kızlar ben bu sabah 86 kilo ile başladım..kaçla ayrıldıgımı hatırlamıyorum....
10:30 da bir mandalina yedim
öğlen yemeğimi de şimdi yiyecem toplnatı yüzünden 1 saat aksatı ama napalım
1 tabak izmir köfte
1 kase yoğurt
guzel oluyormuu??
bende lahana aldım suyunu ıççem.salatasınıda yaparım ozmn
ohhhh afiyet olsun saphircim bende nescafe içiyorum kavitasyondan çıkınca avm de çorba salata yedim benim diyetimde sabah hiç açlığım yok ama öğle ve ikindi arası içimde bir canavar böğürüyor resmen akşamda iyiyim ama bu saatleri ne yapsam acaba?
dudujan canım senin fikrinde güzel 1 dilim pastanı ye biraz hareket edersin yakarsın inşallah....
arkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?
hoşgeldin,inşallah en kısa zamanda hepimiz mezun oluruz...
afiyet olsun canım,sen yemekleri normal pişmiş olarak mı yiyorsun mesela benim diyetisyenim yağsız sebze yada 30.gr kıymalı yada 1 tatlı kaşığı yağla pişirilmiş olarak veriyor onun için ben kendi yemeğimi ayrı pişiriyorum koyuyorum tupperlara az az yiyorum...
ben beyaz lahanayı çok kullanırım salatalarıma çok güzel bağırsak çalıştırıyor tavsiye ederim...
hoşbulduk canımSelam canim hosgeldin
kırmıızıımmm hoşgeldin cnm....senin içn 7 kilo ne ki..sen 2 haftada verirsin onuu....
hoşbuldum cnm nasılsın?karatay mı yapıyorsun canım sen de?2 yumurtadan öyle sandım:))
hoşgeldiiiiinnnnn aysencimmm:))aldıgımız gibi vermesini de biliriz biz bu kiloları....
benimde hiç spor yapasım yok..koşu bandında hergün yarım saat yürümeyi öyle ya da böyle ilke edinsek manken oluruz biz kuzum zaten..yarım saat hiç az değil yani..
ayşecim sende hoşgeldin sefalar getirdin,sporuma gittim kavitasyonada gittim geldim bamya yemeğini pişirdim kendime nescafe yaptım içiyorum bi vazgeçemedim şu nescafe ve türk kahvesinden şekersiz içiyorum ama nescafeye toz krema koyuyorum acaba süttozuyla aynımıdır kalorisi?
arkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?
evet cnm..ben çok seviyorum bol limonlu yap..ya da nar eksili...
Canımmmmmmmmm,teşekkür ederimgünaydıııın günayyyydddııııınnn asıl efsane isim geri döndü takımımıza, hoşgeldin canımmm,senin o güzel programlarınla yine o eski kilona döneceksin inşallah şunun şurasında 5-6 ayda iş tamamdır senin için bugün hayırlı bir gün olsun innnşşşşalllaaaaahhhh....
Çok teşekkür ederim canım benim,sıcak suya başlaman da harika olmuş ayrıca,japonların inceliğinin sırrı bu sıcak su ve küçük lokmalardaymış.nilomu görünce çok sevindim herkese kocaman günaydınlar güzel bir hafta olsun inşallah,koca bir bardak sıcak suyumu içtim oğlanı yolladım eşimi yolladım kaynanam ve kızımla oturuyoruz,birazdan kahvaltımızı yaparız sonra devammmm.....
İnşallahhhhh,inşallah hep beraber başarıcazGünaydın
siz daha gelmeden paşamdan duymuştum başarınızı bir kez başaran bir daha başarır :)
Canım maşallah,66 kg harikaGunaydin kizlar,
bende buralardayim..
muthis bir uykusuzluk ve halsizliklen beraber...
hava cok sogukkkk...diyetten zorlaniyorum oyuzden biraz.
malum benimki sabah ogle yogurt sonra salata
isinacak birsey yok bende sicak su iciyorum..
aldigim 13 kilonun 6si gitti.. kalan 7 kiloyla ugrasiyorum...
suan 66 kiloyum
Günaydın canım,hoşgeldinnnnGünaydıııııııııınnn arkadaşlar...ben de geldim...
Saphiram takımda yer var mı?
