valla aynen ole de hıcbırı benımkı kadar karaktersız olamaz onun ıcın oglu bıle onemlı degıl cunku varsa yoksa parasorma şekerim bu kaynanalar hep mi böyle altından köprü yap üstünden geçir yinede yaranılmıyor,acaba ben nasıl bir kaynana olacağım acaba bak heyecanlandım inşallah evladımı ve gelinimi üzmeyecek bir kaynana olurum...
degıstırmeye calısmıyorum hayatım anlatmaya calısıyorum derdımı ama onemlı degıl artık ona da calısmayacagım ama ıkı gun sonra yıne baslar para gonderın demeye hem ogluyla konusmuyor ıtıyor hemde parasını ıstıyor yuzsuzluge bak buda bana koyuyor sabahın korunde ben onun ıcın gıtmıyorum ıse annem olmayınca cocuguma kreste bakacaklar cocgumu onun ıcın rezıl etmıyorum orada buradacanım kimse için ne üzül nede kafaya tak sadece kendini yıpratırsın hayatım kimseyide değiştirmeye çalışma olmuyo çünkü deneyimli biri olarak diyomboşveeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr kimse senden kıymetli önemli değil canım. o okadar insanmış
nıye gıdıyon cnm takımdan nıye ayrılıyon anlamadmdemi ya artik birazda fidan gibi gezelim ne o oyle futbol topu gibi yuvarlaniyoruz haydi fistiklar asilin diyetlere bu hafta bitti bitecek iki gune bildirim var sakin kilo almis olarak cikmayin karsima bozusuruz ha:))saka saka
bosver be guzelim sen ustune duseni yaptin gerisi onlara kalmis
insallah iyi seyler soyler .senden moralle bizde asiliriz diyete demi ama
vella ben garanmti veremem kesin cadi kaynana olacamDDD
ay ne icine atiyorsun sende ona sok lafi hik deyip otursun .uzuldugun seye bak
valla ben herhalde o diyeti kesinlikle yapamam bana gore degil yani herseyden yemeliyim bu yasak o yasak dinlemem hic yeterki canim istesin
sen ne yedin aksam anlamadim sadece yogurtmu .ayricada devret deretmesinede guzel rakibem arada da beni kontrole gel .bak bakayim ganfedin ne alemde verdimi aldimi yattimi kalktimi.bak eger bakmazsan yenilecen banaona gore.kocaciginada soyle bi rakibem var dusman basina bu hafta canima okudusana cok yedirmesin soyle
valla keske sana yollasaymısım ıyı valla senın adına sevındım allah benım kaynana gıbı cıngenesını kımseye vermesınKIZ SEN YANLIŞ YERE YOLLAMIŞIN BE BANA YOLLASAYDIN KEŞKE İŞŞALLAH KIYMET BİLİRLER
AHANDA BİR KAYNANA VAKASI DAHA BENİM KAYNANAM ÇOK İYİDİR ALLAH VAR BAZI HUYLARI HARİÇ
selam yavrular nasılsınız bakalım yaaa neden ben birşey sorunca cevap alamıyom anlamadım aşk olsun size yaaa sıkılaştırıcı bir krem falan sormuştum arkadaşlar sıkılaşamıyom o kadar spor yapıyom da. kullanan varmı bi tavsiyeniz varmı
canım evi temizlemek istiyo ama benim yaramaz kızımlada zor oluyo ama canım yapmak istiyo hergün bir odayı temizliycem bugün mutfaktan başlıycam dolaplar silinmek istiyo artık birazda düzenliyim hep aynı düzende benim canım sıkılıyo. aynı tabakta yemek yemekten bile sıkılan bi kişiyim
cnm face gurubunda eklimisin:44:
valla aynen ole de hıcbırı benımkı kadar karaktersız olamaz onun ıcın oglu bıle onemlı degıl cunku varsa yoksa para
degıstırmeye calısmıyorum hayatım anlatmaya calısıyorum derdımı ama onemlı degıl artık ona da calısmayacagım ama ıkı gun sonra yıne baslar para gonderın demeye hem ogluyla konusmuyor ıtıyor hemde parasını ıstıyor yuzsuzluge bak buda bana koyuyor sabahın korunde ben onun ıcın gıtmıyorum ıse annem olmayınca cocuguma kreste bakacaklar cocgumu onun ıcın rezıl etmıyorum orada burada
nıye gıdıyon cnm takımdan nıye ayrılıyon anlamadm
valla keske sana yollasaymısım ıyı valla senın adına sevındım allah benım kaynana gıbı cıngenesını kımseye vermesın
cnm uc gunluk sporla sıkılasmaz onlar bence bıraz daha sabret
günün anlam ve önemini taşıyan iki atasözü gözüme çarptı
Bu azeri kızı için,
üzülme hayat çok acımasız. Herşey birgün unutuluyor.
