Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün spor yapamicam
sabah 5.30 dan beri ayaktayim

yarina 50 kisiye yakin bayan bekliyorum :)

eh haliyle hazirligida ona göre fazla oluyor.

yarn sabahtan kilo bildirimimi yaparim insallah

ama ben hesaplamayi unutmusum,geriye dönük gecen baktim ama nasil hesapladigimizi bulamadim
zahmet olmassa müsait olaniniz yazabilirmi nasil hesaplama yapmam gerektigini

baslangic kilom 146,4 idi,bu sabah 143,4 geldim yani 2 kilo vermisim bunu nasil hesapliyorduk ?

Son düzenleme:
canım ellerıne sağlık....
kızlar oglen yemegım
ıspanak yemegı oldu
yıne acı bıber eslıgınde
acı bıber mıdene dokunmasın ılacta alıyosun...
ooww lıste çıktı meydane benım rakıbem kımdı yaaa....kendıne kaçacak delık arasın...
kaptancım sabah erken kalkıp sayıcam ınşallah...
selamun aleykum canlarim

yarin taziye icin bayagi kalabalik misafir bekliyorum

aksama bir kac ark. ile sarmalar sarip biraz ön hazirlik yapicaz
sanirim bu aksam bir daha giremem..
ne guzel arkadaşların dostların varmış hemen yardıma koşmuşlar maşalaah...
3 kılooo süpersin tebrik ederim...

kızlar ıyı akşamlarr...
hıc keyfım yok eşimle son bir haftadır bırbırımızı yıyoruz...ne olcak bılmıyorum sebep ailesi...yarrabım 7 yıllık evlıyım hala tepemdeler...menumu yazıyım uzancam bira başım çatlıyo
sabah:kahve 1 simit
öğle:4 kofte salata ayran
akşama canım hıçbişey istemiyooo....yarın görüşürüz...

iyi akşamlar canım
eşinin ailesi ankaradamı sıkma canını bende çok takıyorum böyle problemleri ama millete bakıyorumda valla nasıl adamları kendilerine çevirip parmağında oynatıyolar,herşeye he hee diyolar ama içten içe admaın hep suyunu giderek hallediyolar..neden bende öyle olamıyorum diye çok düşündüm ama yok kimyamda fıtratımda yok hep doğrucu memet olacam
sebebide tahmin edeyim kesin paradır

sabah:1 yumurta,2 dilim kepek ekmeği,4 zeytin,yarım kk peynir,domates
ara:türk kahvesi
öğle:bir tabak kapuska ve yoğurt
ara:1 küçük ayva
türk kahvesi
akşam:bir tabak zeytinyağlı pırasa,1 dilim kepek ekmeği yoğurt
ara:sütlü nescafe

çok fena baş ağrım var kahve içince kesiliyo gibi oluyo zararlı olmasa şimdi kalkıp yine içicem

45 dk yürüyüş yaptım

evet öyle yapıyodum hayatım bugünde yapacaktım ama zaten tiroidim yerlerde baş ağrım feci durumda
ama öyle bir hırs gelmiştiki misafir yoğunluğundan artıda çıksaydım devam edecektim allahtan çıkmadım ve yapmadım bugün

sen o mamaları görüp nasıl yemiycen ben 4 günde geriledim sen her hafta
şimdi orda millet yiyodur yiyodur hiç öyle dertleri yoktur ben olsam uyuz olurdum

gerberayı salisi saphirayı ipekyolu akabeyi paşamı az cok tanıyorum..anşaa,lepist.,nev,ganfed ve unuttugum varsa vaktiniz olunca kısada olsa kendinizi tanıtırmısınız..
Elbette canım.Ben 32 yaşındayım,öğretmenim,bekarım.Hayatımda ilk kez diyet yapmaya karar verdiğimde 30 yaşıma yeni girmiştim ve 7. takımla tanıştım 2011'de.Tam 1 yılda 35 kg verdim.Tam o aralar özel hayatımdaki çalkalanmalardan dolayı hayatımın ibresi şaştı ve tekrar 25 kg alarak döndüm takımıma.1 aydır da tekrar diyetteyim

Çok romantik bir anonsla yayınlamıştım

SEVİYORUM SENI 7. TAKIM....
Biz de seni çok seviyoruz canımmmmm

nerelerdesın gorusemıos senle yavrum ya
Canım benim denk gelemiyoruz,genelde akşamları girebiliyorum,nasılsın?

Ellerine sağlık

Canını sıkma canım benim,haftaya kaçamaksız kurtarırsın hiç şüphem yok azminden

Allah yardımcın olsun canım,dualarım hep seninle...

***7. TAKIM 301. ETAP***

Ganfed (55.8 / 55.5 / 0.3 / %0.54) İzinli
roseberry (59 /
SAPHIRA (86 /
nev81 (92 /91.3/0.7/%0.76)
lepistesinyavrucugu (93,5 /
anşaaa (70,3
ipekyol (76 /
pasam3405 (83.3 /
saliss (102,5 /
gerbera1987 (91.7 /
kelebekolcam ( *yeni üye,hedef: (*258. etapta hamilelik sebebiyle ayrılan üye geri döndü)
akabe ( 253. etapta izne ayrılan üye diskalifiye olmuştur ancak takımızca tekrar kabul edilmiştir.sizler için de bir sakıncası yoksa yarışmaya devam edecek.Yüzdesi 48'e bölündü
7. Takım Ortalaması: %

Daha çok vermeyi bekliyordum ve menülerimle sporum daha fazlasını hakediyordu amaaaaa ah ah ah şu 70 gündür olmayan regl öldürüyor beniiiiiii

