kızlar akşam akşam moralim bozuldu yine yaklaşık 3 aydır kayınvalidem bende o kadar çiğ bir kadın ki anlatamam,genç bayanlar evleneceğiniz zaman eş adayının annesine babasına bakın muhakkak etkiler kişiyi benim kaynanam kendiyle kavga eden bir kadın mesela anne yemek hazır hadi gel yiyelim desem yok canım ben yemem der 10 dakika sonra gelir yer,kahve yapsam içmem dizlerime dokunur der her yaptığımı eleştirir ve sürekli eskiden eskiden deyip beni beğenmez ve benim sinir kat sayımı artırır saygımdan yutarım ve bu benim sabrımı sürekli zorlar allahım biran önce gitsin evine yoksa dayanamıycam sanki oğlumu büyütürken o vardı yanımda sürekli beni eleştiriyor çocuklarımın bakımıyla ilgili ya sabır ya rabbbb
ohcanımadeysin, canım, benim adım esra 36 yaşındayım 160 boy kilom 64 2 çocuk annesiyim oğlum 4 kızım 8aylık istanbuldan katılıyorum yarışmaya
su akupuntur ıse yarıyormu gerxekten merak ıcındeyımarkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?
Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba
uff su lapayı da denesemmı ya verebılıyormusun boyle nevcımMenümü de yazıyım unutmadan:Sabah-öğle-akşam=pirinç lapası+yoğurt+limonata.
cnm sakın ol ve sadece bas sallaa..sesını cıkarma..baktın tınlamıyor susarkızlar akşam akşam moralim bozuldu yine yaklaşık 3 aydır kayınvalidem bende o kadar çiğ bir kadın ki anlatamam,genç bayanlar evleneceğiniz zaman eş adayının annesine babasına bakın muhakkak etkiler kişiyi benim kaynanam kendiyle kavga eden bir kadın mesela anne yemek hazır hadi gel yiyelim desem yok canım ben yemem der 10 dakika sonra gelir yer,kahve yapsam içmem dizlerime dokunur der her yaptığımı eleştirir ve sürekli eskiden eskiden deyip beni beğenmez ve benim sinir kat sayımı artırır saygımdan yutarım ve bu benim sabrımı sürekli zorlar allahım biran önce gitsin evine yoksa dayanamıycam sanki oğlumu büyütürken o vardı yanımda sürekli beni eleştiriyor çocuklarımın bakımıyla ilgili ya sabır ya rabbbb
benım oglumda 24 aylıkmemnun oldum..bende hilal
bu arada benimde kizim 4 yasinda olacak 3 hafta sonra.kucuk kizimda 21 aylik.
boyum 174 kilom 65
memnun oldum..bende hilal
bu arada benimde kizim 4 yasinda olacak 3 hafta sonra.kucuk kizimda 21 aylik.
boyum 174 kilom 65
kızlar akşam akşam moralim bozuldu yine yaklaşık 3 aydır kayınvalidem bende o kadar çiğ bir kadın ki anlatamam,genç bayanlar evleneceğiniz zaman eş adayının annesine babasına bakın muhakkak etkiler kişiyi benim kaynanam kendiyle kavga eden bir kadın mesela anne yemek hazır hadi gel yiyelim desem yok canım ben yemem der 10 dakika sonra gelir yer,kahve yapsam içmem dizlerime dokunur der her yaptığımı eleştirir ve sürekli eskiden eskiden deyip beni beğenmez ve benim sinir kat sayımı artırır saygımdan yutarım ve bu benim sabrımı sürekli zorlar allahım biran önce gitsin evine yoksa dayanamıycam sanki oğlumu büyütürken o vardı yanımda sürekli beni eleştiriyor çocuklarımın bakımıyla ilgili ya sabır ya rabbbb
Selam kizlar...herkesler toplanmis takimaaaa...ben de geliiimiii...isteyenler begensiiin....
Netim kapali ama acilinca damliyorum takima haberiniz olaaaa....
Heeeyt beee eefsane tum agirliguyla geri donuyoooor....
Azzzzz kalddddiiiii.....
