Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

güaydınlar kızlar
ben sabaha karşı yattım eşim yoktu abimde iş için ankaraya gitti 15 gün yok,eccik tırstım uyudum ama resmen kabuslar gördüm

hala kahvaltı yapmadım daha doğrusu yapamadım
düdüklüye attım malzemeleri gittim dedim soğumuştur enemmmm bi baktım meğer düdüklünün pişirme yerine çevireceğime buhar boşaltma yerine çevirmişim düğmeyi eyyy gidi akıllllll
soğumasını bekliyorum ama açlıktan başım ağrıdı :111:

ah kuzum ya dün iş bakıyodum o kadar çok hemşire arayan varki cnm bigün izinli olduğunda optimumda buluşalımmı ne gün izin günün olursa .. belki kaptanda gelir

bende kahveciyim

günaydııın..

anaaa dedim benim şu ayağımın dibindeki optimummu gözlerim bir an ışıdı
sonra saphişi okuyunca

aminn canım benim kolay gelsin sana
nerde oturuyodun istbldaysan hava kapalı yağmur yağacak cam felan silme diyecektim
valla paşam günlerdir misafir ağırlamak psikolojimi bozdu sanırım kendim gibi yediklerimde dengesizleşti
birde boyun ağrım moralmen yerin dibine sokuyo beni
hadi bakalım 7 leri görürsün inşlh bu hafta

zaten ben ufacık bi kaçamak yapsam yerle bir oluyom
ahh ahhh sen istbla geleydin yaa malatyadan bak ben seni yalnız bırakırmıydım ufaklığada bakardım
seni birde yanımdaki lojmana koydukmu tamamdı..
insanın kafa dengi arkadaş bulması çok zor,burnundan kıl aldırmayan mı dersin ,en ufacık bişeyde riyakarlık yapanmı
istbla gelirsen muhakkak görüşelim olurda ben ankaraya gelirsem de

kalkıp yemeğimi yiyim
sonra derse gidicem ordan sağlık ocağına tiroidim için kan vermiştim onun sonucunu alıcam,ordanda ordaki pazarı turlar eve gelirim
4'e yetişmem lazım niloşumaaaaa

ahh canım benım ınşallaahh...evdeyım bugun haftasonu çalıştırdıkları ıcın bugun ızınlıyım temızlık yapıyorum kulağım da radyoda...

kıszlar 12gıbı
fasulye kavurmustum onu yedım acı bıber tursusu ıle bırlıkte
karnım sızlamaya basladı bıraz yogurt yıcem

aksam 6 gıbıde yer gunumu atlatırım
bu arada dun aksam 20dk spor yaptım eklermısınız

kizlar bu hafta beni 55.5 gecermisiniz listeye bir gunde fazla bisey degisecegini sanmiyorum sonraki iki hafta izinliyim zateninsallah almadan donebilirim.hepinize basarilar simdiden .bugun yolcuyuz dualarinizi eksik etmeyin

tamam canım öyle yazarız hayırlı yolculuklar canım

selam kızlar
bu hafta benim resmen boşa gitti,kaçamaksız günüm yok,her güne iyi başlıyorum,sabah kahvaltım harika,kursa gidince karşıma mutlaka bir şey çıkıyor ½ dilim yaş pasta yedim..tartılmaya korkuyorum,en son geçen hafta cuma tarılmıştım..bu hafa rakibem kimdi,kesin beni geçti

kahvaltı:
1 dilim dukan ekmek
lor
nescafe

ara:½ dilim yaş pasta (pastacılık kursunda)

öğlen:
2 tabak dukan uygun tavuk suyu çorba
yağsız yoğurt

ara:komşumla T.kahvesi
3 bardak çay
2 ad. kuru pasta

akşam için de tost makinasında tavuk göğsüm pişiyor şu an

suyum 1.5 lt oldu
yürüyüşüm 20 dk bugün

çokk iyiiii olurrr bebeğimmmm

bendee ölee saphışımmm moral bozukluğundannnn öldümmm öldükçede yedimmmneyse buugünden itibarenn sıkıcam kendimii off

kızlar sabahhh bir haşlanmış yumurta
2 bardak çayy
dereotlu maydıonoz lorlu karışım 1 dilim ekmek

öğlen yemeklerimi yanımda götürüom.

bir sandvich kepekli ekmekli
bir tabak kereviz
bir ayran

akşam
pancar yaprağı sarmısaklı yoğurtlu
1 dilim ekmek

kızlar sımdı 30dk bel vee göbek çalıştım

kılom ıncegıne emınım ama 2 haftada 3 kılo almıştım ya ızınlıyken ,onları sıfırlasam ıyı olur

afiyet olsun canım..pancar yaprağını ve sağlarını kavuruyor musun?sapların kavrulup yumurta kırıldığını veya sarmısaklı yoğurtla yendiğini duymuştum da hiç denemedim,güzel oluyor mu?

afiyet olsun canım..pancar yaprağını ve sağlarını kavuruyor musun?sapların kavrulup yumurta kırıldığını veya sarmısaklı yoğurtla yendiğini duymuştum da hiç denemedim,güzel oluyor mu?

ahhh ahh süperrr oluooo ölee bir rengi varki saphırammmm insanın iştahı açılıo sapları ve yapraklarını kavuruyoruz

selamun aleykum canlarim

sabahtan beri ne oldu bana bilmiyorum,duramiyorum
nereyi görsem döküp temizliyorum,temiz olan yeride tekrar temizliyorum
beni öyle görünce esimde oturamiyor o da kalkiyor yardima

arada yemek+namaz olmasa hic oturacagim yok

Pasam nefes al canim,bu nasil bir yogunluk böyle.Kendinide düsün yavas yavas dinlenerek yap ne yapilcaksa.

Ganfed hayirli yolculuklar insallah
Gerberacim kardesine gecmis oldun,salgin var sanirim herkez hasta herkezin bogazi ariyor

lepistesinyavrucugu
,sendemi yanliz kalinca korkuyorsun evde
bende yanliz olunca cok korkarim , tv nin sesi acik,tüm lambalar yanar evde
ben almanyada oturuyorum canim ,burda da hava kapali ve yagmurlu ama yinede camlar silindi ,mis gibi oldu heryer

afiyet olsun maviyesil acili acili tursu güzel gider fasulyenin yaninda
ben acikiyom galiba ,birazdan mutfaga gidip birseyler hazirlayim

Saphiracim senin kilonda o kadar fazla degil,canini SIKMA bence biraz daha spor yaparak rahatlikla dengeleyebilirsin

Salissim; 1 yil moral bozulugundan ne hale geldim
Bari sizler yapmayin,moraliniz bozulunca örgü örebilirsiniz,disarda yürüyüs yapin,hic birsey yapamiyorsaniz acin muslugu suya sikintinizi anlatin ama kendinizi yemeye vermeyin…ben artik sikintili birini görünce benim gibi olacak diye cok korkuyorum..Allaha sükürler olsun elim ayagim tutuyor ama bu sekilde hayatta hersey engelleniliyor..esimle kahve icmeye ciksak,acaba sandalyelere sigcakmiyim diye kalbim küt küt atiyor.Kiyafet desen zaten magazadan birsey almak hayal oldu,cok nadir bulabiliyorum bedenimi .Daha saysam cook ..ona gore lütfen lütfen sikintiya girdiginizde beni düsünün ve yemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…