Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):hilal

yaşınız:28

işiniz:ev hanimiyim suan

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:hayatim boyunca savastim..cok cabuk alir zor veririm.

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):hayatimin her doneminde laf sokan karisan olmustur.tombul bi cocuktum.cevremdekiler cop gibiydi.simdinin normal kilolu bir cocuguydum aslinda(obezite cok arttigi icin diyorum) ama benim yas grubum icinde o donem kiloluydum.donem donem psikolojimi cok etkiledi bu durumlar..hamile kaldigimda es dost akraba cok cabuk kilo aldigimi bildigi icin rencide ettiler.sen okuz gibi olursun,kapilardan sigmazsin dediler.2 dogumumdan sonrada normal kiloma kisa zamanda cok ugrassamda dondum...simdi herkes saslinlikta..beni hep obez olur diye hayal etmisler..

boyunuz:.1.74

ilk başladığınız kilo:65.5 tum bu sabah

hedef kilonuz:58..asil niyetim 60 in altina dusmek.tartida 60 gordugum an harekete gecip korumak.

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:yapmadigim diyet spor kalmadi..ne sorarsaniz bilgim yasamisligim vardir.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:beden olarak soruyorsaniz genelde 38-40 bedenim. cogunluk 38 kaliba gore 40.hatta cok dar kaliplarda 1-2 kere 42 giymisligim var.cok bol kalipta 36 :) o yuzden o ikisini devre disi birakiyorum :)

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdirzguven,hafiflik..gecen sene 61 dim ve suan bana agir geliyor kilom.hantal hissediyorum 61 i gordukten sonra

diğer(eklemek istediğiniz):kurallarinizi cok begendim.ben boyle kati kurallari severim her zaman.onceki grup deneyimlerimdede takimi spora ve kati kurallara yonlendirmisligim vardir..yoksa insan cabuk salabiliyor.insallah iyi anlasiriz[/QUOTE]

hilal hangi ülkedesin? ve sunada orada saat kaç?
asilnda hiç kilolu degilisin... 174 e göre iyi bir kilon var..

benim boyum 177 hedefim 73 bakalım ben sonra hedefimi asağıya çekecek miyim? ben 92.4 ile basladım. Bugunki kilom 84 kusurlar...
sanirim yarın bildirim yapacağiz... saat kaça kadar yapmak gerekiyor...

amerikadayim nuhan..ben 70 kiloyu gecince cok iri yari duruyorum..biraz ince yapili durmam icin 60 alti olmam lazim suan normal gibiyim iste.idare eder.ama gecen seneden 5 kilo fazla olunca agirlik oldu valla ustumde.ne iyiymisima slinda o zaman:26:

hayirli aksamlar kizlar bugun ugrayamadim hic afedersiniz,gecmiside okuyamadim neyse sonra okurum.herkesin kandili mubarek olsun kizlar

sabah yediklerimi yazayimbari
sabah bir dilim fitnes ekmeyi bir haslanmis yumurta bir domates yarim salatalik5 tane siyah zesin yarim kibrit kutusu kadar beyaz peynir
ara bir havuc
oglen bir kepce pilavbirkepcede etli nohut
aksam
4 tane marul yapragina sarilmis mercimek koftesi yedim
bu kadar

bu arada yarin dananin kuyrugu kopacak kizlar takimca birinci olacagiz gibi geliyor bana hadi hayirlisi bakalim.kiloveren herkesi gonulden kutluyorum simdiden

yarin aksama kadar bildirimi yapsaniz cok iyi olur hangi saatte yaparsan yap o sorun degil

o zaman ben persembe sabahlari bildirim yapayim.burda sabah orda aksam oluyor
sen abd desin bak leslie sansone diye bi hatun var amerikali galiba
onun ebvde yuruyus videolari var internette onlardan yap 5 mil yaptiriyor
gerci istedigin kadar yapabilirsin ben ilk defasinda onla bayagi kilo vermistim simdi canim cok istemiyor ama hala yaparim gercekten ise yariyor onu oneririm ben spor olarak yada evinde wii oyun konsolu varsa zumba oyunlari var yada just dans diye oyunlar var
hem eglenceli hemde yaktigin kaloriyo gosteriyor denemeni oneririm ben just dans yapiyom bu aralar azeri kizida zumba yapiyor gayette guzel gidiyor tatlimonerecegim bu kadar insallah faydali olur sanada

ben yemek yapiyorum ya o yuzden arada bakiyorum kusura bakmayin.biz simdi yarina dahil olacakmiyiz.
:44:
sabah demi sizin orda bizde uykuya hazirlaniyoruz simdi
selam, ganfed, fitnes ekmeyi nedir? böyle bir üretim mi var? yada bu isim altındami satılıyor?
canim turkcesini nasil anlatayimki ben sana simdi valla ozel pakette oluyor tam bugdaydan yapilmis karbonm hidrati azaltilmis diyet yapanlar icin oneriliyorturkiyede varmi bilemiyecem.ben almanyada yasiyorum

teşekürler, musait olduğun zaman ambalaji ile birlikte fotografini paylaşır mısın? eger istersen. benimkisi merak...

