Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben hep bilgisayarin başındayım. Aklıma gelirse çalışırken, dizleri açıyorum. Tam izliyorum denemez mükemmel dinliyorum:). 20 dak. güzele benziyor.

Bu sıkılaştırıcı krem konsunda detay vermeniz mükün mü? ben iki tüp nivea jel kullandım. Bende çok etkili oldu. bacaklarım çok toparlandı. Biraz ara verdim. Yeniden bir sıkılaştırıcı düşünüyorum. ne tavsiye edersiniz.

Benimde suanda bacaklarımını iç kısımları çok acıyor. Geçen hafta karnım felaketti...

Son düzenleme:
selam kızlar yemeğimi yaptım geldim,bi fitte ölçüm günüm vardı tam tamına 53,5 cm incelmişim tebrik ettiler bende çok sevindim ölçüm göğüs,göğüs altı bel basen kalça kollar ve bacaklar ölçülüyor tam bir ayım var ideal kiloma aslında makina ideal kilomu 55.6 olarak söylüyor ama benim hedefim 59 eşim daha aşşağı inmemi istemiyor ama 55 olsam mükemmel olur...

20 dakıkayı ızleyen varmı kızlar harıkabır dızı yabancı fılmden calıntı senaryo ama olsun yıne de cok heyecanlı ve huzunlu

valla hiçbir diziyi seyredemiyorum sağolsun çocuklarım müsade etmiyorlar ama 20 dakikayı çok beğenmiş izleyenler....

fikirlerin sağol canım ben erzincan çorbası yaptım karnabahar yeter salata yaparım bitti...paşam sende sağol canikom....

azerikızı sormuş sanırım eşim fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı canım.....

erzincan çorbasının tarifini rica edelibir miyim?

amin cnm ,inş. böyle devam edebilirim

cnm sen nerelisin nerede yaşıyorsun

tekrar pazara gittim oğlanı alıp gittim yusufu iki dakika arabada bıraktım patates soğan alayım diye 3 dakika sonra arabaya döndüm altına işemiş şimdi geldim onu yıkadım çok yoruldum ya hayatım sırf ekşın başka biri olsa erir kabuğuna girer ama ben hep mücadele edicem zayıflamak için,şimdi sofrayı hazırlıycam salatamı yapıyim eşim yolda birazdan gelir....

erzincan çorbasının tarifini rica edelibir miyim?

dün mantı yaparken erişte kestim onunla yaptım,kıymanın içine maydanoz,tuz,karabiberi ekleyip yoğurdum minik minik köfte yaptım nohut kadar,sonra soğanı yemeklik doğrayıp kavurdum haşalnmış mercimeği salçayı koydum üzerine kaynak su ekledim sonra köfteleri attım onlar pişince erişteyi ekledim nane tuz kırmızı biber ekledim bir taşım kaynadı söndürdüm yerkende içine sarımsaklı yoğurt ekleyebilirsin istersen ben hazırlıyorum isteyen ekliyor işte böyle hayatım...

güzelmis eline sağlık... hiç biliyordum öğrendim...

Akşam yemeği bildirimi;
Dukan usulu fırında pişirilimiş 15ad. köfte.
2 ad. dukan peynirli atıştırmalık.

yemekten sonra türk kahvesi...
çok doydum...

selam kızalar menümü yazayım dün diyetimde bu hafta karbonhidrat fazla çıktı ve yediklerim

sabah 2 dilim kepek ekmeğine tost

ara
yok

öğle
tost

ara
1 galeta

akşam 1 tabak pırasa yemeği ve yoğurt ama ben yemedim
ve az önce 160 gramlık taze hurma

ve bol su içtim sanırım 3 litreyi geçti
şuanda mevlüt dinliyorum kız uyudu oğlan ayakta biraz ders çalıştık ve çok yorgunum yatmayı planlıyorum herkese iyi geceler kızlar....