"Dost istersen yabancı yeter düşman istersen akraba yeter. "
Buda paşam için,
"Kuma gemisi yürümüş, elti gemisi yürümemiş."
kuma lafı hoşuma gitmedi bende değiştiriyorum.
Peynir gemisi yürür, elti gemisi yürümez...
Selam arkadaslar.canim cok SIKKIN bugün.anlamiyorum anlayamiyorum bu akrabalari.iyi zannediyorsun bir sir veriyorsun ama o sir olmaktan cikip tüm bölgeye hatta uluslararasini gecip diger ülkelerede yayiliyor.moralim cok bozuk yaaa.esimin amcasi ve amcasi oglu gille kendi aramizda bisey konustuk.acip hem buradaki hemde Türkiye'deki akrabalara laflari büyüterek degistirerek anlatmislar.hesap sorunca da suclu beni yaptilar.simdi suclu benmisim.bana küsmüsler.hayret bisey yaaa.ya ben ne kadar salagim.nasil güvenip bir akrabaya bisey anlatirsin be saftirik.kendime cok kiziyorum.kücücük bir olayi balon gibi sisirip büyütmeye ne meraklilar akraba denen varliklar.ya ben akrabalarim hakkinda ne sirlar biliyorumda kimseye bisey anlatmiyorum.offfff la havle ve la guvvete illa billahil aliyyil azim.icim SIKILyor.
canım benim sıkma canını aç telefonu anlat sende doğruları size gelen laflar öyle değil böyle diye gerçekleri söyle sonra küserseler küssünler ama sen rahat olursun günah senden gider takma kafana taş uzaktan gelmez hayatım bunu sakın unutma
ba ba ba korkutmusmus .sen persembeye kacacak delik ara bence ne korkacam bomba gibi geliyom ,simdiden soylemem persembeyi bekle:)))benim yazdıklarımı alıntı yaptın ama bana cevap yarım geldi yediklerim fazlamı yani.
neden çıkıyon takımdan beni yenemeyeceğini anladın dimi tamam tamam gitme yenmem seni bilerek yenilirim sana
ne cikmasi bahayki yimeden gitmek yok.:)))))geçmiş olsun cnm bi sıkıntı yaşatıyormu
ewet cnm salata yaptım güzelce
naynyoktur çıkmak takımdan
arada yarım bardak süt içtim
demi azerim o beni gecemez ezip gececem bir hafta akli basina gelemeyecek kamyon carpmisa donecek hele persembe gelsin ben sorarim ona beni korkutmak kolaymiymisTesekkürler caniiimmmm.paylasim alaninami?mecburmu eklemek kizzz?
hehe iyiymis.seni o zaman ben bu hafta citir citir yiycem.
Hosgeldin canim.süper kilolar vermeler insallah
1 günlük aksamadan ne olacak kiz.yaparsin yine
ooo sende demi troid var.offf bu troid varya,basa bela valla.
fotoda süper görünüyor
aynen vallahi,bu azimle devam edersen senin yilin olacak gercekten
hehe evet canim.50 yemek ,tatli,tuzlu tariflerim var bu sitede.takipcilerim de var sagolsunlar.biz umutcan la da böyle arkadas olduk.
ooooo yatili misafir hemde 1 ay miiiiiAllah kolaylik vrsin canim
aaahhhhh o yasaklar yokmuuuu o yasaklar.en sevmedigin seyi bile canin ceker yasak olunca
Ne tasarimcisisin canim.Kiyafetmi,mobilya mi vs.?
Roseberry senin esin ne doktoruydu?
ooohhh kolay gelsin canim.süper gidiyorsun
hahahahaah Allah iyiligini versin.duyanda ganfed i kiloli sanir.citi piti mini minnacicik bir hatun halbuki
noldu kiz.sen azimlisin.böyle seyler korkutamaz senii
masallah.3 litremiiii.ben diyet yaparken bile 1,5 litreyi zor iciyorum.
sinirlerim hat saffada bebeler özelden lafı sokmuş bu kadar zayıf degisin diye gene sinirlerimi oynattı be allahım onu öldüresim var yeminle
kuzum görmemişim kusura bakma valla yoğun evde mısafır çok sıkıntılı nete girmem ama sızı bırakmaya hıç nıyetım yok pc onların yattığı oddada ondan yanıı....ansacim hg
hayirli aksamlar ,nasilsin guzelim
50 oldun dimi....nemi yedim canım
2 köfte 2 elmq dilim patates
4yk yoğurt
1 lokma tavuk.
