canım sağol senden başka hatırlamıyom bu konuda bana yardımcı olan sonunda bir Allahın kuluda beni duydu ve cevap verdi valla çok sağol. sinirleniyom bazen yaaa kırk kere soruyom birşeyi kimse takmıyo valla
canım o dizinin ilk 2 bölümünü izledim ama öylebir geçer zamankiye bakıyom iyicene saçmaladılar ama ne yapayım alışkanlık olmuş bu dizi ona bakıyom evet 20 dak. çok hoş bir dizi ilk 2 bölümde kalbim sıkıştı diziyi resmen ben yaşadım sanli
hadi bakalım ınşallah...
mezun mu helal olsun sıze....
canım hoşgeldın takımımıza...
mantıyı uap yeme adalet mı bu allahımm...
saol canımm senınde kandılın mubarek olsun...ben karnıbahar yaptım akşama patates havuc ve kıymalı...
gerberacım cok azımlısın bu aralar nazr değmesın....
bende dun akşam spor salonuna gittim ama kardıo yu zor bıtırdım 1 haftadır gitmıyodum resmen hamlamışım düzenlı gitmek lazım zamanla vucut adapte oluyo darısı bana
20 dakıkayı ızleyen varmı kızlar harıkabır dızı yabancı fılmden calıntı senaryo ama olsun yıne de cok heyecanlı ve huzunlu
canım benim hepimizin kandili mübarek olsun inş. tüm dualarımız kabul olur. ben valla dün ezo gelin çorbası yaptım et suyu ile şimdide akşamdan kurufasülye oslamıştım onu pişiriyom kuruyu özledim valla bizim menü böyle
istersen fırında izmir köfte yap yoğurt çorbası olabilir, ne biliyim işte şimdilik aklıma bunlar geldi umarum işine yarar.
valla hiçbir diziyi seyredemiyorum sağolsun çocuklarım müsade etmiyorlar ama 20 dakikayı çok beğenmiş izleyenler....
fikirlerin sağol canım ben erzincan çorbası yaptım karnabahar yeter salata yaparım bitti...paşam sende sağol canikom....
azerikızı sormuş sanırım eşim fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı canım.....
hadi bakalım ınşallah...
mezun mu helal olsun sıze....
canım hoşgeldın takımımıza...
mantıyı uap yeme adalet mı bu allahımm...
saol canımm senınde kandılın mubarek olsun...ben karnıbahar yaptım akşama patates havuc ve kıymalı...
gerberacım cok azımlısın bu aralar nazr değmesın....
bende dun akşam spor salonuna gittim ama kardıo yu zor bıtırdım 1 haftadır gitmıyodum resmen hamlamışım düzenlı gitmek lazım zamanla vucut adapte oluyo darısı bana
valla hiçbir diziyi seyredemiyorum sağolsun çocuklarım müsade etmiyorlar ama 20 dakikayı çok beğenmiş izleyenler....
fikirlerin sağol canım ben erzincan çorbası yaptım karnabahar yeter salata yaparım bitti...paşam sende sağol canikom....
azerikızı sormuş sanırım eşim fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı canım.....
amin cnm ,inş. böyle devam edebilirim
cnm sen nerelisin nerede yaşıyorsun
erzincan çorbasının tarifini rica edelibir miyim?
dün mantı yaparken erişte kestim onunla yaptım,kıymanın içine maydanoz,tuz,karabiberi ekleyip yoğurdum minik minik köfte yaptım nohut kadar,sonra soğanı yemeklik doğrayıp kavurdum haşalnmış mercimeği salçayı koydum üzerine kaynak su ekledim sonra köfteleri attım onlar pişince erişteyi ekledim nane tuz kırmızı biber ekledim bir taşım kaynadı söndürdüm yerkende içine sarımsaklı yoğurt ekleyebilirsin istersen ben hazırlıyorum isteyen ekliyor işte böyle hayatım...
canım istanbulda doğdum büyüdüm ve şu anda beylikdüzünde yaşıyorum,aslen manisa kulalıyım,sen nerelisin ?
selam kızalar menümü yazayım dün diyetimde bu hafta karbonhidrat fazla çıktı ve yediklerim
sabah 2 dilim kepek ekmeğine tost
ara
yok
öğle
tost
ara
1 galeta
akşam 1 tabak pırasa yemeği ve yoğurt ama ben yemedim
ve az önce 160 gramlık taze hurma
ve bol su içtim sanırım 3 litreyi geçti
şuanda mevlüt dinliyorum kız uyudu oğlan ayakta biraz ders çalıştık ve çok yorgunum yatmayı planlıyorum herkese iyi geceler kızlar....
Kızlar merhabalar ben geçen sene diyet grupların 14. gruptaydım. Ancak okul kpss falan derken malesef grupla çok ilgilenemez olmuştum. Bende boşuna grupta yer tutmayayım diye ayrılmıştım. Şimdi okul bitti işe başladım kısacası diyete başlamak için hiçbir bahanem kalmadı. Geçen hafta erkek arkadaşımdan evlenme teklif aldım ama bu kilolarla evlenmek istemediğim için seneye ertelemeye çalışıyorum.Bu arada diyete ve akapuntura başladım. Ama tek başıma yapamıyorum beni de gruba kabul edebilir misiniz?
ohcanımadeysin
slm mıllet benıde aranıza alırmısınız ne yapmam gerekıyo yardımcı olursanız sevınırım.
22/1/2013 salı sayımları
azarikiz 6
gerbera 16
nuhan 3
paşam 22
beren 5
roseberry 2
bahayk 17
ganfed 11
anşaa 8
ohcanımadeysin 3
roseberry elektrik kesilmiş giremicem demişti
nuhancım 5 mesaj altında kalmışsın mazeretin nedir cnm???!!!
izmirliyim ben cnm
suyu çok güzel tüketiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?