İnşallah sağlıkla atalım kilolarımızıdfdum kurkçu tukanıma:))
aynen bende don
Canım canım canım,selamlarrrselamlar eski takımım
selamlar eski takım arkadaşlarım
selamlar yeni takım arkadaşlarım
bende mezun olarak çıktığım 7.takıma 97,5 kilo ile dönmüş bulunmaktayım
birincilikler beklesin bizi
Bugün beraberce ilk kez çıkalım canım.Çok kendimizi yormadan 20 dk ile başlayalım.Çıkmadan önce nescafe,indikten sonra soda ile önerilen spor yapma ve yağ yakma formülünü uygulayalım.20 dk yeter ilk gün için,bugün bizim için milat olsun canım benimcanommm hoşgeldik
nilüm ben şu an spor yapmak istemiyorum en azından bi 8 leri göreyim diyorum vücudumu çok ağır hissediyorum
ya da yarım saat koşu bandıyla başlasammı bilemedim:26: gerçi bu eve taşınalı beri hiç koşumu bandını açmadım sığacakmı çalışacakmı
Biz ne yaptık kendimize böyle ya,ne kadar inceyken ayrıldıkkızlar ben bu sabah 86 kilo ile başladım..kaçla ayrıldıgımı hatırlamıyorum....
Canımmmmm,hoşbulduk.Start verildicanlarımmm herkese mutlu bir hafta diliyorum
aman da kimler gelmiş kimler gelmişmotivasyon meleklerim gelmiş hoşgeldiniiiizzzzz
mesajlarınızı okudum hepiniz ama bir an evvel cevap yazayım diye heyecandan,alıntılamayı unutmuşum
9'lara vurduk çoğumuz ama inşallah beraber 6'lara da vurucaz ben yürekten inanıyorumKahvaltım:
2 ad. dukan krep ( 1 yumurta beyazı,1.5 kaşık kepek,2 sap maydanoz,5 kaşık süt ve 5 kaşık su ile) (sütüm yağlı olduğu için yarısını su koydum)
1 kk peynir
1 küçük fincan şekersiz çay
1 tam rafadan yumurta
kursta 2 bardak şekersiz çay
1 lokma lazanya (ders)
30 dk hızlı adım yürüyüş
dukan amcayla başlamış bulunuyorum.sabah aç karnına tartıldım kızlar ben de yeniden 9 ları görmüşüm 91.5 kg yum..ölçülerimi almadım henüz,onları da alıp yazıcam bir ara
Ben yaptırmıştım senenin birinde,iştahımda da hiç azalma olmamıştı canım ya :26:arkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?
Harikasıngittim diyet alışverişimi yaptım
special k aldım bazen sabahları kahvaltı yapmak istemeyince iyi oluyor
yağsız peynirimi
buğday ekmeğimi leblebilerimi
splentam var sanıyodun ama bulamadım bi daha çıkışıma kaldı
bugün eşimin doğum günü pasta aldık iki çatal aldım (doğum günümü buldun dediği için )
Menü harika canım,kusursuz bir başlangıçbugünki menümüde yazayım daha giremem belki
sabah
1kk peynir
2 domates 1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
ara
türk kahvesi
öğle
bir kase mercimek çorbası
ara
2 çatal pasta
akşam
8 kaşık nohut yemeği
2 dilim çvdr ekmeği
3 tane küççük salatalık turşusu(sizce çok kalori varmıdır çok seviyorum acayip canım çekiyo)
salata
ara
bir türk kahve fincanı kadar leblebi
ayrilma diyecegim ama olmayacak gecen sene bende senin durumundaydim son 3 kiloyu biturlu veremedim ayrilmistim .ama sen sakin benim yaptigimi yapma kilo alma diyetini birakma sakin basarilar canimkızlar takımdan ayrılıyorum geri dönmemek üzere hoşçakalın
helal sana tutmussun ya kendini bravvo canimbasarilarinin devami surekli olsunhadi bakalim kolay gelsin bende bugun cok hafif gecirmek istiyorum.dunden cezaliyim..:18:
dun aksam yemegi yemedim
gece 10 gibi acaip aciktim kendimi zor tuttum biseyler yememek icin ama ck sukur yemedim
kiz 5 mesaja taktin sen ha bak zamanin olmadigi zamanlarda sende bir satirlik mesajlarla doldurursun ne var onda hepimiz zaman zaman yogun olabiliyoruz bence kal sebep buysakızlar bir problem yok ama buraya gelemeyebilirim evde işlerim aksıyo çünkü bu yüzden takımdan ayrılıyorum ama diyeti bırakmayacağım yine devam günde 5 mesaj kuralına uyamayacağım için çıkıyorum burdan
tatli ruyalar demeyim iyi bir hafta dileyim sanada ben:))yeşil elmamı yedim banyomu yaptım suyumu içip birazda kitap okuyup uyucam,herkese iyi geceler fıstıklar.....
