- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
bişey sorabılırmıyım ben zayıflama ile ılgılı bkac grubta yazı yazdım serbestce yorum yapabılırım dımı ben hıc bı gruba dahıl olmadan fıkır alıp vererek yoluma devam etcem kadnlar kılubunede bgun uye oldm ben ceza almam dımı cnku grubm yok
hayır ceza almazsın tabiki istediğin gibi takılmakta özgürsün bizim takımada uğra istersen ara sıra sohbet ederizbütün forumda istediğin gibi yorum yazabilirsin
canım yaaa nasıl bulayım şimdi ben onu geçen haftaydı bir sürü sayfa var. tamam itimadın yok sanırım silinmesede olur önemli değil ama takım kaptanı olarak daha dikkatli olmanı rica ediyorum demekki yazdıklarım dikkate alınmıyo önemsenmiyo
olurmu cnm ya gerçi önceden bildirmende önemli değil pek sonradan mazeretini söyledin sen benim dikkatimden kaçmıştır hepsii okuyorum ama neyse bu hafta takıma giriyorsun dimi tartı geldi nasılsa
oğlan uyudu şükür kız mızır mızır uyumak istemiyorherkese iyi geceler kızlar.....
***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (708
Azerikizi(59,4
Paşam3405(84,4
roseberry(68,1
bahayk
berenim2012
gerbera1987
7. TAKIM ORTALAMASI:
bahayk beren dönecekmisiniz bu hafta
evet canım evetttttt dönüyorum ama kilomu bilmiyom nasıl yapacağız şimdi. 52 demiştim ama tartım yoktu. en son 54.4 tartıda tartılmıştım onumu baz alalım
en son kayıtlara 52 geçmişiz cnm52den hasaplanacak
Uzun zaman sonra menü paylaştım onada kimse yorum yapmadı
Ben çıkıyorum duş alıp okucam biraz sonra da yatarım herhalde iyi geceler
canım yorum yapmadım ama ben senin menünü beğendim söz bile söylemeye gerek yoktu yani
Doktorda neler öğrendiğimi yazmamdım yazayım anca dinlendim
Gizli şeker değerim 6 ay öncesine göre yükselmiş
troidlerim çalışmıyormuş ilaç verdi en düşük doz
demir eksikliği var demir hapı içiyorum
insülin direncim oldukça yüksekmiş
diyetisyenime gittim kapıdan girer girmez kontrole geldin demi daha önce gelmiştin dediNasıl utandım anlatamam 7 kilo alarak gitmişim olsun ne olursa olsun gel dedi olmaz öyle bırakmak dedi 10 bardak su içmezsen, tempolu olarak 45 dk.dan fazla yürürsen , dediklerimin saatini atlarsan , troid ilacının saatini kaçırısan kilo veremezsin dedi
bugünde 45dk dan sonra yavaş yürüdüm işlerim vardı onları hallettim 2 saatte gelmişim eve
10 bardak suyumu da içtim
saatide kurcam yoksa kalkamam normalde 12de kalkıyorum ben kahvaltı dokuzda bünyemi sarsıyor
kızlar kurayı bugün çektim arkadaşlar sag olsun çok ısrar ettiler dayanamadım
Bu haftaki rakipler şunlar aslında berenim dedi kendini ban sakla dedi bende hak geçmesin diye kura çekiyim dedi kalbimi çamaşır suyuyla yıkamış galibakurada hatun ban çıktı artık beni şerbetlermi sütlümü yer beni ekmek arasımı yapar bilemedim biraz asılır gibi oldu kendi tabiriyle berenin aslında cuma günü çekiyordum bu sefer böle olsun genel istek üzerine çektim biline
Bu haftaki rakipler şunlar
Gerberaazerikizi
paşam3405berenim2012
roseberryanşa
bahaykganfed
hiç birşeyinde yokmş bebem he benimde demirim vs düşük bebek için tedavideyimya allahtan vitamin çok kullanıyorm şekerimin düşmemesi içinde şeker hapı maksat yumurtalarım çalıssın
Yarın kilo bildirimi büyük bir zevkle yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?