coştur hoştur moştur

Market alışverişini bütün gün uyuyup akşama bırakan işlerimi aksatan koca üstelik gece balıkta olan onun yüzünden öksüren büyük oğlanla oturma odasında sabahlamak zorunda kalan yorgun, gergin bir kadınım
Galiba stresten kanamış

O kapıyı kapatmıyacaaam, büyüyünce onları uyutmuyacaaam, ni ha ha ha

minnakım
menemeni dolu dolu yedin inşallah
aradaki meyveler fazla
akşamın az ,bi kase yemek mi olur
spor az
puanın 8
Menemen çoktu, canım meyve isteyince onu yedim sonra da acıkmadığım için yoğurtlama yedim kaptanım Yarın jillian yapmaya başlayacağım o yüzden bugün az tuttum sporu

Okurken ben yoruldum valla, Allah kolaylık versin

Canım dr ne verdi? Iliadin diue bir damla var burna damlatılıyor kulak tıkanıklığı vs de etki ediyor. Üç gün kullanıyor sadece. Eczaneye sor istersen

Az önce de burnum kanadı, yorgunluktan zaar

Kendi kendime biye konuşuyorum ki ben delimiyim
Geçmiş olsun eflal, yorma kendini çok
Kendi kendine konuşmak da bağımlılık yapıyor ama deli değilsin, değilsinizdir işşallah, bu takımda en çok kendi kendine konuşan benim sanırım, deli de değilim, değilimdir işşallah, değilim net

Deli değilim değilsin değiller
Sağol canım uzandım şimdi

Canım dr ne verdi? Iliadin diue bir damla var burna damlatılıyor kulak tıkanıklığı vs de etki ediyor. Üç gün kullanıyor sadece. Eczaneye sor istersen
Sabah doktor uçağa binemezsin demişti kulak zarın yırtılır dedi ama.ben mecburen bindim şimdi yarın sabah çalışıp geri uçakla döneceğim kulağımı çok zorlamış olacağım sanirim korkuyorum ama bayramda tek başıma ne yapacagimi da bilemedim moralim sıfır oldu

Canım sen nerden nereye gittin ki ? Eve mi döndün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…