aksam mesajida benden olsun buyurun kizlar sohbeteselam kızlar ptesının ılk mesajı benden olsun:)))
bugun gec kallktıydım bı turlu uykum gelmedı.kacırdıgım dızılerı ızlıorum:))) seksenler ve ısler gucler
bugun artık baslıyorum sabah tartılır soylerım bılmıorum kac kılo aldıgımı
opuldunuz
hosgeldin nevcim bende geri donenlerdenim ama bu sefer basaracam insallah bir kilo bile kalsa atmadan ayrilmak yokGünaydın 7. takımmmmmmmmmmmmmmmmmŞubat 2011'de 105 kg ile girdiğim takımımdan tam bir yıl sonra şubat 2012'de 35 kg vererek 70 kg ile ayrıldım.Ve yine bir şubatta,şubat 2013'te 97 kg ile kürkçü dükkanıma döndüm İnsan hayatında yıldan yıla nasıl büyük değişimler olduğunun bir kanıtı da bu sanırım
Efsane 7. takımım,listeleri tekrar titretmek üzere start aldıkAslında Dukan diyeti kararı ile girdim diyet mantığına ama,cuma günü babam yanıma gelecek ve 15 gün kalacak.Babamı yolcu ettikten sonra da dukana başlıycam.O süreçte ise planım;ilk hafta detokslarla ödem atmak ve haftaya da kalori sayarak sporla kilo atmaya başlamak.Bugün pirinç lapası ile başladım.Kahvaltım pirinç lapası+limonata+1 lt su idi.Öğle ve akşam da pirince devam.Önce ödemleri atmak lazım demi ama Hemen stickerimi de ekleyim ve start veriyim.Vira bismillah
herkese günaydınTatilden sonra ofise girmek ne zor oluyormuş.
sabahki menümü yazayım
1 dilim beyaz peynir
2 siyah zeytin
1 adet domates
1 tutam maydanoz
2 dilim tam buğday ekmeği
200 ml süt
kızlar bugün diyetsyen günü çok korkuyorum:18: istanbula gidince kaçamak yapmadım ama pek uyamadım listeye
İnş başarırız hep beraber mezun oluruz. benim kasıma kadar vermem lazım nişanım var kasımda:18:Canımmmmmmmmm,teşekkür ederimÇok duygulandım.O beraber günler,verilen kilolar,beraber yaşadığımız mucizevi değişimler,hepsi anında gözümün önünden geçti.27 kg aldığım için üzgünüm ama sizlerle yeniden beraber olduğum için çok mutluyum çok,hoşbulduk
Çok teşekkür ederim canım benim,sıcak suya başlaman da harika olmuş ayrıca,japonların inceliğinin sırrı bu sıcak su ve küçük lokmalardaymış.
İnşallahhhhh,inşallah hep beraber başarıcaz
Canım maşallah,66 kg harika
Günaydın canım,hoşgeldinnnnDurumlar nasıl,kilo durumları nasıl canım?
İnşallah sağlıkla atalım kilolarımızı
Canım canım canım,selamlarrrBaşarıcaz Ayşen'im
Bugün beraberce ilk kez çıkalım canım.Çok kendimizi yormadan 20 dk ile başlayalım.Çıkmadan önce nescafe,indikten sonra soda ile önerilen spor yapma ve yağ yakma formülünü uygulayalım.20 dk yeter ilk gün için,bugün bizim için milat olsun canım benim
Biz ne yaptık kendimize böyle ya,ne kadar inceyken ayrıldık
Canımmmmm,hoşbulduk.Start verildi
9'lara vurduk çoğumuz ama inşallah beraber 6'lara da vurucaz ben yürekten inanıyorum
Ben yaptırmıştım senenin birinde,iştahımda da hiç azalma olmamıştı canım ya :26:
Harikasın
Menü harika canım,kusursuz bir başlangıç
Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba
ayrilma diyecegim ama olmayacak gecen sene bende senin durumundaydim son 3 kiloyu biturlu veremedim ayrilmistim .ama sen sakin benim yaptigimi yapma kilo alma diyetini birakma sakin basarilar canim
helal sana tutmussun ya kendini bravvo canimbasarilarinin devami surekli olsun
kiz 5 mesaja taktin sen ha bak zamanin olmadigi zamanlarda sende bir satirlik mesajlarla doldurursun ne var onda hepimiz zaman zaman yogun olabiliyoruz bence kal sebep buysa
tatli ruyalar demeyim iyi bir hafta dileyim sanada ben:))
aksam mesajida benden olsun buyurun kizlar sohbete
hosgeldin nevcim bende geri donenlerdenim ama bu sefer basaracam insallah bir kilo bile kalsa atmadan ayrilmak yok
menun gayet guzelmis canim .diyetisyenle ne oldu cabuk anlat
senin iradene herzaman hayran kalmisimdir zaten mukemmelsin canimGunaydin kizlar,
bende buralardayim..