Canımmmmmmmmm,teşekkür ederimÇok duygulandım.O beraber günler,verilen kilolar,beraber yaşadığımız mucizevi değişimler,hepsi anında gözümün önünden geçti.27 kg aldığım için üzgünüm ama sizlerle yeniden beraber olduğum için çok mutluyum çok,hoşbulduk
Çok teşekkür ederim canım benim,sıcak suya başlaman da harika olmuş ayrıca,japonların inceliğinin sırrı bu sıcak su ve küçük lokmalardaymış.
İnşallahhhhh,inşallah hep beraber başarıcaz
Canım maşallah,66 kg harika
Günaydın canım,hoşgeldinnnnDurumlar nasıl,kilo durumları nasıl canım?
İnşallah sağlıkla atalım kilolarımızı
Canım canım canım,selamlarrrBaşarıcaz Ayşen'im
Bugün beraberce ilk kez çıkalım canım.Çok kendimizi yormadan 20 dk ile başlayalım.Çıkmadan önce nescafe,indikten sonra soda ile önerilen spor yapma ve yağ yakma formülünü uygulayalım.20 dk yeter ilk gün için,bugün bizim için milat olsun canım benim
Biz ne yaptık kendimize böyle ya,ne kadar inceyken ayrıldık
Canımmmmm,hoşbulduk.Start verildi
9'lara vurduk çoğumuz ama inşallah beraber 6'lara da vurucaz ben yürekten inanıyorum
Ben yaptırmıştım senenin birinde,iştahımda da hiç azalma olmamıştı canım ya :26:
Harikasın
Menü harika canım,kusursuz bir başlangıç
Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba
aslında eşim sağolsun diyet konusunda pek sabotaj uygulamaz bilir diyet yaparken mutlu olduğumusenin iradene herzaman hayran kalmisimdir zaten mukemmelsin canim
hosgeldin canim yeniden
bu konu kirmizigulun uzmanlik alani o cevaplar kesin
basla bence vucudu habersiz yakalamak bol kilo yaktirirmiso yuzden hic erteleme
kahvaltin gayet guzel olmus canim
afiyet olsun aksamada bisey yeme sadece salata yeter bugunluk
amanin ascilikmi kiz zormeslek baska sey bulamadin miinsan gorunce o mamalari tutamazki kendini sadece tadina bile bakmak yeter sanirim kilo almaya:///
afiyet olsun canim senin bide yemek blogun vardi demi yanlis hatirlamiyorsam
ay ama turk kahvesi harika ya afiyet olsun kapatta falina bakalimbari
ay bu eslerde resmen sabotaj uyguluyorlar ha benimkide ayni diyette oldugum zamanlarda pizza yeme lahmacun yemeye yada donere davet ediyor bide zorla goturuyor
ustunede dondurma ismarliyor iste bunlar yuzunden butun emeklerim bosa gidiyor:/
yaparsin canimm cok zor bisey degil zaten evde oturup pcden yayin yapacan onemli olan programi kurmakgerisi kolaybide bol bol muzik arsivin olmali:))
sağol hayatımbence hiçbir faydası yok boşubşuna paran gidiyor diyet olmadan hiçbirşeyin faydası yok....
eferin sana eşinle nice mutlu yıllara canııımmmm....
bence çok güzel bir menü afiyet olsun...
kızlar bişey danışmak istiyorum şimdi eşim bana kilo problemim ve çocuklar yokken bir koşu bandı aldı sonra hamile kaldım sonra bel fıtığı ameliyatı o arada erkek kardeşim abla kullanmıyorsun evden alayım işim bitince geri getiririm dedi aradan yıllar geçti beyza oldu ve ben artık spor yapmak istediğimde abla bana sat dedi bende çok cuzi bir paraya sattım çünkü makinam sıfırdı eşim neden sattın dedi bir daha almam dedi bugün spor salonunda konuşurken anterenör ikinci el al dedi bende baktım bir tane iyi durumda bir koşu bandı buldum eşimde yapmazsın boşu boşuna yer kaplar dedi ama ben ideal kiloma gelince kilomu sporla korumayı düşünüyorum sizce ne yapayım....
