pasam teşekkürederim....
bende sonuçlanmış akşam yemeğimi paylaşayım...1 tabak kuşbaşı dana sote - minik bir kase çig keverevizli 2YK yulaf kepekli yoğurt.
Şimdide yeşil çayımı içiyorum...
Tesekkürler caniiimmmm.paylasim alaninami?mecburmu eklemek kizzz?cnm ya kıyamam ağzım yandı benim bir kere öyle çoook zor çokallah yardımcın olsun
birinciliğini tebrik ederim azeri paylaşım alanına başarı sırrını anlatırmısın cnm takipte olacağım belki bu hafta ben yazmak zorunda kalabilirimrakibem duy sesimi
hehe iyiymis.seni o zaman ben bu hafta citir citir yiycem.rakibem duysun demiştim ama rakibim senmişsin
Hosgeldin canim.süper kilolar vermeler insallahHemen dolduruyorum..
1 günlük aksamadan ne olacak kiz.yaparsin yinekizlar kacgundur duzenli sporumu yapiyordum ama dun yapamadim .ve hala kendime kiziyorum tembel diye ama bugun insallah yapacam bakalim bana basari dileyin
ooo sende demi troid var.offf bu troid varya,basa bela valla.Tesekkürederim. hepbirlikte
Ben normalde bukadar geç kalmıyorum. Biraz geçiktim...Bu yüzden, kahvaltı baya geçikti.
uyanır uyanmaz euthyrox 150mg içiyorum.
Sonra, çorba kaşığı ev yapımı elma sirkesini bir bardak ılık su ile içtim.
dukan çok kabızlık yapıyor bu yüzden, 3 gündür saf zeytin yağı deniyorum. duraklama yapmazsa devam edeceğim. 1 tatlı kaşığı zeytin yağı yuttum. 1 badak limonlu ılık su içtim.
sonra,
içinde 2ad. ince dilim salamı, 3 tane mantar, yarım yeşil biber, 2 ad. yumurtadan oluşan yağsız pişirilmiş omletimi, light peynir ve 4ad. çeri domates ile birlikte ve bir bardak ılık sütümü içtim..
Eki Görüntüle 611766
aynen vallahi,bu azimle devam edersen senin yilin olacak gercektenselam kızlar ,herkesebol kilo verebileceğimiz bir hafta diliyorum sporumu yaptım geldim birazdan kavitsyona gidicem öğle yemwğimi dışarda yicem şöyle boool tereyağlı iskender yicem derrrrrmiiişimtabiiikkkiii tavuklu salata ısmarlıycam ve su içicem 2013 benim yılım olacak inşallllaaaahhhh
hehe evet canim.50 yemek ,tatli,tuzlu tariflerim var bu sitede.takipcilerim de var sagolsunlar.biz umutcan la da böyle arkadas olduk.azeriiii senın ne marıfetleın varmış da biz bilmiyomusuzzz....
baharcım aksam accık kaçmış sankı ama accık yanı cok dııl...
hoşgeldın sefalar getırdınn....
en doğru yerdesın emın ol....
ne guzel anlatmıssın kendını bır nefeste okudum gerçekten ınşallah dilediğin kıloda hatta altında mezun olursun....
ganfedcım ben kahve alıyımmm şekerim sekersız olsun bebışımmm.....
doydun doydun canımmmmm..... sana öle geliooo....
hafta sonu sıkıntı yok paşaammm....sen naptın kayıannecıgın nasıl ziyaret nasıl gectı....
aaayyyy menu süper tam bır dukan menusu....
hayyyıııırrr çok guzel ıykı koymussun.....nevımız vardı ızınde şimdi o da böle dukan menulerını paylaşırdı ozlemışım sayfa renkledı emeğine sağlık....
ya paylaşalım esraa 2013 u lutfennn....birazda bana verrr....son 10 kılo ve 2 ay süre verdim kendıme yenı bi program düzenledim....olucak arkadaş o kadaaaaarr....sigarayı bırakmış adamım ben kılomu veremıycem 27 kılo vermışımm....alllaaaaahhhh allllaaaahhhhhverrr gazı ayşegülll....
