hilal hangi ülkedesin? ve sunada orada saat kaç?
asilnda hiç kilolu degilisin... 174 e göre iyi bir kilon var..
benim boyum 177 hedefim 73 bakalım ben sonra hedefimi asağıya çekecek miyim? ben 92.4 ile basladım. Bugunki kilom 84 kusurlar...
sanirim yarın bildirim yapacağiz... saat kaça kadar yapmak gerekiyor...
hilal hangi ülkedesin? ve sunada orada saat kaç?
benim boyum 177 hedefim 73 bakalım ben sonra hedefimi asağıya çekecek miyim? ben 92.4 ile basladım. Bugunki kilom 84 kusurlar...
yarin aksama kadar bildirimi yapsaniz cok iyi olur hangi saatte yaparsan yap o sorun degil
Şuan amerikada saat 14.20 miy mis...o zaman ben persembe sabahlari bildirim yapayim.burda sabah orda aksam oluyor
sen abd desin bak leslie sansone diye bi hatun var amerikali galibao zaman ben persembe sabahlari bildirim yapayim.burda sabah orda aksam oluyor
sabah demi sizin orda bizde uykuya hazirlaniyoruz simdiben yemek yapiyorum ya o yuzden arada bakiyorum kusura bakmayin.biz simdi yarina dahil olacakmiyiz.
:44:
canim turkcesini nasil anlatayimki ben sana simdi valla ozel pakette oluyor tam bugdaydan yapilmis karbonm hidrati azaltilmis diyet yapanlar icin oneriliyorturkiyede varmi bilemiyecem.ben almanyada yasiyorumselam, ganfed, fitnes ekmeyi nedir? böyle bir üretim mi var? yada bu isim altındami satılıyor?
sen abd desin bak leslie sansone diye bi hatun var amerikali galiba
onun ebvde yuruyus videolari var internette onlardan yap 5 mil yaptiriyor
gerci istedigin kadar yapabilirsin ben ilk defasinda onla bayagi kilo vermistim simdi canim cok istemiyor ama hala yaparim gercekten ise yariyor onu oneririm ben spor olarak yada evinde wii oyun konsolu varsa zumba oyunlari var yada just dans diye oyunlar var
hem eglenceli hemde yaktigin kaloriyo gosteriyor denemeni oneririm ben just dans yapiyom bu aralar azeri kizida zumba yapiyor gayette guzel gidiyor tatlimonerecegim bu kadar insallah faydali olur sanada
sabah demi sizin orda bizde uykuya hazirlaniyoruz simdi
canim turkcesini nasil anlatayimki ben sana simdi valla ozel pakette oluyor tam bugdaydan yapilmis karbonm hidrati azaltilmis diyet yapanlar icin oneriliyorturkiyede varmi bilemiyecem.ben almanyada yasiyorum
aynen herkesin kandili mübarek olsun.belin agrirken nasil spora gidiyorsun canim yaakızlar hepimizin kandili mübarek olsun herkesin duaları kabul olsun innnşallaaaaahhhhh,mutfağı temizledim çok yoruldum belim ağrıyor uzandım birazdan spora gitmeyi düşünüyorum sonra pazarda gezeriz 2,5 da lazer randevum var,ne yemek yapacağımı bilmiyorum lütfen fikir istiyorum....