en iyisini yapmışsın benim eşimde doğru düzgün hiç bir sebzeyi yemezdi 5 senedir alıltıra alıştıra biraz yer oldu.kaynana sağolsun hiç zeytinyağlı geleneği olmayan bi insançok şükür allahım oğlum yemek ayırmıyor çünkü ben evlendiğimden beri yok eşim sevmiyor onu yapmam yok bunu yapmam demedim oğlumada bebekliğinden itibaren her yemeği yedirdim kocaman insanlar bile bamya sevmez ama benim oğlum ellerimi öpüyor yanınada bulgur pilavı bayıldı danam,ben pirinç pilavını fazla pişirmem daha çok bulgur pilavı yaparım,kayınvalidem 65 yaşında ben pırasa pişirmem,kereviz yapmam,ıspanak bilmem oğluda yemek kültürü hiç yok çok zor,bence anne çok önemli benim oğlum maşşaaallah pırasa enginar,kereviz herşeyi yer...
benim hedefim 60 canim..aslinda 60 in altina dusup 60 oldummu kontrol edip dengelemek..
senin boy kac yas kac isim netakimdakilerin isimlerini bilmiyorum yaa..neyse daha yeniyim ogrenirim insallah
canim daha oncede dedim cocuklardan once kk ya cok vakit ayiriyordum simdi zar zor girip yaziyorum.gercekten zaman cok kisitli geliyor banada..
benimde elimdeki kitaplar bitti.turkce kitapta yok burda.acaip sikinti basti donunce bir suru kitap alip deli gibi okumak istiyorum
merhaba ben yeni uyeyim..hosgeldin :)
korkma canim senin menulerin gayet iyi takip ediyorum ben vermissindir insallah
merhaba bende 7 kilo vermek istiyorum..offf cok zorluyor aryik insallah veririm yaa
merhaba hosgeldin
umarim guzel ve bol kilo kayipli bir hafta olur
hangi ildesin donunce gelebilecgim yer olursa ugramak isterim
bugun de benim esimin dogum gunu bir suru yemek yaptim pasta yaptim.yemekelrde birer kasik aldim pastatdan 2 catal aldim bende.az az yapmama ragmen bir suru yemek kaldi ya bir kac gun idare eder bizi.Allahtan esim ertesi gune kalan yemegi yemem diyen biri degil.
bende tr gelince yagimi kasimi olcturmek istiyorum.yagim kiloma gore olmasi gereken yuzdeden fazladir diye dusunuyorum cunku vucudum siki degil hic.
benimde kosu bandim vardi yani hala var aslindaama ben satamam ya onsuz yapamam elim kolum oluyor.her zaman disari cikip spor yapamam.ama onda fazla kacirinca cikiyorum kilo koruruken haftada 3-4 kere cikiyorum..
sususzluk basa bela ya cok zor kolay gelsin cnm
Selam kizlar...herkesler toplanmis takimaaaa...ben de geliiimiii...isteyenler begensiiin....
Netim kapali ama acilinca damliyorum takima haberiniz olaaaa....
Heeeyt beee eefsane tum agirliguyla geri donuyoooor....
Azzzzz kalddddiiiii.....
masallah kizlar bugun kalabaligizben menumu yazim .benim yazdan kalma oruc borcum vardi iki haftadir onu tutuyorum sahurda yarim simit yedimm parmak ucu kadarda pide yedim 5 tanede siyah zeytinle birlikte
bir kupada sut ictim suyuda unutmadim tabi .iftarda daha olmadi .bu arada bodrumumdaki boru patlamisti onla ugrastim yarin tamirci gelecek bu gece susuzuz yani mahsur ladik anlayacaginiz(
Mesaj sayım tarihleri:
1)Ganfed...11.2.13 pazartesi
2)dudujan...12.2.13 salı
3)fiyona...13.2.13 çarşamba
4)nev81...14.2.13 perşembe
5)shopaholic...15.2.13 cuma
6)aysen_34...18.2.13 pazartesi
7)maviyesil1999...19.2.13 salı
8)saphira...20.2.13 çarşamba
9)berenim...21.2.13 perşembe
10)ohcanimadeysin...22.2.13 cuma
11)roseberry...25.2.13 pazartesi
12)anşaa...26.2.13 salı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?