- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
sorma yaaa.evlendiğimde çalışmıyordum 1 tane olsun bide kardesi olsun dedik.işe başladım süpriz beklemiyordum.3. ceee dedi.hala inanamıyorum ama 5,5 yıllık evliyim 3 cocugum var.benim eşim yurtdışında okuyor.annemle babam bende kalıyor.kızım 2.5 yaşında bende hamileyken geldiler yanıma.kızım anaokuluna gidiyor onun onlara yükü yok.oğlum usluydu sabah benle kalkar öğlen ben gelince uyur iş çıkısında uyanırdı.şimdi olay çok karıştı bu 3 numara gazlı ve nazlı.annem babam ben zor başa çıkıyoruz.işe başlayınca anneme ve babama yardımcı düşünüyorum.annem becerikli bir hatun ama sağlık problemleri var.bel boyun fıtıgı vs.erkeklerın en sevdiği iş annesı bu senı istıyo de at paketle....
3 tane mı hay maşallahhhhhh....ay çok zordur onlar yaa hepsıde kucuk calışınca bakıcaya mı varmı bakacak aıle buyuğu işin zor allah yardımcın olsun...
geçmiş olsun canım.inşallah en güzel zamanda kardes de olur.Seni burda gordugume sevindim canim.misirdan nijeryaya geçtim canim.kızım iyi teyzesi krese gidiyor artık.2.5 yaşında simdi.bende ocakta düşük yaptım.toparlanmaya çalışıyorum simdi.küçüktü ama bizim için tedavisiz olmasi büyük bir umut oldu
amin amin.işşallah ama uslularından olsun
merhaba canım.ben yaklaşık 10 ay önce hamilelik nedeniyle ayrıldım gruptan.ne zaman diyet yapsam hamile kalıyorum korkuyorum walla.istanbuldayım aile hekimiyim dogum iznindeyim 2 aylık minik bir kızım var.onun 2 yaşında bir abisi 5 yaşında bir ablası var.
Allah şifa versin canım sabır kolaylıklar versin
uyutmuş walla.cok nazlı ve gazlı benim kz sallanmaya bayılıyor eşimin tek eli beşikte ikiside uyumuş.çocuklardan fırsat bulursam içiyorum.2 cocukta küçük olunca kalk bi onun altına dğiş bir diğerinin birini yedir öbürünü emzir.wcye zor gidiyom
kıyamam kuzuma uykusu nasıl uykunu alabiliyormusun bebeklerde gece uykusu problemli olr ya hep
erken kalktım bende ama gelemedim bir türlü
:
sultançiftliğindeyim mecburi hizmet buraya çıktı.istanbulu hiç bilmezdim hala bilmiyorum çocuklar küçük olunca iş yeride eve 2 sokak ancak o 2 sokağı biliyorum.sorma ilki hariç 2 tanesine hamile kaldıgımda burda diyet gruplarındaydım.:)) ay ne kdr kotu..her dıyette bırınemı hamıle kaldın sen sımdı:))
nerdesın ıstanbulda
ben maltepedeyım
senın hepsı kucuk ya.tabıkı ıslerrın bıtmezzz..
benım 9 yasında kzım,2 yasında oglum var..bana kızım o kdr yardımcı oluyorkı anlatamam..bu arada 31 yasındayım
sultançiftliğindeyim mecburi hizmet buraya çıktı.istanbulu hiç bilmezdim hala bilmiyorum çocuklar küçük olunca iş yeride eve 2 sokak ancak o 2 sokağı biliyorum.sorma ilki hariç 2 tanesine hamile kaldıgımda burda diyet gruplarındaydım.bende 33 yaşındayım.
