Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gününüz aydın olsun canlarımmmmmmm
hani liste yokmu listeeee ben kilomu yazıveremmmmmmmmmmm:118::118::118::118::118::118:

benim için büyük insanlık için küçük bi kilo ama olsun bana acayip moral oldu

patlıyo canım kapaklı bi cam kapa koyuyorum harika oluyo..
kekde yapıyorum browni mikrodalgada
aslında milet patlıcan patates felan közlüyomuşda ben onları denemedim hiç
QUOTE=roseberry;29330835]günaydın fıstıklar,dün netim yoktu hiç giremedim modemin ışıkları bir yanıyordu bir sönüyordu,dün psikoloğa gittik çok tatlı bir bayandı konuştuk bir daha ki görüşmeye yusufla gidicez ...

kilom 59 giden 900 gram.bu hafta az gitti,ama ne yapayım ya artık vücudum eror veriyor gece uykum yok kız sabaha kadar emiyor,eşim artık bırak diyeti diyor ama 3 kilo daha vermeden bırakmayı düşünmüyorum...[/QUOTE]

canım bence sen bir vitamin değerlerine felan baktır bunca kiloyu kısa zamanda baktın b12 felan düşmüşse baya bi etkiler seni
tebrik ederim bu arada

günaydın tatlım
ya neden hergün sürekli tartılıyon sen bakem bak hem canın sıkılıyo hemde hergün eksilcen diye bişey yok
o kadar çorba içtin aç durdun su toplamışdır vücudun sen bugün biraz bitki çayı felan iç suyuda çoğalt yarına inersin
bu arada neden her öğün hurma yiyosun :26:

tok tutsun die yiyorum kuzucumm

Merhabalar kızlar ben sidneye geldim şuanda saat 19:50 :) ay saçma sapan oldum vucudum alışamadı yemek berbat iş desen kötü hava desen yapış yapış annemi özledim sizi özledim

teşekkürlerrr kuzucummmm

Yaaww çok yemee sakın düğünlerdee paşammmm cumaaa büyükk günn bakkk
canım yemem merak etme sen ama canım çok sıkkın bgün kaç gündür wc çıkamıyorm yemkete yemedim dün kaçamak desem yazıyorm ah canım sıkkın yaw ben b hafta 80 hayal etmiştim korkmdan çıkamadım rtartının üstüne ben ne zaman 7 görücem vallahi sinirlerim tepemde he kendimi atasım var 5 kattan aşagıya
canım benimde çok çarpıntım olyor aslında eşim sen yappıyorsn diyor ama ne bilem ama çok yorlyor insan klevyede sorn var haftler eksik çıkıyor kafayı yemek üzereyim
yedigim tavk gögsü ızgara kırmızıı bibeer közlemesi yogurtl yanına 2 adet çavdar ekmegigenede gram oynamamış len okadar aç kaldım vucdmda şiş reglimde yakın ondanmı acep
mikrodalga kanser üretiyormş biline
diyetimde bir s bardagı yiyebilirsinizi yazıyord bende çok severim eşime dedim bah diye yapalım hadi dedim eşim kahkahayı bastı canım patlamış olarak dedi ölçü vermişler dedi patlamamış diye degil dedi ay ne tanmıştım o gülerkenbaktı tandım gel gel gülmücem dedi mikrop ban sarıldı adamda ses yok baktım yerlerde
canıms enin sayfanada baktım artı yaptıklarınada göremedim nasıl yapılıryor ya ben atladım yada yanlış yere baktım
paşam hergün tartılma benimde öyle oluyor bazen ama ben haftada 1 tartılıyorum vücudun su tutmuş olabilir canım,sıkma canını...
canım karar verdim hiç tartılmıcam bu ney kardeşim hergün soyun aç kal wc beklle çık tartıl ilaçlarımın saati geçiyor bikeremçıldırıcim he
kız söylesene kaç kilo verdin öyle bekletiyorsn beni
ben gidip kahvaltı edeyim daha ilaçlarımı içmedim

maşallahh rakibem seni tebrik ederim geçtin kesin beni bende sorunmu var tartımı kafayı yedi bilemeidm vallahi kahvaltı yapmadım daha eşim evde işe gitmedi uyyor bugün giremezsem kusura bakmayın olurmuyedikelrimi akşam girer yazarım hoş birşey yemesemde veremedim
DUDUJANIM AŞKIN HOŞ GELDİNNNNNNNNNNN

merhabalar kızlar ben sidneye geldim şuanda saat 19:50 :) ay saçma sapan oldum vucudum alışamadı yemek berbat iş desen kötü hava desen yapış yapış annemi özledim sizi özledim

sen gel ban ben senin hem anan hem baban olrum bebem ne yapıcaksın ekmek parası için gittin oraya allah yardımcın olsn canım sen tekmisin kimseler yokm bebem

sen gel ban ben senin hem anan hem baban olrum bebem ne yapıcaksın ekmek parası için gittin oraya allah yardımcın olsn canım sen tekmisin kimseler yokm bebem
ayyyy keşke yanımda olsaydınız paşammmmmm 3 kişi geldik şirketten ama diğer 2si erkek birisi kocaman amca diğeride elinde telefon sevgilisiyle konuşup duruyo yalnızım yani

canımmm benimm incezz er geççç merak etme senn

canlarım ben kahvaltıdan sonra 1 portakal yedim şimdide 1 ayva yedim şimdi komşuyaa gideceğizzz o cici mamalardan yemeyeceğim gelincede inşallah hafif şeyler yicem inşallah

bugünki menüm
sabah:2 dilim ttb ekmeği arasına kaşarlı tost(yağsız)
ara yeşil çay
öğle:1 tabak patates yemeği,2 dilim ttb ekmeği,4 kaşık yoğurt
ara:sütlü nescafe yanında bir tane kurabiye yemeyi düşünüyorum
akşam:1 tabak ıspanak yemeği üzerine yoğurt,2 dilim ttb ekmeği
ara:1 elma

çok fena boyun ağrım tuttu ağrı kesici içip yatıcam

canlarım ben kahvaltıdan sonra 1 portakal yedim şimdide 1 ayva yedim şimdi komşuyaa gideceğizzz o cici mamalardan yemeyeceğim gelincede inşallah hafif şeyler yicem inşallah

afiuyet olsun canim .dedigin gibi tutabiliyorsan tut kendini yeme valla ben gidince oyle komsuya falan durduramiyom kendimi

kizlar ben dun hic giremedim topiceneden diye soracak olursaniz anlatayim .sabah camiden arkadaslarla gunumuz vardi oraya gittim saat 3 te eve geldim ev isi yemek derken zaman gecti,topicede ay simdi yazarim birazdan yazarim derken unutmusum iyimi cezayi hak ettim.verin benim cezami.ayrica dun hic sporda yapamadimama bir onceki gun lesli 5 mil yapmistim
soylemeyi unuttum bugunde lesli 5 yaptim haberiniz olsun

bugun yediklerim sabah anaokuluna gitmistim arkadas elmali pasta yapmisti israr edince bir dilim ondan yedim ,2 tane kahve istim
oglen karnibahar yapmistim bir kepce ondan yedim.bir dilim ekmekle aksama sadece salata var insallah yada karnibahar haslamasi yiyecem tuz ve biber ekip :))

canim boynun agriyorsa sicak tut sicak su torbasi koy oyle yat kesin iyi gelecektir bide yakininda biri varsa masaj yaptir biraz.gecmis olsun

helal canim bakma sen oynamamis gorunmesine kesin son gun yansiyacaktir tartiya uzme tatli canini.sen azimle devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…