aynen herkesin kandili mübarek olsun.belin agrirken nasil spora gidiyorsun canim yaa
Pasam aslinda eltin sana bilmeden iyilik yapti biliyormusun.seni acayip gaza getirdi ve sen incecik olunca coook kötü olacak haha
oofff kurufasülyeeee.en sevdigim yemektir.bende bu cuma yapicam.canim istiyordu bir kac gündür.esim o gün evde.oda sever.beraber yeriz
ben iyiyim valla canım diyetle ve ganfedle kafayı yiyicem taktı bana bu ganfed valla bakalım kim galip gelecek sen nasılsın bu hafta son canım okullar çok az kaldı dayan biraz
hehe ganfed seni bayaa gaza getirmis anlasilan
boyun kac senin canim?
ya masallah ne kadar hareketli bir hayatin var.cok güzel
Akşam yemeği bildirimi;
Dukan usulu fırında pişirilimiş 15ad. köfte.
2 ad. dukan peynirli atıştırmalık.

yemekten sonra türk kahvesi...
çok doydum...
oooww 15 adet köftemiii?dukanda bu kadar fazlami yiyorsun?valla iyiymis he
vay be su 3 litreyi gectimi?hayatta icemem o kadar.süpersin
neee 5-6 litremi yani?o fazla degilmi canim ya
yarin tüm gün bildirim yapabilirsin.gece yatana kadar
hayirli aksamlar kizlar bugun ugrayamadim hic afedersiniz,gecmiside okuyamadim neyse sonra okurum.herkesin kandili mubarek olsun kizlar
ayyy sendemi bu saate kaldin.bende ya

hehe kiiiiiiiz just dance mi yapiyorsunAllah iyiligini versin.cocuklar cok israr ediyor bazen,anne gel beraber oynayalim diye ama bana zor geliyor o yaa.valla zumba fitness daha kolay.valla iyisin.yeterki hareket olsun demi

gunluk minimum 5 mesajmi yaziyoruz..
nolur motive edin beni ya
tr donmeme 5.5 ay kaldi
dondugumde vermis olmak istiyprum lutfen lutfen lutfen..motivasyon yerlerde..cok citirlar burda baktim kilolara..bana da gaz verin
selam canım ayyy ne güzel yutrdışından taaaaaaaa amerikalardan da arkadaşım oldu. canım ganfedinde söylediği gibi leslie sansone çok iyi ve eğlenceli ben hergün 1 mile yapıyom çok zevkli sanada tavsiye ederim ve her hafta eşleşme oluyo aramızda eşler arasında kilo verme yarışı yapıyoz. sende dahil olursun bu hafta sanırım
aramızda çok saat farkı var sanırım denk gelipte muhabbet edebilir miyiz bilmiyom ama bizim takımdasın ve inanki şanslısın burada herkez çok tatlı ve dost eminim istediğin kiloya ulaşacaksın yeterki vazgeçme insanların seni güzel gördüğü zamanları ne kadarda zayıflamış ne kadar hoş olmuşsun demelerini düşün ve motive ol canım
valla helal size kızlar bwn hiç içemiyom desem yeridir nasıl içsem yaaa bu suyu canım hiç istemiyo ve aklımada gelmiyoki içmek şişem deminde var kızım saldırıyo diye oturma odasına alamıyom mutfaktada aklıma gelmiyo gelsede canımistemiyo bu akşam su içeyim diye yemekte turşuda yedim yok çayı içinde su isteyim gitti.
helal arkadaş iyisin valla
bu arada yarin dananin kuyrugu kopacak kizlar takimca birinci olacagiz gibi geliyor bana hadi hayirlisi bakalim.kiloveren herkesi gonulden kutluyorum simdiden
evet canım kopuyo bakalım herkez verdi inş. biz birinci oluruz. kilo veren herkeze benden aferin..
o zaman ben persembe sabahlari bildirim yapayim.burda sabah orda aksam oluyor
evet yaaa canım nasıl görüşeceğiz bilmiyom valla denk gelirmiyiz bilmem

azericim valla bende çok severm kurufasülyeyi güzelde olmuş ama tuz atmayı unutmuşum yemek yaparken nedense tuzu unutuyom yaaa sonradan ekleyip kaynattım ve ben içine yazın annem biber kurutuyo güneşte onlardan da atıyom 6-7 tane çok güzel oluyo yaaaa. hele varya annemde teyzemde soba varken sobanın üstünde ve çömlekte pişirirdi tadına doyamazdım yaaaaa valla canım çekti şimdi heeeeeeeeeee

Evet dukanda et sınırsız istedigin kadar yiyebiliyorsun. Kırmızı ette koyun, kuzuya izin yok. Tavuk, balık, dana istedigin kadar yersin. Süt yoğurt peynir sınırlı.

Köftenin içinde un ekmek birşey koyamiyorsun. az soğan ve maydanoz ve yumurta sonra direk fırına...

dukan kabızlık sorunu yaratan bir diyet ve ne kadar çok su o kadar sorun çözümleniyor.

Son düzenleme:
canim ben galiba yarin mezun oluyorum.bitirdim kilolari.mezun olsamda gelicem.hergün olmasada ara ara bakarim size canlarim
baiklar cok duygusal iste yaaa.hic sevmiyorum bu huyumu.vurdumduymaz olmayi cok isterdim.
bitiyorum galiba yarin canikom

oooo bana gel bana gel.ütüyü hic sevmem.hatta nefret ederim.gel benimkileri ütüleeeeee

canım yaaa ciddimisin mezun mu oluyon sanırım ben daha olamam yani tam 50 yi görünce olmak istiyom ama birkaç haftasonra hhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooppppppppppp güüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm bende mezunnn inşallah hayırlısı üzülüyom ama gitme yaaaa

valla gelirim kuzum gerçekten çok severim ütüyü ayıp ettin yaz hemen adresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…