paşam canını sıkma bazı insanlar işte gül geç valla seni bozamadığını anlayınca eltin daha da sinir olacak bak gör sen iyi bi insansın yaza görsünler seni. sende bu yaptığından gaz al sakın diyeti bırakma görsün koca popolu ozaman seni deli etti beni yaaa benim facem yok eşiminkinden sana bakmak isterim ismin neydi özelden yaz istersen sadece seni görmek istedim
bende face grubuna gelebilyormuyum?
yogun bir iş günü geçiyorum... buraya anca gelebildim ve hemen kaçacağim..
sabah kahvaltıda;
ilaç-elmasirkesi-limonlu su ve sonrası, 1 bardak sekersiz çay, bolca light beyaz peynir, 2 minik parça çemensiz pastirma, 1ad. yeşil zeytin (dukan amca zeytin vermiyor çok canım çekti) yarım salatalık 3 çeri domates yedim...
arada, sütlü sekersiz türk kahvesi
ögleyin, haşlama tavuk üzerinde yoğurtlu, hardallı, satalatık turuşulu, sirkeli sos - bir kase yoğurlu kereviz yiyorum.....
akşama görüsürüz.
sevgiler
neredesiniz kızlar yaaa kimseler yok yine boşladınız valla buraları offffffffffffffff gelin yaaa gelin
menümü yazayım
ılık ballı sirkeli su
kahvaltı
2 fincan çay
1 dilim osmanlı ekmeği
3 yeşil 2 siyah zeytin
1kk kadar peynir
3 çeri domates küçükten biraz büyük
ara
2 şekerli türk kahvesi
öğle
2 kepçe ezogelin çorba etsuyu ile yaptım biraz besleyici olsun kuvvet gelsin diye
ara
1 portakal 1 küçük kivi
akşamda
2 kepçe ezo gelin çorba 2 köfte 1 elma dilim patetes fırında yaptığım izmir köfte yemeğinden
sonrada çay içeriz sanırım klasik belki avuç içi kadar naturel kuruyemiş atabilirim kesin değil ama
yatmadan öncede içiyom ballı sirkeli suyumu
Selam arkadaslar.canim cok SIKKIN bugün.anlamiyorum anlayamiyorum bu akrabalari.iyi zannediyorsun bir sir veriyorsun ama o sir olmaktan cikip tüm bölgeye hatta uluslararasini gecip diger ülkelerede yayiliyor.moralim cok bozuk yaaa.esimin amcasi ve amcasi oglu gille kendi aramizda bisey konustuk.acip hem buradaki hemde Türkiye'deki akrabalara laflari büyüterek degistirerek anlatmislar.hesap sorunca da suclu beni yaptilar.simdi suclu benmisim.bana küsmüsler.hayret bisey yaaa.ya ben ne kadar salagim.nasil güvenip bir akrabaya bisey anlatirsin be saftirik.kendime cok kiziyorum.kücücük bir olayi balon gibi sisirip büyütmeye ne meraklilar akraba denen varliklar.ya ben akrabalarim hakkinda ne sirlar biliyorumda kimseye bisey anlatmiyorum.offfff la havle ve la guvvete illa billahil aliyyil azim.icim SIKILyor.
günün anlam ve önemini taşıyan iki atasözü gözüme çarptı
Bu azeri kızı için,
üzülme hayat çok acımasız. Herşey birgün unutuluyor.
"Dost istersen yabancı yeter düşman istersen akraba yeter. "
Buda paşam için,
"Kuma gemisi yürümüş, elti gemisi yürümemiş."
kuma lafı hoşuma gitmedi bende değiştiriyorum.
Peynir gemisi yürür, elti gemisi yürümez...
sagol canim benim.duyarliligin cok güzel.atasözleride cok güzel canim.dogru gercekten."akrabanin yaptigini akrep yapmazmis" gercekten dogru.benim normalde hic sorunum yoktur esimin akrabalariyla.kaynanam,kaynim gili hic saymiyorum.onlari cok seviyorum zaten.iste bu amcasi gilleride sevdigimden bisey anlattim,onu dillere destan yaptilar.
kuzum görmemişim kusura bakma valla yoğun evde mısafır çok sıkıntılı nete girmem ama sızı bırakmaya hıç nıyetım yok pc onların yattığı oddada ondan yanıı....
