Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın güzel hatunlar..herkese mutluluktan yemek yemeyi aklına bile getirmeyecegi bir gün dilerim..kızımı okula gönderdim ama ufaklıklar uyandı erkenden oğlumu aldım yanıma kızımıda babası uyutuyor umarım ben msjları sayana kadar uyumadı bu deyip getirmez yanıma..

18mart msj sayımı

1)kelebekolcam...4
2)akabe...8
3)pasam3405...17
4)anşaaa...8
5)Ganfed...17
6)nev81...6
7)gerbera1987...8
8)saphira...12
9)roseberry...ona ait msja rastlamadım
10)ipekyol51...5
11)saliss...1sanırım izinli sayılıyor msj konusunda
12)maviyesil1999...7
13)dudujan...0
14)lepistesinyavruucugu...5

bugün bir ilke imza atıp ptesi yerine salı başlıyorum dengeli beslenerek kilo vermeye..bakalım cuma hangi rakamı göreceğim baskülde.herşey olabilir tek dileğim 9lu bir rakam görüp moral bozmamak.

şimdi ılık suyumuzu içelim barsaklarımız çalışsın..hey millet nerdesiniz kendimçalıp kendim oynuyorum..

gunaydın kızlar
5i bı arada cayımı ıctım
evımı supurdum
kahvaltımı yaptım
20dk bel
10dk gobek calıstım...kım not alıyor artık sporları

cnm bı kasık pureden bısı olmazz...gerısı zaten cok ııyı

nıye uzuldun kınee...çocuklara kıyamıyomusun yoksa...iş be kuzum ne yazıkkı...

hoşgeldin mavişş....
hb bebem nasılsın nasıl gıdıo ısler

cnm benım ,annem kanser hastası boyle olunca bı ayagın orda olmak zorunda oluyorsun..o benım cnm..gıdemedıgımdede uzuntumden hıc bısı yapmak gelmıyor ıcımden...

afff af yarami desme
cumartesi günü 146.4 idim
bu sabah 145 birde grami vardi da unuttum onu..

off off yolun bAYGI uzun canim sabirla asilmayacak yol yoktur azim olsun yeterki
hmm msj sayımı demek bende sayarım elbet ne demek sabah kızımı servise bindirince sayarım muhtemelen..diğer 2side uyur olur inşallah..
sayarsin tabi zor bisey degil basarilmayacak bisey yok
valla benim esim uyutamiyor seninki basarmissa helal olsunderim:))
eline emegine saglik canim .pasam geneberabere kalmisiz
bugün bir ilke imza atıp ptesi yerine salı başlıyorum dengeli beslenerek kilo vermeye..bakalım cuma hangi rakamı göreceğim baskülde.herşey olabilir tek dileğim 9lu bir rakam görüp moral bozmamak.
tez zamanda istegine kavusman dilegimle
şimdi ılık suyumuzu içelim barsaklarımız çalışsın..hey millet nerdesiniz kendimçalıp kendim oynuyorum..
ic tabi ic su cok ise yariyor gulum
gunaydın kızlar
5i bı arada cayımı ıctım
evımı supurdum
kahvaltımı yaptım
20dk bel
ohh sporlarda yapilmis hic eksik etmeyin hanimlarspora destek tam olsun

oy canim ya gecmis olsun zor bir durum.rabbim kimsenin basina vermesin

kaynanam aradı demin dügün yemegine dünyanın kişisini çagırıd kahvaltı yapıp mahalleyi gzicem millete dügünümüz var yemek var dicem sayısı belirsizbugün iyi ban spor olcek
bugün 2 saat hızlı tempoda bende yürüdüm demek baya kalori yakmışım

kaptan 14 kişi kabul ediliyormu:44:

zuzum yer değişelim istersen ben sayımı yapayım senin yerine sen haftaya sayarsın
sagol bebem senle degiştirelim günümüzü bebem sagol
afff af yarami desme
cumartesi günü 146.4 idim
bu sabah 145 birde grami vardi da unuttum onu..

ben veremeseydim ben veremezdim 32 kilosabret azim et temem
ne güzel pirinç lapası yiyebiliyorsun ve işe de yarıyor
şöyle işe yaradı anlatıyım
bugün çok güzel bir şekilde uyandım çok mutluyum allahım sen hep böyle et beni devamı gelir işşallah havalarda uçcak moddayım yeminle dışarı çıp herkezi sevesim var yaşaşsın :)))))güzel bir sonuç gördüm desem
yollsana sıpaları oyn oynym onlarla
canım uyyordm pardon bgün kendime izin verdim kaynanamda aramasaydı eyiydi
yavr ksum ben öylede böylede ekmek arası yerim bu hafta görürsün
günaydın 7 takım çok mtlym çok tartıda neler gördüm nelerbu hafta 1 benim