muthis bir uykusuzluk ve halsizliklen beraber...
hava cok sogukkkk...diyetten zorlaniyorum oyuzden biraz.
malum benimki sabah ogle yogurt sonra salata
isinacak birsey yok bende sicak su iciyorum..
aldigim 13 kilonun 6si gitti.. kalan 7 kiloyla ugrasiyorum...
suan 66 kiloyum
hosgeldin canim yenidenselamlar eski takımım
selamlar eski takım arkadaşlarım
selamlar yeni takım arkadaşlarım
bende mezun olarak çıktığım 7.takıma 97,5 kilo ile dönmüş bulunmaktayım
birincilikler beklesin bizi
bu konu kirmizigulun uzmanlik alani o cevaplar kesinmerhaba gülüm nasılsın
az kalmış 1 ayda verirsin onuda senakapunktur taktırdınmı yine
basla bence vucudu habersiz yakalamak bol kilo yaktirirmiso yuzden hic ertelemecanommm hoşgeldik
nilüm ben şu an spor yapmak istemiyorum en azından bi 8 leri göreyim diyorum vücudumu çok ağır hissediyorum
ya da yarım saat koşu bandıyla başlasammı bilemedim:26: gerçi bu eve taşınalı beri hiç koşumu bandını açmadım sığacakmı çalışacakmı
kahvaltin gayet guzel olmus canimselam kızlar ..ev şlerinden ancak gelebildim...
kahvaltım.....1.5 tane yumurta,, dilim peynir..az salatalık ve domates..ve sekersiz çay...
1 saat sonra da acıkmaya yakın lahana saatası yapim diyorum...
suyum yarım litre....
afiyet olsun aksamada bisey yeme sadece salata yeter bugunluk10:30 da bir mandalina yedim
öğlen yemeğimi de şimdi yiyecem toplnatı yüzünden 1 saat aksatı ama napalım
1 tabak izmir köfte
1 kase yoğurt
amanin ascilikmi kiz zormeslek baska sey bulamadin miinsan gorunce o mamalari tutamazki kendini sadece tadina bile bakmak yeter sanirim kilo almaya:///Pazartesi ve salı günleri sabahtan aşçılık kursuna gidiyorum bir süredir.Haziranda bitecek,sertifikamı alıcam inşallah.Sonra da kendi yerimi açıcam nasip olursa..bu yüzden pazartesi ve salı günleri biraz yoğun oluyorum,sabahtan buralarda olamıyorum.Bugün kursta çok sevdiğim yemeklerden birini yaptık,Kıymalı lazanya :111: vee sadece küçücük bir lokma yiyerek tadına baktım.ders olduğu için onu da yapmam gerekiyordu zaten.kalanını eve getirdim kızımın öğlen yemeği oldu,ona yemek düşünmemiş oldum böylece
Kahvaltım:
2 ad. dukan krep ( 1 yumurta beyazı,1.5 kaşık kepek,2 sap maydanoz,5 kaşık süt ve 5 kaşık su ile) (sütüm yağlı olduğu için yarısını su koydum)
1 kk peynir
1 küçük fincan şekersiz çay
1 tam rafadan yumurta
kursta 2 bardak şekersiz çay
1 lokma lazanya (ders)
30 dk hızlı adım yürüyüş
dukan amcayla başlamış bulunuyorum.sabah aç karnına tartıldım kızlar ben de yeniden 9 ları görmüşüm 91.5 kg yum..ölçülerimi almadım henüz,onları da alıp yazıcam bir ara
afiyet olsun canim senin bide yemek blogun vardi demi yanlis hatirlamiyorsamöğlen yemeği olarak haşlanmış tavuk yedim,derilerini ayırarak.yanında 2 silme kaşık yoğurt yedim.doydum mu anlamadım yalnız
şimdide nescafemi içiyorum
ay ama turk kahvesi harika ya afiyet olsun kapatta falina bakalimbariayşecim sende hoşgeldin sefalar getirdin,sporuma gittim kavitasyonada gittim geldim bamya yemeğini pişirdim kendime nescafe yaptım içiyorum bi vazgeçemedim şu nescafe ve türk kahvesinden şekersiz içiyorum ama nescafeye toz krema koyuyorum acaba süttozuyla aynımıdır kalorisi?
