Noluyor ki ben geçmişteyimkendinize gelin ule eflal geldi
çok mu yordun kendini burnun niye kanadıAz önce de burnum kanadı, yorgunluktan zaar
Kendi kendime biye konuşuyorum ki ben delimiyim
herkes kendine gelsin diye dedimNoluyor ki ben geçmişteyim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Benim de olmadı istediğim yerler, tekrar deneyeceğim nasipse..olmadı malesefistediğim yer olmazsa gitmem dedi büyük.tekrar hazırlanıcak
Hiç bir fikrim yok, tam işler bitti çayımı aldım oturdum şıp şıp burnum aktı, anaaa sümüğüm niye akıyor dedimçok mu yordun kendini burnun niye kanadı
Heee desturrrr eflal geldiherkes kendine gelsin diye dedim
O kapıyı kapatmıyacaaam, büyüyünce onları uyutmuyacaaam, ni ha ha haay çok zorçocuk büyütürken zorlandığım tek şey uykusuzluktu.şimdi ben kalkıp sıkılıyorum.kalkın da iki çift laf edelim sıkıldım diyorum.annneeeeeeeeeğeğğğğ lütfen kapıyı kapatır mısın
Menemen çoktu, canım meyve isteyince onu yedim sonra da acıkmadığım için yoğurtlama yedim kaptanımminnakım
menemeni dolu dolu yedin inşallah
aradaki meyveler fazla
akşamın az ,bi kase yemek mi olur
spor az
puanın 8
Sen 15 20 kiloyu küçümsüyormusunvaaaaayyyy @kaRamMell kuzum 33 kilo ne yaaaaaben seni 15-20 arası verdin diye biliyorum .valla azminize hayranım helal olsun koçlarım benim
not:size yürümüyorum
Okurken ben yoruldum valla, Allah kolaylık versinHiç bir fikrim yok, tam işler bitti çayımı aldım oturdum şıp şıp burnum aktı, anaaa sümüğüm niye akıyor dedimbaktım kan öyle işte.
Yorulmak mıbol temizlik, sarma ,aşure, çamaşır, market alışverişi iki kuduruk bir asabi kocayla koştur coştur hoştur moştur
Market alışverişini bütün gün uyuyup akşama bırakan işlerimi aksatan kocaüstelik gece balıkta olan onun yüzünden öksüren büyük oğlanla oturma odasında sabahlamak zorunda kalan yorgun, gergin bir kadınım
Galiba stresten kanamış
Canım dr ne verdi? Iliadin diue bir damla var burna damlatılıyor kulak tıkanıklığı vs de etki ediyor. Üç gün kullanıyor sadece. Eczaneye sor istersenKızlar benim kulağım çok kötü uçakta çok agrım oldu resmen beyin kanaması gibiydi. Şuan duymuyorum sanki denizin altından hafif uğultu var. Bu yarına kadar geçer mi yarın 5 de yine uçağa binecegim gözüm korktu valla. Grip olunca kullan nasıl etkileniyor böyle bilen var mi kulağımın ici kipkirmiziymis nasıl oluyor merak ettim
Geçmiş olsun eflal, yorma kendini çokAz önce de burnum kanadı, yorgunluktan zaar
Kendi kendime biye konuşuyorum ki ben delimiyim
Sağol canım her bayram öncesi böyleyimOkurken ben yoruldum valla, Allah kolaylık versin
Deli değilim değilsin değillerGeçmiş olsun eflal, yorma kendini çok
Kendi kendine konuşmak da bağımlılık yapıyor ama deli değilsin, değilsinizdir işşallah, bu takımda en çok kendi kendine konuşan benim sanırım, deli de değilim, değilimdir işşallah, değilim net
Misafir dediğim check-in için beklediğim müşteri.. müşteri diye yazınca bir garip olmasın diye misafir yazdım(müşteri bekliyorum terasta uyuya kaldım dersem yanlış anlaşılmaya çok müsait)
Sabah doktor uçağa binemezsin demişti kulak zarın yırtılır dedi ama.ben mecburen bindim şimdi yarın sabah çalışıp geri uçakla döneceğim kulağımı çok zorlamış olacağım sanirim korkuyorum ama bayramda tek başıma ne yapacagimi da bilemedim moralim sıfır olduCanım dr ne verdi? Iliadin diue bir damla var burna damlatılıyor kulak tıkanıklığı vs de etki ediyor. Üç gün kullanıyor sadece. Eczaneye sor istersen
Canım sen nerden nereye gittin ki ? Eve mi döndün?Sabah doktor uçağa binemezsin demişti kulak zarın yırtılır dedi ama.ben mecburen bindim şimdi yarın sabah çalışıp geri uçakla döneceğim kulağımı çok zorlamış olacağım sanirim korkuyorum ama bayramda tek başıma ne yapacagimi da bilemedim moralim sıfır oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?