canım istanbulda doğdum büyüdüm ve şu anda beylikdüzünde yaşıyorum,aslen manisa kulalıyım,sen nerelisin ?

izmirliyim ben cnm

suyu çok güzel tüketiyorsun

eee ben simdi takima dahil oldummu.neler yapiyorsunuz.berbaer takip ettiginiz bisey+ varmi.spo+r veya diyet olarak..beni spora tesvik edin Allah askina eskiden ne guzel yapardim.
bu arada cok muhabbet etmissiniz okuyorum cok fransiz kaldimneyse zamanla cozeriz birbirimizi.bide ben yurtdisindayim 10 saat var aramizda.siz uyurken ben uyanik,ben uyurken siz uyanik oluyorsunuz genelde..muhabbetin en koyu zamanina yetisemem zannimca..

22/1/2013 salı sayımları

azarikiz 6
gerbera 16
nuhan 3
paşam 22
beren 5
roseberry 2
bahayk 17
ganfed 11
anşaa 8
ohcanımadeysin 3

roseberry elektrik kesilmiş giremicem demişti
nuhancım 5 mesaj altında kalmışsın mazeretin nedir cnm???!!!

gunluk minimum 5 mesajmi yaziyoruz..
nolur motive edin beni ya
tr donmeme 5.5 ay kaldi
dondugumde vermis olmak istiyprum lutfen lutfen lutfen..motivasyon yerlerde..cok citirlar burda baktim kilolara..bana da gaz verin

slm mıllet benıde aranıza alırmısınız ne yapmam gerekıyo yardımcı olursanız sevınırım.

hoşgeldiniz kızlar formda size uymayan bir kural varsa lütfen belirtin

Son düzenleme:
7.Takım kuralları:

1)HER HAFTA 30 MESAJ YAZMA ZORUNLULUĞU VARDIR .30 MESAJ YAZMAK 7 GÜNÜ KAPSAMAKTADIR. HER HAFTANIN PAZARTESİ VEYA EN GEÇ SALI GÜNÜ BİR ARKADAŞ SAYIM YAPACAKTIR . MAZERETSİZ SAYIM YAPMAYAN UYARI CEZASI ALIR. 3 UYARI CEZASI ALAN DİSKALİFİYE OLUR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER PERŞEMBE BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAK ZORUNDADIR . BİLDİRİMDE BULUNMAYAN CUMA GÜNÜ MAZERETİYLE BERABER KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE PAYLAŞIMA KONULMALIDIR. ÜYELER PAYLAŞIMI KONTROL ETMELİ, PAYLAŞIMA EKLENMEDİYSE YA KENDİLERİ EKLEMELİ YADA YARDIM İSTEMELİLER.
9)LİSTEYE SADECE KİLONUZU YAZMANIZ YETERLİDİR. HESAPLAMAYI KAPTAN EXCELDEN OTOMATİK YAPMAKTADIR. BÖYLECE HATALARINDA ÖNÜNE GEÇİLMEKTEDİR.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.
13) HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
14TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.

15)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ O HAFTAKİ 35 MESAJ PAYLAŞIMINDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ PERŞEMBE GÜNÜ BİTTİĞİNDE KİLO BİLDİRMEMİŞ OLMAK 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN

16)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
17)CEZA PUANINI TÜKETEN ÜYELER OYLAMA YAPILARAK DİSKALİFYE OLUR VE KADINLAR KULUBÜ KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
18) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR.

kilo bidirimi dışında her madde oylamaya sunulabilir

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:.

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz)

Hiç farkında değilim... :18::18::18::18::18: sürekili takipteyim... bida olmaz...

izmirliyim ben cnm

suyu çok güzel tüketiyorsun

ben hiç suyumu yazmiyorum. Hemen yazayım.
Benim litrelik bir şişem var. onunla 5 yada 6 şişe bitiriyorum. Evdeysem bu mükün oluyor. Dışarıya çıkasam okadar içemiyorum. Çünkü bu kadar çok içince sürekli wc deyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…