- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
Selam güzeller
yine kursta çok güzel mamalar vardı yauv nasıl dayanıcam ben bu işe
kahvaltı:
1 dilim yumurtalı dukan ekmeği
lor
nescafe
1 lt su
ara:kursta
çay
hasan paşa köfte
lor tatlısı
Türk kahvesi
ara:komşumla tekrar Türk kahvesi
öğlen:
soya soslu hindi
yoğurt
ara:nescafe
suyum 1.5 lt yi geçti,30 dk yürüyüş
Ayyyyy,ne güzel bir temenni bugünaydın güzel hatunlar..herkese mutluluktan yemek yemeyi aklına bile getirmeyecegi bir gün dilerim..kızımı okula gönderdim ama ufaklıklar uyandı erkenden oğlumu aldım yanıma kızımıda babası uyutuyor umarım ben msjları sayana kadar uyumadı bu deyip getirmez yanıma..
Ellerine sağlık canım18mart msj sayımı
1)kelebekolcam...4
2)akabe...8
3)pasam3405...17
4)anşaaa...8
5)Ganfed...17
6)nev81...6
7)gerbera1987...8
8)saphira...12
9)roseberry...ona ait msja rastlamadım
10)ipekyol51...5
11)saliss...1sanırım izinli sayılıyor msj konusunda
12)maviyesil1999...7
13)dudujan...0
14)lepistesinyavruucugu...5
Hiç merak etme,beynini vereceğine ve başka çaresi olduğuna,Onu sürekli aç bırakmayacağına,bunun geçici bir süreç olduğuna inandır.Beyin en güçlü ve inat direnç aslında,ikna edersek vücut hızla eriyorbugün bir ilke imza atıp ptesi yerine salı başlıyorum dengeli beslenerek kilo vermeye..bakalım cuma hangi rakamı göreceğim baskülde.herşey olabilir tek dileğim 9lu bir rakam görüp moral bozmamak.
25 mart,not ettim kaptanımmmmmmMesaj sayım tarihleri:
1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)pasam3405...19.03.13 salı
3)akabe...20.03.13 çarşamba
4)anşaaa...21.03.13 perşembe
5)Ganfed...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi
7)gerbera1987...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe
paşam sıranı değiştirdim,ganfed seninkini de sonra ayarlarız günü gelince
Dualarımız seninle canım,lütfen stres yapma,stres kilo vermeyi önleyici bir hormon salgılıyo biliyosunKızlar bildiğiniz gibi egeye taşorandan bir şirket aracılığı ile girdim 4b ye de başvurdum bana kalp damar cerrahi dediler ama dün sabah gittim 4b yi kıl payı kaçırıp üstüne üslük servis de çocuk cerrahisi olmuş yıkıldım resmen orda daha önce staj yaptım çok zor anneler bebekler off off kızlarr ben nasıl yapcam bunu nası dayanırım bilmiorum
Misafirlikler çok baltalıyo diyeti ya,kuzum kendi menünü götürmeye çalışselam kk nın en güzel hatunları nasılsınız bakalım
beni soracak olursanız manyak gibiyimbeni şu an en iyi anlatan kelime olabülürr
dün sabah misafirleri yolcu ettim derken dün akşam yine misafir ağırladım bugünde onlarla sabahın köründe dışarı çıktık akşam üstü eve geldim
allahım ben diyete ısrarla devam etmek istedikçe 4 gündür kabul günüm gibi gelen giden bitmedi
dün menümün haricinde bi paket bisküvi yedim
bugünki yediklerim
sabah:cafeye oturduk herkes 2 3 tane poğaça börek felan yedi ben bi tane kaşarlı poğaça yedim sadece
öğlen yarım simit yedim
eve geldim bi tane muz yedim
akşam:1 tabak kuru fasulye 2 dilim kepek ekmeği 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim
ve türk kahvesi
cuma gelmesinn
Hemennnnnnnnnşimdi arkadaşım aradı perşembe günü gel illa diyo
yokkkkkkk asla dedimsen şimdi o müthiş sarmalarından yaparsın bende yiyemem zaten kaç gündür moralmen sıfırlardayım diyet bakımından gelemem dedim
cuma gelirim
nevimmmmmmm bana iki günlük detoks tarifi ver bacımmm
Ayyyyy,ne güzel bir temenni bu
Ellerine sağlık canım
