canım o kadar olacak kaçamaksız olmuyor ama senin yaptığım gibi ertesin gün telafi edersen sorun yok sıkma canını artıkgünaydın canım ben mutlu olunca yemek yiyorum daha fazla :18:
inşlh ama zaten yarın sabah gitmeden tartılıcam mecbur annemin tartısı bozulmuş
elma yedim az önce küçük bi muz yedim
akşama bi tabak yemek ve bir dilim ekmek yiycem
vicdan azaabı çekiyorum yediklerim yüzünden
oooo sende gittin kimsecikler kalmadı ki burdaselam yavrularım ben bugun yokummm
ıdare edın opuyorum bye
selam kızlar
ben bu hafta hiç olamıcam burda.Çünkü perşembe veya cuma günü Allahtan bişey çıkmazsa taşınıyoruz.dünden beri eşya topluyorum.evden eve nakliyat firması taşıyacak ama adamlara herşeyi bırakamam.Çekmece ve dolap içlerindeki ıvır zıvırlar,evrak vs.. sonra ev tekstilleri ve giysilerimiz,çamaşırlarımız.bir de kırılırsa üzülebileceğim yemek takımı gibi şeyleri topluyorum.Bu kadar çok eşyam olduğunu hiç farketmemişim,topla topla bitmiyor ve hem çok sıkıldım hem çok yoruldum.Oturma odasına yığdım kutuları üstüste,eb darmadağın
İnterneti telefonu nakil yaptırıcaz yeni eve ama ne zaman açılır bilmiyorum.İnşallah çok uzun sürmez.Faceten ulaşabilirsiniz yalnız,onda sıkıntı yok,cepten yazarım o an müsaitsem
Lepisetsim de izin istemiş,çok da fazla izinlimiz var kızlar.İsterseniz takımca izne ayrılalım,süresini de belirtmemiz lazım öyle bir şey olacaksa,ona da karar verilmeli
çok sağol canım düşünmen yeterve a.s
yakin olsaydik hep bir elden iki dakikada tasiyip yerlestirir seni :)
Allah yar ve yardimcin olup bir an önce yerlestirsin seni
takimca izne ayrilmak güzel bir fikir
Sağol canım evet çok güzeldi artık ilk fırsatta gitmeye karar verdik tüm haftanın yorgunluğunu atmış olduk.inş birgün sende gelirsin götürürüz senideselamun aleykum canlarim
dudujan, netten eymir gölünün resimlerine baktim,
cok nasiplisinmuhtesem bir yer :)
orda gezmek insani cok rahatlatir günün stresinden herseyden uzak..Allah tekrarini nasip etsin canim
allah kolaylık versin bende iş için süreki sidneye gidiyorum tek düşüncem biran önce dönmek oluyormesaj 5
kizlar bugün almanyada resmi tatil bir gün
firinlar ve tüm marketler is yerleri felan heryer kapali
sokaklar sessiz...
gözünü seveyim vatanimin simdi caddeler civil civildir
koca almanyada cay bahcesi diye birsey yok..ezan sesi yok
yinede sükürler olsun sikayet etmek icin demiyorum ama haliyle eksiklik oluyor..
oooffff kolay gelsin canım geçen sene 3 kere taşınmış biri olarak ne kadar zor olduğunu anlıyorum.selam kızlar
ben bu hafta hiç olamıcam burda.Çünkü perşembe veya cuma günü Allahtan bişey çıkmazsa taşınıyoruz.dünden beri eşya topluyorum.evden eve nakliyat firması taşıyacak ama adamlara herşeyi bırakamam.Çekmece ve dolap içlerindeki ıvır zıvırlar,evrak vs.. sonra ev tekstilleri ve giysilerimiz,çamaşırlarımız.bir de kırılırsa üzülebileceğim yemek takımı gibi şeyleri topluyorum.Bu kadar çok eşyam olduğunu hiç farketmemişim,topla topla bitmiyor ve hem çok sıkıldım hem çok yoruldum.Oturma odasına yığdım kutuları üstüste,eb darmadağın
İnterneti telefonu nakil yaptırıcaz yeni eve ama ne zaman açılır bilmiyorum.İnşallah çok uzun sürmez.Faceten ulaşabilirsiniz yalnız,onda sıkıntı yok,cepten yazarım o an müsaitsem
Lepisetsim de izin istemiş,çok da fazla izinlimiz var kızlar.İsterseniz takımca izne ayrılalım,süresini de belirtmemiz lazım öyle bir şey olacaksa,ona da karar verilmeli
Canım en az kaç hafta izin almamız gerekir?çok sağol canım düşünmen yeter
diğer arkadaşlardan da ok gelirse takımca izne ayrılalım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?