Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar eve şimdi geldik annemde net olmadığı için giremedim kilom 64 haber vereyim dedim hava çok güzeldi gezdik çok iyi geldi görenler tanıyamadı 10 kiloyu artık herkes farkediyor çok mutluyum,şimdi oğlanı alıp spora gidicem yorgunum ama olsun....

bu ofisdekiler ben rejime girdiğimden beri her gün pasta alıp bir şey kutluyorlar ya allahım sen bana sabır ver
ay hep öyle olur zaten

oh ne güzel olmuş canım 10 kg az mı canım nasıl farkedilmesin bu azimle daha da iyi olacak

***7. TAKIM 295. ETAP***

Ganfed(57
roseberry(65,5 / 64 / 1.5 / %1.15) geçen hafta bildirim yapmadığından yüzdesi ikiye bölündü
bahayk(52,8
berenim2012(88/ 88/ 0/%0)
gerbera1987(91,7 izinli
dudujan(108,1 / 106.8 / 1.3 / %1.20)
fiyona_07(60 / 58.9 / 1.1 / %1.83)
nuhan(82,7

7. Takım Ortalaması:

slm kızlar..10 ay evvel hamile olarak bu takıma veda etmiştim.kimsecikler kalmamış tanıdıklardan saphiracım sen mezun mu oldun listede neden yoksun.gerbera var bi hatırladıgım oda izinli.

slm kızlar..10 ay evvel hamile olarak bu takıma veda etmiştim.kimsecikler kalmamış tanıdıklardan saphiracım sen mezun mu oldun listede neden yoksun.gerbera var bi hatırladıgım oda izinli.

kelebekçim hoşgeldin nasılsın?bebiş nasıl? ben de kasımda izin almıştı canım yeni döndüm,pazartesi yeniden diyete başlıyorum.o yüzden listede yokum

kizlar kusura bakmayin dun hic bisey yazmadim biraz okudum ama cevap verecek modda degildim cok canim sikkin artik bazi seylere..
moralim acaip bozuktu
gecmis olsun canim arada olur oyle sikintilar.dert etme

ozlemeyen varmi bekarligini,ekmek elden su golden yasiyorduk ama bugunumuzede sukur herseyi kendimiz basariyoruz

hay onun gururuna ,kalp kiracak cann yakacak sonra gurur diyecek:)).iyi is valla

dedigin gibi canim hastalanacan o yuzdendir yarinada gecmese bittikten sonra gecer

7. TAKIM 295. ETAP***
Ganfed(57/57/07%0)
roseberry(65,5 / 64 / 1.5 / %1.15) geçen hafta bildirim yapmadığından yüzdesi ikiye bölündü
bahayk(52,8
gerbera1987(91,7 izinli
nuhan(82,7[/COLOR][/B]

7. Takım Ortalaması:
malesef bu hafta kilo veremedim

bugun sabahtan beri mutfagimin altini ustune gecirdim.ama mis gibide oldu .niyetliydim hemde
az once iftarimida actim yediklerimi yazimbir kasik kurutulmus yesilfasulye ,bir kepce makarnayedim iki dilimde ekmekiki bardak su bir kupada kahve

kızlar evdekileri ve kendimi doyurdum allahtan yemeğim hazırdı yoksa yorgunluktan ölüyorum sporada gittim az sonra yatmayı düşünüyorum ayaklarım zonkluyor menümü yazayım çıkıcam...

sabah
çeyrek simit
1 yumurta
30 gramdan az peynir
1 domates

ara
yok

öğle
1 kase çorba
salata

ara
1 portakal

akşam
30 gr.kıymayla pişirilmiş kereviz
1 su bardağı yoğurt

sabah annem kardeşimin eşi kaynanam ve beş çocukla açık büfe kahvaltıya gittik ama ben yazdıklarımın dışında hiçbirşey yemedim,kendimi takdir ettim yaniii.....

bende takdir ettim. süper başarı...

az önce spordan geldim... saat aksam yemeğimi 18,00de yemis olmama rağrem sporda çok zorladim. 1.5 öncesi yetmedi... demekki biraz daha erkene almaliyim..

