Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

buraya pasam izinli diye eklememiz lazim... ben yarin sabah yazabiliyormuyum? yoksa yazayim mi? Yarinki tartimi merak ediyorumda..

Son düzenleme:

Canim biliyorum demedi her zaman kolay olur disardan ama boyle insanlar uzulmeye degmez sikma canini

Kizlar beni 2-4 gun idare edin mesajlar eksik yarim birden fazla olursa kusura bakmayin istanbuldayim laptopu getirmisim ama sarjini unutmusum o yuzden telden girecem hep.

Bugun aksamda oglende izgara tavuk yedim malesef cunku aksama manti vardi bende sadece olan tavugu yaptim.ara ogunlerde mandalina yedim.

05/02/2013 salı mesaj sayımları

Saphira:
31 maşallah arkadaşıma bir döndü pir döndü

Nuhan: 12

Gerberam: 5

Ohcanımadeysin: 6

Shopakolik: 7

Dudujan: 11

Roseberry: 11

Bahayk: 7

Berenim: 5 3 haftalığına mesaj kuralından muhaf tutulmak istedi

Ganfed: 6

Fiyona: 5

Anşaa: izinli

Paşam: izinli

kaptancım vaktim vardı şimdi biraz eksik kalmasın diye sayımı gerbera madem yok ben yapayım dedim cnm

anladım canım o zaman geceleri buluşuruz seninle napalım tamam canım seni yeni üye diye yazıcam,hedef kilon kaç?onu da yazmam lazım
06.02.2013
nuhan=10
dudujan=6
saphira=13
roseberry=3
bahayk=5
fiyona=3
gerbera=2
ganfed=13
berenim=4
ohcanimadeysin=1:26::26:

umarim yanlis sayim yapmamisimdir.gozden kacirdigim olmamistir.
eline sağlık canım alıntıları tek tek saymadın mı acaba?yoksa saydığın halde eksikler mi var?
hedef kilonu da ekledik mi tamamdır
buraya pasam izinli diye eklememiz lazim... ben yarin sabah yazabiliyormuyum? yoksa yazayim mi? Yarinki tartimi merak ediyorumda..
geçen haftaki listede izinli diye yazıldığı için bu hafta listeye alınmaz canım aslında bu hafta da perşembe bildirim yapın,haftaya için karar veririz demiştik ama neyse artık,haftaya düzene gireriz

canımmm ellerine sağlık,gerbera dönünce senin yerine sayar

Son düzenleme:
tamam ben soyle her yeri calistiracak bir kac hareket ve sayi belirleyeyim..yoksa bende yapamiyorum..sadece olursa 30 dk yuruyus.kursa basladigimdan beri cok aksadi yuryusum.

canım herkes istediği sporu yapsa daha iyi bence.bugüne hiç öyle bir uygulama yapmadık.herkesin durumu neyi gerektirirse onu yapıyor.kimisi yüzüyor,kimisi yürüyor,kimisi koşu bandı vs..o bakımdan hareketler göz çnünde bulundurulmadan,spor süresi baz alınır sadece.evet biliyorum hepsinin yaktırdığı kalori farklı belki ama o zaman işler karışır diye o şekilde uygulama yapılmıyor

Mesaj sayım tarihleri:

1) saphira...4.2.13 pazartesi +
2) berenim...5.2.13 salı +
3) ohcanimadeysin...6.2.13 çarşamba +
4) roseberry...7.2.13 perşembe :126:
5) nuhan...8.2.13 cuma
6) ganfed...11.2.13 pazartesi
7) dudujan...12.2.13 salı
8) bahayk...13.2.13 çarşamba
9) fiyona...14.2.13 perşembe
10)shopaholic...15.2.13 cuma
11)gerbera..18.2.13 pazartesi

Herkeslere gunaydinnnnn:)
Simdi kahvalti yapiorum yaparkende yazayim
1 dilim peynir
1adet domates
3 siyah zeytin
1dilim cavdar ekmegi
1 bardak sut

selam kızlar sanırım perşembe gününün sayımını ben yapıcam kızı uyutup sayayım,kahvaltımı yaptım kızı doyurdum oğlanı kreşe yolladım belim ağrıyor,evi temizlemem lazım eski yardımcım evimi soyduğu için kimseye güvenemiyorum böylelikle işler bana kaldı...

kızlar kilom aynı değişmedi

Ben birkez firsatlardan kavitasyon almistim....gittigim yerde okadar çok olumsuzluk olduki çok üzülmüstüm. Nasilsa bu firsat müsterisi deyip resmen isgence yaptilar. 3. seanta birakmistim..

valla ben bu konuda şanslı çıktım çok ilgili ve saygılı tertemiz bir yerde yaptırıyorum her gittiğimde çay kahve ikramı yapıp halimi hatırımı soruyorlar bende bu ciddiyetli çalışmalarından dolayı yüzüme lifting yaptırcam bir müşteri kazandılar....

Herkeslere gunaydinnnnn:)
Simdi kahvalti yapiorum yaparkende yazayim
1 dilim peynir
1adet domates
3 siyah zeytin
1dilim cavdar ekmegi
1 bardak sut

afiyet olsun canım çok istikrarlı gidiyorsun,benim diyetisyenim zeytin vermiyor canım çok istiyor diyet bitsin bir kase yicem dermişim....

ara öğünüm olan 150 gramlık elmamı yiyorum,ayyyyyyy çok sinir oldum şimdi ya foxta serap ezgünün bir programı var onu izliyor kaynanam 16 yaşında bir kız kaçmış kaynanam kıza o...u diyo ya ne cahil bu eski kadınlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…