ooooo yatili misafir hemde 1 ay miiiiicanlar ciğerler baalllar kaymaklar gece devriyem var ben gelemeyebilirim akşama bilginiz olsun mesaj sayımı doldurmadan gitmem tabii...uğramaya calışıcam....haa bide unutmadan yatılı mısafırım var 1 ay kadar kalacaklar yemekler tatlılar borekler havada ucucakkk amaaaaa yenmıyceeekkkk....opüyorum herkesii gününüz güzel olsun ınşallaahhh.....
esracım gördum senı ama çıkmam lazım kaynananla naptın onu sorcaktım aklımdan cıkmışş....sakinnn bacımmm sakinnn....KAYGANA DEDİĞİN NEDIR KI....
aaahhhhh o yasaklar yokmuuuu o yasaklar.en sevmedigin seyi bile canin ceker yasak oluncayok cnm diyetin ilk evresindeyim bu ay vermiyor kolestrol durumu yokta önümüzdeki aylarda hergün veriyor zaten yumurta nefis işte bulamadığını inadına canı çeker pek sevişmiyoruz aslında da yasak diye cnm istedi bu haftaki hakkımı kullandım önümüzdeki günlerde yicem bir tane daha
Ne tasarimcisisin canim.Kiyafetmi,mobilya mi vs.?Benim biraz sonra müşterim gelecek, onunla birkaç bardak şekersiz çay içerim. kahvaltı çok geç oldu arıtk öğye yemeği olmaz direk akşama geçerim. Akşamüstü görüşürüz.
sevgier.
Roseberry senin esin ne doktoruydu?nüketçim bence resimler çok hoş sıkma canını,ya şu dukana özeniyorum ama eşim ısrarla yaparsan bozuşuruz diyor böbreklere çok zararı var diyor benim böbreğimin teki diğerinden küçük böyle bir sorun olmasaydı bende yapardım....
ooohhh kolay gelsin canim.süper gidiyorsunkızlar 10dk bisiklete bindim 15 dk. leslie 1 yaptım kalça ve göbiş hareketlerimi yaptımmm günlük sporum da bitti aferin bana valla :))
hahahahaah Allah iyiligini versin.duyanda ganfed i kiloli sanir.citi piti mini minnacicik bir hatun halbukidemi ya artik birazda fidan gibi gezelim ne o oyle futbol topu gibi yuvarlaniyoruz haydi fistiklar asilin diyetlere bu hafta bitti bitecek iki gune bildirim var sakin kilo almis olarak cikmayin karsima bozusuruz ha:))saka saka
bosver be guzelim sen ustune duseni yaptin gerisi onlara kalmis
insallah iyi seyler soyler .senden moralle bizde asiliriz diyete demi ama
vella ben garanmti veremem kesin cadi kaynana olacamDDD
ay ne icine atiyorsun sende ona sok lafi hik deyip otursun .uzuldugun seye bak
valla ben herhalde o diyeti kesinlikle yapamam bana gore degil yani herseyden yemeliyim bu yasak o yasak dinlemem hic yeterki canim istesin
sen ne yedin aksam anlamadim sadece yogurtmu .ayricada devret deretmesinede guzel rakibem arada da beni kontrole gel .bak bakayim ganfedin ne alemde verdimi aldimi yattimi kalktimi.bak eger bakmazsan yenilecen banaona gore.kocaciginada soyle bi rakibem var dusman basina bu hafta canima okudusana cok yedirmesin soyle
noldu kiz.sen azimlisin.böyle seyler korkutamaz senii:18::18::18::18::18::18::18:ehm sey kem kum ben hafta sonu gelemeyecem arkadaslar bildirimde bulunmayabilirim hatta hata takimdan bile cikabilirm.kiz ne yaptin sen bak birini korkutmak buyuk gunahtir ona gore
iyi akşamlar hanımlar,kız memede uyuyor oğlan uyumadı daha o ses türkiyeyi izliyorum 1 elma yedim az önce...
menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta beyazı
peynir
domates
ara
1 portakal
öğle
mezgit
salata
yarım kase mercimek çorbası
ara
3 bisküvi
akşam
havuç,kıvırcık,turp,kımızı lahanadan salata sos olarak limon
abartmıyorum ama 3 litre su tüketiyorum günde canım istiyor hiç zorlanmıyorum çünkü ben kendimi bildim bileli içerim oğlumda aynı ben ve bizim bardaklarımız 500 cc bir dilişte yarım litreyi içiyoruz...
sinirlerim hat saffada bebeler özelden lafı sokmuş bu kadar zayıf degisin diye gene sinirlerimi oynattı be allahım onu öldüresim var yeminle
Tesekkürler caniiimmmm.paylasim alaninami?mecburmu eklemek kizzz?
hehe iyiymis.seni o zaman ben bu hafta citir citir yiycem.