***7. TAKIM 295. ETAP***

Ganfed(57 / 57 / 0 / %0)
bahayk(52,8
gerbera1987(91,7 izinli
nuhan(82,7

7. Takım Ortalaması:

kaptanim ben amerikadayim siz uyurken ayakta oluyorum genelde o yuzden pek rast gelemiyoruz ve yazamadim simdi goruyorum kusura bakma saat farkimiz 10 saat.biz geriden geliyoruz...neyse soyle diyeyim benim ayrilma nedenim hamilelikti.o yuzden tam kurallari bilmiyorum takima kabul edildigimde 66 ydim.simdi 65 im bu sabah ciktim..lanet bi sekilde 65 e tutunmus vaziyetteyim insallah reglim biterse asagisini gorurum..

cavdar ekmegibi ozledim yaa.brda ekmekler hep tatli tatli
evet gun yetmiyor.simdi buraya iki arada bir derede girdim valla.esimi ve cocuklari parka yolladim.evden kovdum desem daha dogru cok gerginim.hep daginik falan..temizlik yapmam lazim.ona basladim once bi kizlara bakayim dedim..
valla o moral bozukluguyla dun zonk zonk agridi kafam 2 hapla kendime geldim.bide kursa gittim oyle

canım spor listesini ben tamamen sana bıraktım.İstediğin gibi yap

tamam canım sağolasın
tamam ben soyle her yeri calistiracak bir kac hareket ve sayi belirleyeyim..yoksa bende yapamiyorum..sadece olursa 30 dk yuruyus.kursa basladigimdan beri cok aksadi yuryusum.

hayırdır canım yardımcı olabileceğimiz birşey mi
saol canim yardimci olabilecegiiz bisey degil arkadas meselesi insan anlatinca rahatliyor biraz gerci...ama hic ummazdim boyle olacagii..oysa ne tatli dilli guler yuzlu yumusak bir insandi hep onun hakkinda cok iyi seyler dusunurdum.simdi kalbim cooooook kirik.bazen gormek bile istemiyorum.anladimki insanlar onun icin "guler yuzlu tatli dilli,aaa cok dusunceli "desinler diye yapiyormus herseyi.
valla bravo canim yaa grubun tembeli ben cikacagim bu gidisle
bencede gecmis okunsun kesinlikle..bizim kuralimizdi gecmis okumak..yoksa hicbirseyden haberdar olmuyorsun
gittim gideli unutmusum tesekkurler aciklama icin hesapladim bende
o insan egolarına yenilen ezik bir insan canım hiç canını sıkma valla bak hiç takmaaa
olay sicagi sicagina oldugunda bi kusura bakma deseydi bu noktaya hic gelmeyecektik..hee hangi noktadasinzi dersen konusulmus bisey yok gorusuluyor ama eskisi gibi degil.baskalariyla birlikte oldugumuzda yine hic bisey yok gibi davraniyoruz..ama kalbim cok kirik..keske insanlari takmamayi ogrensem biraz.
2 gundur bende regl agrisindan canim cikti.sadece yatip battaniyeyi cekip uyumak istedim de nerdeeee

10 kilo cok farkedilir yaa ben 7 kilo verdim gecen sene de insanlar yarim gitmis gibi davranmislardi..nolmus sana acaip zayiflmaissin diye.senide tebrik ederim
yaa arkadasa oyle demis.evet gidip konusmam gerekiyordu ama bana ters bisey soylerse kaldiramam ben cok gururlu biriyim demis
bugun sabahtan beri mutfagimin altini ustune gecirdim.ama mis gibide oldu .niyetliydim hemde
az once iftarimida actim yediklerimi yazimbir kasik kurutulmus yesilfasulye ,bir kepce makarnayedim iki dilimde ekmekiki bardak su bir kupada kahve

Allah kabul etsin benimde borclarim var.toplamda ne kadar bilmiyorum ama 4 sene boyunca 2 hamilelik 2 emzirme art arda geldi ilkk defa gectigimiz ramazan tam tutabildim.arada borclari odemeye calistim..60 gun kadar vardir yinede.

06.02.2013
nuhan=10
dudujan=6
saphira=13
roseberry=3
bahayk=5
fiyona=3
gerbera=2
ganfed=13
berenim=4
ohcanimadeysin=1:26::26:

umarim yanlis sayim yapmamisimdir.gozden kacirdigim olmamistir.

***7. TAKIM 295. ETAP***

Ganfed(57 / 57 / 0 / %0)
bahayk(52,8
gerbera1987(91,7 izinli
nuhan(82,7
ohcanimadeysin(66 / 65 /1.0 /%1.51 )

7. Takım Ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…