ay bu eslerde resmen sabotaj uyguluyorlar ha benimkide ayni diyette oldugum zamanlarda pizza yeme lahmacun yemeye yada donere davet ediyor bide zorla goturuyorgittim diyet alışverişimi yaptım
yağsız peynirimi
bugün eşimin doğum günü pasta aldık iki çatal aldım (doğum günümü buldun dediği için )
Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba
gittim diyet alışverişimi yaptım
yağsız peynirimi
bugünki menümüde yazayım daha giremem belki
sabah
1kk peynir
2 domates 1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
ara
türk kahvesi
öğle
bir kase mercimek çorbası
ara
2 çatal pasta
akşam
8 kaşık nohut yemeği
2 dilim çvdr ekmeği
3 tane küççük salatalık turşusu(sizce çok kalori varmıdır çok seviyorum acayip canım çekiyo)
salata
ara
bir türk kahve fincanı kadar leblebi
nevcim sen dj liği çok güzel yaparsın o donanımın sebde fazlasıyla yapabileceğine inanıyorum hakkında hayırlısı olsun.....
oğlanı servisten aldım yemeğin yanına bulgur pilavı pişiriyorum evdekilere benim içinde taze fasulye var yanınada 1 bardak yoğurt bitti gitti,yarın emine hanıma gideceğim inşallah bakalım ne kadar yağdan ne kadarı sudan gitmiş....
canım daha gidemedim ki randevum 7 de işten 6 da çıkıyorum az kaldı heyecan dorukta yani :18: yarın yazarım neler olduğu akşam misafir var girebilirsem akşam da yazarım
kızlar bişey danışmak istiyorum şimdi eşim bana kilo problemim ve çocuklar yokken bir koşu bandı aldı sonra hamile kaldım sonra bel fıtığı ameliyatı o arada erkek kardeşim abla kullanmıyorsun evden alayım işim bitince geri getiririm dedi aradan yıllar geçti beyza oldu ve ben artık spor yapmak istediğimde abla bana sat dedi bende çok cuzi bir paraya sattım çünkü makinam sıfırdı eşim neden sattın dedi bir daha almam dedi bugün spor salonunda konuşurken anterenör ikinci el al dedi bende baktım bir tane iyi durumda bir koşu bandı buldum eşimde yapmazsın boşu boşuna yer kaplar dedi ama ben ideal kiloma gelince kilomu sporla korumayı düşünüyorum sizce ne yapayım....
Hoşbulduk Ganfed,yakışıklı oğlun nasıl?hosgeldin nevcim bende geri donenlerdenim ama bu sefer basaracam insallah bir kilo bile kalsa atmadan ayrilmak yok:
Hayırlı olsun canım,kasıma kadar iğne ipliğe dönersin hiç merak etmeİnş başarırız hep beraber mezun oluruz. benim kasıma kadar vermem lazım nişanım var kasımda:18:
Teşekkür ederim canım benim,hafta içi bi deneme yayını yapıcaz bakalım kıvırabilecek gibi olursam başlıycaz.nevcim sen dj liği çok güzel yaparsın o donanımın sebde fazlasıyla yapabileceğine inanıyorum hakkında hayırlısı olsun.........
Evden yapmam sanırım,radyodaki sistemler daha donanımlı,heralde orda yapıcam.yaparsin canimm cok zor bisey degil zaten evde oturup pcden yayin yapacan onemli olan programi kurmakgerisi kolaybide bol bol muzik arsivin olmali:))
Canım bana sorarsan 2. el bir koşu bandı yerine eliptik bisiklet tavsiye ederim.Hem vücudun daha çok kasını çalıştırıyor,hem de daha az yer kaplıyor.kızlar bişey danışmak istiyorum şimdi eşim bana kilo problemim ve çocuklar yokken bir koşu bandı aldı sonra hamile kaldım sonra bel fıtığı ameliyatı o arada erkek kardeşim abla kullanmıyorsun evden alayım işim bitince geri getiririm dedi aradan yıllar geçti beyza oldu ve ben artık spor yapmak istediğimde abla bana sat dedi bende çok cuzi bir paraya sattım çünkü makinam sıfırdı eşim neden sattın dedi bir daha almam dedi bugün spor salonunda konuşurken anterenör ikinci el al dedi bende baktım bir tane iyi durumda bir koşu bandı buldum eşimde yapmazsın boşu boşuna yer kaplar dedi ama ben ideal kiloma gelince kilomu sporla korumayı düşünüyorum sizce ne yapayım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?