günaydınlar olsuuunnn kızlarr ...sendromsuz bır pazartesı olur ınşallah...
sabah:1 bardak lıgt süt 5 maydonoz sapı 2zeytın 1 dılım tam buğday ekmeği
gunaydin hatunlar herkese guzel bir hafta diliyorum .cumaya basari haberlerinizi bekliyorum
selamlar canlarım iyi hafta başları olsun hepimiz için
benim hafta sonu misafirlerim vardı iki günde yatılı kaldılar,koşturmaktan ne yedim ne yemedim aklımda bile değil,
öğünlerim şaştı çaylarımı içemedim suyumu bitiremedim bu sabahta moralim bozulmasın diye tartılmadım umarım cumaya kadar bi kaç gramda olsa veririm
sabahın 8 den beri temizlik yapıyorum ev savaş alanı gibiydi
ben tutarım dedim ama tutamıyorum lısteyı kızlar...kaptanım gönullu varsa...kizlar duzenli olarak hergun 1 saat sporda varonu yazmayi unutmustum yazayim dedim ayrica spor listesi tutulmuyormu artik yoksa ben mi kacirdim
yatılı mısafır valla cok zor en yakınında olsa...selamlar canlarım iyi hafta başları olsun hepimiz için
benim hafta sonu misafirlerim vardı iki günde yatılı kaldılar,koşturmaktan ne yedim ne yemedim aklımda bile değil,
öğünlerim şaştı çaylarımı içemedim suyumu bitiremedim bu sabahta moralim bozulmasın diye tartılmadım umarım cumaya kadar bi kaç gramda olsa veririm
ağzından bal damlıyo bebeşımmm....2 ayda hallederim dimi...merhaba canım hoşgeldin aramıza
ne güzel umrenide yapmışsın darısı tez zamanda başıma inşlhhhh
günaydın canım
vücudunu en iyi sen tanıyosun hangi diyetle daha verimli olur bilirsin
zaten 10 dediğin nedir 2 aya tamamsın
günaydın canım
inşlh bu hafta birinci oluruz benden yana umut olmasada
masallah anşaaa ,birsey sormak istiyorum müsadenle
menünde biraz daha sebze olsa acaba olabilirmiydi ? :18:
Mesela marul salatalik gibi bana cok az geldi yediklerin, yinede sen daha iyi bilirsin ne yiyecegini.
Ganfed hosbuldum cok sagolInsallah bende cok ümitliyim cumaya,en azindan yarim kilocuk olsun gitsin ona sükür edicem ,Rabbim löp löp yaglarimizi eritsin ,kurallarda ayni kalmis demekki..sagolasin yazdigin icin.
Ipekyol hosbuldum canim ,sende görmeyeli cok güzel kilo vermissin masallah valla cok sevindim sizleri böyle zayiflamis görünce.
ve a.s amin insallah basarili bir hafta olur,tartilmamakla ne iyi etmissin ,genelde misafirler geldiginde insanin düzeni ister istemez alt üst oluyor ,cumaya kadar muhakkak toparlarsin
17 gün mü offffkuzum bu kabızlıkla zaten benım bekarlıktan beri başım belalıdır 17 gun çıkamadığımı bılıyorum acılde aldım soluğu en sonunda lağmalarla yaşadım 9 ay hamıleyken mahvolurdum hemoroıdden tutta neler geldı basıma neler....benim işim belli olmuyo anıden hop oraya hop buraya olduğum ıcın gittiğim yerde neyı nerden bulacağım konusunda çok karmaşa yaşıyorum şimdi kendime bir program yaptım kızlar
sabah:1 bardak lıght sutlu kahve 10 tane gojı berı 1kk yağsız peynır peynır 1 dilim tam buğday ekmeği
ara:1 meyve(tercıhen elma)
öğle:8 kaşık sebze yemeği yoğurt yada ayran veya et salata
ara:4 ceviz olabilir-4 adet form biskevit olabilir
akşamğlen ne yediysem tersi
AYRICA;
-akşam 7 den sonra çay hariç yemek yemek yasak
-hergun form cay ve yesil cay tuketılecek(yeşılcay aç karna)
-haftada 3 gün 60 ar dakıka yuruyuş 40 ar dakıka bisiklet toplamda 300saat spor yapılacak
-işe otobüsle gidilecek(bu maddeden eşim çok hoşlandıaraba ona kalıcak)
-sabah kalkınca bel ve cevresi için hareketler yapılacak....