50 oldun dimi....
baharr nasıl korkutmuş yahu ganfedım sen bu takımın değismez ısımlerındensın ....
ayyy eltı dediğin nedır allah aşkına paşam yaaa....sen amasyalımısın paşam neresınden....
paşamın hakımıyetı sona ermış ınanmıyorum....
menu süper baharım bomba gibi geliyosun ....
azerıcımmm sakın ol akrabalar işte biliyosun ne diyim 7 kat el daha yakın oluyo ınsana biliyoruz her zaman ıste ama kan cekıyo dayanamıyoruz anlatıyoruz bı derdimizi sıkıntımızı sonuç uzulen taraf biz oluyoruz....sıkma sakın canını...
çok komiksin canım çok görüşürüz perşembe kamyonu kim çarpıyooooo..
anşaaacımmmm benim tşk ederim menüm için evet bomba bomba geliyom inş. canım az kaldı 50 yeee az kaldı bu hafta olmazsa haftaya biter bu iş.
ohhhh ohhhhh herkezlerde burada valla. 5 kişiyiz yavrular hadi koyultalım muhabbeti
galiba bu hafta ikimizde mezun oluyoruz bahayk cim
eyt be mesajda da gectim sizi kilodada gececem .ay bende taktim bu kiloya ha ,insallah pisman olmam)
benim evide pislik goturuyor acil temizlik yapmam lazim
kiz bi yere gittigim yok sakasina dedim onu burdayim kilolarimi atmadan gitmem
canim bu klasiklesmistir artik akrabadan uzak duracan en sevimlisi bile akrep gibi sokuyoro yuzden merhabaya merhaba o kadar fazlasi zarar
guzelmis ata sozleri:))))
bu ne be ata sozu yarismasi gibi olsu birinide ben deyim bari eksik kalmayim gozunu cikaran kim özümkiderler yabancidan gelmez
malesef ben kalamayacam utu beni bekliyor :))) pis pis siritarak hemde .heveslenme sohbete izin vermem diyor hain utu
inş. hayatımmm
bencede taktın valla. bu kilo işine. bende mutfağı temizleyecektim benim kuzu bırakmadıki sadece sebzeliği temizlrdim o kadar gerisi kaldı çok yaramaz benim bebiş yaaa
yok cnm sadece resimlerine bakmak için istedim ismini
camım ben kapalıyım kimse bulamıyor beni sende face aç canım ne kaybedersinpaşam canını sıkma bazı insanlar işte gül geç valla seni bozamadığını anlayınca eltin daha da sinir olacak bak gör sen iyi bi insansın yaza görsünler seni. sende bu yaptığından gaz al sakın diyeti bırakma görsün koca popolu ozaman seni deli etti beni yaaa benim facem yok eşiminkinden sana bakmak isterim ismin neydi özelden yaz istersen sadece seni görmek istedim
soruna cevap veriyorm öhü öhü eltim kllandı memnunmuş sıkılaştırıyormş biline eltimi didim ay tüylerim ayaga kalktıselam yavrular nasılsınız bakalım yaaa neden ben birşey sorunca cevap alamıyom anlamadım aşk olsun size yaaa sıkılaştırıcı bir krem falan sormuştum arkadaşlar sıkılaşamıyom o kadar spor yapıyom da. kullanan varmı bi tavsiyeniz varmı
canım evi temizlemek istiyo ama benim yaramaz kızımlada zor oluyo ama canım yapmak istiyo hergün bir odayı temizliycem bugün mutfaktan başlıycam dolaplar silinmek istiyo artık birazda düzenliyim hep aynı düzende benim canım sıkılıyo. aynı tabakta yemek yemekten bile sıkılan bi kişiyim
canıms en üzülme sakın ben dogrym veirim adresi yolarsın adresi veriyorumvalla aynen ole de hıcbırı benımkı kadar karaktersız olamaz onun ıcın oglu bıle onemlı degıl cunku varsa yoksa para
degıstırmeye calısmıyorum hayatım anlatmaya calısıyorum derdımı ama onemlı degıl artık ona da calısmayacagım ama ıkı gun sonra yıne baslar para gonderın demeye hem ogluyla konusmuyor ıtıyor hemde parasını ıstıyor yuzsuzluge bak buda bana koyuyor sabahın korunde ben onun ıcın gıtmıyorum ıse annem olmayınca cocuguma kreste bakacaklar cocgumu onun ıcın rezıl etmıyorum orada burada
nıye gıdıyon cnm takımdan nıye ayrılıyon anlamadm
valla keske sana yollasaymısım ıyı valla senın adına sevındım allah benım kaynana gıbı cıngenesını kımseye vermesın
cnm uc gunluk sporla sıkılasmaz onlar bence bıraz daha sabret
:79::79::79:bende face grubuna gelebilyormuyum?
