Listeniz doğru***4. TAKIM 308.ETAP***
topraks : (74,6/73,4 /1,2 /1,61% )
pegasus07 : ( 58,6/58,5 / 0,1/0,17% )
pokemon5166,6/67,0 /-0.4 /-0.60% )
eftelya_blue: (64,3 /63.2 /1.1 /1.71 % )
RrapunzelL71.1 /70.8 /0.3 /0.42% )
Ausencia62.3 /63,1 /-0,8 /-1,28 % )
bahar210662,0/61,5 /0,5/0,81% )
buyumeyenbaby72 /72,4 /-0,4 /-0,56% )
zeynep_canan70,1/68,6 /1,5/2,14% )
demmay: (60.5/59.5 /1 /1.65% )
cimcimesude(66,6 /65.9 /0.7 /1.05% )
gogo2405( 72.8 / 72.1 / 0.7 /0,48 %)yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef,60
4.TAKIM ORTALAMASI 0,63 %
Kızlar 2 kardeş takımdan da onay geldi paylaşım alanına sunuyorum.
***7. Takım 308. Etap***
lepistesinyavrucugu (89.5/88,3/1.2/%1,34)
ipekyol (77.5/76.9/0,6/0.77)
pasam3405 (81.1/81.1/0/%0)kilosu aynı
maviyesil1999 (66.5/66,9/-0,4/-%0,6)
kelebekolcam (87.1 izinli
akabe (145.2 bildirimde bulunmadı
dudujan (103/103/0/%0)kilosu aynı
ganfed(55.8/55/0.8/%1,43)
7. Takım Ortalaması:%0.37
emegine saglik canim zahmet verdik hakkini helal et
kizlar bende cikiyom aksama gelecem insallah.
mesaj sayisi bilmiyorum bidahakine yazarimD.
gelince paşama da sana da haber verecem canım aslında istanbul çok oluyordu ama ben sidney e gidince ordaki firmayı başka arkadaş aldı o yüzden gelemiyorum artık :)canim bende pendik tarafina tasinacagim kismetse beklerim gel
bazen oyle duraklama oluyor moralini bozma eninde sonunda gidecek bak ben bu hafta tam 800 gram verdim .kac haftadir 100 gram 100 gram gidiyordu ama bu hafta kirdim bacaginiinsalah haftaya daha iyi sonuc alacamkirildimi pespese gidiyor onu biliyom ben.zamanin varsa biraz daha bekliyelim.kizlari belki gelirler .yoksada sun en gec 12 ye kadar sunmalari gerekiyordu
zaten saati var koydukki. engec 12 ye bildirimin yapilmasi lazim yoksa yetismiyor oyle bir telasla son dakkaya koyuyoruzNe demek canım aslında bildirime yapmaya bir saat koysak öğlene kadar mesela o zaman daha kolay olur gir çık bekle bildirim yapılmış mı bakmak zor oluyor sadece
canim bak bende cikolata cok severim sana bir onerim olacak nacizane.bir caykasigi tarcini yulaf ezmesine kat ustunede iki uc kasik yogurt koy bir tatli kasigida bal kat gercekten engelliyor denemis ve sonuc almis biri olarak soyluyorum.bu hafta hic cikolata yemedim mesela.onun sayesinede 800 gr vermis oldum.dene istersen ne kaybedersin kigelince paşama da sana da haber verecem canım aslında istanbul çok oluyordu ama ben sidney e gidince ordaki firmayı başka arkadaş aldı o yüzden gelemiyorum artık :)
inş canım ya çok mutsuzum bu hafta bırakabilirim galiba diyeti yapıyorum yapıyorum çikolataya hasretim ama olmuyor işte
s.a canlarim
kilo bildirimine yetisemedim,kusura bakmayin
cezama raziyim..
suan tartida 150´ yi gectim,hergüne nerdeyse 1 kilo aliyorum
pazartesi yine doktordayim bakalim hayirlisi
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
canım kıızn nasıl oldm görüşemiyorz bu aralarSelam kızlar
nasılsınız ne var ne çok?
Bu hafta liste gönüllümüz var mı?
yapmasaydim iyiydi ama oldu artik ne yapalim(filmde almanca baktim turkiyede varmi bilmiyom mama diye bir korku filmiydi.turkcesi anne olabilir bilemiyecem simdi amam gercekten guzel filmdi.
hosgeldin canim ama sen geldiginde ben cikmistim bile:))
hey istanbulda olanlar bende bu yaz tasinacam istanbula benide arayin goruselim;.
kolanin icinde bocek oldugunu biliyomda ama filmde onsuz izlenmiyor benormalde hic icmem ama esim dun israr edince ictim valla.sen merak etme canim arada kacamaklarimiz olacak ama yinede o kiloyu vermeden cikmayacam basaracagima inaniyomben .senin de basaracagina eminim
geldiginde benide ara canim bende o ara istanbulun yapancisi olmasam gezeriz biraz simdilik bende yabancisiyim istanbulun(
oh oh menusunude paylasmis hatun keyifle dantel oruyor kiz ordugunun resmini cek buraya koyda bende ornek alayim senden
esinede gecmis olsun canim insalah tez zamanda iyilesirsiniz pc n de duzelir pc olmayinca zor be:18:
mesaj 15
kiz sen genemi kacamak yaptin bak seni dovecem haaz sabret verelim kilolari be gulum .bak ben burdayim simdide sen kacmissin
bende 1 adet karnıyarık yedimMerhabalargecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı burayaben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.
canım al bendende okadar dün pc kaldım eşim eve geldi geç yaptı birşeyler ama kapanıp druyor donuyor dryor gene kaybolrsam kusura bakmayın artıkgünaydınlar canlar cumanız mübarek olsun
dün evde yoktum giremedim saphişe faceden yazdımgecede eşim format atmış şimdilik iyi ama arada donuyo
vallahi sen beni çagır yardıma geliriim burda olursamtmm bı daaa cagrıcam yardıma
kolay gelsın
evet pasam sen kaırıp duruosun bu aralar..
senı motıvemı etsek
uf kızlar bugun okulda anneler gunu kutlancak
hıc gıdesım yok
cocukla hıc bırsey anlamıyorum
cok bunaltıyor benı bu aralar
s.a canlarim
kilo bildirimine yetisemedim,kusura bakmayin
cezama raziyim..
suan tartida 150´ yi gectim,hergüne nerdeyse 1 kilo aliyorum
pazartesi yine doktordayim bakalim hayirlisi
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
nihayet regl oldum ve balon olmaktan kurtuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?