KAYGANAMI tek geçiyorum şekerim...kötü gelin her zaman yaranıo...bi zamanlar yemek yapmaz suratıma bile bakmazdı ben dönerdim eteğinde...şimdi taşlar yerinden oynamış olacak peşimde pervanee...aynen cnm yaaaa cok dıkkat edıyorum ınsallah hasta falan olmaz
ya bılıyorum olmadı yarından ıtıbaren ekmek yıne sıfırlancak soz verıyorum havalar burada cok sıcak zaten sorunumuz da sıcak terden dolayı hastalanıyoruz daha cok
yazın cocugu korumK kısın korumaktan zor sanırım nası uc artı uc yapcan bol yapsan da sebzeyı uc gun aynı sebze sıkmazmı ben proteınlerde resmen acım yaaa ondan bır gun bır gun yapıcm
vay anam kaynanaya bak benımkıde okul ev cocuk derken yemegı bıle benden beklıyor ah ah
bu arada hayatım kaptanım benımkını pzt den ıtıbaren sayıyor aslında cuma basladım ben ama cuma cmt pzar bosa gıttı ondan dort gunde ne olur bılemıyorum kı ınsallah yuzunuzu kara cıkarmam
benı sevmeyen ölsün diycem töbe töbee kayganam benı sevmez oğlunu sever şekerim ondan bu alaka...sen ankaranın neresindesin anananeeemm...Afiyet olsun canim ne guzel olmus kaynanan seviyomus:) ya bu hastalik dert iste odem atici olarak sana 9hayat cayini oneriyorum ben memnunum kendisinden hem canin sagolsun kilo vermis oldugunu bilmek daha onemli:)
Ben ankaradayim sicak falan kalmadi artikinsallah sifirlarsin dukanda kacamak olmamali bunyeni bile etkiliyo ben kacamaktan sonra simdi yumrugumun son gunundeyim halsizlik hat safhada..ya sıklmam 3gunden zaten kahvaltilarim hep yumurta aylardir oyle tekduze yemeye alistim bide 3gun ust uste sebze daha iyi olur diye dusunuyorum
kaynanan beklesin anca yapma sen o yapmak zorunda kalsin
ben sabah yapcam bildirimimim ama hastalık vurdu benı ınşallah bi artı olmaz...***7. TAKIM 277. ETAP***
SAPHIRA ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 / )
yesilerik ( 63,6 / )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 / )
gerbera1987(88,1/)
7. TAKIM ORTALAMASI: %
Odtü olmadı kızlar ya
selam kızlar
dün geceden beri rahatsızım biraz,hiç uyumadım gecesize haber vereyim dedim.ne güzel gidiyordu diyetim bugün uyamadım
Zor duruyorum.yarın saat kaçta gelebilirim bilmiyorum.gerbera listeyle ilgilenmen gerekecek.gerbera yoksa size kalıyor kızlar.bakarsınız gelebilirim,o zaman ben hallederim zaten
sağol paşacım..biraz sinirsel bir durum.hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum valla.bugün dr. A gittim sakinleştirici hap verdi.1 hafta sabah-akşam kullanacakmışım.o yüzden kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok uyku veriyor
selam kızlar
dün geceden beri rahatsızım biraz,hiç uyumadım gecesize haber vereyim dedim.ne güzel gidiyordu diyetim bugün uyamadım
zor duruyorum.yarın saat kaçta gelebilirim bilmiyorum.gerbera listeyle ilgilenmen gerekecek.gerbera yoksa size kalıyor kızlar.Bakarsınız gelebilirim,o zaman ben hallederim zaten
kızlar ben kaçar iyi geceler herkeşleree dadlı rüyalarrr
Pasam gel gel:)RAPOR VERİYORM DİNLEYİN
SABAH YEDİKLERİM ŞUNLAR
1-KÜÇÜK BİR KASE MEYVELİ MÜSLÜLÜ GEVREK
2- AZ SÜT KARIŞTIRDIM YEDİM
3-İLAÇLARIMI İÇTİM
ÖYLEN YEDİKELRİM
1-2 ADET DUKAN KREBİ YAPTIM İNCECİK OLDU İÇİNE LAYT PEYNİR DÜRÜM YAPTIM
2-BİR BARDAK LAYT SÜT İÇTİM
ARADA 1 YEŞİL ELMA YEDİM
AKŞAM YEDİKLERİMDE ŞUNLAR
1-BOL KIVIRCIK YELİŞ SOGAN SALATASI
2-4 ADET TAVK KÖFTESİ
3- 10 ADET CİN BİBERİ
4-ÇAVDAR EKMEGİ 2 DİLİM VAR YOK
BİRAZDAN SODAMI İÇİCEM TEMEM BU ARADA YÜRÜYÜŞ OLMADI EŞİMİ BIRAKAMADIM YORLUYO ADAM YA
NE VAR NE YOK BEBELER NERDESİNİZ HU PAŞANIZ GELDİ
Canimm gecmis olsun neden oyle oldun acaba ..bak benden tavsiye hic bulasma o ilaclara ben 6yildir birakamadim biraktirmiyo doktorlarselam kızlar
zor duruyorum.yarın saat kaçta gelebilirim bilmiyorum.gerbera listeyle ilgilenmen gerekecek.gerbera yoksa size kalıyor kızlar.Bakarsınız gelebilirim,o zaman ben hallederim zaten
Umitkoydeyim canim ,ya acikogretim geldi sona onu yazmistim bunada sukur artik ama gircem ben odtuye kafama koydumKAYGANAMI tek geçiyorum şekerim...kötü gelin her zaman yaranıo...bi zamanlar yemek yapmaz suratıma bile bakmazdı ben dönerdim eteğinde...şimdi taşlar yerinden oynamış olacak peşimde pervanee...
