Çavdar kacar ama ben veterinerde elimden kacirdim baya itfaiye cagirdik 1bucuk saat kurtarma operasyonu yasadi simdi hayvan oteli var oraya gotursem gene aklim kalcak kacarsa ya diye
kı zsöyle bak aramızda neler yedin kimseye demem sen merak etme hem şurda biz bize konuşuyozbugün serbest gün oldu canım,h.sonu yemem artık
hıı ok :)
ne yemedim kibirkaç gündür iştahımı zor kontrol ediyordum zaten,hep tatlılarda filandı aklım yemedim ama baya tatlı yapmaya girişmemek için zor tuttum kendimi.Hep perşembe yiyeceğim diye teskin ettim.Bu h.sonunda yapacağım serbet günü öne çekmiş oldum.
Yarın haftaya cumaya kadar yine dukan yapabilirim,sevdim ben bu kez dukanı ya
Canım varsa sarı yada beyaz leblebi iyi geliyor bana ya da hiç olmadı grisini gibi şeyler
aman diyim dikkat et :18::18:seninki en azından bulur benim pşa uçar gider
kı zsöyle bak aramızda neler yedin kimseye demem sen merak etme hem şurda biz bize konuşuyoz
canım evde malesef onlardan yok uyuyum belkim geçer galiba salatayı aç karnın ayeidm üstüne yarım kavınoz ayranı götürüdm tavuguda yiyince olan olduneyse ben çıkayım gidiyimde uzanayım iyi gelir belkim :18::18:
aman diyim dikkat et :18::18:seninki en azından bulur benim pşa uçar gider
kı zsöyle bak aramızda neler yedin kimseye demem sen merak etme hem şurda biz bize konuşuyoz
canım evde malesef onlardan yok uyuyum belkim geçer galiba salatayı aç karnın ayeidm üstüne yarım kavınoz ayranı götürüdm tavuguda yiyince olan olduneyse ben çıkayım gidiyimde uzanayım iyi gelir belkim :18::18:
Gene kaldik edi:d programini ve konusmani hazirladinmi??
Yok canım malesef, çalışmaya çalışıyorum işte bir yandan size bakınıyorum, bir yandan kitaplara, en azından boş da olsa bir word dosyası açabildim :18::18::18:
paylaşım alanından,sonuç listesinden veya belgelerime kopyaladıysam ordanBu listeyi nasi cikartiyosunuz her hafta?
canım cuma sabahı normali ama bazen perşembeden beli olanlarımız oluyor o yüzden perşembeden ekleriz listeyi hepAnamm liste çıkmış yine ortaya, kaptanım bugünden mi yazıyoruz cuma sabah değil miydi bildirimlerimiz?
Ua serbest gun persembemi oluuuur:d dukan guzel gercekten ama kacamaklar engelliyo hemen kilo vermeyi kaptanim ben dukanda napsamda 3haftada 69.9u gorsem acaba
Kolay gelsin canim al bi kahve yada kola yada baska bisey koyul bence calismaya rahat etceksin bitirincee:)
ama iste sekeri yagi vucut tutuyo sasirtma olmuyokipaylaşım alanından,sonuç listesinden veya belgelerime kopyaladıysam ordan
canım cuma sabahı normali ama bazen perşembeden beli olanlarımız oluyor o yüzden perşembeden ekleriz listeyi hep
napiim canım ya güzel verdiriyo dukan.ben biraz öyle biraz böyle,şaşırtmaca yapıp duruyorum,inşallah işe yarar
kahve iyi fikir gidip yapayım hemen
eline sağlık canımAnane 24
yesilerik 14
ansa 11
maviyesil 10
pasam 24
senarist 4
nev 9
saphira 9
ama şeker ve yağ hiç yemeyip,1 öğün yiyince şaşırmıyor mu,hemen depoluyor mu onları yani?bir de hiç yakmıyor vücutama iste sekeri yagi vucut tutuyo sasirtma olmuyokidoktoru naptin canim
Bende kola aliyim:d bide form cay yapiyim
eline sağlık canım
senarist 5 mesajın altında kalmış.1 ceza puanı düşüyor
ama şeker ve yağ hiç yemeyip,1 öğün yiyince şaşırmıyor mu,hemen depoluyor mu onları yani?bir de hiç yakmıyor vücut
dr a gitmeye yarın bir bakıcam ama olmazsa pazartesi-salı düşünüyorum
Anane 24
yesilerik 14
ansa 11
maviyesil 10
pasam 24
senarist 4
nev 9
saphira 9
***7. TAKIM 273. ETAP***
SAPHIRA (82.8 / 82.6 / 0.2 / 0.24)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (74 /
pasam3405 (83 / geçen hafta izin almıştı ama döndü
shopaholic (82.3 / geri dönmek üzere ayrıldı
maviyesil1999 (64.8 / 66 / -1.2 / %-1.85)
senarist (107.6 /
yesilerik (64,4 /
anşaa ( / / /mezun üye geri döndü
7. Takım Ortalaması: %
anşaacım başlangıç kilonu da ekler misin tekrar
canlar gunaydın
oranı hesaplamayı unuttum ben özür dilerim o yuzden kılomu yazabildim sadece....
çıkmam lazım şimdi öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz ölmezsemm psikolojim çok bozuldu hergün şehit her gün şehit...
nereye gidiyoruz böle bilmiyorumm
***7. TAKIM 273. ETAP***
SAPHIRA (82.8 / 82.6 / 0.2 / 0.24)
nev81 (82.5 / 82.5 / 0 / %0)
ananee (74 /
pasam3405 (83 / 80 / 3 / % 3,614) geçen hafta izin almıştı ama döndü
shopaholic (82.3 / geri dönmek üzere ayrıldı
maviyesil1999 (64.8 / 66 / -1.2 / %-1.85)
senarist (107.6 /
yesilerik (64,4 / 64,4 / 0 / %0)
anşaa ( 75,4 /75 / 0,4 / % 0,530 ) mezun üye geri döndü
7. Takım Ortalaması: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?