Hiç merak etme,beynini vereceğine ve başka çaresi olduğuna,Onu sürekli aç bırakmayacağına,bunun geçici bir süreç olduğuna inandır.Beyin en güçlü ve inat direnç aslında,ikna edersek vücut hızla eriyor
25 mart,not ettim kaptanımmmmmm
Dualarımız seninle canım,lütfen stres yapma,stres kilo vermeyi önleyici bir hormon salgılıyo biliyosun
Misafirlikler çok baltalıyo diyeti ya,kuzum kendi menünü götürmeye çalış
Hemennnnnnnnn
*6 çorba kaşığı nohut
*6 çorba kaşığı bulgur
*6 çorba kaşığı yeşil mercimek
düdüklüde haşlanır.İçine birkaç diş sarımsak,yağsız karartılmış nane,1-2 salatalık ve isteğe göre baharat katılıp,az yağlı ya da light yoğurtla istenilen kıvama gelene kadar karıştırılıp,2 gün sabah öğle akşam tüketilir kuzumYarın 4'de radyoyu unutma
İyi akşamlar canlarımmmmmmmNev'iniz sıkı yönetime başladı,1 günümü aynen aktarıyorum:
SABAH:Kalvaltıdan önce 1/2 lt su.Kahvaltıda 1.5 kaşık yulaf kepeği,1 yumurta akı ve 1 kahve fincanı sütle yapılmış krep+1 kk light peynir
ARA:1 bardak light ayran
ÖĞLE YEMEĞİ:1 avuç içi kadar közlenmiş tavuk göğsü
ARA ÖĞÜN-2:Light süt,splenda ve sade kahve ile yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:Ton balığı(80 gr)yağı alınmış.
Şimdi ise sauna eşofmanımı giyip 40 dk tempolu yürüyüş,30 dk leslie 2 mil yapmaya gidiyorum.Sonra duş,sonra uyku.Ve tam 3 gündür bu tarz menü ve bu tempoda sporla yaşıyorum.Bakalım cumaya mükafatını alacak mıyım
normalde her gün böyle değilim de,bugün kaçmış,yazınca farkettim ben debu kadar kafein zararlı olmazmı:44:bana biraz fazla geldi kahveler
bugünlük kaçmış canım,yoksa her gün böyle içmiyorumPasam bizim oralarin adetide böyledir,tek tek tüm haneler gezilir.
Dügünümüz var Yemegimiz var buyurun denilir,birde ev sahipleri dügün icin cay seker v.s verirler onlari git eve götür sonra yine devam evleri gez..bir sürü güzel telas
Allah evlenecek ciftleride bir ömür mutlu mesit etsin insallah
maviyesil1999 Allah annecigine acil sifalar versin,safii ismi ile tecelli etsin insallah
kelebekolacam masallah ne güzel Allah yavrularini islama bagislasin,Rabbim bizede nasip eder insallah,ben her diete basladigimda hamile kalsaydim ..ne olurdu bilmem
SAPHIRA´cim insallah canim bu sabah 144 kiloydum,son zamanlar birden aldigimdan sanirim simdide birden iniyorum .Bu arada Menüne bayildim,senin menülere baktikca banada ne pisirecegime dair fikirler oluyor
sadece kahven gözüme battisanirim ben bu kadar kahve icsem 1-2 gün uyuyamazdim
çok zor canım offfKızlar bildiğiniz gibi egeye taşorandan bir şirket aracılığı ile girdim 4b ye de başvurdum bana kalp damar cerrahi dediler ama dün sabah gittim 4b yi kıl payı kaçırıp üstüne üslük servis de çocuk cerrahisi olmuş yıkıldım resmen orda daha önce staj yaptım çok zor anneler bebekler off off kızlarr ben nasıl yapcam bunu nası dayanırım bilmiorum
canım bol bol saf protein yapıyorum telafi etmek için ne yapayımsende peygamber sabrı var ama maşallah dukan senı ters tepmıyo bırakmıyosun da helal vallaa...
sorma..kurstaki arkadaşlar da beni takip ediyor..eyvah gitti bugün yine diyet diyorlar..sağolsunlar kıyamıyorlar da,sana kilo yakışlıyor filan diyorlarvalla ben resmini görünce mutfaga koşasım geliyo :86::86: sen nasıl dayanıcan çok normal hayatım
dikkat ediyorumda bizim grupta herkesmi kahveci yaaaaaaa
canım biz seni hep izinli saydık,izinli değil miydin?kızın hastaydı ya,o bakımdan idare edin beni diye yazmıştın.nasıl oldu kuzucan?selam kızlar annemdeydim gelemedim,inşallah herkes iyidir bana bahar rehaveti çöktü kendimi yorgun hissediyorum,kaptanımdan 1 hafta izin istiyorum....