Pasam aslinda eltin sana bilmeden iyilik yapti biliyormusun.seni acayip gaza getirdi ve sen incecik olunca coook kötü olacak hahacanım sagolasın bebemyemek ne desem :44:mercimek çorbası ıspanak yemegi makarna salata yap bebem
şimdi kaç kiloysam oym bebem 81 kilo yoktum burda bu halimle eltim ban aşişko diyorya yuh derim ben artık eşim annesinin yanında kardeşinin evini yapıyor birazdan bende çıkıcem bugün malm kandil büyüklerimizin hayır duasını almak lazım kayınpederim beni çok özlemiş gidiyimde elini öpeyim adamcagınız eltim aradı demin ben geçiyorm sende gel dedi aman oda geiyormş gene beni sinir edicek gitmesen kaynanamların gözünde prim yapıcek aman eşimde kızıcek ne yapsam mecbr el mahküm giidcem namazı kılıyım düşerim yollara
b resimleri yeni çektiridm aynı kilodayım ama hatn bir inandıramadım gittikendi totosna bakmıyor zaar ona inat 70 düşmezsem benim adım paşa olmasın AHANDA YAZIYORUM BURAYA BEN GEÇ GELİRİM GİREMZSEM KIZMAYIN OLRM YEDİKELRİMİ YAZARIM GELİNCE İŞŞALLAH KAYNANAM DİRETMEZ KALIN DİYE :18::18:
oofff kurufasülyeeee.en sevdigim yemektir.bende bu cuma yapicam.canim istiyordu bir kac gündür.esim o gün evde.oda sever.beraber yerizcanım benim hepimizin kandili mübarek olsun inş. tüm dualarımız kabul olur. ben valla dün ezo gelin çorbası yaptım et suyu ile şimdide akşamdan kurufasülye oslamıştım onu pişiriyom kuruyu özledim valla bizim menü böyle
istersen fırında izmir köfte yap yoğurt çorbası olabilir, ne biliyim işte şimdilik aklıma bunlar geldi umarum işine yarar.
hehe ganfed seni bayaa gaza getirmis anlasilanben iyiyim valla canım diyetle ve ganfedle kafayı yiyicem taktı bana bu ganfed valla bakalım kim galip gelecek sen nasılsın bu hafta son canım okullar çok az kaldı dayan biraz
boyun kac senin canim?selam kızlar yemeğimi yaptım geldim,bi fitte ölçüm günüm vardı tam tamına 53,5 cm incelmişim tebrik ettiler bende çok sevindim ölçüm göğüs,göğüs altı bel basen kalça kollar ve bacaklar ölçülüyor tam bir ayım var ideal kiloma aslında makina ideal kilomu 55.6 olarak söylüyor ama benim hedefim 59 eşim daha aşşağı inmemi istemiyor ama 55 olsam mükemmel olur...
ya masallah ne kadar hareketli bir hayatin var.cok güzeltekrar pazara gittim oğlanı alıp gittim yusufu iki dakika arabada bıraktım patates soğan alayım diye 3 dakika sonra arabaya döndüm altına işemiş şimdi geldim onu yıkadım çok yoruldum ya hayatım sırf ekşın başka biri olsa erir kabuğuna girer ama ben hep mücadele edicem zayıflamak için,şimdi sofrayı hazırlıycam salatamı yapıyim eşim yolda birazdan gelir....
oooww 15 adet köftemiii?dukanda bu kadar fazlami yiyorsun?valla iyiymis heAkşam yemeği bildirimi;
Dukan usulu fırında pişirilimiş 15ad. köfte.
2 ad. dukan peynirli atıştırmalık.
yemekten sonra türk kahvesi...
çok doydum...
vay be su 3 litreyi gectimi?hayatta icemem o kadar.süpersinselam kızalar menümü yazayım dün diyetimde bu hafta karbonhidrat fazla çıktı ve yediklerim
sabah 2 dilim kepek ekmeğine tost
ara
yok
öğle
tost
ara
1 galeta
akşam 1 tabak pırasa yemeği ve yoğurt ama ben yemedim
ve az önce 160 gramlık taze hurma
ve bol su içtim sanırım 3 litreyi geçti
şuanda mevlüt dinliyorum kız uyudu oğlan ayakta biraz ders çalıştık ve çok yorgunum yatmayı planlıyorum herkese iyi geceler kızlar....
neee 5-6 litremi yani?o fazla degilmi canim yaben hiç suyumu yazmiyorum. Hemen yazayım.