benı sevmeyen ölsün diycem töbe töbee kayganam benı sevmez oğlunu sever şekerim ondan bu alaka...sen ankaranın neresindesin anananeeemm...
ben sabah yapcam bildirimimim ama hastalık vurdu benı ınşallah bi artı olmaz...
sen tek odtüyü mu yazdın başka tercih yapmadın mı kuzum:44:
sağol paşacım..biraz sinirsel bir durum.hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum valla.bugün dr. a gittim sakinleştirici hap verdi.1 hafta sabah-akşam kullanacakmışım.O yüzden kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok uyku veriyor
Iyi geceler canim:)kızlar ben kaçar iyi geceler herkeşleree dadlı rüyalarrr
sağol paşacım..biraz sinirsel bir durum.hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum valla.bugün dr. a gittim sakinleştirici hap verdi.1 hafta sabah-akşam kullanacakmışım.O yüzden kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok uyku veriyor
canlar merabalar
yenı geldim eve hemen koştum geldim valla size....yemek yok evde sularda yok ben ne yesem acaba....
İnersin canım benim.Kuzum benim ailem yanımda ya,spor yapamadım 2 haftadır ne yazık ki zamansızlıktan...
Kizlar yarin dereceye girermiyiz acabaa:)
kaynanacığım balık yapmış göndermiş bana....valla gelin milleti olaraktan iflah olmayız biz de az diilizz...yanına da salata yaptım lıght kolayla yuvarladım çok açıkmıştım valla nasıl yedim hatırlamıyorum...
inşallah diyorum dukancılardan berenım atak taydı güzel vrmış olmalı ee diğer dukancıların listelerde sağlam hayırlısı bakalım ben hasta oldum sabah tartılıyım da ama bi şişlik söz konusu tam zamanına denk geldi gene kerata yaa...
Devam ederim o zaman hedef 57 dukanda 65diyo bana inebilirim heralde :)
kız ben on yazamam be
canım kusra bakma nikaha gidicem diye çıktım eşimin gene çarpıntısı oldu ya epey sürdü b sefreki yaşaştı deid yataktak kalkmış kahvaltıda devam etmiş nişkaha gfittik gene olmş dedi tansiyonmm çıktı indı canım gene çarpıntım var dedi dün 2.5 saat yürüdük birda sabah 8.30 yattı pc oyun oynadı hergün 5 uyuyor ya diyorm yksz kaıyosun oda ne olcem kalpmi dayanır diyorm kalp kapakçıgında egrilik var az doktorada gittik damardan ilaç verdiler koş bandına çıkardılar doktor herkezde var dedi o yaparmı ya eşime birşey olucek diye aklım çıkıyor biri ban ne olr brişey desin tanıdıgınız varmı öle olan
kendini kandiriyosun bebempatates salata bil eolsa onun mişastası yeşilliklere blaşmıştır biline
işşallah canım tek tememin o
al sana bir şansı adana iskender söyle oh sefam olsun
sana zahmet bir el at dadlum
kız o kşun hali ney öle bakıyımcanım acıdı kafesten kafasını çıkarmış korktm hem benim köpüge benziyo doktor bana kendi yıkansın dedi küvet al ona 5 tl birşey ılık s koy yıkansın sen yıkama bak ben yıkadım köpügün tüyleri seforme olmş şimdi antibiyotige başladım
benim paşama kimse rakip olmaz o bir tane
vallahi bilmiyorm otopsi yapan adan dedi naşı bozlmamış çok az yeri bozulmuş dedi:44::44:
yarın bakalım neler olcek işşallah c çıkarım:18::18:
Odtü olmadı kızlar ya
selam kızlar
Canim benim caydan denesene lutfeennn:)Ben kendi adıma hiç umutlu değilim
aynen benimde öyle olacak sanırım karnım okadar şişki sanki ne oluyorsa
Insallah hepimiz ya:)inşallah ulaşırsın hedefine canım
işşallah c çıkarım ne demek kız???:44:
Hayırlısı olsun canım yaa bu kez olur diye ben de ümitlenmiştim senin adına inşallah olur sen azimli akıllı bir kızsın
geçmiş olsun kaptanım rabbim şifa versin
Canim benim caydan denesene lutfeennn:)
Insallah hepimiz ya:)
Bende cok umitliydim..saglik olsun pes etmedim daha bir yıl neki istedigim bolum icin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?