yogun bir iş günü geçiyorum... buraya anca gelebildim ve hemen kaçacağim..
sabah kahvaltıda;
ilaç-elmasirkesi-limonlu su ve sonrası, 1 bardak sekersiz çay, bolca light beyaz peynir, 2 minik parça çemensiz pastirma, 1ad. yeşil zeytin (dukan amca zeytin vermiyor çok canım çekti) yarım salatalık 3 çeri domates yedim...
arada, sütlü sekersiz türk kahvesi
ögleyin, haşlama tavuk üzerinde yoğurtlu, hardallı, satalatık turuşulu, sirkeli sos - bir kase yoğurlu kereviz yiyorum.....
akşama görüsürüz.
sevgiler
ben bgün ablama gittim ballaı sirkeli sy sabah akşammı yapıyorz bizneredesiniz kızlar yaaa kimseler yok yine boşladınız valla buraları offffffffffffffff gelin yaaa gelin görüşürüz
menümü yazayım
ılık ballı sirkeli su
kahvaltı
2 fincan çay
1 dilim osmanlı ekmeği
3 yeşil 2 siyah zeytin
1kk kadar peynir
3 çeri domates küçükten biraz büyük
ara
2 şekerli türk kahvesi
öğle
2 kepçe ezogelin çorba etsuyu ile yaptım biraz besleyici olsun kuvvet gelsin diye
ara
1 portakal 1 küçük kivi
akşamda
2 kepçe ezo gelin çorba 2 köfte 1 elma dilim patetes fırında yaptığım izmir köfte yemeğinden
sonrada çay içeriz sanırım klasik belki avuç içi kadar naturel kuruyemiş atabilirim kesin değil ama
yatmadan öncede içiyom ballı sirkeli suyumu
canım boşver kadana takma biliyor yaradan kim haklı kim haksızSelam arkadaslar.canim cok SIKKIN bugün.anlamiyorum anlayamiyorum bu akrabalari.iyi zannediyorsun bir sir veriyorsun ama o sir olmaktan cikip tüm bölgeye hatta uluslararasini gecip diger ülkelerede yayiliyor.moralim cok bozuk yaaa.esimin amcasi ve amcasi oglu gille kendi aramizda bisey konustuk.acip hem buradaki hemde Türkiye'deki akrabalara laflari büyüterek degistirerek anlatmislar.hesap sorunca da suclu beni yaptilar.simdi suclu benmisim.bana küsmüsler.hayret bisey yaaa.ya ben ne kadar salagim.nasil güvenip bir akrabaya bisey anlatirsin be saftirik.kendime cok kiziyorum.kücücük bir olayi balon gibi sisirip büyütmeye ne meraklilar akraba denen varliklar.ya ben akrabalarim hakkinda ne sirlar biliyorumda kimseye bisey anlatmiyorum.offfff la havle ve la guvvete illa billahil aliyyil azim.icim SIKILyor.
günün anlam ve önemini taşıyan iki atasözü gözüme çarptı
Bu azeri kızı için,
üzülme hayat çok acımasız. Herşey birgün unutuluyor.
"Dost istersen yabancı yeter düşman istersen akraba yeter. "
Buda paşam için,
"Kuma gemisi yürümüş, elti gemisi yürümemiş."
kuma lafı hoşuma gitmedi bende değiştiriyorum.
Peynir gemisi yürür, elti gemisi yürümez...
ba ba ba korkutmusmus .sen persembeye kacacak delik ara bence ne korkacam bomba gibi geliyom ,simdiden soylemem persembeyi bekle:)))
ne cikmasi bahayki yimeden gitmek yok.:)))))
demi azerim o beni gecemez ezip gececem bir hafta akli basina gelemeyecek kamyon carpmisa donecek hele persembe gelsin ben sorarim ona beni korkutmak kolaymiymisD
kiz sende takarsan sokar lafi tabi sen lafin altinda niye kaliyon ver cevabini hot diye oturup kalsin yerinde:))
kız işim vardı yeminle yoksa ben çok yazardım ablamın kızı evlenicek bniliyorsn harıl harıl dantel ev iş vs yapıyorm bebemkuzum görmemişim kusura bakma valla yoğun evde mısafır çok sıkıntılı nete girmem ama sızı bırakmaya hıç nıyetım yok pc onların yattığı oddada ondan yanıı....
