Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende dün için yiyeceğim cezayı kocam yüzünden yemiş olucam

hepsine baktık canım.. konum çok önemli iş yerinin çevresini dolaşmayı bitirince onları değerlendiricez

kaptanım geçmişte bi mesajım vardı okumamışsın.. pazartesi-salı-çarbamba sayımlarında benim mesajlarım eksik olacak.. pazartesi salı için bahanem var anlattım da o mesajımda çarşamba için bi bahanem yok..

kes cezamı hakim bey

Dukan pek iyi gidiyo sayılmaz ama beslenme düzenimin adını eğer ki Dukan koymazsak çok da sağlıksız değil bakalım akşama tartılıcaz :18: cumartesi günü sp kısmına geçiyorum seyrin 5 gün sürecek.. bu p+s kısmında akşam yemeklerinde hep sebze+yoğurt yedim kahvaltıları protein ağırlıklı yaptım.. dün öğle yemeğim karbonhidrat ağırlıklıydı ( kimsenin haberi yok evdekilere bozduğumu söylemedim) normalde öğlen yumurta yiyorum peynirle.. böyle gidiyor benim

eve çıktığımda öğlenleri ton balıklı ya da tavuklu yeşil salata getiricem iş yerine ya da köfte-salata yicem seyirim p+s günlerinde.. yine yapar getiririm de göze batıyo anlıyorum yani işyerinde de fırında makarna var bu öğlen hemi de müdür kendi elleriyle yapacak

spor hakgetire!

eve gidip uyuyorum üç gündür.. kardeşimle geçen gecelerin acısı çıkıyor sanırım bu günlerde.. yürüyüşleri yapıyorum tabi ama 1 saat yapamıyorum yarım saat 40 dk genelde 40 dk.. ama ev bakıyoruz ya onları saymıyorum..

aslında Dukan Egzersizleri herkesin çok kolaylıkla zaman ayırabileceği egzersizler, ama onları da evime çıkınca yapıcam.. hiçbişey yapmak istemiyorum artık evim olmadan.. aslında gerçekten psikolojim hiç iyi değil

saat 10 oldu hala uyuyosunuz kalkın spor yapın bakim

kaptanım aklıma benim dakka başı buraya yazdığım ama kimsenin mesaj yazmadığı ve kilo vermediği için şikayetçi olduğum zamanlar geldi aklıma :97: şimdi halime bak ben yazmıyorum hiçbişey

ama ben "muz" yazamam ki facebook durumuma utanırım

muz ne la daha usturuplu bi meyve bulamadınız mı

benim hesaplarıma göre iki günlük bahanemi de geçerli sayarsak kalan puanım 7 oldu kaptanım

aceba 35 kez birinci olursam 7+5 12 puanım mı olacak yoksa 10 da duracak mı

Ben de seni canım yaaa aferin bak bu iradeli hallerin çok güzel, kendime örnek alıyorum seni

ananeyi de unutmayayım o da süper azimli kaçamak yapmama konusunda,

ben malesef sıfırın bile altındayım
dglar karşııklı bebem
canım dün eşimle yürüyüşe çıktım tam tamına 2.5 saat yürüdüm elimden tutmadı uyuzellerini hareket et dedi aaralarda nefes ver al dedi epey yürüdük altımda sana şort var yemin olsn saçlarımdan ter aktı hadi hızlar dedi len dedim kociş ben panik atak hastasıyım nasıl yürüyüm hızlanayım kalp ritmim attıkça ben kötü olyorm dedim sen beni dinlermi dinleme kendini dedi sonra migrosa gittik sagolsn sponsorm layt yogurdumu sütümü ylaf nm aldı kaşara baktım peynire anacım kaşar 12 peynir 9dedim onları bimden alırım 12 tuttu aldıklarımız sonra kasaya gittik kız demezmi dkan mı yapıyosunz nasıl yapıyosunuzeşim dedi acemi daha başlamadı işşallah pazartesi dedi sonra çıktık ordan sen yarı yol yürüdükmü sana eşim demezmi paranın üstünü almadım hayde geri yrü sonra demiş kasayı kapadık sayım yapalım biz sizi ararızneyse yürüdük sauna şrt okadar terlettiki iç çamaşırım inanın sıktım syu çıktıaltımdaki pantolonmun dizleri feraceme kadar terlemişim eve geldik sonra kendimi attım sogk suya titriye titriye:18::18:sonracıma dedim bir bakayım nabzım hızlı atıyo kızlar acaba çokm yorldumda kalbim hızlı attı dştan sonranutmadan dedim eşime kızlara yazıcam diyeeve geliyorz kavgaga girdik adam demezmi şimdi kızarmış hamr olsa peynirli dedim kafayımı yedin okadar spor ne oldu dedi demenzmi ben zayıfım yerim sonra slogan attı kahrolsun dkan kahrolsn diyet:113::113:yaşasın mamr kızarması yaşasın pastaaglasammı gülsemmi yemin olsun bilemedim bu arada evden çıkmadan tarıldım gelince tartıldım yemin olsn aynen yazıyorm 1 kilo gitmişama yedikelrimde var içinde ben regli olucem galiba çanlar çalmaya başladıbugün amcamın oglnn nikahı var 1 oraya gidicem :123:

sen beni dkan yapınca gör bu arada aldım malzemeleri ban el atarsanız sevinirim takıldıgım yarde daha 100 sayfadayım
Kizlar ozellikle nev:) bi sorum olcak simdi dukan bana 65demisti ben 65olunca guclendirme yapip bitiripte tekrar seyiremi gecmeliyim 57icin yoksa seyiri durmaksizin devammi ettirmeliyim acaba?
ananecim banada yaparmısın nolur ondan bende biliyim çok istiyorm
:99::99::99:konuşmama gerek yok anladın sen onu

canım banada yolladılarda tam okmadım ney o diye

şimdi gelelim neler yedigime
küçük bir kese layt müsli yedim meyveli
layt süt eşliginde birazdan suym içicem ilaçlarımla eşime sigara böregi sardım on kızartıcem çayı demledim
sonra 1 nikaha gidicez birlikte öylenede eve geliyim mhtemelen brokoli haşlıcem kereviz haşlıcem tavk kalça haşlıcem temem yanına bir bardak ayran içerim kızlar bugün evi temizlicem yemekelrim yok geç girerim hem amcamın oglunun nikahı var karşıdan geliyolar hem banada gelirler ben evi toplyum akşama ne yemek yapsam acaba ya kafamda b saru var neyse ben kaçtım sonra görüşrüz sizlere güzel bir gün ban panik ataksız bir gün işi bıraktımya gene paşladı panik atagım ya yürüyüşüde bilemiyorm eşimi kandıırsan nikahtan ayrı yürürzü arası epey var

NOT.:_ANANACİM SPORUM 6.5 SAAT YÜRÜDÜM BU HAFTA YAZI VER BGÜNDE YÜRÜRM KAÇ SAAT ALLA BİLİR BAKICEZ
SENARİSTCİM KSRA BAKMA LATA GÖRÜYORM SENİ CANIM AMA ANCA YETİŞTİRİRM 12 ARABA KALKICEKMİŞ

:99::99::99:konuşmama gerek yok anladın sen onu

canım banada yolladılarda tam okmadım ney o diye

anladım evet

meme kanserine karşı bi tepki oluşsun diye kızlar arasında erkeklere duyurulmadan yapılması gereken bişey

her meyve ilişki durumunu temsil ediyo

evli-muz gibi

aaaa çok ayıp ama saat 1 oldu kakın bakim

zati ben burda olunca kimse olmaz ben olmayınca gırgır şamata

benim gitmemi mi bekliyonuz gız gruba girmek için

-şşşş.. senarist içerde daha.. ses çıkarmayın, o gitsin de

noluyo yahu nerdesiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
meleklerım merhabalar
sabah cocuklarla kostur fln.9 gıbı okulda toplantı vardı.10:30da kuran ımız vardı oraya gıttım.sımdı eve geldım .tugrabı yedırdım su an sallıorum cok yoruldum ama degdı

noluyo yahu nerdesiniz
burdayım bebem:)