ÖNERİLERE AÇIĞIM ACIMADAN BU LİSTEYI UZATABİLİRSİNİZ....dukan benı gerçekten çok sarstı isveç diyetini de yapmıştım ama bu kadar sarsılmamıştım ne yalan söyliyim...işlerde berekerlıydı bu hafta belkıde ondan bılmıyorum ama...
şimdi kızlar şölede bi durumum var eşim 2.nın zamanı demeye başladı oda haklı karısı 5 sene97 kılo gezdı yanında simdi başladı kıvranmaya...neyse yaza nıyetlenıyorum bende ağustos eylul gibi bu durum öncesı yukarda yazdığım gibi beslenmem hem benım ıcın hem de ılerkı duşuncelrım acısından daha mantıklı gelio...arzu halım bölee yanıı ..gebelıkte de böle beslenmek alışkanlık oluşturması açısından mantıklı gibi gelio...esraaaaa tecrübelerini aktar be kuzummm....
akşam 7 den sonra yemek yasak
kurallarda bir değişiklik yok ve o zaman yeniden hoşgeldin aramızatsk ederim SAPHIRA,
suan netimle ilgili bir sorunum yok,düzenli girebilirim
beni düsünüp yerime kimseyi almadigin icinde Allah razi olsun
bende istemezdim sizleri habersiz birakmayi ve bu kadar uzun zaman ayri kalmayi ama maalesef...
kurallarda bir degisiklik oldumu acaba
normalde 5 mesaj yaziyorduk,günlük menülerimizi ve cuma günleri kilo bildirimi
siramiz geldiginde günlükmü haftalikmi tam hatirlamiyorum mesajlari sayip bildiriyorduk
canım kura çekmedik ki ya da ben mi kaçırdım :26:gunaydin hatunlar herkese guzel bir hafta diliyorum .cumaya basari haberlerinizi bekliyorum .her ne kadar hafta sonu yazamasamda diyetimi birakmadim insallah cumaya harika bir sonuc alacam bu hafta rakibem maviyesilmis .
eskihaline dönmene ve netinin düzelmesine sevindim canımGeçen hafta düzenli katilimda bulunmadım çünkü net problemi yaşadım.ayrıca regl durumu malum.kilo bildirimin yansitmadim ama ciddi ödem oldu bi ara 77 leri bile gördüm ama bugün çok şükür eski halime döndüm
selamlar canlarım iyi hafta başları olsun hepimiz için
akabecim canım kardeşim ne güzel rabbim bizlerede nasip etsin işşallah oraları çok istiyorm yüzümü sürüyüm kabeye rabbime da ediyim inan param olsa bir dakika durmam giderim eşimletsk ederim SAPHIRA,
suan netimle ilgili bir sorunum yok,düzenli girebilirim
beni düsünüp yerime kimseyi almadigin icinde Allah razi olsun
bende istemezdim sizleri habersiz birakmayi ve bu kadar uzun zaman ayri kalmayi ama maalesef...
kurallarda bir degisiklik oldumu acaba
normalde 5 mesaj yaziyorduk,günlük menülerimizi ve cuma günleri kilo bildirimi
siramiz geldiginde günlükmü haftalikmi tam hatirlamiyorum mesajlari sayip bildiriyorduk
günaydınlar olsuuunnn kızlarr ...sendromsuz bır pazartesı olur ınşallah...
benimde salis saphiragunaydin hatunlar herkese guzel bir hafta diliyorum .cumaya basari haberlerinizi bekliyorum .her ne kadar hafta sonu yazamasamda diyetimi birakmadim insallah cumaya harika bir sonuc alacam bu hafta rakibem maviyesilmis .
