Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben bu sabah 86 kilo ile başladım..kaçla ayrıldıgımı hatırlamıyorum....

hoşgeldin,inşallah en kısa zamanda hepimiz mezun oluruz...

10:30 da bir mandalina yedim
öğlen yemeğimi de şimdi yiyecem toplnatı yüzünden 1 saat aksatı ama napalım
1 tabak izmir köfte
1 kase yoğurt

afiyet olsun canım,sen yemekleri normal pişmiş olarak mı yiyorsun mesela benim diyetisyenim yağsız sebze yada 30.gr kıymalı yada 1 tatlı kaşığı yağla pişirilmiş olarak veriyor onun için ben kendi yemeğimi ayrı pişiriyorum koyuyorum tupperlara az az yiyorum...

guzel oluyormuu??
bende lahana aldım suyunu ıççem.salatasınıda yaparım ozmn

ben beyaz lahanayı çok kullanırım salatalarıma çok güzel bağırsak çalıştırıyor tavsiye ederim...

öyle yapacam canım doğum günümde pasta yemezsem olmaz :)
arkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?

Ben başlamıştım ama diyetisyenim metabolizman yavaşlayınca başlarız diyerek bıraktırdı bana.İştah kesmekten çok metabolizma hızı için yaptırmıştım ben.

Canım ben iş yerinde normal pişenden çok az yiyorum.Evden getirme çok zor oluyor akşam salata yiyorum yem ek yapmaya vaktim olmuyor.Annem kızkardeşime gitmeden yapıyordu ama şimdi sadece salataya vaktim oluyor eve gidiyorum saat 8 oluyor

Selam canim hosgeldin
hoşbulduk canım

hoşbulduk tatlım evet aldığımız gibi vericez inşlh

hoşbulduk güzel anne
bende asla vazgeçmem günde bir kez türk kahvesi içmem lazım en azından..bazen iki bile içiyorum şekersiz.nescafe için splenta kullanıcam
arkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?

bende merak ediyorum eniştem taktırmıştı hiç fayda etmedi demişti

gittim diyet alışverişimi yaptım
special k aldım bazen sabahları kahvaltı yapmak istemeyince iyi oluyor
yağsız peynirimi
buğday ekmeğimi leblebilerimi
splentam var sanıyodun ama bulamadım bi daha çıkışıma kaldı
bugün eşimin doğum günü pasta aldık iki çatal aldım (doğum günümü buldun dediği için )

bugünki menümüde yazayım daha giremem belki

sabah
1kk peynir
2 domates 1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği

ara
türk kahvesi

öğle
bir kase mercimek çorbası

ara
2 çatal pasta

akşam
8 kaşık nohut yemeği
2 dilim çvdr ekmeği
3 tane küççük salatalık turşusu(sizce çok kalori varmıdır çok seviyorum acayip canım çekiyo)
salata

ara
bir türk kahve fincanı kadar leblebi

Canımmmmmmmmm,teşekkür ederim Çok duygulandım.O beraber günler,verilen kilolar,beraber yaşadığımız mucizevi değişimler,hepsi anında gözümün önünden geçti.27 kg aldığım için üzgünüm ama sizlerle yeniden beraber olduğum için çok mutluyum çok,hoşbulduk

Çok teşekkür ederim canım benim,sıcak suya başlaman da harika olmuş ayrıca,japonların inceliğinin sırrı bu sıcak su ve küçük lokmalardaymış.

Günaydın
siz daha gelmeden paşamdan duymuştum başarınızı bir kez başaran bir daha başarır :)
İnşallahhhhh,inşallah hep beraber başarıcaz

Canım maşallah,66 kg harika

Günaydıııııııııınnn arkadaşlar...ben de geldim...
Saphiram takımda yer var mı?
Günaydın canım,hoşgeldinnnn Durumlar nasıl,kilo durumları nasıl canım?

dfdum kurkçu tukanıma:))
aynen bende don
İnşallah sağlıkla atalım kilolarımızı

selamlar eski takımım
selamlar eski takım arkadaşlarım
selamlar yeni takım arkadaşlarım
bende mezun olarak çıktığım 7.takıma 97,5 kilo ile dönmüş bulunmaktayım
birincilikler beklesin bizi
Canım canım canım,selamlarrr Başarıcaz Ayşen'im