Kizlar ozellikle nev:) bi sorum olcak simdi dukan bana 65demisti ben 65olunca guclendirme yapip bitiripte tekrar seyiremi gecmeliyim 57icin yoksa seyiri durmaksizin devammi ettirmeliyim acaba?
sen omur boyu devam ettttttttttttt gıtsın kılocuklar

hahahaha kocaman muz yazıver oraya puhahaha:)))

bu arada kızlar okuldakı kızlar gun kurmuslar
sende geleceksın dıe emır vakı yapıolar ,sensız komık gecmez dedıler

yok dedım geldımmı yıyorum tutamıorum kendımı
kafaya koydum bu sefer vercem kılocuklarıııı

ha bu arada kurandan sonra yemek faslında cok guzel bı tatlı
borek
ve de patates salatası dendı ama patates ıcınde belkıde 2-3 tane ıdı cogunluk yesıllıktı .ben bı tek salatayı yedım

ama kurana baslamadan once uyardıydım eger cok cesıt olursa katılmam kendımı durduramıorum dıe.tmm dedıler..hatta ben yemeye kalkarsam onumden alın uyarın fln dedıydım
bugun tatlı dagıtılırken bana da uzattı bırısı dıegerı yok nejlaya fln dedı.o kdr hosuma gıttıkı zaten de almıcaktım cok ıyı oldu frenleyebılcem artık kendımı

hoş geldin kadınım benim,
hoş geldin

yorulmuşsundur,
nasıl etsem de yıkasam ayacıklarını
ne gül suyum, ne gümüş leğenim var,

susamışsındır,
buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim

acıkmışsındır,
sana beyaz keten örtülü sofralar kuramam
memleket gibi yoksuldur odam,

hoş geldin

ayağını bastın odama
kırk yıllık beton çayır çimen şimdi
güldün güller açtı penceremin demirlerinde
ağladın avuçlarıma döküldü inciler
gönlüm gibi zengin, hürriyet gibi aydınlık oldu odam
hoş geldin

nazım hikmet

anladım cnm ve hemen baktım cok eglencelı gorunuyor bende hafta sonları yaparım belkı dedım ya benım spor ısı annmelrı beklıyor ınsallah onlar gelınce bıraz daha rahtalıcm ondan dır kı spor ısı yatar benım:)) bencede kendını yaptıgın kacamaklara kaptırmıyor ve super toparlıyorsun harıkasın yaaaa
Berenim ben cuma sabahlari spor listemizi yayinliyorum,anladigim kadariyla sende hem bebis var hem calisiyomussun ama yapabiliyosan yaptigin sporlari bildir canim :)
ok bıldırıyorum canımcım toplasan bır saat yuruyus :)
Ben geldim bennn:d kizlar pasama rakibim bi bombada benim sabah 69u gordummmmmm:)
muhtesem bır haber bu darısı basıma ınsallah tabı once yetmısı gormem gerek:)
kaptanım masallah tahlıllerıne kan ılacını ıhmal etme derım ben cunku kansızlık kılo vermeyı zorlastırıyor vucuduna az oksıjen gıttıgı ıcın he bogazına sahıp cıkmak bıraz zorlasacak ama yapacagına emınım
amin dıyorum buyuk bır ıstekle canı gonulden ılk ısım vıtamın almak rapor ıcın de sanırım buradan alıcam zaten cunku bayram atılı on gun olmıck galıba bende memlekete gıdemem

kesınlıkle sana katılıyorum anacım dıyet yapacaksan sadece ona odaklancan yoksa ıkı arada bır derede yapılmıyor ama yapıcaz baska care yok gardrobumun ıcını hayal ettıgımle kalırım yoksa:))

tatlıcım sende alıntılardan sadece kendının yazılı oldugu kadarını al gerısını sıl yanı ıkı QUITE arasında sadece senın ıcın yazdıgı kalsın o zaman karısmaz:) nacızane tavsıye

super super super nerde bole erkekler

anammmm amma bırıkmıs kızlar canım cıktı neyse kı bıttı dun azcık mesaj yazmamın sebebı kocısle dısarı cıktık ve dondugumuzde de aldıklarımı yerlestırdım cocugu uyuttuk derken gec oldu ve yattık ondan ugrayamadım ozur dılerım sımdıden bugun tartılmadım acaba ne oldu proteın artı sebzeye gectım sukur seyır evresındeyım yanı bır gun p bır gun p+s yapmayı dusunuyorum

sabah:
yarım yumurta
ıhlamur sekersız
ıkı dılım ekmek var ama kacamak olarak

ogle:
ıkı dılım ekmek yagsız tavuk jambon uc dılım ve maden suyu

aksam :
ton balık ve salata buyuk ıhtımalle
ara ogun olarak da ıkı kasık kepege bır kase lıght yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…