bende 33 giricem ama bebek yok:)) ay ne kdr kotu..her dıyette bırınemı hamıle kaldın sen sımdı:))
nerdesın ıstanbulda
ben maltepedeyım
senın hepsı kucuk ya.tabıkı ıslerrın bıtmezzz..
benım 9 yasında kzım,2 yasında oglum var..bana kızım o kdr yardımcı oluyorkı anlatamam..bu arada 31 yasındayım
tamam paşacım senin sıranı sonlara atalım o zaman..Allah kolaylık versin.bunlar tatlı telaşlar,genç çifte şimdiden mutluluklar diliyorum
tamam canım,en geç 10 nisanda bekliyoruz o zaman
evet 15 e kadar olabiliyor
ooo süperrr niye üzülüyorsun ki,gayretlerinin sonucunu almaya başlamışsın bile
roseberrynin kızı hastaydı,o yüzden izin almıştı
saliss girip izin almıştı
dudujan izinli
ellerine sağlık kelebeğim
ganfed ve paşam tebrikler
sagol bebemafiyet olsun paşam
ay kıyamam izmirde olsaydın ben bakardım
canım ben gerberayla sıramı degiştirdim görmedin galiba:44::44:bugün erken kalktım evi öle bıraktım hemen kaynanam gittim kaynımın üstlerini ayırdık ütüledik sana ş kadarı söylüyüm ilkindi ve akşam namazında otrdm yere oda namaz kıldım diyeMesaj sayım tarihleri:
1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)pasam3405...19.03.13 salı
3)akabe...20.03.13 çarşamba
4)anşaaa...21.03.13 perşembe
5)Ganfed...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi
7)gerbera1987...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe
paşam sıranı değiştirdim,ganfed seninkini de sonra ayarlarız günü gelince
allah yardımcın olsun kuzm ne diyim bende anlamadımki neden olmadı ya sonra faceye birşey yazıcam bakarsın
yaa ben hiç anlamadım neden öle oluo bebem
Kötü bebeğim malesef
ben orda daha önce staj yapmıştım kuzucum o klinik felaket
iş nev öğretmenim
Bunlar çok ağır hastalar bebeğim kıyamamk bile değil daha ötesi
gerberamm bulunduğum servis yüzünden hastalar çocuk
ne kolayı canım yuruyus yuruyustur de mekan zaman onemlı evımın etfafı full sıte sokak arasında yuruyene kadar mecbur spor salonu evde ımkanın ve yerın varsa kesınlıkle alet şart...ah keske acık havada yuruyus parkuru bulsamda senın gıbı bende yurusem.....
hayırdır ne seker ılacı bu...oğlunun amelıyatı noldu ....
ohhh en azından burdan accık yırtmısın....
sende peygamber sabrı var ama maşallah dukan senı ters tepmıyo bırakmıyosun da helal vallaa...
kuzum hayırlısı buymuş diycem ama kesmıycek senı zamanla bölümün değişmezmı ....
selam kk nın en güzel hatunları nasılsınız bakalım
dün sabah misafirleri yolcu ettim derken dün akşam yine misafir ağırladım bugünde onlarla sabahın köründe dışarı çıktık akşam üstü eve geldim
allahım ben diyete ısrarla devam etmek istedikçe 4 gündür kabul günüm gibi gelen giden bitmedi
bugünki yediklerim
sabah:cafeye oturduk herkes 2 3 tane poğaça börek felan yedi ben bi tane kaşarlı poğaça yedim sadece
öğlen yarım simit yedim
ve türk kahvesi
cuma gelmesinn
pirinç lapası yapşimdi arkadaşım aradı perşembe günü gel illa diyo
yokkkkkkk asla dedimsen şimdi o müthiş sarmalarından yaparsın bende yiyemem zaten kaç gündür moralmen sıfırlardayım diyet bakımından gelemem dedim
cuma gelirim
nevimmmmmmm bana iki günlük detoks tarifi ver bacımmm
canım işşallah dügünlerden sonra bende yürücem 31 mart gitsin temem senin trekansı blamadım bebemİyi akşamlar canlarımmmmmmmNev'iniz sıkı yönetime başladı,1 günümü aynen aktarıyorum:
SABAH:Kalvaltıdan önce 1/2 lt su.Kahvaltıda 1.5 kaşık yulaf kepeği,1 yumurta akı ve 1 kahve fincanı sütle yapılmış krep+1 kk light peynir
ARA:1 bardak light ayran
ÖĞLE YEMEĞİ:1 avuç içi kadar közlenmiş tavuk göğsü
ARA ÖĞÜN-2:Light süt,splenda ve sade kahve ile yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:Ton balığı(80 gr)yağı alınmış.
