Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar geldim şöyle bir ders arasında bakayım dedim, sonradan alıntılar yaparım hepinize selamlar... Öptüüüümmm

selam bebekler

ananecım not al bebemm:))

11 dk karın bölgesi çalıştım slim in 6 videosundan
10 dk bel bölgesi çalıştım tiffany rothe videosundan
10dakıkada genel calıstım tıffany rothe vıdeosundan

dün tartıda 90ı görünce iyice sinirlerim zıpladı ama hastayım ya ondan da olabilir
kesin ödemdir canım bikaç güne eskı halıne dönersin...
Bana bi acikma geldi yatym artik iyi geceler kizlar
şu gece acıkıpta makarna yıyıp yatanlardan olmayı çok isterdim bende açıktığımı hissettiğim anda aynı senın gibi devrilip yatıyorumm...
ama ben "muz" yazamam ki facebook durumuma utanırım

muz ne la daha usturuplu bi meyve bulamadınız mı
çikita muzz muuzz muuuzzzz....ajdardan saygılar...
sen varya paşam manken olcan ahanda görürsünn...

noluyo yahu nerdesiniz
ben işteydim vallaa akşama gel takılalım bebeimm forumlara akalımm
meleklerım merhabalar
sabah cocuklarla kostur fln.9 gıbı okulda toplantı vardı.10:30da kuran ımız vardı oraya gıttım.sımdı eve geldım .tugrabı yedırdım su an sallıorum cok yoruldum ama degdı
tempo yoğun maşallah....
sevgili nazım hikmett....
eve geldim yemek yok sular gitmış benım kocam olacak tosunda devrilmiş yatıyo neymış geceye gitcekmış...ben sankı gezmeden geldim allahım sana geliyorum nazım hikmet gibi erkeklere ihtiyacı var bu kadınlarınnn
kayınvalıdem de bende acayıp grıbız cocuga bulasmasın dıye elımden gelenı yapıyorum ama korkuyorum

aman dikkaatt...valla onlar hasta olmasın da ne olursa olsun...

canlar merabalar
yenı geldim eve hemen koştum geldim valla size....yemek yok evde sularda yok ben ne yesem acaba....

Canim esin cidden hakli demekki sen hayirlisiyla evine gecince yemeklerini rahatca yapar goturursun isede sporunuda daha rahat yaparsin makarnadan yemissindir kesin dimi canim nasil cekti:) canim ev konusunda insallah Allah yardimciniz olur :) birde bu yuruyusleri 40ar dkdan hergunmu sayiyim
Ben merdiven cikiyorum bayilcak gibi oluyorum bu ara spor yapamam hic bende senin yerini aldim dakka basi yaziyodumda islerimiz vardi bugun
ama ben "muz" yazamam ki facebook durumuma utanırım

muz ne la daha usturuplu bi meyve bulamadınız mı
Cok guldum cidden muz ne la:d
Canim sen cevrimici olunca bikac soruyu cevapla yapariz hemen benimde bilgisayara gecmem lazim:)
Supersin masallah:) ya pasam bendede sauna sort varda evde bi spor yapiyorum cmasiri gectim esofmanin arkasi islaniyo yuruyuse onla cikmaya korkuyorum ben varmidir bi tavsiyeniz:)
noluyo yahu nerdesiniz
Yarin 8de isbasi yapiyim o zaman gene 50mesaji falan goriyim ben :)
Sevindim canim senin adina bana oyle destek cikanimda yok ne zorluklarla yapiyorum biliyomusun bide omur boyu yap diyo:d
Canim zar zor goruyosun valla ben 79la basladim buraya ama motive oluncada bu ortamda gormemek imkansiz:)
Bende 3+3yapmayi dsunuyorum sebze yemegini ozellikle bol yapip daha az ugrasirim bu sayede:)
kayınvalıdem de bende acayıp grıbız cocuga bulasmasın dıye elımden gelenı yapıyorum ama korkuyorum
Gecmis olsun canim havalar bi anda sogudu tabi ..insallah bulasmaz
Ama ama ekmek olmamiski
saphiram;
beni de gruba alsana
ben de zayıflasam ya la
Gel zayifla ya:)
Bu ne kiz:) ben 30dk fitnes yaziyim cok gostermeye calisma:d
Bende o makarna yiyenlerdenim ama tutuyorum artik napalim:) esinide cok hos anlatmissin:d
canlar merabalar
yenı geldim eve hemen koştum geldim valla size....yemek yok evde sularda yok ben ne yesem acaba....
Haha ben light cikulatami yedim dahada bisey yemem sanirim:)
hoşgeldın cnm...
ekmek harıc ıstedıgını ye ızın verdım sana bu aksamppPP

