Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar akşam akşam moralim bozuldu yine yaklaşık 3 aydır kayınvalidem bende o kadar çiğ bir kadın ki anlatamam,genç bayanlar evleneceğiniz zaman eş adayının annesine babasına bakın muhakkak etkiler kişiyi benim kaynanam kendiyle kavga eden bir kadın mesela anne yemek hazır hadi gel yiyelim desem yok canım ben yemem der 10 dakika sonra gelir yer,kahve yapsam içmem dizlerime dokunur der her yaptığımı eleştirir ve sürekli eskiden eskiden deyip beni beğenmez ve benim sinir kat sayımı artırır saygımdan yutarım ve bu benim sabrımı sürekli zorlar allahım biran önce gitsin evine yoksa dayanamıycam sanki oğlumu büyütürken o vardı yanımda sürekli beni eleştiriyor çocuklarımın bakımıyla ilgili ya sabır ya rabbbb

ohcanımadeysin, canım, benim adım esra 36 yaşındayım 160 boy kilom 64 2 çocuk annesiyim oğlum 4 kızım 8aylık istanbuldan katılıyorum yarışmaya

cok zor yaaa ne desem biklemedim

ohcanımadeysin, canım, benim adım esra 36 yaşındayım 160 boy kilom 64 2 çocuk annesiyim oğlum 4 kızım 8aylık istanbuldan katılıyorum yarışmaya

memnun oldum..bende hilal
bu arada benimde kizim 4 yasinda olacak 3 hafta sonra.kucuk kizimda 21 aylik.
boyum 174 kilom 65

Son düzenleme:
arkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?
su akupuntur ıse yarıyormu gerxekten merak ıcındeyım
Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba

oooooooooooooooooooooooooooo becerırsın neden bolew bı karamsarlıga dustunkı...

Menümü de yazıyım unutmadan:Sabah-öğle-akşam=pirinç lapası+yoğurt+limonata.
uff su lapayı da denesemmı ya verebılıyormusun boyle nevcım

cnm sakın ol ve sadece bas sallaa..sesını cıkarma..baktın tınlamıyor susar

memnun oldum..bende hilal
bu arada benimde kizim 4 yasinda olacak 3 hafta sonra.kucuk kizimda 21 aylik.
boyum 174 kilom 65
benım oglumda 24 aylık
senın boyun baya uzunmus ama.kılon ıdeal bence

aslinda kilom ideal degerler arasinda ama gecen sene 61 e dusunce cok iyi olmustum simdi agir hissediyorum.sikilasmam lazim bide.ben boyle deyinc onceden cokmu zayiftin da simdi vermeye ugrasiyorsun diyorlar.yok diyorum alakasi yok omur boyu kiloyla ugrastim hep kilo fazlasi olan biriydim.universitede bile simdiki halimden kilolu oldugum cok oldu.

canım çok zor haklısın,çok sabır istiyor.napçan be canım netice anne.Allah yardımcın olsun

Selam kizlar...herkesler toplanmis takimaaaa...ben de geliiimiii...isteyenler begensiiin....

Netim kapali ama acilinca damliyorum takima haberiniz olaaaa....

Heeeyt beee eefsane tum agirliguyla geri donuyoooor....

Azzzzz kalddddiiiii.....

safiiişşş hoşgeldinnnn
kız nerelerdesin sen?nasılsın iyi misin?kilolar ne alemde ? Ben de bu gün dukana başladım

kızlar bu arada az önce acıktım ve yarım kase yoğurt yedim.şimdi de yağsız sütümle,nescafe içiyorum

Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba

nevim ben henüz koşu bandını açamadım öyle bir istiflemişizki 60m2 lojmana inşlh küçük odaya kapı dibine sığıp açılır..bu akşam eşim gelince halledicez bakalım
ama 20 dk çok iyi şu kilomuzla dj likmi sen harika yaparsın bu işi.keşke dinleme imkanım olsa yaaaa
aslında eşim sağolsun diyet konusunda pek sabotaj uygulamaz bilir diyet yaparken mutlu olduğumu
gtabi doğum günü olunca ve ilk güne gelince böyle oldu
bence hiçbir faydası yok boşubşuna paran gidiyor diyet olmadan hiçbirşeyin faydası yok....

eferin sana eşinle nice mutlu yıllara canııımmmm....

bence çok güzel bir menü afiyet olsun...
sağol hayatım

açıkcası yerin varsa ve kullanacaksan harika bişey.ben bi ara lojmana taşınınca satmayı düşündüm evin darlığından 300 400 temiz ikinci eller
ama eliptik varmış biraz onunla yap eğer koşu bandıyla daha iyi verim alıyodum dersen alırsın
en iyisini yapmışsın benim eşimde doğru düzgün hiç bir sebzeyi yemezdi 5 senedir alıltıra alıştıra biraz yer oldu.kaynana sağolsun hiç zeytinyağlı geleneği olmayan bi insan saysam o kadar çok yemeği yemiyoki eşim çok zor oluyo.benimde çocuğpum olduğundan her yemeğe alıştırıcam küçükken yedi yedi yoksa sevmiyolar

hoşbulduk canım
senin burcun ne canım merak ettim.kovayla evli olmak zordur dabu arada nice seneler eşinle beraber

bu arada herkese günaydınlarrrr
bugün erkenciyim..hava güneşli olacakmış çamaşırlar çok sevindi ben temizliğe girişicem dip köşe aslında halı silkelemek istiyorum ama kol ağrım izin vermiyo

gel tabi sensiz olurmu hic butun kizlar toplandik yinekilocuklarimizlaberaberiz yine

Allah kabul etsin canım.

Canım paşam da 24 ünde dönecekmiş galiba :)

allah kolaylık versin canım.
3 ay da çok olmuş neden bu kadar süredir sizde kalıyor hasta falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…