Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba; evet bu ara böyle sağlıksız oldu yemek konusu ama az yemeye özen gösteriyorum.Aslında bukadar yapamam spor bebiş sağolsun:) annemle kızkardeşim bizdeydi onların sayesinde akşam üstü 1 saat spor yapabildim.bebişim 17 aylık.Emziriyorum ama eskisi kadar değil tabi günde 1-2 defa ya emiyor ya emmiyor.Bazen hiç istemiyor.
Bu arada 1 bardak süt içiyorum.Böyle beslenince bu saatte acıktığımı hissettim.Süt ile idare edim.:))

Son düzenleme:

Bu da benim diyet listem.11 aylık bebeğim var emziriyorum o yüzden listem çok sıkı değil.Hatta ve hatta haftada 2 gün tatlı hakkım da vardı ama geçen ay kilo veremediğim için çıkardı listemden

Denedim ama yazılar dağıldığı için okunmuyor

Günaydın,

Takım kuralı gereği günde 5 mesaj yazmak gerekiyormuş.. Numaralandırmaya başlayayım madem..

Allah bütün isteyenlere evlat versin, verdiği evlatlara da sağlıklı bir hayat versin dilerim..
Bir ara kardeşim de senin gibiydi.. Yediğinin kalorisi ne kadar yansıyor diye meraklanıp her yemek sonrası tartılıyordu, sonra geçti bu takıntısı.. Dilerim seninkisi de geçer.. Aslında bu dönemde özellikle de soyunarak tartılıyorsan bu da bir nevi kalori harcamak demek..
Sucuklu kaşarlı pide çok fena olmuş.. Bir dilim de bırakabilseydin keşke..
Aldığın kaloriyi sonrasında aç kaldığın için tüketmişsindir ama bu sağlıklı olmamış..
Nelerin eksik olduğunu yazmıyorum.. çok uzun sürecek çünkü..
Sen de yazmışsın zaten sağlıksız olduğunu..
Gözüme ilk çarpan karbonhidrat fazlalığı oldu..

listen okunmuyor:))
Bu tip eklentilerde önce bir kere tıkla.. Açılan sayfada bir daha tıkla.. O zaman okunuyor gibi geldi bana..

Ben de az sonra, dışarı çıkmadan önce tartılacağım.. 5 li kilolara inmiş olmayı diliyorum ey lamba cini!

Günaydın;Dilimlerin toplamı yarım pideye denk geliyodur muhtemelen. Evet bende farkındayım zaten ama bu ara böyle oldu.Güzel sağlıklı bir alışverişe çıkmak lazım:)) İnşallah inmişsindir 5li kilolara.Banada 6ları görmek kısmet olur inşallah en kısa zamanda.

Son düzenleme:
Listeyi burdan paylaşıyorsun canım
Takımımıza hoşgeldinn

Günaydın çok güzel bir gün dilerimmm

Günaydın güpgüzel bir gün diliyorummm
Sabah sabah ankara trafiğe rağmen ofise ulaşmayı başardımm :)

Her hafta misafir olduğum takıma girerken, 300 gr vereceğime dair söz veriyorum..

..ve bugün 7.takıma verdiğim söz de tamamdır! :122:

Ayrıca benim için de bir milat günüdür.. Senelerdir kilom 5 li rakamlarla başlamamıştı.

Bugün 59,7 kiloyum! Cumadan bu yana 400 gr. vermiş oldum..

Bu çilenin bitmesine 1,7 kilo kaldı.. Darısı bütün zayıflamak isteyen arkadaşlarımın başına..

tebrik ederim canım darısı başımıza
inş bende bu hafta 9ları görecem kendi kendime söz verdim

hemencik menümü yazayım:

Sabah:1 kase nesfit kırmızı meyveler+süt
10:30 da şuanda yemekte olduğum 6 adet erik

Canim olcmedim göbek çevremi ama ben diyet dediğimde herkes çok iyisin gerek yok falan der eşim hariç boyundan dolayı fazla göstermem kilomu
bu arada evinde tartı olması önemli farklı tartilar seni yaniltir ki cumalarida kilo bildirmen lazım
Arkadaslarda yazmışlar zaten çok kalorili ama doyurmayan bir menü olmuş ama sporun çok güzel spor listesine ekle lutten
Evet sana katiliyorum karbonhidrat ağırlıklı olmuş

Amin ins canim

Günaydın güpgüzel bir gün diliyorummm
Sabah sabah ankara trafiğe rağmen ofise ulaşmayı başardımm :)
Günaydın tatlisim aslında tr de öğlen olmuştur simdi

