***7. Takım 308. Etap***
lepistesinyavrucugu (89.5/88,3/1.2/%1,35)
ipekyol (77.5/76.9/0,6/0.77)
pasam3405 (81.1/81.1/0/%0)
maviyesil1999 (66.5/66,9/-0,4/-%0,6)
kelebekolcam (87.1
akabe (145.2
dudujan (103/103/0/%0)
ganfed(55.8/55/0.8/%1,43)
7. Takım Ortalaması:%
Kızlar saat nerdeyse 12 olmuş bildirimde bulunmayacak mı acaba kelebekolcam ve akabe ona göre onaya sunalım.
ayy keşke istanbul işe olsagelirsen beklerim bana canım senle muhabbetin dibine vururuz
vallahi sabahtan beri dantel yapıyorum sen ne yapıyorsun
tamam canım haber veririm ben kurtköy tarafların oluyorum ama konuşursam yanınıza gelirim.yapmasaydim iyiydi ama oldu artik ne yapalim(filmde almanca baktim turkiyede varmi bilmiyom mama diye bir korku filmiydi.turkcesi anne olabilir bilemiyecem simdi amam gercekten guzel filmdi.
hosgeldin canim ama sen geldiginde ben cikmistim bile:))
geldiginde benide ara canim bende o ara istanbulun yapancisi olmasam gezeriz biraz simdilik bende yabancisiyim istanbulun(
çok güzel bir ödevmiş benceMerhabalargecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı burayaben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.
bende bekliyodum 12 ye kadar gelirler hallederim diye ama gelen giden yok
benimde çıkmam lazım inşlh kaptancazım gelir
Kızlar saat nerdeyse 12 olmuş bildirimde bulunmayacak mı acaba kelebekolcam ve akabe ona göre onaya sunalım.
Kızlar akabe ve kelebekocam bildirimde bulunmayacak galiba izinliler miydi bilen var mı geçmişe baktım ama pek birşey bulamadım malesef
ayy keşke istanbul işe olsa
tamam canım haber veririm ben kurtköy tarafların oluyorum ama konuşursam yanınıza gelirim.
çok güzel bir ödevmiş bence
sunuyorum canım birazdan onaya yoksa geç kalacak.bencede sunalim onaya benim cikmam gerek
bu saate kalmaz sanmistim ama gercekten gec oldu .duducum sen sunabilirmisin ben cikarsam gerci yarim saatim daha var ama kizler belki gec gelir diye diyom
:18:
diyet iyi ama kilo veremiyorum kaçamakta yapmıyorum ağlayacam artıkduducum diyet nasil gidiyor.bugunden baslayalim bidahaki cumaya maratona demi
izinli olsalar listede adlari olmazdi canim ben oyle biliyom .ben bi ara akabenin yazisini okumustum pazartesi idi galiba.ama cumaya bildirimde bulunurum demisti hafta icin mesaj sorumlulugum olmasin ama demisti
slm kızlar.ben annemler gelene dek izin almak istiyorum.evdeyim ama eşim de olmayınca 3 cocukla gece 1lere kadar uğraşıyorum.kızkardeşim dogurmadı üstüne eşi futbol oynarken diz bağlarını koparmış ameliyat olacakmıs.üstelik ameliyatı ankaraya gidip olacak annemler onun yanında benim durum belirsiz.moralim cok bozuk stesten kabız oldum.bana en gec eşim gelinceye kadar izin verin.bu tempoya rağmen veremedim malum kabızlık.
s.a güzellerim
cumaya kadar günlük 5 mesajdan muaf olabilirmiyim acaba?
cuma sabahi kilo bildiri yaparim
sabah psikologdaydim,cok az yedigim halde kilo almamin sebebi arastirilcak
bir kac gün yogun bir check up dan gecicem insallah
cuma sabah kilomu bildiririm
sizleri Allah icin cok seviyorum
sunuyorum canım birazdan onaya yoksa geç kalacak.
diyet iyi ama kilo veremiyorum kaçamakta yapmıyorum ağlayacam artık
kelebe izin istemiş canım 3 mayısta ama akabe izin göremedim napacam bilemedim :S
kızlar son mesajları bunlar akabeyi bildirimde bulunmadı kelebe yi izinli yazıyorum haberiniz olsun..
Canım sabah bildiririm demiş ya o yüzden bildirimde bulunmadı yazdım birde haftaya da bulunamaz izinli yazarsak.tamam canim emegine saglik sun o zaman ikiside izinli yazilsinbence
***7. Takım 308. Etap***
lepistesinyavrucugu (89.5/88,3/1.2/%1,35)
ipekyol (77.5/76.9/0,6/0.77)
pasam3405 (81.1/81.1/0/%0)kilosu aynı
maviyesil1999 (66.5/66,9/-0,4/-%0,6)
kelebekolcam (87.1 izinli
akabe (145.2 bildirimde bulunmadı
dudujan (103/103/0/%0)kilosu aynı
ganfed(55.8/55/0.8/%1,43)
7. Takım Ortalaması:%0.37
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?