Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayırlı cumalar canım.
Ankarada sanki temmuz ayı walla hava çok sıcak millet montlar ellerde geziyor.Yaprak bile kımıldamıyor tersine döndü hava durumu:)

Kızlar herkesi tebrik ediyorum.
Canım paşam izinli onuda yazmamız gerekiyor mu listeye ?

nuhan(82,7/81,7 /1.6/% 1.93)

burda bır yanlıslık yokmu
verılen kılo 1
neden 1.6 yazıyor

kızlar öğle yemeğinde 3 yk yoğurt 1 tabak limonlu bamya yedim

arada canım birşey istemedi

akşam yemeğindede havuç mor lahana beyaz lahana salata yapıcam üzerine 1 su bardağı nohut vardı haşlanmış difrizde onu koyacağım limon 1 yk zeytinyağı koyup yiyeceğim sadece

sonrada çay içeriz eşimle

kızımın hiç keyfi yok arada hep ağlıyo hiçbirşey yemiyo yandaki dişleri çıkıyo 2 akşamdır ateşleniyo yaaa o hasta olunca hiç keyfim olmuyo valla

selm kızlar,bi fitte saat 4 ten sonra gelen spor hocası süper hiç bu kadar terlememiştim dün keşfettim dün akşam gitmiştim spora bugünde yaprağımı sarıp sporuma gittim terledim oğlanı servisten aldım geldim evdekilerin yemeği hazırda benim salata ve balık yemem lazım bir konserve balık yerim artık,öğlen kendime ıspanak çorbası yaptım sadece onu içtim yarında onu içerim ....

sorma ben neffffreeeeetttt ederim o tarz programlardan ama yaşlılar çok seviyor.....

kızımın hiç keyfi yok arada hep ağlıyo hiçbirşey yemiyo yandaki dişleri çıkıyo 2 akşamdır ateşleniyo yaaa o hasta olunca hiç keyfim olmuyo valla

ay kıyamam ona ya benim bir tane 20lik bile uyutmamıştı beni o napsın kaç tane birden çıkarıyor çok geçmiş olsun

ayağım iyileşsede bende başlasam spora ya bugün bir arkadaşla karşılaştım 32 kilo vermiş ama spor çok yapmamış her yeri sarmış benim ayağım iyileşmezse bende öyle olursam

nuhancım verdiğin kilo 1.6 mı? çünkü 82.7-81.7= 1 kg yapıyor hangisini yanlış yazdın onu bilemedim.yani yeni kilon (82.7-1.6=) 81.1 mi ? yoksa 81.7 mi? çünkü paylaşım alanında verdiğin kiloyu 1 kg olarak düzeltmiş arkadaşlar.bu kadar kişi nasıl gözümüzden kaçmış bu hata hayret :44:

nuhan(82,7/81,7 /1.6/% 1.93)

burda bır yanlıslık yokmu
verılen kılo 1
neden 1.6 yazıyor
teşekkürler uyarı için
ah canım geçmiş olsun,çok zor oluyor kimi bebeğin diş çıkarması,İnşallah daha fazla zorlaşmadan çıkartır da kurtulur kuzucuk

ohh sporun yarasın afiyet olsun canım

en son bu sekilde bildirmistim...

gesmisi dikkati okusaniz bu sorun yasanmaz....gerçekten sinirlendim...

81.1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…