Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu gün arkadaşa gittik güzel bir gün oldu bizde mağlum haftasonu inş yarında tartıda üzülmem
ama daha dukana başlamadım
kızlar bizim arkadaşın eşi karatayla 25 kilo vermiş bende onunla ilgili brşey bilmiyorum nereden bilgi edinebilirim kitap demeyin arabistanda bulamam
yada hacca geleninizvarsa bir zahmet bir getirse

sabah
menemen şekersiz çay 2 dilim ekmek zeytin
akşam
1 tabak bakliyat çorbası 4 adet mercimek köftesi salata 1 kaşık makarna salatası yedim
oofff akşam çok olmuş

02.10.2012

SAPHIRA ------ 7
nev81 ------ --7
pasam3405 ----15
maviyesil1999 --11
senarist ---- ---0
yesilerik --------17
anşaa ----------11
ecemavi --------6
ananee ---------2
gerbera1987-----5
BeReNiM2012 ---15

ahaaa birinci olmuşum ilk ve son sanırım anane geldi çünkü

Iyi geceler canim

senin fazlan cok degil 1kilo odem dersekn iki ayda 3kilo saglikli oluyo rahat ol:)

Teşekkür ederim canım böyle motive edici ve pozitif olduğun için çoook teşekkürler

yeşil erik hanım bu kadar kiloyu nasıl verdiniz bem zayıflamam durduda 1 haftadır napcamı şaşırdım

Canım ben burdaki en saçma sapan diyet yapanlardan biriyim daha tecrübeli arkadaşlarımız var kaptanımız saphira ve nev gibi onlar bu duraklamanın çarelerini daha iyi biliyorlar iki üç günlük şok diyetleri var ayran, tavuk vs gibi onlar daha çok yardımcı olurlar sana

ne kadar sürede verdiniz bide onu merak ediyorum

Ben mayıs 2012'de başladım canım diyete tam 5 beş ay olmuş, ramazan benim işimi çok kolaylaştırdı ramazan sonunda 65'e düşmüştüm bile

Ben ne yapıyorum peki, sadece sabahları ekmek yiyorum o da artık 1 dilimi geçmiyor, pilav makarna yemeyeli çok uzun zaman olmuş, çorba ve sebze yemeği ağırlıklı ve tavuk ızgara ağırlıklı beslendim, yanında ayran yoğurt yedim, eğer biraz kaçamak yaptıysam dondurma gibi hemen spor yaptım leslie işime çok yaradı leslie diye googledan aratırsan videoları çıkıyor bir yürüyüş programı var hatunun ben çok seviyorum çok da iyi terletiyor bu aralar öğle yemekleri biraz geçe kalıyor onu da akşam yemeyerek geçiştiriyorum meyve hakkımı ben yeşil elmadan yana kullanıyorum bol bol su boll boll yeşil çay form çay tüketiyorum benim yaptıklarım kısaca bunlar canım ama merak ettiğin varsa sorabilirsin

7. takımda dukan yapan arkadaşlarımız da var onlarında sana tavsiyeleri önerileri olacaktır, ne yaparsan yap, ne yersen ye diyetinden vazgeçme o günü unut ve hemen telafi etme yoluna bak canım

Karatayın belki kendisi gelir oraya
sabah
akşam
1 tabak bakliyat çorbası 4 adet mercimek köftesi salata 1 kaşık makarna salatası yedim
oofff akşam çok olmuş

canım akşam çok olmuş diyorsun ama öğlen bişey yememişsin ki bu kadarcık şeyle tüm günü nasıl geçirdin :44::44::44:

herkese iyi geceler kızlar yarın tartı sonuçları iyi olur inş

inşallah canım hepimiz için

***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 83.1 / )
nev81 (81.8 / 0 / 81.8 /%0)
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 / )
yesilerik ( 63,6 / 63,6 / 0 / %0 )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 / )
gerbera1987(88,1/)
BeReNiM2012 (86.5 / yeni üye.hedef kilo:65

7. TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 83.1 / )
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 / )
anşaa (74.7
/74.1/%0.8 )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 /69.8/1.7/%2.38 )
gerbera1987(88,1/)

yemedim makarna dukana uygun beslendim

canım senin menülerin hiç hoş değil ben sana söyliyim diyetisyene gitmiyor muydun sen.. noldu ona

geçmiş olsun paşam.. benim çevremde öyle biri yok ama doktora gitsek belki bizde de çıkar

Odtü olmadı kızlar ya

canım neresi oldu peki? tek tercih mi yapmıştın?

***7. TAKIM 277. ETAP***

SAPHIRA ( 83.1 / )
pasam3405 (82,8 / )
maviyesil1999 (66,3 /)
senarist ( 108,2 /107,2/1/%0,92 )
anşaa (74.7 /74.1/%0.8 )
ecemavi ( 72.4 / )
ananee ( 71.5 /69.8/1.7/%2.38 )
gerbera1987(88,1/)

Son düzenleyen: Moderatör:

Annecimmm süpersin

Senaristcim seni de tebrik ederim.

sabah
akşam
oofff akşam çok olmuş
ne dedim sizlere dayak arsızı yaparım demedimmi bakıyım yavri bn yiyosnda güzelim öylen yede erit bak ama azmimin karşılıgını elhamdurillah aldım
canım benim sana zahmet kilom yazarmısın 80 .9işte b haşlamalarımınkarşılıgını aldım acaba hep bölemi yapsam
canım sabah kalktı dedim iyimisin iyiyim canım biraz üşütmüşüm ddi gece çok öksürdü ve terledi galiba üşütmekten çarpıntı oldu bende öle kendimi avtuyorm ne yapayım rabbim ban bagışlasın işşallah eşimi evlatlarımın babasını

Annecimmm süpersin

Senaristcim seni de tebrik ederim.

ben ben erikik nasılsın bebem ev ayakta dedim giriyim bakıyım ne var ne yok ne kahvaltı yaptım nede evi hallettim bugün yemek ev işi çamaşır varcanım çok sokıldı eşime yürüyüşe bile gidesim gelmedi ben bu panik ataktan allah affetsin bıktım çok yoryo beni aklıma hep kötü şeyler geliyo yorldm allahım affet artık al ne olr b hastalıgı 8 senedir hayatım zehir
bu arada kızlar hayırlı cumalar rabbim hayırlarınızı dalarınızı ibadetlerinizi kabl etsin işşallah

Kizlar oha diceksiniz ama telden giriom.biriniz benimkini ekleyebilirmi.kopyala yapistirda olmui.sabah 65,6geldiydim.okuldayim pano azirlamaya yardimediom.

Dukanın öngördüğü gibi haftada 1 kilo verdim.. üstelik yaptığım diyet de dukanın yanından bile geçmez bi akşam yemeğim bi de kahvaltım uygun öğlen iş yerinde değişiyo.. bi de kahvaltıda 1-2 dilim çavdar yiyorum yulaf kepeğim yok diye..

dün gece çok zayıfmışım gibi geldim kendi gözüme.. eşimde olcak olcak dedi bağa

AZİM AZİM AZİM ÖNÜMDE DİYET SEBZELİ MÜSLİM VAR SÜTE KARILRIRDIM ONU YİYORM ÖYLENE ALLAH KERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…