Son düzenleme:

ellerine sağlık canımmm

amanıınnnn şimdii er meydanı zamanı

dene bebeğim süper oluıo

tşk canım benimm

gellll bizeee canımmmm o zamannn

***7. TAKIM 301. ETAP***

roseberry (59 /
SAPHIRA (86 /
anşaaa (70,3
ipekyol (76 /
pasam3405 (83.3 /
saliss (102,5 /102,5/0/0)
gerbera1987 (91.7 /
kelebekolcam ( *yeni üye,hedef: (*258. etapta hamilelik sebebiyle ayrılan üye geri döndü)
akabe ( 253. etapta izne ayrılan üye diskalifiye olmuştur ancak takımızca tekrar kabul edilmiştir.sizler için de bir sakıncası yoksa yarışmaya devam edecek.Yüzdesi 48'e bölündü

canlarım bu sabah tartıldımmm veremedimmmm

selamun aleykum canlarim

yarin taziye icin bayagi kalabalik misafir bekliyorum

aksama bir kac ark. ile sarmalar sarip biraz ön hazirlik yapicaz
sanirim bu aksam bir daha giremem..
canım taziye demişsin,ben bir şey mi kaçırdım :44:
kolay gelsin hazırlıklarda
canım ne 2 si 3 kilo vermişsin maşallaaahhh muhteşemsin gerçeken ama ben biliyordum böyle olacağını,çünkü senin azmini biliyorum ve menülerini takip ediyorum,bu kadar güzel kilo vermemen mümkün değildi,tebrik edeirm
ah bu ailelerrrr..Allah başımızdan eksik emesin ama bazen çok soruna sebep oluyorlar sen bence kocana bak,herkesi salla
bir de gör,hemen hepsi tombiş ama kilo vermekle ilgili bir sıkıntıları yok,herkes halinden memnun
[Canını sıkma canım benim,haftaya kaçamaksız kurtarırsın hiç şüphem yok azminden
valla nevim inan,siz olmasanız azim filan olmaz ben de..inşallah önümüzdeki hafta daha iyi olur
Daha çok vermeyi bekliyordum ve menülerimle sporum daha fazlasını hakediyordu amaaaaa ah ah ah şu 70 gündür olmayan regl öldürüyor beniiiiiii

evet canım yaa çok sıkıydın bu hafta.evet bu sonuça tabiki çok güzel ama çok dikkat etmişin o yüzden 1.5 garanti diyordum.regl çok etkiliyor maalesef dr. a görünmeyecek misin canım bununla ilgili,belki bir ilaç önerir veya bitki çaylarının yardımı olur mu acaba?bir de maydanoz-limon kürünün?inanılmaz söktürücü ekisi var,bizzat yaşadım

tatlım gayet normal değil mi bu hafta verememen,geçen hafta 2.5 kg gitti vücudundan biliyorsun değil mi benim de dukanla tekrar diyete döndüğümde ilk hafta 3 kg gitti sonraki hafa 200-300 gr. bişey gitti.3. haftadan itibaren normal bir şekilde gitmeye başladı.senin de büyük ihtimalle öyle olacaktır

***7. TAKIM 301. ETAP***

roseberry (59 /
SAPHIRA (86 /
anşaaa (70,3
ipekyol (76 /
pasam3405 (83.3 /
saliss (102,5 /102,5/0/0)kilosu aynı
gerbera1987 (91.7 /
akabe (132 / 143.4 / -11.4 / -%0.18) 253. etapta izne ayrılan üye diskalifiye olmuştur ancak takımızca tekrar kabul edilmiştir.sizler için de bir sakıncası yoksa yarışmaya devam edecek.Yüzdesi 48'e bölündü

Canım birbirimizin bu anlamda gerçekten destekçisi olmasak ben de kaç kere bırakırdım bilemiyorum,iyi ki varsınız.Canım yarın bir hafta süre ile her akşam limon-maydonoz kürünü deniycem.Ve nisana kadar olmazsa hemen gidicem artık çünkü canıma yetti.Bu hafta bomba harekatı yaptım ben,tek damla kaçamak yok,tek damla yağ yok şeker yok ve üstüne günde net 1 saat sauna eşofmanıyla deli gibi spor yaptım düşün.Ve eminim o 1.5 kiloyu da verdim ama vücudum şiş şu an,yani parmağımdan düşen yüzükler oturuyor öyle söyleyim.Kürü 1 hafta deniycem,yine de olmazsa doktor artık...

hatırlattığın iyi oldu saphıram tamamen unutmuşum

tebrikler umarım bende kilo vermeye başlarım artık

o mamalara bende dayanamazdım herhalde

doktora gitmeyi neden istemiyorsun :26:

umarım biran önce rahatlarsın sıkıntılı bir durum

19 mart salı mesaj sayımı
kelebekolacam 15

saphıra 14

paşam 12

anşaa 9

maviyeşil 8

ganfed 8

lepistesinyavrucuğu 8

new 8

salis 7

gerbera 6

akabe 6

ipekyol 3

Son düzenleme:
***7. TAKIM 301. ETAP***

roseberry (59 /
SAPHIRA (86 /
anşaaa (70,3
ipekyol (76 /
pasam3405 (83.3 /
saliss (102,5 /102,5/0/0)kilosu aynı
gerbera1987 (91.7 /91,5/0,2/0,21%)
akabe (132 / 143.4 / -11.4 / -%0.18) 253. etapta izne ayrılan üye diskalifiye olmuştur ancak takımızca tekrar kabul edilmiştir.sizler için de bir sakıncası yoksa yarışmaya devam edecek.Yüzdesi 48'e bölündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…