kırmıızıımmm hoşgeldin cnm....senin içn 7 kilo ne ki..sen 2 haftada verirsin onuu....Gunaydin kizlar,
bende buralardayim..
muthis bir uykusuzluk ve halsizliklen beraber...
hava cok sogukkkk...diyetten zorlaniyorum oyuzden biraz.
malum benimki sabah ogle yogurt sonra salata
isinacak birsey yok bende sicak su iciyorum..
aldigim 13 kilonun 6si gitti.. kalan 7 kiloyla ugrasiyorum...
suan 66 kiloyum
hoşbuldum cnm nasılsın?karatay mı yapıyorsun canım sen de?2 yumurtadan öyle sandım:))kızlar sabah ac karnına tam 72 geldım..neyse 75 olmamışım:)
bı salatalık
ıkı uç dılım kasar
ve 2 yumurta yedım sabah...
hoşgeldiiiiinnnnn aysencimmm:))aldıgımız gibi vermesini de biliriz biz bu kiloları....selamlar eski takımım
selamlar eski takım arkadaşlarım
selamlar yeni takım arkadaşlarım
bende mezun olarak çıktığım 7.takıma 97,5 kilo ile dönmüş bulunmaktayım
birincilikler beklesin bizi
canommm hoşgeldik
nilüm ben şu an spor yapmak istemiyorum en azından bi 8 leri göreyim diyorum vücudumu çok ağır hissediyorum
ya da yarım saat koşu bandıyla başlasammı bilemedim:26: gerçi bu eve taşınalı beri hiç koşumu bandını açmadım sığacakmı çalışacakmı
selam kızlar ..ev şlerinden ancak gelebildim...
kahvaltım.....1.5 tane yumurta,, dilim peynir..az salatalık ve domates..ve sekersiz çay...
1 saat sonra da acıkmaya yakın lahana saatası yapim diyorum...
suyum yarım litre....
yok normal bı dıyet yapıom kımseye bulasmadan
lahana salatası nasıl oluyor
10:30 da bir mandalina yedim
öğlen yemeğimi de şimdi yiyecem toplnatı yüzünden 1 saat aksatı ama napalım
1 tabak izmir köfte
1 kase yoğurt
beyaz lahanayı ince ince kıyıyorum cnm..soğanla birlikte..bol limonla birlikte sade bir salata yani...zevkine göre mor lahana da koyabilirsin..ayy anlatırken canım istedi:)))
guzel oluyormuu??
bende lahana aldım suyunu ıççem.salatasınıda yaparım ozmn
afiyet olsun dudujan ...merhabaa
Pazartesi ve salı günleri sabahtan aşçılık kursuna gidiyorum bir süredir.Haziranda bitecek,sertifikamı alıcam inşallah.Sonra da kendi yerimi açıcam nasip olursa..bu yüzden pazartesi ve salı günleri biraz yoğun oluyorum,sabahtan buralarda olamıyorum.Bugün kursta çok sevdiğim yemeklerden birini yaptık,Kıymalı lazanya :111: vee sadece küçücük bir lokma yiyerek tadına baktım.ders olduğu için onu da yapmam gerekiyordu zaten.kalanını eve getirdim kızımın öğlen yemeği oldu,ona yemek düşünmemiş oldum böylece
ooooo bende hep pastane açmak istemişimdir ama sıkışıp kaldım şirketin birine
off lazanya çok özledim bende
bir ödül gününde yapıp ye canım yoksa başka şeylere ve daha fazla saldırırsın,şahsen ben de öyle oluyor
öğlen yemeği olarak haşlanmış tavuk yedim,derilerini ayırarak.yanında 2 silme kaşık yoğurt yedim.doydum mu anlamadım yalnız
şimdide nescafemi içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?