Bugün beraberce ilk kez çıkalım canım.Çok kendimizi yormadan 20 dk ile başlayalım.Çıkmadan önce nescafe,indikten sonra soda ile önerilen spor yapma ve yağ yakma formülünü uygulayalım.20 dk yeter ilk gün için,bugün bizim için milat olsun canım benim

kızlar ben bu sabah 86 kilo ile başladım..kaçla ayrıldıgımı hatırlamıyorum....
Biz ne yaptık kendimize böyle ya,ne kadar inceyken ayrıldık

Canımmmmm,hoşbulduk.Start verildi

9'lara vurduk çoğumuz ama inşallah beraber 6'lara da vurucaz ben yürekten inanıyorum

Ben yaptırmıştım senenin birinde,iştahımda da hiç azalma olmamıştı canım ya :26:

Harikasın

Menü harika canım,kusursuz bir başlangıç

Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba

kızlar takımdan ayrılıyorum geri dönmemek üzere hoşçakalın
ayrilma diyecegim ama olmayacak gecen sene bende senin durumundaydim son 3 kiloyu biturlu veremedim ayrilmistim .ama sen sakin benim yaptigimi yapma kilo alma diyetini birakma sakin basarilar canim
hadi bakalim kolay gelsin bende bugun cok hafif gecirmek istiyorum.dunden cezaliyim..:18:
dun aksam yemegi yemedim
gece 10 gibi acaip aciktim kendimi zor tuttum biseyler yememek icin ama ck sukur yemedim
helal sana tutmussun ya kendini bravvo canimbasarilarinin devami surekli olsun
kiz 5 mesaja taktin sen ha bak zamanin olmadigi zamanlarda sende bir satirlik mesajlarla doldurursun ne var onda hepimiz zaman zaman yogun olabiliyoruz bence kal sebep buysa
yeşil elmamı yedim banyomu yaptım suyumu içip birazda kitap okuyup uyucam,herkese iyi geceler fıstıklar.....
tatli ruyalar demeyim iyi bir hafta dileyim sanada ben:))
aksam mesajida benden olsun buyurun kizlar sohbete
hosgeldin nevcim bende geri donenlerdenim ama bu sefer basaracam insallah bir kilo bile kalsa atmadan ayrilmak yok

menun gayet guzelmis canim .diyetisyenle ne oldu cabuk anlat

İnş başarırız hep beraber mezun oluruz. benim kasıma kadar vermem lazım nişanım var kasımda:18:

Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba

aaa çok güzel neden başaramayasın ki

canım daha gidemedim ki randevum 7 de işten 6 da çıkıyorum az kaldı heyecan dorukta yani :18: yarın yazarım neler olduğu akşam misafir var girebilirsem akşam da yazarım

nevcim sen dj liği çok güzel yaparsın o donanımın sebde fazlasıyla yapabileceğine inanıyorum hakkında hayırlısı olsun.....

oğlanı servisten aldım yemeğin yanına bulgur pilavı pişiriyorum evdekilere benim içinde taze fasulye var yanınada 1 bardak yoğurt bitti gitti,yarın emine hanıma gideceğim inşallah bakalım ne kadar yağdan ne kadarı sudan gitmiş....

senin iradene herzaman hayran kalmisimdir zaten mukemmelsin canim
selamlar eski takımım
selamlar eski takım arkadaşlarım
selamlar yeni takım arkadaşlarım
bende mezun olarak çıktığım 7.takıma 97,5 kilo ile dönmüş bulunmaktayım
birincilikler beklesin bizi
hosgeldin canim yeniden
merhaba gülüm nasılsın
az kalmış 1 ayda verirsin onuda sen akapunktur taktırdınmı yine
bu konu kirmizigulun uzmanlik alani o cevaplar kesin
basla bence vucudu habersiz yakalamak bol kilo yaktirirmiso yuzden hic erteleme
kahvaltin gayet guzel olmus canim
10:30 da bir mandalina yedim
öğlen yemeğimi de şimdi yiyecem toplnatı yüzünden 1 saat aksatı ama napalım
1 tabak izmir köfte
1 kase yoğurt
afiyet olsun aksamada bisey yeme sadece salata yeter bugunluk
amanin ascilikmi kiz zormeslek baska sey bulamadin miinsan gorunce o mamalari tutamazki kendini sadece tadina bile bakmak yeter sanirim kilo almaya:///

