Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım o kadar olacak kaçamaksız olmuyor ama senin yaptığım gibi ertesin gün telafi edersen sorun yok sıkma canını artık
selam yavrularım ben bugun yokummm
ıdare edın opuyorum bye
oooo sende gittin kimsecikler kalmadı ki burda

selamun aleykum canlarim

kelebekolcam bazen oluyor böyle insanin sabri deneniyor ama elhamdulillah gecti gitti...
teyze olmanida kutluyorum canim,Allah ümmetin evladini islama bagislasin
darisi olmayanlara olsun

dudujan, netten eymir gölünün resimlerine baktim,
cok nasiplisin muhtesem bir yer :)
orda gezmek insani cok rahatlatir günün stresinden herseyden uzak..Allah tekrarini nasip etsin canim

lepistenyavrucugum 1-2 gün dikkat edince dengelersin yine canini SIkma insallah

mawiyesil nereye :) daha karpuz keseceedik :):)

mesaj 5

kizlar bugün almanyada resmi tatil bir gün
firinlar ve tüm marketler is yerleri felan heryer kapali
sokaklar sessiz...

gözünü seveyim vatanimin simdi caddeler civil civildir
koca almanyada cay bahcesi diye birsey yok..ezan sesi yok
yinede sükürler olsun sikayet etmek icin demiyorum ama haliyle eksiklik oluyor..

selam kızlar
ben bu hafta hiç olamıcam burda.Çünkü perşembe veya cuma günü Allahtan bişey çıkmazsa taşınıyoruz.dünden beri eşya topluyorum.evden eve nakliyat firması taşıyacak ama adamlara herşeyi bırakamam.Çekmece ve dolap içlerindeki ıvır zıvırlar,evrak vs.. sonra ev tekstilleri ve giysilerimiz,çamaşırlarımız.bir de kırılırsa üzülebileceğim yemek takımı gibi şeyleri topluyorum.Bu kadar çok eşyam olduğunu hiç farketmemişim,topla topla bitmiyor ve hem çok sıkıldım hem çok yoruldum.Oturma odasına yığdım kutuları üstüste,eb darmadağın
İnterneti telefonu nakil yaptırıcaz yeni eve ama ne zaman açılır bilmiyorum.İnşallah çok uzun sürmez.Faceten ulaşabilirsiniz yalnız,onda sıkıntı yok,cepten yazarım o an müsaitsem
Lepisetsim de izin istemiş,çok da fazla izinlimiz var kızlar.İsterseniz takımca izne ayrılalım,süresini de belirtmemiz lazım öyle bir şey olacaksa,ona da karar verilmeli

ve a.s
yakin olsaydik hep bir elden iki dakikada tasiyip yerlestirir seni :)
Allah yar ve yardimcin olup bir an önce yerlestirsin seni

takimca izne ayrilmak güzel bir fikir

ve a.s
yakin olsaydik hep bir elden iki dakikada tasiyip yerlestirir seni :)
Allah yar ve yardimcin olup bir an önce yerlestirsin seni

takimca izne ayrilmak güzel bir fikir
çok sağol canım düşünmen yeter
diğer arkadaşlardan da ok gelirse takımca izne ayrılalım o zaman

selamun aleykum canlarim

dudujan, netten eymir gölünün resimlerine baktim,
cok nasiplisin muhtesem bir yer :)
orda gezmek insani cok rahatlatir günün stresinden herseyden uzak..Allah tekrarini nasip etsin canim
Sağol canım evet çok güzeldi artık ilk fırsatta gitmeye karar verdik tüm haftanın yorgunluğunu atmış olduk.inş birgün sende gelirsin götürürüz senide

allah kolaylık versin bende iş için süreki sidneye gidiyorum tek düşüncem biran önce dönmek oluyor
oooffff kolay gelsin canım geçen sene 3 kere taşınmış biri olarak ne kadar zor olduğunu anlıyorum. izin benim için fark etmez çoğunluğa uyarım zaten çok verimli olmuyor kimse olmadığın için
çok sağol canım düşünmen yeter
diğer arkadaşlardan da ok gelirse takımca izne ayrılalım o zaman
Canım en az kaç hafta izin almamız gerekir?

Dün akşam 40 dk tempolu yürüyüş yaptım.Özlemişim mp3 takıp yürümeyi işten sonra çok iyi geliyor

Sabahki menüm
nesfit kırmızı meyveler+süt 1 kase

10:30 ara öğün:3 adet erik+1 adet minik nektarin

kızlar ben pek su içemiyorum yaz olmasına rağmen fazla su midemi bulandırıyor halbuki deli gibi su içerdim anlamadım ne olduğunu:44:

Kızlar dün gelememistim.bugün okudum sapisin yazdıklarını ben kendimi toparlamaya çalışıyorum açıkçası takım izne ayrılma kararı alırsa ben başka takımda devam edebilirim.Takımın böyle devam etmesinide uygun bulmuyorum çünkü motivasyon çok düşük katilimci az.herkes fikrini soylerse ona göre çözüm bulalım.ya takım yeni üyelerle devam etsin ya da izne ayrilsin

öglen

esimle biraz alis verise ciktik,sonrasina bir yere oturduk
1 parca kek 1 fincan kahve aldim,
artik utaniyorum beyimden ,sürekli diette olup gittigim yerlerde birsey yememeye
en azindan dedim öglen yemek yemem böylelikle hem dengelemis olurum hemde esiminde gönlü olur

Canlarim benim netimkesildi su andada ceptelefonuma net baglattim ondan yaziyom tr ye tasindigimizda yeni baglanacak ama simdilik mesaj zorunlulugunu kaldirsaniz sadece cumalari bildirim yapayim yada beni kendi istegi ile ayrildi yapin takdir sizin cepten yazmak zor bildiginiz gibi

Takimca izin fikri guzel suresine gelince ben kendi adima3aydan once gelemem.cunku daha burdan tasinmamiza2 ay var.1 ayda orada yerlesmeydi net baglatmaydi derken gecer takdir yinede cogunlugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…