Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Listeniz doğru

Kızlar 2 kardeş takımdan da onay geldi paylaşım alanına sunuyorum.
***7. Takım 308. Etap***

lepistesinyavrucugu (89.5/88,3/1.2/%1,34)
ipekyol (77.5/76.9/0,6/0.77)
pasam3405 (81.1/81.1/0/%0)kilosu aynı
maviyesil1999 (66.5/66,9/-0,4/-%0,6)
kelebekolcam (87.1 izinli
akabe (145.2 bildirimde bulunmadı
dudujan (103/103/0/%0)kilosu aynı
ganfed(55.8/55/0.8/%1,43)

7. Takım Ortalaması:%0.37

emegine saglik canim zahmet verdik hakkini helal et
kizlar bende cikiyom aksama gelecem insallah.
mesaj sayisi bilmiyorum bidahakine yazarimD.

emegine saglik canim zahmet verdik hakkini helal et
kizlar bende cikiyom aksama gelecem insallah.
mesaj sayisi bilmiyorum bidahakine yazarimD.

Ne demek canım aslında bildirime yapmaya bir saat koysak öğlene kadar mesela o zaman daha kolay olur gir çık bekle bildirim yapılmış mı bakmak zor oluyor sadece

Son düzenleme:
canim bende pendik tarafina tasinacagim kismetse beklerim gel
gelince paşama da sana da haber verecem canım aslında istanbul çok oluyordu ama ben sidney e gidince ordaki firmayı başka arkadaş aldı o yüzden gelemiyorum artık :)

inş canım ya çok mutsuzum bu hafta bırakabilirim galiba diyeti yapıyorum yapıyorum çikolataya hasretim ama olmuyor işte

Kızlar bende çıkıyorum akşama gelir miyim bilmiyorum çok heyecanlı bir kitaba başladım eve gitmeyi iple çekiyorum bir ara bırakabilirsem gelecem geri herkeslere iyi akşamlar

s.a canlarim
kilo bildirimine yetisemedim,kusura bakmayin
cezama raziyim..

suan tartida 150´ yi gectim,hergüne nerdeyse 1 kilo aliyorum

pazartesi yine doktordayim bakalim hayirlisi

hepinize güzel bir haftasonu diliyorum

Ne demek canım aslında bildirime yapmaya bir saat koysak öğlene kadar mesela o zaman daha kolay olur gir çık bekle bildirim yapılmış mı bakmak zor oluyor sadece
zaten saati var koydukki. engec 12 ye bildirimin yapilmasi lazim yoksa yetismiyor oyle bir telasla son dakkaya koyuyoruz
canim bak bende cikolata cok severim sana bir onerim olacak nacizane.bir caykasigi tarcini yulaf ezmesine kat ustunede iki uc kasik yogurt koy bir tatli kasigida bal kat gercekten engelliyor denemis ve sonuc almis biri olarak soyluyorum.bu hafta hic cikolata yemedim mesela.onun sayesinede 800 gr vermis oldum.dene istersen ne kaybedersin ki
s.a canlarim
cezama raziyim..

canim sen eger kendini hemen toplamazsan dahada gider o sonra ceremesini yine sen cekeceksin alirken ugradigin o psikolojik cokuntu sonra birde vermeye kalkinca verememenin cokuntusu ,sonra aynaya bakinca goze hos gelmeyen yaglarin cokuntusu sen dusun istersen hala almaya devam edecekmisin

mesaj 13
yediklerimide yazip cikayim sabah yulaf ezmeli karisimimi yedim oglen biraz pilav ve iki adet dolma yedim aksamda yulaf ezlei karisimi yedim bukadar

Selam kızlar
nasılsınız ne var ne çok?
Bu hafta liste gönüllümüz var mı?
canım kıızn nasıl oldm görüşemiyorz bu aralar
gel bebem görüşelim şöyle karşılıklı muhabbetin dibine vralım
mesaj 15

kiz sen genemi kacamak yaptin bak seni dovecem ha az sabret verelim kilolari be gulum .bak ben burdayim simdide sen kacmissin
diyet başladım başlayalı bırakta 1 kere kaçamk olsun özlemişim vallahi tadını allah var gzüel yapmışım
bende 1 adet karnıyarık yedim dahada kaçamak yaptım tanıyorum demiyim
günaydınlar canlar cumanız mübarek olsun
dün evde yoktum giremedim saphişe faceden yazdım gecede eşim format atmış şimdilik iyi ama arada donuyo
canım al bendende okadar dün pc kaldım eşim eve geldi geç yaptı birşeyler ama kapanıp druyor donuyor dryor gene kaybolrsam kusura bakmayın artık
tmm bı daaa cagrıcam yardıma

kolay gelsın

evet pasam sen kaırıp duruosun bu aralar..
senı motıvemı etsek
vallahi sen beni çagır yardıma geliriim burda olursam ben misafir gelince 1 gün önceden başlıyorm hazırlıgı ertesi günüde salata malzemelerini yapıyorm sonra misafirleri agıorlıyorm onlar gitsin peşlerinden dip köşe temizlik yapıyorm ve haliyle yoruluyorumkız yazmadım ikramlıklarını yassana bakalım neler döktürmüşsün
uf kızlar bugun okulda anneler gunu kutlancak
hıc gıdesım yok
cocukla hıc bırsey anlamıyorum
cok bunaltıyor benı bu aralar
12 senedir anneler günüm tek geçiyor malesef anne olmak nasıl birşey
s.a canlarim
cezama raziyim..

sen doktorunu degiştir bebem en iyisi
nihayet regl oldum ve balon olmaktan kurtuluyorum

bende regli oluncaya kadar anam aglıyorbalon misali sönüyorm
kızlar ksra bakmayın dün giremedim ya eşim gene yaptı yapıcagını ddujanım kız diyet doktor ne dedi merak ettim arayıverde konşak

anneler gününüz kutlu olsun kızlar benim için evlatlarınıza sarılın öpün koklayın olurmu

selamun aleykum canlarim

kizlar tüm tahlil sonuclari belli oldu

lenf damarlarim zaten tikaliydi,sicaklar baslayinca asiri sekilde su topluyordum

suan sadece sag bacagim 18 litre su toplamis

bu aylarda böyle kilo almama cok sasirdik doktorda tüm tahlilleri yapti
yinede sükürler olsun baska birsey cikmadi
bu hastaliga alistim artik
bir müddet sonra kendi kendine su toplamam duruyor

hayirlisi olsun bu da benim imtihanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…