tamam paşacım senin sıranı sonlara atalım o zaman..Allah kolaylık versin.bunlar tatlı telaşlar,genç çifte şimdiden mutluluklar diliyorumsevgili kardeşim saphiracımcanım ben çarşamba günü kaynanamda olcam muhtemelen yatma ihtimalim var bebem çarşamba günü 30 kilo yufka 10 kilo kara lahana dolamsı 10 listered sütlaç yapılcak perşembe günüde yemekelri bürekler yapılcak salatayı ve yemekleri saymıyorm sen benim günümü degiştirsen iyi olr bebem yada biri benim adıma gönüllü olsun ben onun yerine sayarım 24 dügünümüz var ozaman kadar beni idare edin ne olr mesaj yazamazsamda şimdiden söylüyüm ksra bakmayın olrm inanın çok yorldm dügün telaşesi yüzünden şimdi
1-salı günü ablama gidicem annem orda kalıyor eşimin işleri var yatmaya anca gelirim
2-çarşamba dügün yemeginin hazırlıkları var
3-perşembe dügün yemegi sofroalar krlucak blaşık makinası var ama okadar bulaşıklar ban bakıcak sofra kr kaldır
4-cma günü kilomu yazıyım erkenden kaynanam gene gidicem kaynımın kıyafetleri ütülenicek
5-cumartesi kına var akşam 7 gibi
6-pazar günü gelin alma var 5 ile 7 arası nikah dügün resimleri var gelini evine götürücez akşama yatmaya anca gelirm işşallah pazartesi rahatım
salı günü annemi alamaya gidicem bende kalıcak 2 hafta kalp doktorna ve dahiliyey götürücem bir sevdigi arkadaşı var kalmaya gidicez 1 gece yatılıcak anlıcagın b aralar başım dumanlıkusura bakmıyorsun degilmi kaptanım inan biliyorsn beni dua topigine bile yazdım 24 dügünümü zvar ban dua yazmayın okuyamam diye 24 sonra siizinim
bu arada kiloyu iy verdim pirinç lapası işe yaradı ş wc sornumda olmasa:99::99::99::99:
şimdiden alıyışınız için teşekkür ederim kızlar söz veriyorm ş dügün geçsin isteyin hergün sayıyım
tamam canım,en geç 10 nisanda bekliyoruz o zamansaphiracim ben bu carsamba trye ucuyom iki hafta orda kalacam mumkunse mesaj sayim sirami degisebilirmisin benide izinli sayin 2 hafta
bu haftaki bildirirmimi carsambadan yapacam.ondan sonraki 2 hafta izinli olmak istiyorum .cunku gittigim yerde net yok .kismetse en gec 10.4.13 de burdayim canlarim
evet 15 e kadar olabiliyorkaptan 14 kişi kabul ediliyormu:44:
ooo süperrr niye üzülüyorsun ki,gayretlerinin sonucunu almaya başlamışsın bileafff af yarami desme
cumartesi günü 146.4 idim
bu sabah 145 birde grami vardi da unuttum onu..
roseberrynin kızı hastaydı,o yüzden izin almıştı18mart msj sayımı
1)kelebekolcam...4
2)akabe...8
3)pasam3405...17
4)anşaaa...8
5)Ganfed...17
6)nev81...6
7)gerbera1987...8
8)saphira...12
9)roseberry...ona ait msja rastlamadım
10)ipekyol51...5
11)saliss...1sanırım izinli sayılıyor msj konusunda
12)maviyesil1999...7
13)dudujan...0
14)lepistesinyavruucugu...5
afiyet olsun paşamşimdi gelelim yediklerime
yumurtayı haşladım suda üstüne yogurt kattım hakiki zeytin yagının içine pul biberi döktüm 3 dilim kepek ekmegiyle yedim 3 siyah zeytin bir adet erikli kurabiye 1 bardak çay içtim bgün tartıda eksileri gördüm yaşasınbu hafta 1 benim 2 kim eşim evde kızlar onnla yedik sonra demeyin okadar şeyi nasıl yedin :)
sorma yaaa.evlendiğimde çalışmıyordum 1 tane olsun bide kardesi olsun dedik.işe başladım süpriz beklemiyordum.3. ceee dedi.hala inanamıyorum ama 5,5 yıllık evliyim 3 cocugum var.benim eşim yurtdışında okuyor.annemle babam bende kalıyor.kızım 2.5 yaşında bende hamileyken geldiler yanıma.kızım anaokuluna gidiyor onun onlara yükü yok.oğlum usluydu sabah benle kalkar öğlen ben gelince uyur iş çıkısında uyanırdı.şimdi olay çok karıştı bu 3 numara gazlı ve nazlı.annem babam ben zor başa çıkıyoruz.işe başlayınca anneme ve babama yardımcı düşünüyorum.annem becerikli bir hatun ama sağlık problemleri var.bel boyun fıtıgı vs.
geçmiş olsun canım.inşallah en güzel zamanda kardes de olur.
amin amin.
Selam güzeller
yine kursta çok güzel mamalar vardı yauv nasıl dayanıcam ben bu işe
kahvaltı:
1 dilim yumurtalı dukan ekmeği
lor
nescafe
1 lt su
ara:kursta
çay
hasan paşa köfte
lor tatlısı
Türk kahvesi
ara:komşumla tekrar Türk kahvesi
öğlen:
soya soslu hindi
yoğurt
ara:nescafe
suyum 1.5 lt yi geçti,30 dk yürüyüş
salisssssssssssss
canım ben o çizelgeyide yaptım olmyor bebem nedense artık bıraktım vallahi pes ettim allah razı olsun emegine saglık hakkını helal et yapamadım
Kötü bebeğim malesefcanım çock bölümü kötümüki bebem üzülüyorsn :44::44:
nıye uzuldunkı
yvrum o neydı bugun facedekı yemegın:) dıyete tkrr basladım onu gordum karsımda:)
yvrm nassılsınn
ooo eskı ortak verdın kıloları
bende baslıcm spora
Canım ne yazık ki doktor da kilo ile bağlantılı olduğunu söyledi.Ne zaman 9'ları görsem regl düzensizliğim başlıyor,8'leri görür görmez de düzene girmeye başlıyor.
