Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol tatlım sana da kolay gelsin
takımca izne ayrılınca nasıl oluyor kurallara bakıcam canım sanırım en az 2 haftadır

ipeğim eğer takımla ilgilenicek,yeni üyeler alacak gönüllümüz varsa,benim de gönlüm takımca izinden yana değil.Çünkü dönüş ne zaman olur,herkes toplanabilir mi yoksa takım dağılır ve en sonunda kapatılır mı,bunların hepsi kafamda dolaşıyor:18: ancak ben ilgilenebilecek durumda değilim maalesef.1 aydan önce de ilgilenebilir hale gelebileceğimi sanmıyorum hatta 1 ay sonrasından da emin değilim.Bir de yaz boyu yazlıkta olacağım çoğu zaman,orda da internet yok.Yani canımcım eğer yeni üye alıp ilgilenebilecek motivasyonu yükseltebilecek,kuralları uygulayabilecek gönüllülerimiz varsa süper olur ama yoksa nasıl yaparız bilmiyorum.ben aralarda tabiki yardımcı olmaya çalışıcam müsait olduğum zamanlarda

Canim ya bende aynı durumda olduğumu hissediyorum lakin bendeki eş diyet yapmami isteyen
Yaz Geldimi artık tam tr ye
Hayirli aksamlar kizlar

nazarami geldik nedir anlamiyorum

kimseler yok
Sorma valla.derecelerden inmeyen takım
Si hangi ara tr ye taşınma kararı aldiniz ya hu

Canim sende haklısın arkadaşların çoğuda devam edebilecek durumda degil.ben isterdim açıkçası takımı devam ettirebilmeyi ancak iş yogunlugumda ve net sıkıntım yüzünden işin altından kalkamayacağımı düşünüyorum eğer cumaya kadar netlesirse bende ona göre diğer takımlarla goruseyim

aaa tr ye mi taşınıyorsunuz hangi şehire
Canım benim iş yüzünde seyahatlar falan olmasa takımla çok rahat ilgilenirim ama seyahatlar faln sorun olur takım toplanamaz ayrılır diyorsanı bende başka takımda devam edeyim o zaman:26:
yaz geldi canım arada yağmur oluyor ama artık olmaz herhalde
canım takım 3 ay falan ara verecekse bende başka takıma geçeyim o zaman beraber başka takıma geçelim olur mu?

selamlar canlarım
annemlerin yanına memlekete geldik o yüzden 2 hafta izin istedim
takımın izne çıkması taraftarı değilim bende çünkü takım olmadan ben kilo veremiyorum
ben izinden dönünce takımla ilgilenirim zaten herkes liste yapmasını öğrendi
yeni üyeler alıp devam etme taraftarıyım tabi ortak karara uyarım

selam yavrularım nasılsınız
ben bu aralar yazlık yaptırma nıyetındeyım
o yuzdcen prefabrık arastırması yapıyoum
sureklı dısarlalrdayım ve ne bulursam yıyorum
dıyette yalan oldu yanı
bu cuma benden pek bısı beklemeyın

nerelısın sen cnm

Takimca izin fikri guzel suresine gelince ben kendi adima3aydan once gelemem.cunku daha burdan tasinmamiza2 ay var.1 ayda orada yerlesmeydi net baglatmaydi derken gecer takdir yinede cogunlugun
nereye tasınıyorsun ganfed?
huhuhu kimse yok muuu
nasılsın ne var ne yok cnm

üyazın rahat kılo verırız ..ramazan bana cok ıyı gelıyor hele

evet cnm motıvasyon hıc yok herkes ızınde

ben takımın devamının ve yenı kısıler alınması taraftarıyım.cunku boyle kılo verılıyor..ızın olayı bana pek ıyı gelmedı

canım bende sana yardım ederim vakit buldukca ama böyle kimse olmadıkca da bir şey yapamıyoruz ki

ooo hayırlı olsun canım yanına erik falan al ye bir kaçamak yaptın mı arkası geliyor

iyidir canım sen nasılsın?Minikler nasıl

motive lazım bize ama kimse olmuyor ki burda

Son düzenleme:
dün akşam 40 dk tempolu yürüdüm.

Sabah ki menüm 1 kase kırmızı meyveler+süt
10.30 arası 3 adet çilek+1 adet erik+5 adet kiraz
öğlen yağsız tuzsuz makarna
15.30 arası 3 adet çilek+1 adet erik+5 adet kiraz
akşamda pikniğe gidecez ızgara tavuk+yeşillik yerim bol bol
yatmadan önce 1 bardak süt (glifor içerken hem midem bulanmıyor)

Allah razi olsun canim ,güzel düsünmüssün

hayirlisi olsun canim Allah gönlüne göre versin,diet yönündende acil toparlanirsin insallah

Ganfed canim nereye tasinacaksin?

Ipekyol masallah canim motiven bayagi yüksek görünüyor bozma düzenini böyle devam et insallah

meyvelere bayildim
masallah 40 dak. güzel yürümüssün

mesaj 5

kahvalti
1 dilim ekmek,1 yumurta,domates salatalik,1 fincan kahve

öglen
1 porsiyon pilav,salata,yogurt

aksam coban salatasi

Herkeslere günaydın musmutlu ve güpgüzel bir gün diliyorum.Sabah sabah enerjik mutlu uyandım inş herkeste benim gibi uyanırrr :)

doktorum hafta 2 gün spor yapma dedi o yüzden dün yürümedim bir de cumartesi yürümeyecem.Gerçi dün piknikdeydim yürümekten daha çok hoplayıp zıpladım ama neyse
hemencik öğünlerimide yazayım

sabah:1 kase nesfit kırmızı meyveler+süt
10:30 da 1 adet nektarin+3 adet erik

Kızlar malum yarın cuma listede kimle olacak herkes izinli gibi listede ipekyol,maviyeşil,ganfed ve ben olacam galiba :S

slm kızlar.bende burdayım ama tüm grup izinli olsun meselesini okuyunca sessiz kalmayı tercih ettim.eee ne olacak şimdi.

selam kızlar
annem geldı.bılıyorsunuz hasta
bı 10gun kdr bende...her gun gırecegım ıllakı nete ama ugrayamassam anlarsınız.yatınca damlarım kk ya

napıyorsunuz

canım bende sana yardım ederim vakit buldukca ama böyle kimse olmadıkca da bir şey yapamıyoruz ki

ooo hayırlı olsun canım yanına erik falan al ye bir kaçamak yaptın mı arkası geliyor
evet cnm ck kacırdım hemende kılo aldım
iyidir canım sen nasılsın?Minikler nasıl

motive lazım bize ama kimse olmuyor ki burda
ıyıyız bız cok sukur bı derdımız yxok

Kızlar malum yarın cuma listede kimle olacak herkes izinli gibi listede ipekyol,maviyeşil,ganfed ve ben olacam galiba :S
ay evet ya avuc kdr kaldık

slm kızlar.bende burdayım ama tüm grup izinli olsun meselesini okuyunca sessiz kalmayı tercih ettim.eee ne olacak şimdi.

valla bılmıyoruzz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…