50 oldun dimi....
baharr nasıl korkutmuş yahu ganfedım sen bu takımın değismez ısımlerındensın ....
ayyy eltı dediğin nedır allah aşkına paşam yaaa....sen amasyalımısın paşam neresınden....
paşamın hakımıyetı sona ermış ınanmıyorum....
menu süper baharım bomba gibi geliyosun ....
azerıcımmm sakın ol akrabalar işte biliyosun ne diyim 7 kat el daha yakın oluyo ınsana biliyoruz her zaman ıste ama kan cekıyo dayanamıyoruz anlatıyoruz bı derdimizi sıkıntımızı sonuç uzulen taraf biz oluyoruz....sıkma sakın canını...
çok komiksin canım çok görüşürüz perşembe kamyonu kim çarpıyooooo..
bende koç burcym canım koçlar inançı balıklar duygusal olurne kadar da amaaan bosver desemde ben balik burcuyum.baskalarinin yaptigi seye bile üzülen bi tipim.kendi kendimi yemek en büyük marifetimdir maalesef.
beni bırakıp nerelere gidiyorsungaliba bu hafta ikimizde mezun oluyoruz bahayk cim
malesef ben kalamayacam utu beni bekliyor :))) pis pis siritarak hemde .heveslenme sohbete izin vermem diyor hain utu
selam kızlar,bugün çok yoğun bir gündü yemin ederim yeni oturdum,kadı olmak ne zor yaaa herkesten önce kalkıyorum ve yatıyorum,sabah emine hanıma gittim geldim ev işi sonra spor sonra mantı yaptık kaynanamla sonra yusuf ve eşim geldi çocukları yıkadım şimdi kızı emziriyorum işte böyle....
selam arkadaslar ben basvurdum buraya cagirilmisim.
once kendimden ozet geceyim..
28 yasindayim 4 ve 2 ye girmek uzere olan 2 kizim var
1.74 boyunda 66 kiloyum suan net...
gecen sene bu zamanlar 61 kiloydum.sinsice aldim.cok iradeli biriydim biseyler oldu bilemiyorum ama ne diyet yapabiliyorum ne spor ben boyle degildim..basladimmi devam ederdim.sabirisz biri haline geldim.istikrarli degilim..1 hafta spor diyet yaptim veremedim diye koyverdim herseyi..gercekleri kabullenmekmi istemiyorum bilmiyorum benzaten kolay kilo veren biri hic olmadim.ben diyet ve sporla ayda 3 kilo anca verebilen biriyim.baskasi 7 kilo verebilirken..
isin asli asiri derecede motivasyon dusuklugum var su ara..nolur biseyler soyleyin gaza getirin devamlilik saglayayim..onceden ben insanlari motive ederdim simdi yuzum yok
canım yaaa eşim istemiyo face falan açmamı bende ısrar etmiyom ikimizin arkadaşları genelde ortak ondan bakıyom istemiyo bende açmıyom.valla birincilik koltuğu belli benim ikincilik için yarıştasın canım ganfed ilesende face açsana kendine en azından bizim için:34
cnm faceden ekle beni ben gruba davet edeyim seni grup gizli grup çünkü:^+:
afiyet olsun cnm menünü gördükçe canım kahve istiyor
üzülme canım hep öyle yapıyorlar en iyi arkadaşın dostundan başka kimseye sırrını verme
atasözleri çok güzel yüreğine sağlık cnm
fazla muhattap olma cnm şu sıralar biraz inzivaya çekilhe kafanı dinle biraz
bakalım bugün kim birinci olacakmesaj sayımında..