2 kepçe tavuk çorbası
yok be eşim acayip destek bana hatta tamam daha verme çok iyisin diyorda ben taktım kafaya 50 olacağım. canım beni korkutamazsın ben deli gibi geliyom perşembe şokta olacaksın dilin nutkun tututacakkkkkk
baharr nasıl korkutmuş yahu ganfedım sen bu takımın değismez ısımlerındensın ....:18::18::18::18::18::18::18:ehm sey kem kum ben hafta sonu gelemeyecem arkadaslar bildirimde bulunmayabilirim hatta hata takimdan bile cikabilirm.kiz ne yaptin sen bak birini korkutmak buyuk gunahtir ona gore
kız benim işlerim vardı ondan gelemedim kaynanama gittim eltimde geldi sinri küpü oldm geldim hemideban dediki sen topilik olmşun kALÇALARIN KOCAMAN OLMŞ ŞİŞMİSİSİN DEDİ BEN FACEYE RESİM KOYYMDA SİZ SÖYLEYİM KİLO ALMIŞMIYIM ALMAMIŞMIYIM ODA KİLO ALMIŞ YARIM DÜNYA OLMUŞ HABERİ YOK MANYAGIN EŞİMDİYOR PAŞA BOŞVER YA KISKANIYOR SENİ RESMİ YENİ ÇEKTİM BAKIN BAKIYIM KİLO VARMI
İSTANBULDAN AMASYAYA GİDİCEM BEBEM
:18::18::18:YANDIN KIZIM SEN 41 YANDIN
CANIM 4 GİDİCEM İŞŞALLAH ALLAH NASİP EDERSE YEMEGE GELİNCE İŞŞALLAH O ELTİME İNAT VERİCEM BU KİLOLARI BENLE DALGA GEÇTİ YZ YAW ELİME VERSELER VARYAALLAH NE VERDİYSE ARTIK EŞİM DEDİ BOŞVER O GELENE KADAR MUTLYDM O GELDİ MUTLULUGUM KISA SÜRDÜ
KIZ BANADA AL BENİMKİ BİTTİ GİBİ
VALLAHİ ABARTMIYORUM EVE GELEN ÇAMAŞIR NMAKİNASININ ÜSTÜNE BÖLE BAKIYORDİYOLARKİ DETERJAN FABRİKASIMI VAR NE ARARSAN VAR HUY MESELESİ CANIM YA YAPMAYINCA İÇİM RAHAT ETMİYOR
KIZ BALLİ KAYMAK DEME BANA CANIM ÇEKTİ YAWARTIK CANIM YEMEK İSTESİN ELTİMİN DEDİGİ LAF GELİCEK DAHADA GAZA GELİCEM
HOŞ GELDİN ARAMIZA GÜZEL PAYLAŞIMLAR İŞŞALLAH
KIZ SEN YANLIŞ YERE YOLLAMIŞIN BE BANA YOLLASAYDIN KEŞKE İŞŞALLAH KIYMET BİLİRLER
AHANDA BİR KAYNANA VAKASI DAHA BENİM KAYNANAM ÇOK İYİDİR ALLAH VAR BAZI HUYLARI HARİÇ
ayyy eltı dediğin nedır allah aşkına paşam yaaa....sen amasyalımısın paşam neresınden....sinirlerim hat saffada bebeler özelden lafı sokmuş bu kadar zayıf degisin diye gene sinirlerimi oynattı be allahım onu öldüresim var yeminle
paşamın hakımıyetı sona ermış ınanmıyorum....21/01/2013 pazartesi sayımı
azerikizi 20
gerbera 24
nuhan 17
paşam 15
berenim 7
roseberry 8
bahayk 19
ganfed 26
anşaaa 15
menu süper baharım bomba gibi geliyosun ....neredesiniz kızlar yaaa kimseler yok yine boşladınız valla buraları offffffffffffffff gelin yaaa gelin
menümü yazayım
ılık ballı sirkeli su
kahvaltı
2 fincan çay
1 dilim osmanlı ekmeği
3 yeşil 2 siyah zeytin
1kk kadar peynir
3 çeri domates küçükten biraz büyük
ara
2 şekerli türk kahvesi
öğle
2 kepçe ezogelin çorba etsuyu ile yaptım biraz besleyici olsun kuvvet gelsin diye
ara
1 portakal 1 küçük kivi
akşamda
2 kepçe ezo gelin çorba 2 köfte 1 elma dilim patetes fırında yaptığım izmir köfte yemeğinden
sonrada çay içeriz sanırım klasik belki avuç içi kadar naturel kuruyemiş atabilirim kesin değil ama
yatmadan öncede içiyom ballı sirkeli suyumu
Selam arkadaslar.canim cok SIKKIN bugün.anlamiyorum anlayamiyorum bu akrabalari.iyi zannediyorsun bir sir veriyorsun ama o sir olmaktan cikip tüm bölgeye hatta uluslararasini gecip diger ülkelerede yayiliyor.moralim cok bozuk yaaa.esimin amcasi ve amcasi oglu gille kendi aramizda bisey konustuk.acip hem buradaki hemde Türkiye'deki akrabalara laflari büyüterek degistirerek anlatmislar.hesap sorunca da suclu beni yaptilar.simdi suclu benmisim.bana küsmüsler.hayret bisey yaaa.ya ben ne kadar salagim.nasil güvenip bir akrabaya bisey anlatirsin be saftirik.kendime cok kiziyorum.kücücük bir olayi balon gibi sisirip büyütmeye ne meraklilar akraba denen varliklar.ya ben akrabalarim hakkinda ne sirlar biliyorumda kimseye bisey anlatmiyorum.offfff la havle ve la guvvete illa billahil aliyyil azim.icim SIKILyor.