Emir buyuk yerden:d

slm canlar bugün çok eğlenceli geçti 1 yaşına 5 gün önce giren bir minikle çok keyifli vakit geçirdim bide şükürki doğalgazcılar geldi izin verdiler yarın açılırmış malum yere koydum kuzucuğumun fotolarını 1 kase kısır 1 poaça yedim

Hayirli aksamlar kizlar:) bugun disardaydim ananemler istanbula gitti sonra banka isi ve alisveris yaptik eve derken ben yogurt yedim kahvaltida oglen iki yumurta kirdim biraz oncede light cikolata yedim insallah acikmam:) kizlar yarin sabah cok guzel bi listemiz olcak ama nev ailesiyle oldugundan spor yapamiyodur sanirim da ben iki haftalik liste yayinlicam ona gore bildirmedgniz olmasin lutfen benide mazur gorun bugun merdiven ciktim o bile kan sekerimi dusurdu cok halsizlik var ustumde babamdan gojiberi istedim oda ise yaramazsa vitamin destegne baslicam

tonbalifi koftesimi yapsam diyorumda ugrascak halim yok

Tam erkekmis yuzu cok guzel ama masallah:) pasamin pasasina bi rakipte gordum orda:) vee pogaca oldumu simdi benimde canim cekiyo ya hamur isi istiyorum benn

hoşgeldın cnm...
ekmek harıc ıstedıgını ye ızın verdım sana bu aksamppPP
kaynanacığım balık yapmış göndermiş bana....valla gelin milleti olaraktan iflah olmayız biz de az diilizz...yanına da salata yaptım lıght kolayla yuvarladım çok açıkmıştım valla nasıl yedim hatırlamıyorum...
Kizlar yarin dereceye girermiyiz acabaa:)

inşallah diyorum dukancılardan berenım atak taydı güzel vrmış olmalı ee diğer dukancıların listelerde sağlam hayırlısı bakalım ben hasta oldum sabah tartılıyım da ama bi şişlik söz konusu tam zamanına denk geldi gene kerata yaa...

aman dikkaatt...valla onlar hasta olmasın da ne olursa olsun...
aynen cnm yaaaa cok dıkkat edıyorum ınsallah hasta falan olmaz

ya bılıyorum olmadı yarından ıtıbaren ekmek yıne sıfırlancak soz verıyorum havalar burada cok sıcak zaten sorunumuz da sıcak terden dolayı hastalanıyoruz daha cok
yazın cocugu korumK kısın korumaktan zor sanırım nası uc artı uc yapcan bol yapsan da sebzeyı uc gun aynı sebze sıkmazmı ben proteınlerde resmen acım yaaa ondan bır gun bır gun yapıcm

vay anam kaynanaya bak benımkıde okul ev cocuk derken yemegı bıle benden beklıyor ah ah
bu arada hayatım kaptanım benımkını pzt den ıtıbaren sayıyor aslında cuma basladım ben ama cuma cmt pzar bosa gıttı ondan dort gunde ne olur bılemıyorum kı ınsallah yuzunuzu kara cıkarmam

Nev eksik etmiyorum demek istedim yanlis anlasilmasin:)
Teşekkür ederim kuzum benim

allah razı olsun kardeşim sagolasın amin
demin haberlerde turgut özalın naşını çıkarmışlar test yapıceklermiş naişşı hiç bozulmamış 1993 senesinde öldü nasıl bozlmazki
Yalnızca şehitlerin ve iman makamı yüksek insanların naaşının bozulmadığı söylenir,Allah'ın hikmetinden sual olunmaz...

nevcım ah o analar ıste onlar olmasa bız bı hıcmısız annem kanser olunca anladım...bırde cocuklarım olunca
Allah şifa versin canım,Allah Onları başımızdan eksik etmesin

Kizlar ozellikle nev:) bi sorum olcak simdi dukan bana 65demisti ben 65olunca guclendirme yapip bitiripte tekrar seyiremi gecmeliyim 57icin yoksa seyiri durmaksizin devammi ettirmeliyim acaba?
Hedefini aşağı çektiysen,seyire devam etmelisin canım...

amin dıyorum buyuk bır ıstekle canı gonulden ılk ısım vıtamın almak rapor ıcın de sanırım buradan alıcam zaten cunku bayram atılı on gun olmıck galıba bende memlekete gıdemem
Evet canım,sanırım veremişler tatili 10 gün...