bu haftanın birincisi benim şaşıracaksınız verdiğim kiloya tartıldım ve sonuca şok oldum
hadi hayırlısı ne güzel istediğin kiloya ulaşıyorsun artık darısı başıma
ben yokken sohbet haabende geldim
nayır hemen mezun olmak yok öyle ama bizi bırakacakmısınız şimdi
bu hafta kiloda ben birinci olacağım canım
gördünmü çirkin ördek yavrusunu
camım ben kapalıyım kimse bulamıyor beni sende face aç canım ne kaybedersin
soruna cevap veriyorm öhü öhü eltim kllandı memnunmuş sıkılaştırıyormş biline eltimi didim ay tüylerim ayaga kalktı
canıms en üzülme sakın ben dogrym veirim adresi yolarsın adresi veriyorumkaynanam allah var çok iyidir ama kötü taraflarıda var dddimiyim korkma burda
:79::79::79:
ben bgün ablama gittim ballaı sirkeli sy sabah akşammı yapıyorz biz
canım boşver kadana takma biliyor yaradan kim haklı kim haksızallaha havale et allaha
tam benlik olmuş bu yaw
canım eşimin bir bakışı yetiyor o beni kırıyor ama ben insanları kırmak istemiyorm bebem ya kl hakkına giriyor çünkü rabbime nasıl hesap veirim yoksa
kız işim vardı yeminle yoksa ben çok yazardım ablamın kızı evlenicek bniliyorsn harıl harıl dantel ev iş vs yapıyorm bebemama azimliyim
manyak sesim evi inletti he bakalım ben kaç kilo verdim ay pardon gram
bende koç burcym canım koçlar inançı balıklar duygusal olur
beni bırakıp nerelere gidiyorsun
bende rapor veriyim diye giridm güldüm ya bu arada ütüyü severim sen bana yolla
ben bu haldeyken yorlyorm bebem çock olnca düşünemedim şimdineyse ben çıkıyım eşim hizmet beklliyor
kizlar elektrik kesildi cepten yazıyorum beni idare edn
şimdi rapor veriyorm
sabah erkenden kalktım eşime kahvaltı hazırladım bir güzel yedi gitti yatagımı kaldırdım kahvaltı blaşıoklarını hallettim sonra dogru ablamaoglum beni gördü bir şımardı teytey gelmiş dedi yani teyze biraz oynaştık nerden baksan 2 saat pazarı gezdik birbirimizide kaybettik bende telefon yok şarjı bitimi sana dışarda kalmış bebeler gibi az kasın aglıcaktım sonra ablamı gördüm bir sevinmem varmış sormayın neyse kendime ciciler aldım kilo verdikya iyide oldu kaç zamandırda istiyordm o şeyi neyse 5 geçiyord ordan çıktım 6.30 eve geldim akşam namazı yassıyı kıldım alt kata indim biraz muhabbet ettim sonra eve çıktım eşim geldi bu arada çıkıcem birazdan şimdi lafı uzatmayayım yedikelrimi yazıyım
1-1 adet haşlanmış ymrta
2-kibrit ktsndann yarısı peynir
3-5 adet siyah zeytin
4-açık çay bir kpa
5-kepekli sandevüçlü ekmek yedim
6-ilaçlarımı içtim
arada yedigim 1 adet portakal
öylen yediklerim şunlar
1-1.5 kepçe mercimek çorbası
2-2 yemek kaşıgı blgr pilavı
3-4kaşık yogurt bir dilim kepekli ekmek
4-bol maydonozl kırmızı soganlı domatesli salata
5-soda
76-bir bardak su
arada elma yedim
akşamada birşey yemedim bebeler ya portakal ya mandelina yada dünkü gibi yogrtdn içine erik ve dt krs koyarım onu yerim dok ttyor yada süt ısıtırym mutfaga girince belli olcek hangi seçenegi seçicegimeşim çay istiyor bebeler sonra sevişiirk artıgın kendinize iyi davranın he hayırlı geceler canlarım benim
canlar benim bugün biliyorsunuz moralim cok bozuk.hicbisey yazasim yok.birazdan yaticam.mnümü hic yazmiyim cünkü moral bozuklugundan hic bisey yemedim.iyi geceler
canlar benim bugün biliyorsunuz moralim cok bozuk.hicbisey yazasim yok.birazdan yaticam.mnümü hic yazmiyim cünkü moral bozuklugundan hic bisey yemedim.iyi geceler[/QUOTE
hiç kimse için canını sıkma vallahi ben öyle yapmaya çalışıyorum allah herkesin hakkattiğini versin akraba demek aslında birlik beraberlik demektir ama maalesef şimdi en yakın düşman olmuşlar ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?