Serbest ama yalnızca tavukla bu diyeti yapmak imkansız Paşam,bi oku istersen internette kitapların dosya haline getirilmiş halleri var.
Canım çok teşekkür ederim,tespitlerim öyle doğruymuş ki.Dün bu maddeleri uygulamaya başladım ve bugün tok karnına bile 92 çıktım hem de akşam.Demek ki yarın 91'leri görücemmmm inşallah ve daha 4 gün var tartılmaya
Ben de günlük net 60 dakika yapıyorummmmmm :124: Anşaamız tutuyordu sanırım
Canım harika bir menü,az da spor kat da sallayalım listeleri,bady kurasını çeksene kuzummmmmm
Şer görünen herşeyde büyük hayırlar vardır canım benim
nıye uzuldun kınee...çocuklara kıyamıyomusun yoksa...iş be kuzum ne yazıkkı...
hoşgeldin mavişş....
niyeki kuzum dez avantajı ne ki senin için:44:
ne kolayı canım yuruyus yuruyustur de mekan zaman onemlı evımın etfafı full sıte sokak arasında yuruyene kadar mecbur spor salonu evde ımkanın ve yerın varsa kesınlıkle alet şart...ah keske acık havada yuruyus parkuru bulsamda senın gıbı bende yurusem.....takım aşkına bak hele sen hemen hocanı arıyımda diyim bari senin kulagından tutup atsın dışarı
işşallah ama uslularından olsun
canım senin için nede zordr gitmesi sen temelli ne zaman dönüş yapıcem try
kolaya kaçmayın bakıyım şurda temiz havayı içine çekmek varken ben ş dügünü bekliyorm işşalalh bitsin ver elini yürüyüş hamile kalana kadar verdin verdim veremedim vay halima
kızlar nelereldesiniz ben çıkıyorm siz giriyorsnuz olmyor böle ama
hayırdır ne seker ılacı bu...oğlunun amelıyatı noldu ....yavrularım
acıktım sankı bıraz yogurt yıcem bırazdan sımdı oglumu sallıyorum
seker ılacı ıcıyorum o benı acıktırıyor hemen sankı yaa
ohhh en azından burdan accık yırtmısın....gündüz sürekli uğraştıyor gece daha rahatız çok şükür.
sende peygamber sabrı var ama maşallah dukan senı ters tepmıyo bırakmıyosun da helal vallaa...Selam güzeller
yine kursta çok güzel mamalar vardı yauv nasıl dayanıcam ben bu işe
kahvaltı:
1 dilim yumurtalı dukan ekmeği
lor
nescafe
1 lt su
ara:kursta
çay
hasan paşa köfte
lor tatlısı
Türk kahvesi
ara:komşumla tekrar Türk kahvesi
öğlen:
soya soslu hindi
yoğurt
ara:nescafe
suyum 1.5 lt yi geçti,30 dk yürüyüş
Kızlar bildiğiniz gibi egeye taşorandan bir şirket aracılığı ile girdim 4b ye de başvurdum bana kalp damar cerrahi dediler ama dün sabah gittim 4b yi kıl payı kaçırıp üstüne üslük servis de çocuk cerrahisi olmuş yıkıldım resmen orda daha önce staj yaptım çok zor anneler bebekler off off kızlarr ben nasıl yapcam bunu nası dayanırım bilmiorum
Kızlar bildiğiniz gibi egeye taşorandan bir şirket aracılığı ile girdim 4b ye de başvurdum bana kalp damar cerrahi dediler ama dün sabah gittim 4b yi kıl payı kaçırıp üstüne üslük servis de çocuk cerrahisi olmuş yıkıldım resmen orda daha önce staj yaptım çok zor anneler bebekler off off kızlarr ben nasıl yapcam bunu nası dayanırım bilmiorum
bugün bir ilke imza atıp ptesi yerine salı başlıyorum dengeli beslenerek kilo vermeye..bakalım cuma hangi rakamı göreceğim baskülde.herşey olabilir tek dileğim 9lu bir rakam görüp moral bozmamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?