Hosgeldin canim.süper kilolar vermeler insallah
1 günlük aksamadan ne olacak kiz.yaparsin yine
ooo sende demi troid var.offf bu troid varya,basa bela valla.
fotoda süper görünüyor
aynen vallahi,bu azimle devam edersen senin yilin olacak gercekten
hehe evet canim.50 yemek ,tatli,tuzlu tariflerim var bu sitede.takipcilerim de var sagolsunlar.biz umutcan la da böyle arkadas olduk.
ooooo yatili misafir hemde 1 ay miiiiiAllah kolaylik vrsin canim
aaahhhhh o yasaklar yokmuuuu o yasaklar.en sevmedigin seyi bile canin ceker yasak olunca
Ne tasarimcisisin canim.Kiyafetmi,mobilya mi vs.?
Roseberry senin esin ne doktoruydu?
ooohhh kolay gelsin canim.süper gidiyorsun
hahahahaah Allah iyiligini versin.duyanda ganfed i kiloli sanir.citi piti mini minnacicik bir hatun halbuki
noldu kiz.sen azimlisin.böyle seyler korkutamaz senii
masallah.3 litremiiii.ben diyet yaparken bile 1,5 litreyi zor iciyorum.
sinirlerim hat saffada bebeler özelden lafı sokmuş bu kadar zayıf degisin diye gene sinirlerimi oynattı be allahım onu öldüresim var yeminle
Seni sinirlendigini farkettikçe abartıyor olabilir mi?
Allah Allah,niye böyle yaparlar bazi insanlar ya.kalp kirmaktan ne kadar cok hoslananlar var.Allah'a havale et canim.sinirlerim hat saffada bebeler özelden lafı sokmuş bu kadar zayıf degisin diye gene sinirlerimi oynattı be allahım onu öldüresim var yeminle
Tamam canim.yarim yazicam.ewet cnm paylaşıma ekliceksin zorunlumu bilmiyorum ama onları okuyup kendine pay çıkaranlar çok oluyor en azından nezaketen yassan iyi olur...
caaaaannnnnnnııııııııımmmmmm eskiyle şimdi birmi ya delimisin gıcıklığına yapıyor
aynen canım seni sinirlendirmeyi kendine eğlence haline getirmiş
pasam, o niye sinirlenir bunu keşfetmen lazım...aman dikkat et. iki eltisiniz sonuçta huzursuzluk olmasın...
ben bu gece erkenciyim ii geceler, kovalasın tavaşanlar...
Allah Allah,niye böyle yaparlar bazi insanlar ya.kalp kirmaktan ne kadar cok hoslananlar var.Allah'a havale et canim.
Tamam canim.yarim yazicam.
cnm face gurubunda eklimisin:44:
canıms agolsn beni sinir etmeye bayılıyorSeni sinirlendigini farkettikçe abartıyor olabilir mi?
ewet cnm paylaşıma ekliceksin zorunlumu bilmiyorum ama onları okuyup kendine pay çıkaranlar çok oluyor en azından nezaketen yassan iyi olur...
caaaaannnnnnnııııııııımmmmmm eskiyle şimdi birmi ya delimisin gıcıklığına yapıyor
aynen canım seni sinirlendirmeyi kendine eğlence haline getirmiş
canım özeline yazdım sakın bri falso yapma vallahi beni maffeder hoş korktgmdan degilde hep haklı konmnda oldgmdan haksız olyorm eşim kızabilirpaşam eltinin adı neydi ya
canım 2 degil 3 olcez martapasam, o niye sinirlenir bunu keşfetmen lazım...aman dikkat et. iki eltisiniz sonuçta huzursuzluk olmasın...
ben bu gece erkenciyim ii geceler, kovalasın tavaşanlar...
zevk alıyor desemAllah Allah,niye böyle yaparlar bazi insanlar ya.kalp kirmaktan ne kadar cok hoslananlar var.Allah'a havale et canim.
Tamam canim.yarim yazicam.
21/01/2013 pazartesi sayımı
azerikizi 20
gerbera 24
nuhan 17
paşam 15
berenim 7
roseberry 8
bahayk 19
ganfed 26
anşaaa 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?