ba ba ba korkutmusmus .sen persembeye kacacak delik ara bence ne korkacam bomba gibi geliyom ,simdiden soylemem persembeyi bekle:)))
ne cikmasi bahayki yimeden gitmek yok.:)))))
demi azerim o beni gecemez ezip gececem bir hafta akli basina gelemeyecek kamyon carpmisa donecek hele persembe gelsin ben sorarim ona beni korkutmak kolaymiymisD
kiz sende takarsan sokar lafi tabi sen lafin altinda niye kaliyon ver cevabini hot diye oturup kalsin yerinde:))
kuzum görmemişim kusura bakma valla yoğun evde mısafır çok sıkıntılı nete girmem ama sızı bırakmaya hıç nıyetım yok pc onların yattığı oddada ondan yanıı....
50 oldun dimi....
baharr nasıl korkutmuş yahu ganfedım sen bu takımın değismez ısımlerındensın ....
ayyy eltı dediğin nedır allah aşkına paşam yaaa....sen amasyalımısın paşam neresınden....
paşamın hakımıyetı sona ermış ınanmıyorum....
menu süper baharım bomba gibi geliyosun ....
azerıcımmm sakın ol akrabalar işte biliyosun ne diyim 7 kat el daha yakın oluyo ınsana biliyoruz her zaman ıste ama kan cekıyo dayanamıyoruz anlatıyoruz bı derdimizi sıkıntımızı sonuç uzulen taraf biz oluyoruz....sıkma sakın canını...
anşaaacımmmm benim tşk ederim menüm için evet bomba bomba geliyom inş. canım az kaldı 50 yeee az kaldı bu hafta olmazsa haftaya biter bu iş.
eyt be mesajda da gectim sizi kilodada gececem .ay bende taktim bu kiloya ha ,insallah pisman olmam21/01/2013 pazartesi sayımı
azerikizi 20
gerbera 24
nuhan 17
paşam 15
berenim 7
roseberry 8
bahayk 19
ganfed 26
anşaaa 15
benim evide pislik goturuyor acil temizlik yapmam lazimselam yavrular nasılsınız bakalım yaaa neden ben birşey sorunca cevap alamıyom anlamadım aşk olsun size yaaa sıkılaştırıcı bir krem falan sormuştum arkadaşlar sıkılaşamıyom o kadar spor yapıyom da. kullanan varmı bi tavsiyeniz varmı
canım evi temizlemek istiyo ama benim yaramaz kızımlada zor oluyo ama canım yapmak istiyo hergün bir odayı temizliycem bugün mutfaktan başlıycam dolaplar silinmek istiyo artık birazda düzenliyim hep aynı düzende benim canım sıkılıyo. aynı tabakta yemek yemekten bile sıkılan bi kişiyim
kiz bi yere gittigim yok sakasina dedim onu burdayim kilolarimi atmadan gitmemvalla aynen ole de hıcbırı benımkı kadar karaktersız olamaz onun ıcın oglu bıle onemlı degıl cunku varsa yoksa para
degıstırmeye calısmıyorum hayatım anlatmaya calısıyorum derdımı ama onemlı degıl artık ona da calısmayacagım ama ıkı gun sonra yıne baslar para gonderın demeye hem ogluyla konusmuyor ıtıyor hemde parasını ıstıyor yuzsuzluge bak buda bana koyuyor sabahın korunde ben onun ıcın gıtmıyorum ıse annem olmayınca cocuguma kreste bakacaklar cocgumu onun ıcın rezıl etmıyorum orada burada
nıye gıdıyon cnm takımdan nıye ayrılıyon anlamadm
valla keske sana yollasaymısım ıyı valla senın adına sevındım allah benım kaynana gıbı cıngenesını kımseye vermesın
cnm uc gunluk sporla sıkılasmaz onlar bence bıraz daha sabret