Benim litrelik bir şişem var. onunla 5 yada 6 şişe bitiriyorum. Evdeysem bu mükün oluyor. Dışarıya çıkasam okadar içemiyorum. Çünkü bu kadar çok içince sürekli wc deyim...
yarin tüm gün bildirim yapabilirsin.gece yatana kadarhilal hangi ülkedesin? ve sunada orada saat kaç?
ayyy sendemi bu saate kaldin.bende yahayirli aksamlar kizlar bugun ugrayamadim hic afedersiniz,gecmiside okuyamadim neyse sonra okurum.herkesin kandili mubarek olsun kizlar
sen abd desin bak leslie sansone diye bi hatun var amerikali galiba
onun ebvde yuruyus videolari var internette onlardan yap 5 mil yaptiriyor
gerci istedigin kadar yapabilirsin ben ilk defasinda onla bayagi kilo vermistim simdi canim cok istemiyor ama hala yaparim gercekten ise yariyor onu oneririm ben spor olarak yada evinde wii oyun konsolu varsa zumba oyunlari var yada just dans diye oyunlar var
hem eglenceli hemde yaktigin kaloriyo gosteriyor denemeni oneririm ben just dans yapiyom bu aralar azeri kizida zumba yapiyor gayette guzel gidiyor tatlimonerecegim bu kadar insallah faydali olur sanada
sabah demi sizin orda bizde uykuya hazirlaniyoruz simdi
canim turkcesini nasil anlatayimki ben sana simdi valla ozel pakette oluyor tam bugdaydan yapilmis karbonm hidrati azaltilmis diyet yapanlar icin oneriliyorturkiyede varmi bilemiyecem.ben almanyada yasiyorum
selam canım ayyy ne güzel yutrdışından taaaaaaaa amerikalardan da arkadaşım oldu. canım ganfedinde söylediği gibi leslie sansone çok iyi ve eğlenceli ben hergün 1 mile yapıyom çok zevkli sanada tavsiye ederim ve her hafta eşleşme oluyo aramızda eşler arasında kilo verme yarışı yapıyoz. sende dahil olursun bu hafta sanırımgunluk minimum 5 mesajmi yaziyoruz..
nolur motive edin beni ya
tr donmeme 5.5 ay kaldi
dondugumde vermis olmak istiyprum lutfen lutfen lutfen..motivasyon yerlerde..cok citirlar burda baktim kilolara..bana da gaz verin
valla helal size kızlar bwn hiç içemiyom desem yeridir nasıl içsem yaaa bu suyu canım hiç istemiyo ve aklımada gelmiyoki içmek şişem deminde var kızım saldırıyo diye oturma odasına alamıyom mutfaktada aklıma gelmiyo gelsede canımistemiyo bu akşam su içeyim diye yemekte turşuda yedim yok çayı içinde su isteyim gitti.ben hiç suyumu yazmiyorum. Hemen yazayım.
Benim litrelik bir şişem var. onunla 5 yada 6 şişe bitiriyorum. Evdeysem bu mükün oluyor. Dışarıya çıkasam okadar içemiyorum. Çünkü bu kadar çok içince sürekli wc deyim...
helal arkadaş iyisin vallasabah yediklerimi yazayimbari
sabah bir dilim fitnes ekmeyi bir haslanmis yumurta bir domates yarim salatalik5 tane siyah zesin yarim kibrit kutusu kadar beyaz peynir
ara bir havuc
oglen bir kepce pilavbirkepcede etli nohut
aksam
4 tane marul yapragina sarilmis mercimek koftesi yedim
bu kadar
evet canım kopuyo bakalım herkez verdi inş. biz birinci oluruz. kilo veren herkeze benden aferin..bu arada yarin dananin kuyrugu kopacak kizlar takimca birinci olacagiz gibi geliyor bana hadi hayirlisi bakalim.kiloveren herkesi gonulden kutluyorum simdiden
evet yaaa canım nasıl görüşeceğiz bilmiyom valla denk gelirmiyiz bilmemo zaman ben persembe sabahlari bildirim yapayim.burda sabah orda aksam oluyor
canim ben galiba yarin mezun oluyorum.bitirdim kilolari.mezun olsamda gelicem.hergün olmasada ara ara bakarim size canlarimsende face açsana kendine en azından bizim için:34
cnm faceden ekle beni ben gruba davet edeyim seni grup gizli grup çünkü:^+:
afiyet olsun cnm menünü gördükçe canım kahve istiyor
üzülme canım hep öyle yapıyorlar en iyi arkadaşın dostundan başka kimseye sırrını verme
atasözleri çok güzel yüreğine sağlık cnm
fazla muhattap olma cnm şu sıralar biraz inzivaya çekilhe kafanı dinle biraz
bakalım bugün kim birinci olacakmesaj sayımında..