Günaydın canim güzel bir haftaya başladık ins
Allah kolaylik versin
Masallah ya.bence biri bizi zorlamalı bu konuda
Hosgeldin canim güzel
günaydın bebem bilirim o misafirleri annemler geldiler kaldılarda bende anacım 4 günde oturttum eviselamlar canlarım iyi hafta başları olsun hepimiz için
sen tam bu listeyi ver bakem :44::44:bende kahvaltimi yazayim
ac karni 1 fincan nanenli tarcin cubuklu limonlu cay ictim (yaglari eritiyor dediler )
kahvaltim: 1 cay bardagi kirilmis ceviz,3 kayisi kurusu ve marul havuc maydanozdan ve 1 yumurtadan olusan bir porsiyon salata .
kizlar tavsiyeleriniz felan olursa sakin cekinmeyin ,tüm tavsiyelere elestirilerede kapilarim acik
sen ye mamaları beni çagırmahepimize iyi haftalar olsun
kurstan çıktım kızımı okuldan aldım eve geldim.yemek faslı ve anca buradayım.kursta özbek plavı yaptık bugün ve lor tatlısı.özbek pilavından tattık,tatlı şerbetini çeksin diye yarına kaldı.evet maalesef ben de yedim pilavdan 3 kaşık kadar,çok güzel olmuş napiim,adına bakınca gerisi geldi
kahvaltı:
1 dilim yumurtalı dukan ekmek
lor
nescafe
ara:çay
özbek pilavı
öğlen:
dukan hünkar beğendisi
canım hoş geldin bebem sende katıl bize listede olsan ne olr olmasan ne olr maksat takım dayanışmasısapiscim ben ne olacam?
kızlar canım çok sııkın beni kalp damara vereceklerine çocuk cerrahiye verdiler bugün bana izin verin oldu mu yatıp uyumak bugünü unutmak istiyorumm
nıye uzuldunkıkızlar canım çok sııkın beni kalp damara vereceklerine çocuk cerrahiye verdiler bugün bana izin verin oldu mu yatıp uyumak bugünü unutmak istiyorumm
yvrum o neydı bugun facedekı yemegın:) dıyete tkrr basladım onu gordum karsımda:)hepimize iyi haftalar olsun
kurstan çıktım kızımı okuldan aldım eve geldim.yemek faslı ve anca buradayım.kursta özbek plavı yaptık bugün ve lor tatlısı.özbek pilavından tattık,tatlı şerbetini çeksin diye yarına kaldı.evet maalesef ben de yedim pilavdan 3 kaşık kadar,çok güzel olmuş napiim,adına bakınca gerisi geldi
kahvaltı:
1 dilim yumurtalı dukan ekmek
lor
nescafe
ara:çay
özbek pilavı
öğlen:
dukan hünkar beğendisi
yvrm nassılsınngünaydınlar olsuuunnn kızlarr ...sendromsuz bır pazartesı olur ınşallah...
ooo eskı ortak verdın kılolarıgunaydin hatunlar herkese guzel bir hafta diliyorum .cumaya basari haberlerinizi bekliyorum .her ne kadar hafta sonu yazamasamda diyetimi birakmadim insallah cumaya harika bir sonuc alacam bu hafta rakibem maviyesilmis .