Slm kizlarkurstayim simdi millet sınav oluyor ben biraktim sınavı size yaziyorum.çok eksiğim var telafi edemedim

merhaba bız tanısmadık herhalde ben ıkı hafta yoktum
..nerden kelebekolcam..kılon kaç
merhaba canım.ben yaklaşık 10 ay önce hamilelik nedeniyle ayrıldım gruptan.ne zaman diyet yapsam hamile kalıyorum korkuyorum walla.istanbuldayım aile hekimiyim dogum iznindeyim 2 aylık minik bir kızım var.onun 2 yaşında bir abisi 5 yaşında bir ablası var.

cnm benım ,annem kanser hastası boyle olunca bı ayagın orda olmak zorunda oluyorsun..o benım cnm..gıdemedıgımdede uzuntumden hıc bısı yapmak gelmıyor ıcımden...
Allah şifa versin canım sabır kolaylıklar versin

valla benim esim uyutamiyor seninki basarmissa helal olsunderim:))

ic tabi ic su cok ise yariyor gulum
uyutmuş walla.cok nazlı ve gazlı benim kz sallanmaya bayılıyor eşimin tek eli beşikte ikiside uyumuş.çocuklardan fırsat bulursam içiyorum.2 cocukta küçük olunca kalk bi onun altına dğiş bir diğerinin birini yedir öbürünü emzir.wcye zor gidiyom

ipekcim kızın vardı senin değilmi nasılsın o nasıl..neler yapıyorsun mısırdan nijere mi gectin.

Dün üst komsumun tr ye döneceğini öğrendim üzüldüm bekliyordum ama bu kadar erken beklemiyordum.28 inde gidiyorlarmış.onların eliptik bisikletleri var belki onu alabilirim

kıyamam kuzuma uykusu nasıl uykunu alabiliyormusun bebeklerde gece uykusu problemli olr ya hep

erken kalktım bende ama gelemedim bir türlü

çok çok çok geçmiş olsun cnm allah şifalar versin tez vakitte

erkeklerın en sevdiği iş annesı bu senı istıyo de at paketle....
gunaydın kızlar
5i bı arada cayımı ıctım
evımı supurdum
kahvaltımı yaptım
20dk bel
hızlı bır başlangıç hadı bakalımm...

3 tane mı hay maşallahhhhhh....ay çok zordur onlar yaa hepsıde kucuk calışınca bakıcaya mı varmı bakacak aıle buyuğu işin zor allah yardımcın olsun...

ipekcim kızın vardı senin değilmi nasılsın o nasıl..neler yapıyorsun mısırdan nijere mi gectin.

Seni burda gordugume sevindim canim.misirdan nijeryaya geçtim canim.kızım iyi teyzesi krese gidiyor artık.2.5 yaşında simdi.bende ocakta düşük yaptım.toparlanmaya çalışıyorum simdi.küçüktü ama bizim için tedavisiz olmasi büyük bir umut oldu

Dün üst komsumun tr ye döneceğini öğrendim üzüldüm bekliyordum ama bu kadar erken beklemiyordum.28 inde gidiyorlarmış.onların eliptik bisikletleri var belki onu alabilirim

al kacırma sakın koy televızyonun karşısına dızı falan izlerken 90 dakıka gunluk spor mukemmel olur...

Slm kizlarkurstayim simdi millet sınav oluyor ben biraktim sınavı size yaziyorum.çok eksiğim var telafi edemedim
takım aşkına bak hele senhemen hocanı arıyımda diyim bari senin kulagından tutup atsın dışarı
paşammm Allah sanada versin bu sıpalardan.
işşallah ama uslularından olsun
canım senin için nede zordr gitmesi sen temelli ne zaman dönüş yapıcem try
al kacırma sakın koy televızyonun karşısına dızı falan izlerken 90 dakıka gunluk spor mukemmel olur...

kolaya kaçmayın bakıyım şurda temiz havayı içine çekmek varken ben ş dügünü bekliyorm işşalalh bitsin ver elini yürüyüşhamile kalana kadar verdin verdim veremedim vay halima
kızlar nelereldesiniz ben çıkıyorm siz giriyorsnuz olmyor böle ama

şimdi gelelim yediklerime
yumurtayı haşladım suda üstüne yogurt kattım hakiki zeytin yagının içine pul biberi döktüm 3 dilim kepek ekmegiyle yedim 3 siyah zeytin bir adet erikli kurabiye 1 bardak çay içtim bgün tartıda eksileri gördüm yaşasın bu hafta 1 benim 2 kim eşim evde kızlar onnla yedik sonra demeyin okadar şeyi nasıl yedin :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…