Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar
dün geceden beri rahatsızım biraz,hiç uyumadım gece size haber vereyim dedim.ne güzel gidiyordu diyetim bugün uyamadım
zor duruyorum.yarın saat kaçta gelebilirim bilmiyorum.gerbera listeyle ilgilenmen gerekecek.gerbera yoksa size kalıyor kızlar.Bakarsınız gelebilirim,o zaman ben hallederim zaten

***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 / )
yesilerik ( 63,6 / )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 / )
gerbera1987(88,1/)
BeReNiM2012 (86.5 / yeni üye.hedef kilo:65

7. TAKIM ORTALAMASI: %

berenimcim başlangıç ve hedef kilonu doğru girdim değil mi

Son düzenleme:
KAYGANAMI tek geçiyorum şekerim...kötü gelin her zaman yaranıo...bi zamanlar yemek yapmaz suratıma bile bakmazdı ben dönerdim eteğinde...şimdi taşlar yerinden oynamış olacak peşimde pervanee...
benı sevmeyen ölsün diycem töbe töbee kayganam benı sevmez oğlunu sever şekerim ondan bu alaka...sen ankaranın neresindesin anananeeemm...
ben sabah yapcam bildirimimim ama hastalık vurdu benı ınşallah bi artı olmaz...
Odtü olmadı kızlar ya

sen tek odtüyü mu yazdın başka tercih yapmadın mı kuzum:44:

geçmiş olsun dadlum neyin var

sağol paşacım..biraz sinirsel bir durum.hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum valla.bugün dr. a gittim sakinleştirici hap verdi.1 hafta sabah-akşam kullanacakmışım.O yüzden kafamı yastıktan kaldıramıyorum çok uyku veriyor

seni kim sinir bana yolla döveyim rabbim şifa versin bebem benimde canım sıkkın eşime ya

tam geçiş mevsimi dikkat et kendine ve tabisi kuzunaa...

Pasam gel gel:)
Canimm gecmis olsun neden oyle oldun acaba ..bak benden tavsiye hic bulasma o ilaclara ben 6yildir birakamadim biraktirmiyo doktorlar
Umitkoydeyim canim ,ya acikogretim geldi sona onu yazmistim bunada sukur artik ama gircem ben odtuye kafama koydum

kızlar ben kaçar iyi geceler herkeşleree dadlı rüyalarrr
Iyi geceler canim:)

Kizlar kocaman bi hayal kirikligi yasiyorum suanda sakinlestim iyiyim. Program yaptim 20sine kadarda yuzmeye basliyorum insallah ve insallah seneye girc,caliscam ingilizce kursunada baslicam bekle beni odtuuu:)

canlar merabalar
yenı geldim eve hemen koştum geldim valla size....yemek yok evde sularda yok ben ne yesem acaba....

Valla bu devirde elektrikler sular kesiliyor ya illet oluyorum resmen

İnersin canım benim.Kuzum benim ailem yanımda ya,spor yapamadım 2 haftadır ne yazık ki zamansızlıktan...

canım ailen yanında ya boşver sonradan telafi edersin sen

Kizlar yarin dereceye girermiyiz acabaa:)

Ben kendi adıma hiç umutlu değilim

aynen benimde öyle olacak sanırım karnım okadar şişki sanki ne oluyorsa

Devam ederim o zaman hedef 57 dukanda 65diyo bana inebilirim heralde :)

inşallah ulaşırsın hedefine canım

işşallah c çıkarım ne demek kız???:44:

Odtü olmadı kızlar ya

Hayırlısı olsun canım yaa bu kez olur diye ben de ümitlenmiştim senin adına inşallah olur sen azimli akıllı bir kızsın

geçmiş olsun kaptanım rabbim şifa versin

Ben kendi adıma hiç umutlu değilim

aynen benimde öyle olacak sanırım karnım okadar şişki sanki ne oluyorsa
Canim benim caydan denesene lutfeennn:)
inşallah ulaşırsın hedefine canım

işşallah c çıkarım ne demek kız???:44:
Insallah hepimiz ya:)
Hayırlısı olsun canım yaa bu kez olur diye ben de ümitlenmiştim senin adına inşallah olur sen azimli akıllı bir kızsın

geçmiş olsun kaptanım rabbim şifa versin

Bende cok umitliydim..saglik olsun pes etmedim daha bir yıl neki istedigim bolum icin:)

Aman geçmişleri okudum ne de çok şeyler yaşanmış yazılmış, allah iyilik güzellikler versin hep,

Benim diyet işleri ne olacak bilmiyorum, sabahları tartı ile aramız hiç iyi değil bu günlerde, şimdik geleyim yediklerime

Sabah

Yarım dilim ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
1 bardak çay

sonra okulda birkaç kupa yeşil çay form filan içtim

öğle

Tavuk sote
Ayran
Salata

türk kahvesi

akşam
küçük bir salkım üzüm (toplamda 4 tane vardı)
çeyrek haşlanmış mısır

Canim benim caydan denesene lutfeennn:)

Insallah hepimiz ya:)

Bende cok umitliydim..saglik olsun pes etmedim daha bir yıl neki istedigim bolum icin:)

canım aldım o çayı içiyorum da ama benim yine adet günüm yaklaştı bir hafta önceden başlıyorum ben şişmeye ondan sanırım çünkü yediklerimde herzamankinden fazla birşeyim yok hatta bir akşam annemin börekleri hariç akşam 5'ten sonra yemedim birşey üstelik bu hafta iyi de spor yaptım ama bakalım göreceğiz neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…