kizlar duzenli olarak hergun 1 saat sporda varonu yazmayi unutmustum yazayim dedim ayrica spor listesi tutulmuyormu artik yoksa ben mi kacirdim
Canım ne yazık ki doktor da kilo ile bağlantılı olduğunu söyledi.Ne zaman 9'ları görsem regl düzensizliğim başlıyor,8'leri görür görmez de düzene girmeye başlıyor.Nevv öğretmenimmm bu olmayann regller biliyyorsun ki bazennn hormon düzensizliğinden bazen haberimiz olmayan kistlerden oluo ilaçlarla eriolarrr bir doktoraa gitsen bence bi ultrason olsan iyi olur 65 gün çokmuş özellikle kıllanmada artış varsa bence bir an önce gitmelisin kendimden biliom ben çok çektim uyanık olmak lasım
Serbest ama yalnızca tavukla bu diyeti yapmak imkansız Paşam,bi oku istersen internette kitapların dosya haline getirilmiş halleri var.naber örtmenim nasılsın dkana bende katılıyorm allah nasip ederse salı günü ben ne lor nede krep istemiyorumda sence kahvaltıda ne yerim öylen ve akşam 5 gün biliyorm ama tavuk balık 5 günde serbesmi bebem:44::44:
Canım çok teşekkür ederim,tespitlerim öyle doğruymuş ki.Dün bu maddeleri uygulamaya başladım ve bugün tok karnına bile 92 çıktım hem de akşam.Demek ki yarın 91'leri görücemmmm inşallah ve daha 4 gün var tartılmayacanım maddelerine aynen katılıyorum,ben çok nadir yarım yağlı ürün kullanıyorum.o da ya yoğurt oluyor ya süt.sütü zaten çok çok az kullanıyorum,kahveme damlatıyorum sadece.krema hiççç kullanmıyorum zaten.ama dediğin gibi en büyük etken kesinlikle regl gecikmesi canım.bunları bulup çözümleri oluşturman harika tabi,çok başarılı olacaksın yine
Ben de günlük net 60 dakika yapıyorummmmmm :124: Anşaamız tutuyordu sanırımkizlar duzenli olarak hergun 1 saat sporda varonu yazmayi unutmustum yazayim dedim ayrica spor listesi tutulmuyormu artik yoksa ben mi kacirdim
Canım harika bir menü,az da spor kat da sallayalım listeleri,bady kurasını çeksene kuzummmmmmben bugünki menümüde yazayım belki fırsatım olmaz girmeye daha
sabah:1 yumurta,1 domates,1 kk peynir,2 küçük dilim ttb ekmeği
ara:türk kahvesi
öğle:kapuska yapıcam inşlh şimdiyoğurtla yerim
ara:1 elma,1 avuç leblebi
akşam:bir tabak kuru fasulye,2 ttb ekmeği,salata
ara:yoğurt veya sütlü nescafede olabilir
Şer görünen herşeyde büyük hayırlar vardır canım benimkızlar canım çok sııkın beni kalp damara vereceklerine çocuk cerrahiye verdiler bugün bana izin verin oldu mu yatıp uyumak bugünü unutmak istiyorumm
canım diyete başladıysan bu cuma listeye alırım seni,mesaj sayımlarında da artık bulunursun,paylaşımları da bol tutalımsapiscim ben ne olacam?
oyyy canımmm benimmm ay hiç sana göre değil çocuk cerrahisi yaa,değiştirme şansın yok mu acabaakızlar canım çok sııkın beni kalp damara vereceklerine çocuk cerrahiye verdiler bugün bana izin verin oldu mu yatıp uyumak bugünü unutmak istiyorumm
Canım çok teşekkür ederim,tespitlerim öyle doğruymuş ki.Dün bu maddeleri uygulamaya başladım ve bugün tok karnına bile 92 çıktım hem de akşam.Demek ki yarın 91'leri görücemmmm inşallah ve daha 4 gün var tartılmaya
kızlar canım çok sııkın beni kalp damara vereceklerine çocuk cerrahiye verdiler bugün bana izin verin oldu mu yatıp uyumak bugünü unutmak istiyorumm
nıye uzuldun kınee...çocuklara kıyamıyomusun yoksa...iş be kuzum ne yazıkkı...kızlar canım çok sııkın beni kalp damara vereceklerine çocuk cerrahiye verdiler bugün bana izin verin oldu mu yatıp uyumak bugünü unutmak istiyorumm
slm kızlar
gerı dondum ozledım sızlerrii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?