canim bu klasiklesmistir artik akrabadan uzak duracan en sevimlisi bile akrep gibi sokuyoro yuzden merhabaya merhaba o kadar fazlasi zararSelam arkadaslar.canim cok SIKKIN bugün.anlamiyorum anlayamiyorum bu akrabalari.iyi zannediyorsun bir sir veriyorsun ama o sir olmaktan cikip tüm bölgeye hatta uluslararasini gecip diger ülkelerede yayiliyor.moralim cok bozuk yaaa.esimin amcasi ve amcasi oglu gille kendi aramizda bisey konustuk.acip hem buradaki hemde Türkiye'deki akrabalara laflari büyüterek degistirerek anlatmislar.hesap sorunca da suclu beni yaptilar.simdi suclu benmisim.bana küsmüsler.hayret bisey yaaa.ya ben ne kadar salagim.nasil güvenip bir akrabaya bisey anlatirsin be saftirik.kendime cok kiziyorum.kücücük bir olayi balon gibi sisirip büyütmeye ne meraklilar akraba denen varliklar.ya ben akrabalarim hakkinda ne sirlar biliyorumda kimseye bisey anlatmiyorum.offfff la havle ve la guvvete illa billahil aliyyil azim.icim SIKILyor.
guzelmis ata sozleri:))))günün anlam ve önemini taşıyan iki atasözü gözüme çarptı
Bu azeri kızı için,
üzülme hayat çok acımasız. Herşey birgün unutuluyor.
"Dost istersen yabancı yeter düşman istersen akraba yeter. "
Buda paşam için,
"Kuma gemisi yürümüş, elti gemisi yürümemiş."
kuma lafı hoşuma gitmedi bende değiştiriyorum.
Peynir gemisi yürür, elti gemisi yürümez...
canım benim sıkma canını aç telefonu anlat sende doğruları size gelen laflar öyle değil böyle diye gerçekleri söyle sonra küserseler küssünler ama sen rahat olursun günah senden gider takma kafana taş uzaktan gelmez hayatım bunu sakın unutma
sagol canim.aslinda suclu da onlar biliyormusun.ben sadece güvenip onlara bisey anlattim,herkese yayan kendileri.ben de sinirlenip hesap sordum ama yinede küsmedim,affettim.hesap sordum diye suclu beni yaptilar.benimle konusmayacaklarmis.ne diyim valla.amaan la havle mi cektim pespese.Allah'im akil versin.ha birde ariyorum telefona cikmiyorlar.esime beni sikayet etmisler.ya hic benim esim beni sizin ayaklariniz altina verirmi yaa.esim beni savunmus zaten ama yinede ben küslük olsun istemiyorum.öfffff baska sehirde oturuyordum huzurum yerindeydi.1,5 sene önce bu sehire geldik,akrabalarimiz olsun,aile olsun diye.ama cook büyük bir yanlismis bu yaptigimiz.zaten geri dönücez,ev ariyoruz.yemin ediyorum yalnizlik,böyle sacma iliskilerden daha huzurlu.
ohhhh ohhhhh herkezlerde burada valla. 5 kişiyiz yavrular hadi koyultalım muhabbeti
galiba bu hafta ikimizde mezun oluyoruz bahayk cim
bencede taktın valla. bu kilo işine. bende mutfağı temizleyecektim benim kuzu bırakmadıki sadece sebzeliği temizlrdim o kadar gerisi kaldı çok yaramaz benim bebiş yaaaeyt be mesajda da gectim sizi kilodada gececem .ay bende taktim bu kiloya ha ,insallah pisman olmam)
benim evide pislik goturuyor acil temizlik yapmam lazim
kiz bi yere gittigim yok sakasina dedim onu burdayim kilolarimi atmadan gitmem
canim bu klasiklesmistir artik akrabadan uzak duracan en sevimlisi bile akrep gibi sokuyoro yuzden merhabaya merhaba o kadar fazlasi zarar
guzelmis ata sozleri:))))
bu ne be ata sozu yarismasi gibi olsu birinide ben deyim bari eksik kalmayim gozunu cikaran kim özümkiderler yabancidan gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?