Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben hala okulyadım, saat 8'de dersim var, saat 9,40 gibi filan bitse nerden baksan eve gitmem 10'u bulur, acayip yorgunum bugün. Farkeettim ki bu yoğun dersler ve iş ortamı bende kaçamak yapma oranını arttırıyo, ve gereksiz bir şişlik var üzerimde iki gündür deli gibi spor yapıyorum ama banamısın demedi, geç yatıp erken kalkmak da bence bu diyet işlerini olumsuz etkiliyor sanki, ya da ben kendimi kandırıyorum bilmiyorum :44::44::44::44::44:

Böyle olunca menülerim de pek bir düzensiz sabahı yazmıştım, öğle birşey yiyemedim iki tane sıkıştırılmış pirinçmısır patlağı plakası ile yeşil çay içmiştim, öğleden sonra ızgara tavuk salata ayran yedim saat 5 gibiydi öyle olunca akşama yemek yememem gerekiyor ama bu kez de eve varınca karnım deli gibi açıkmış olacak bakalım hayırlısı şimdilik bol bol su içiyorum

ıkı gune cok solemısler cnm bee..gercı yerden yere de fark olabılır..Allah yolunu acık etsınpP

of ya nev 80 tane mesajı alıntı yapıosun :)))))))))cvp yazcam o kdr cok alıntıda sacma oluyor..
ya kızlar alıntılar 2-3 tanede bı olsun yoksa cok karısıoooo...cevaplayınca uzun bı kutu olusuuoo..

nevcım ah o analar ıste onlar olmasa bız bı hıcmısız annem kanser olunca anladım...bırde cocuklarım olunca

kızlar aksam menum palamut balıgı ve bol salata oldu
ıyı guzel oldudaa aksam 9da yedık o gec oldu bıraz

ben balıga elımı suremıorum .kayınvalıdem saolsun yapıoo..oda gec yaptı ama hayır da dıemedım:)

maşallah ,radeye bak hatundakı tütütütütttüüüüü....nazardeğmesin
kesınlıkle katılıyorum al benden de o kadar akşam eve dönerken otobuste başım falan donmeye başlıyo yanıma şekersiz şeker var ya onlardan alıyorum ustunede su biraz ancak kendime geliyorum içtiğim kahvenın haddi hesabı yok hala tam manası ile bende rayına oturtamadım kendimi....

hııımmmmmmm balıkcanım istedi yaaa....

yarın misafirlerimiz gelecek :18::18::18:sürekli iş modundayım
[video]http://3.bp.blogspot.com/-FUT_YLO3aFM/T8dxIkt-pEI/AAAAAAAAGSs/Gm1hia_lRXI/s320/temizlik-2688.gif[/video]

Rakip oldum valla daha bi hirs yap bacim:) sen bide yuruyuslerinin suresini yaz spor listemizde sampiyon yapalim seni:)
Canim o tarz biseyi bende yapmistim bide bende hiperaktivlik var cok zorlaniyodum uyum saglamakta ama ter kan icinde kaliyodum siddetle tavsiye ederim ve evde ayni performansi yapamiyosun muzikli tempolu bi isinmayla falan baslatiyolar gayet guzel hemen git:)
Valla dukana kadar pilaki mercimek bezelye makarna canin ne cekcekse ye derim :) hurrem kurban olsun sana sporun daha onemli pasam:)
Ben de seni canım yaaa aferin bak bu iradeli hallerin çok güzel, kendime örnek alıyorum seni

ananeyi de unutmayayım o da süper azimli kaçamak yapmama konusunda,

ben malesef sıfırın bile altındayım
:) tesekkur ederim bu azim guc irade 7.takimdan geliyo canim takimim benim:)
Ay kolay gelsin ya nasil olcakki oyle evden yemek gotursen bari canim
Yogurt yiyebilirsin aksam bence:)
Benim kayinvalidemde bana balik yapmali:d

Nasi dogru ciktiki bu ya
Gerekli yerleri doldurun gülelim

Ben bizim sokagin cöpcüsüyle çiçek topladım ve hayallerim gercek oldu
Mahllenin en yakisiklisiyla surat yaptim ayakkabi icin:d nerden buldun kiz bunlari:)
yarın misafirlerimiz gelecek :18::18::18:sürekli iş modundayım
[video]http://3.bp.blogspot.com/-FUT_YLO3aFM/T8dxIkt-pEI/AAAAAAAAGSs/Gm1hia_lRXI/s320/temizlik-2688.gif[/video]

Nerde hareket orda bereket canim:) diyetine motive olamiyomussun nasil yardimci olabilirizki moralini yukseltcek biseyler yap bence alisveris aklima gelen ilk sey:)

dün tartıda 90ı görünce iyice sinirlerim zıpladı ama hastayım ya ondan da olabilir

dün tartıda 90ı görünce iyice sinirlerim zıpladı ama hastayım ya ondan da olabilir

Gorusmeyeli 3kilo almissin iste gitme bidahaa .saka bi yana odem vardir canim o ilaclari kullaniyosan onlar bisey yapmista olabilir belki bilemiyorum ne rejimi yapiyosun? Ve dukanda kendi ekmegini yiyebilirsin hani bunuda ekliyim:)

Gorusmeyeli 3kilo almissin iste gitme bidahaa .saka bi yana odem vardir canim o ilaclari kullaniyosan onlar bisey yapmista olabilir belki bilemiyorum ne rejimi yapiyosun? Ve dukanda kendi ekmegini yiyebilirsin hani bunuda ekliyim:)

ilaç kullanmadım cnm

Kizlar ozellikle nev:) bi sorum olcak simdi dukan bana 65demisti ben 65olunca guclendirme yapip bitiripte tekrar seyiremi gecmeliyim 57icin yoksa seyiri durmaksizin devammi ettirmeliyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…