Şimdi ise sauna eşofmanımı giyip 40 dk tempolu yürüyüş,30 dk leslie 2 mil yapmaya gidiyorum.Sonra duş,sonra uyku.Ve tam 3 gündür bu tarz menü ve bu tempoda sporla yaşıyorum.Bakalım cumaya mükafatını alacak mıyım
bugün erkenden yaticam,yarin sabah yürüyüs yaptiktan sonra
cam kapi pencere evi dökmeyi düsünüyorum
erken yatip erken kalkayim
Allaha emanet olun
Allah hakkinizda hayirli olan tüm muradlarinizi bir an önce versin insallah
accık kacmıs ama dengelersın canım sen sakın kızlar güzel detokslar yazmış uygula 2 ıkı gun eser kalmaz eksıye bıle ınersın...selam kk nın en güzel hatunları nasılsınız bakalım
bugünki yediklerim
öğlen yarım simit yedim
ve türk kahvesi
cuma gelmesinn
kendımı lıstenın başına yazıyoruummm..sabah öğle akşam 5 di günlük 3 e indirdimm yaa yakın olsaydık kahveye gelır muhabbetın gözune vururdukk offf çok sıkıldım ben bu yalnız kahvelerden sigaramda eşlik etmıyo zatenn....valla ben resmini görünce mutfaga koşasım geliyo :86::86: sen nasıl dayanıcan çok normal hayatım
selam kızlar annemdeydim gelemedim,inşallah herkes iyidir bana bahar rehaveti çöktü kendimi yorgun hissediyorum,kaptanımdan 1 hafta izin istiyorum....
tesekkur ederım akabe allah razı olsunPasam bizim oralarin adetide böyledir,tek tek tüm haneler gezilir.
Dügünümüz var Yemegimiz var buyurun denilir,birde ev sahipleri dügün icin cay seker v.s verirler onlari git eve götür sonra yine devam evleri gez..bir sürü güzel telas
Allah evlenecek ciftleride bir ömür mutlu mesit etsin insallah
maviyesil1999 Allah annecigine acil sifalar versin,safii ismi ile tecelli etsin insallah
kelebekolacam masallah ne güzel Allah yavrularini islama bagislasin,Rabbim bizede nasip eder insallah,ben her diete basladigimda hamile kalsaydim ..ne olurdu bilmem
SAPHIRA´cim insallah canim bu sabah 144 kiloydum,son zamanlar birden aldigimdan sanirim simdide birden iniyorum .Bu arada Menüne bayildim,senin menülere baktikca banada ne pisirecegime dair fikirler oluyor
sadece kahven gözüme battisanirim ben bu kadar kahve icsem 1-2 gün uyuyamazdim
evet annelerle de cocukarla da ugrasmak zor .ama dıyecegın tek sey benımde cocuklarım olsa nasıl davranırdım .ona gore onlara davran cnmKızlar bildiğiniz gibi egeye taşorandan bir şirket aracılığı ile girdim 4b ye de başvurdum bana kalp damar cerrahi dediler ama dün sabah gittim 4b yi kıl payı kaçırıp üstüne üslük servis de çocuk cerrahisi olmuş yıkıldım resmen orda daha önce staj yaptım çok zor anneler bebekler off off kızlarr ben nasıl yapcam bunu nası dayanırım bilmiorum
ne kolayı canım yuruyus yuruyustur de mekan zaman onemlı evımın etfafı full sıte sokak arasında yuruyene kadar mecbur spor salonu evde ımkanın ve yerın varsa kesınlıkle alet şart...ah keske acık havada yuruyus parkuru bulsamda senın gıbı bende yurusem.....
hayırdır ne seker ılacı bu...oğlunun amelıyatı noldu ....
ohhh en azından burdan accık yırtmısın....
sende peygamber sabrı var ama maşallah dukan senı ters tepmıyo bırakmıyosun da helal vallaa...
kuzum hayırlısı buymuş diycem ama kesmıycek senı zamanla bölümün değişmezmı ....
günaydınn herkesee....
yaa ben hiç anlamadım neden öle oluo bebem
Kötü bebeğim malesef
ben orda daha önce staj yapmıştım kuzucum o klinik felaket
iş nev öğretmenim
Bunlar çok ağır hastalar bebeğim kıyamamk bile değil daha ötesi
gerberamm bulunduğum servis yüzünden hastalar çocuk
valla ben resmini görünce mutfaga koşasım geliyo :86::86: sen nasıl dayanıcan çok normal hayatım
günaydınn herkesee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?