Ohhhh,afiyet olsun

Afiyet olsun canim ne guzel olmus kaynanan seviyomus:) ya bu hastalik dert iste odem atici olarak sana 9hayat cayini oneriyorum ben memnunum kendisinden hem canin sagolsun kilo vermis oldugunu bilmek daha onemli:)
Ben ankaradayim sicak falan kalmadi artik insallah sifirlarsin dukanda kacamak olmamali bunyeni bile etkiliyo ben kacamaktan sonra simdi yumrugumun son gunundeyim halsizlik hat safhada..ya sıklmam 3gunden zaten kahvaltilarim hep yumurta aylardir oyle tekduze yemeye alistim bide 3gun ust uste sebze daha iyi olur diye dusunuyorum

kaynanan beklesin anca yapma sen o yapmak zorunda kalsin

Devam ederim o zaman hedef 57 dukanda 65diyo bana inebilirim heralde :)

nevcim spor ne yazalim sana son iki hafta icin:)

***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 / )
yesilerik ( 63,6 / )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 / )
gerbera1987(88,1/)

7. TAKIM ORTALAMASI: %

Devam ederim o zaman hedef 57 dukanda 65diyo bana inebilirim heralde :)
nevcim spor ne yazalim sana son iki hafta icin:)
İnersin canım benim.Kuzum benim ailem yanımda ya,spor yapamadım 2 haftadır ne yazık ki zamansızlıktan...

anladım evet

Meme kanserine karşı bi tepki oluşsun diye kızlar arasında erkeklere duyurulmadan yapılması gereken bişey

her meyve ilişki durumunu temsil ediyo

evli-muz gibi
kız ben on yazamam be
canım kusra bakma nikaha gidicem diye çıktım eşimin gene çarpıntısı oldu ya epey sürdü b sefreki yaşaştı deid yataktak kalkmış kahvaltıda devam etmiş nişkaha gfittik gene olmş dedi tansiyonmm çıktı indı canım gene çarpıntım var dedi dün 2.5 saat yürüdük birda sabah 8.30 yattı pc oyun oynadı hergün 5 uyuyor yadiyorm yksz kaıyosun oda ne olcem kalpmi dayanır diyorm kalp kapakçıgında egrilik var az doktorada gittik damardan ilaç verdiler koş bandına çıkardılar doktor herkezde var dedi o yaparmı ya eşime birşey olucek diye aklım çıkıyor biri ban ne olr brişey desin tanıdıgınız varmı öle olan
kendini kandiriyosun bebem patates salata bil eolsa onun mişastası yeşilliklere blaşmıştır biline

işşallah canım tek tememin o
canlar merabalar
al sana bir şansı adana iskender söyle oh sefam olsun
sana zahmet bir el at dadlum
kız o kşun hali ney öle bakıyım canım acıdı kafesten kafasını çıkarmış korktm hem benim köpüge benziyo doktor bana kendi yıkansın dedi küvet al ona 5 tl birşey ılık s koy yıkansın sen yıkama bak ben yıkadım köpügün tüyleri seforme olmş şimdi antibiyotige başladım
tam erkekmis yuzu cok guzel ama masallah:) pasamin pasasina bi rakipte gordum orda:) vee pogaca oldumu simdi benimde canim cekiyo ya hamur isi istiyorum benn
benim paşama kimse rakip olmaz o bir tane
vallahi bilmiyorm otopsi yapan adan dedi naşı bozlmamış çok az yeri bozulmuş dedi:44::44:

yarın bakalım neler olcek işşallah c çıkarım:18::18:

RAPOR VERİYORM DİNLEYİN
SABAH YEDİKLERİM ŞUNLAR
1-KÜÇÜK BİR KASE MEYVELİ MÜSLÜLÜ GEVREK
2- AZ SÜT KARIŞTIRDIM YEDİM
3-İLAÇLARIMI İÇTİM

ÖYLEN YEDİKELRİM
1-2 ADET DUKAN KREBİ YAPTIM İNCECİK OLDU İÇİNE LAYT PEYNİR DÜRÜM YAPTIM
2-BİR BARDAK LAYT SÜT İÇTİM

ARADA 1 YEŞİL ELMA YEDİM

AKŞAM YEDİKLERİMDE ŞUNLAR
1-BOL KIVIRCIK YELİŞ SOGAN SALATASI
2-4 ADET TAVK KÖFTESİ
3- 10 ADET CİN BİBERİ
4-ÇAVDAR EKMEGİ 2 DİLİM VAR YOK

BİRAZDAN SODAMI İÇİCEM TEMEM BU ARADA YÜRÜYÜŞ OLMADI EŞİMİ BIRAKAMADIM YORLUYO ADAM YA
NE VAR NE YOK BEBELER NERDESİNİZ HU PAŞANIZ GELDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…