Senin adına çok sevindim bu miladi bizimle paylaştın artık 7.takım senin için özel olmalı
hedefine ulaştıktan sonra nasıl bir düzen dusunuyorsun

Kurstayim şu an..normalde resmi tatil..eşim 4 günlüğüne şehir dışına çıkacak..yemeği kendime göre yapacam.oruc tutmaya başladım.10 gün kazam var.tr ye gitmeden bitirmeliyim döndüğümde ramazan başlamış olacak

tebrik ederim canım darısı başımıza
inş bende bu hafta 9ları görecem kendi kendime söz verdim
Teşekkürler.. Dilerim planladığın gibi olur.. :13:
Teşekkürler..
Vallahi öncelikle kilo koruma topiği gibi bi'şey açacağım..
Okuduklarım var.. Aynı kilo verirken olduğu gibi, korurken de deneme-yanılma yöntemi kullanmayı düşünüyorum..
Allah kabul etsin..

Günaydın tatlisim aslında tr de öğlen olmuştur simdi

ooooo saat 13:19 öğlen yemeğini bile yiyip geldim işin başındayım şuan canım sen napıosun nasılsın

Allah kabul etsin canım

selam kızlar nasılsınızzz
hafta sonum cok yogundu bılıyorsunuz annem bızde
ee dogal olarak hep onu gezdırmekle gectı gunlerım
cok yorgunum ama bol dua alıyorum nede olsa hasta

kılo aldım bılıyorum ama bugun anneme de dedım anne senle olunca cok kacırıyorum ben az yıcem bundan sonra.spora devam edecem tekrar.annem 5 hazırana kdr bende cunku yoksa ben eskı kıloma donerım

kızlar annemin hastane işelirni halletim smiri temiz çıktı kan sayımlarıda normal ama malesef kabinde sorn var kroner kalp hastası olmuş anacım canım ona çok sıkkın yerdemiyim gögtemiyim bilmiyorum bana gelince 3 bebegimin ölüm yıldönümü geliyor çarşamba günü yani 29 mayısta ömürüm güzel kızım benden ayrılalı tam tamına 2 sene olucak adetim geçti biliyorsnuz bebeg vesile oluyorum bu 2 ayım olucak evde idrar testi yaptırdım sanki var gibi silik çıktı eşime kalsan yok diyor amam işin kötüsü çarşamba günü sonuçları alıcam hamilemiyim diye kan sayımlarınıda yaptırıyorm şimdi eşimde yaptırdı işin kötüsü hamilyesem kızımın senesinde ögrenicem hamile oldugmu ne acı bir anne için ömürüm duysaydı eger 2 yaş dicekti içim yanıyor hiç keyfim yok inanın yerdemiyim göktemiyim bilemiyorum kiloma gelince aynı kilom ne aldım ne verdim ne olcak benim bu halim evlat özlemiyle yanıyorum 12 senedir 3 bebegimi cennete yolladım yavrularıma kavşmak için 32 kilo verdim 113 kilodan düştüm bu kilolara evlatlarım için deger hele bir dogsunlar saglıklısından bakın ben ne gzüel annelik yaparım onlara allahım hakkımda ne hayırlısıysa onu versin işşallah canlarım benim takımda yer varsa 1 arkadaşımda var onuda getiricem işşallah daha söylemedim ama çok istiyor kilo vermeyi oda ikizlerini kaybetti daha yeni 40 çıktı hepinizi çok özledim kızlar işşallah pazartesi beni kabl ederseniz takıma geri dönüyorm ayrılmamak üzere işşallah inanın kendimle kalmak iyi geldi annemede üzülmesem iyi olucaktı ama allahım babamı yanına aldı anneme ömür versin işşallah şimdi çıkmam lazım namazı kılıyım dışarı çıkmam alzım rabbime emanet olur canlarım benim hepinizi öpüyorum
pskükcüm canım hoş geldim sefalar getirdin buraya gelipte bizleri ihya ettin
aslında eski ve yeni halimin resimelri var olmasına milletim motive olması için koyalım diyorm amam velakin tek resmin zayifken var kilol resimelrim çok kişiler yanımda şöyel koysaydımk iyi olrdu yüzümü göstermemek sretiyle tabe
hoş geldin aramzıa tekrardan sonra görüşrüz canlarım haftaya bomba gibi geliyor paşanızbugün yürüyüşlereime başladım haberiniz olsn saat ttmadım amam velakim 1 saat yürümüşümdürhaftaya pazartesi listede olmak dilegiyle görüşrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…