öğlen yemeği olarak haşlanmış tavuk yedim,derilerini ayırarak.yanında 2 silme kaşık yoğurt yedim.doydum mu anlamadım yalnız
şimdide nescafemi içiyorum
afiyet olsun canim senin bide yemek blogun vardi demi yanlis hatirlamiyorsam
ay ama turk kahvesi harika ya afiyet olsun kapatta falina bakalimbari
ay bu eslerde resmen sabotaj uyguluyorlar ha benimkide ayni diyette oldugum zamanlarda pizza yeme lahmacun yemeye yada donere davet ediyor bide zorla goturuyor
ustunede dondurma ismarliyor iste bunlar yuzunden butun emeklerim bosa gidiyor:/

yaparsin canimm cok zor bisey degil zaten evde oturup pcden yayin yapacan onemli olan programi kurmakgerisi kolaybide bol bol muzik arsivin olmali:))

bence hiçbir faydası yok boşubşuna paran gidiyor diyet olmadan hiçbirşeyin faydası yok....

eferin sana eşinle nice mutlu yıllara canııımmmm....

bence çok güzel bir menü afiyet olsun...

afiyet olsun canim. bendede bugun bolonez soslu makarna ve kuru fasulye var azar azar yerim artikgerci makarna belki yemeyecem sadece fasulyeden yerim ama simdilik bilemiyecem yemekteki durumuma bagli

kızlar bişey danışmak istiyorum şimdi eşim bana kilo problemim ve çocuklar yokken bir koşu bandı aldı sonra hamile kaldım sonra bel fıtığı ameliyatı o arada erkek kardeşim abla kullanmıyorsun evden alayım işim bitince geri getiririm dedi aradan yıllar geçti beyza oldu ve ben artık spor yapmak istediğimde abla bana sat dedi bende çok cuzi bir paraya sattım çünkü makinam sıfırdı eşim neden sattın dedi bir daha almam dedi bugün spor salonunda konuşurken anterenör ikinci el al dedi bende baktım bir tane iyi durumda bir koşu bandı buldum eşimde yapmazsın boşu boşuna yer kaplar dedi ama ben ideal kiloma gelince kilomu sporla korumayı düşünüyorum sizce ne yapayım....

kardesinden geri almak ayip olur bence ama sifir olmasada kendine ikinci el bitane al yada kardesinle beraber yapin gerci bence disarda yuruyus cok daha verimli oluyorama yinede sen bilirsin

masallah kizlar bugun kalabaligizben menumu yazim .benim yazdan kalma oruc borcum vardi iki haftadir onu tutuyorum sahurda yarim simit yedimm parmak ucu kadarda pide yedim 5 tanede siyah zeytinle birlikte
bir kupada sut ictim suyuda unutmadim tabi .iftarda daha olmadi .bu arada bodrumumdaki boru patlamisti onla ugrastim yarin tamirci gelecek bu gece susuzuz yani mahsur ladik anlayacaginiz(

hosgeldin nevcim bende geri donenlerdenim ama bu sefer basaracam insallah bir kilo bile kalsa atmadan ayrilmak yok:
Hoşbulduk Ganfed,yakışıklı oğlun nasıl?

İnş başarırız hep beraber mezun oluruz. benim kasıma kadar vermem lazım nişanım var kasımda:18:
Hayırlı olsun canım,kasıma kadar iğne ipliğe dönersin hiç merak etme

nevcim sen dj liği çok güzel yaparsın o donanımın sebde fazlasıyla yapabileceğine inanıyorum hakkında hayırlısı olsun.........
Teşekkür ederim canım benim,hafta içi bi deneme yayını yapıcaz bakalım kıvırabilecek gibi olursam başlıycaz.

yaparsin canimm cok zor bisey degil zaten evde oturup pcden yayin yapacan onemli olan programi kurmakgerisi kolaybide bol bol muzik arsivin olmali:))
Evden yapmam sanırım,radyodaki sistemler daha donanımlı,heralde orda yapıcam.

Canım bana sorarsan 2. el bir koşu bandı yerine eliptik bisiklet tavsiye ederim.Hem vücudun daha çok kasını çalıştırıyor,hem de daha az yer kaplıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…