bu haftanın birincisi benim şaşıracaksınız verdiğim kiloya tartıldım ve sonuca şok oldum
hadi hayırlısı ne güzel istediğin kiloya ulaşıyorsun artık darısı başıma
ben yokken sohbet haabende geldim
nayır hemen mezun olmak yok öyle ama bizi bırakacakmısınız şimdi
bu hafta kiloda ben birinci olacağım canım
baiklar cok duygusal iste yaaa.hic sevmiyorum bu huyumu.vurdumduymaz olmayi cok isterdim.gördünmü çirkin ördek yavrusunu
camım ben kapalıyım kimse bulamıyor beni sende face aç canım ne kaybedersin
soruna cevap veriyorm öhü öhü eltim kllandı memnunmuş sıkılaştırıyormş biline eltimi didim ay tüylerim ayaga kalktı
canıms en üzülme sakın ben dogrym veirim adresi yolarsın adresi veriyorumkaynanam allah var çok iyidir ama kötü taraflarıda var dddimiyim korkma burda
:79::79::79:
ben bgün ablama gittim ballaı sirkeli sy sabah akşammı yapıyorz biz
canım boşver kadana takma biliyor yaradan kim haklı kim haksızallaha havale et allaha
tam benlik olmuş bu yaw
canım eşimin bir bakışı yetiyor o beni kırıyor ama ben insanları kırmak istemiyorm bebem ya kl hakkına giriyor çünkü rabbime nasıl hesap veirim yoksa
kız işim vardı yeminle yoksa ben çok yazardım ablamın kızı evlenicek bniliyorsn harıl harıl dantel ev iş vs yapıyorm bebemama azimliyim
manyak sesim evi inletti he bakalım ben kaç kilo verdim ay pardon gram
bende koç burcym canım koçlar inançı balıklar duygusal olur
beni bırakıp nerelere gidiyorsun
bende rapor veriyim diye giridm güldüm ya bu arada ütüyü severim sen bana yolla
hoşgeldin canım aramıza sen burada iyi kilo verirsin deli gibi yarış var bu takımda iyi yerdesin emin ol
canım yaaa eşim istemiyo face falan açmamı bende ısrar etmiyom ikimizin arkadaşları genelde ortak ondan bakıyom istemiyo bende açmıyom.valla birincilik koltuğu belli benim ikincilik için yarıştasın canım ganfed ilecanım az kaldı anlamında dedim tabiki buradayım şimdilik tabiki belkide kilo vermem durur kalırım öylece aynı kiloda haftalarca
canım yaaa birşey kaybetmek değil eşim istemiyo zaten inanki faceyle ilgilenecek zamanım pek yok gibi eşim istemiyo bende ısrar etmedim açmak için. seni bırakmam paşam yaaa sen çok tatlı ve komik bi arkadaşsın yorumların güldürüyo beni valla . ganfede gaz olsun diye emekli oluyom falan dedimbakalım tartılmadım kilo durumları nasıl şimdilik bilmiyom ama son tartıldığımda iyiydi.
valla bende ütü yapmasını çok severim yardıma gelemmi kızlarrrrrrrrrrrr
canim ben galiba yarin mezun oluyorum.bitirdim kilolari.mezun olsamda gelicem.hergün olmasada ara ara bakarim size canlarim
baiklar cok duygusal iste yaaa.hic sevmiyorum bu huyumu.vurdumduymaz olmayi cok isterdim.
bitiyorum galiba yarin canikom
oooo bana gel bana gel.ütüyü hic sevmem.hatta nefret ederim.gel benimkileri ütüleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?