listen okunmuyor:))
Allah bütün isteyenlere evlat versin, verdiği evlatlara da sağlıklı bir hayat versin dilerim..Çok zor bir dönem geçirmişsin.Bebeğinle birlikte sağlıklı bir yaşam geçirmeni temenni ediyorum.Bebişler dünyanın en güzel varlıkları bende anne olunca çok daha iyi anladım bunu.Allah herkese sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah.Umarım 6ları değil 5leri görürsün.Hepbirlikte görürüz inşallah.Göbek çevren kaç cm?
Püsküt birde üşenmeden gittim eve tartı aldım keşke almasaydım ondan sonra böyle saat başı tartılır oldum.yoksa gittiğimiz yerlerde tartı var 15günde bir haftada bir tartılırdım:))
Sucuklu kaşarlı pide çok fena olmuş.. Bir dilim de bırakabilseydin keşke..Bugünkü mönüm
07:30 2 kayısı
10:00 4-5 dilim sucuklu kaşarlı pide, 1fincan şekersiz çay
12:00 1 bardak sade türk kahvesi
13:30 1 bardak sade türk kahvesi
15:00 400ml yeşil çay
16:00 2 ceviz 10 antep fıstığı
19:00 1 kıymalı kabak dolması,4 yaprak sarma
20:30 1 fincan şekersiz sütlü nescafe
Şu ana kadar 2 litre su
Egzersizler
07:45 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi
3 dakika dambıllarla yanlara eğilme hareketi
16:45 20dk. kondisyon bisikleti
40dk.koşu bandında tempolu yürüyüş aralarda koşu
10dk.bebişle zıpladık dans ettik:))
Sen de yazmışsın zaten sağlıksız olduğunu..Merhaba hanımlar bugün fırsat bulup giremedim nete.Hemen menumu yazayım:
Sabah:1 domates,1 salatalık,2-3 kaşık az yağda yapılmış sebze kavurması,bir dilim peynir ve 2 dilim çavdar ekmeği.
Öğle:4 yemek kaşığı yağsız ve yoğurtlu makarna
Akşam:yarım simit,1 dilim karpuz,1 dilim peynir
Ara Öğün:1 bardak süt.
Spor:30 dk tempolu yürüyüş
*Bugün çok sağlıksız beslendim biliyorum ama öğlen iştahım yoktu sıcaklardan yiyesim gelmedi.Akşamda geçiştirme gibi bişey oldu.
Bu tip eklentilerde önce bir kere tıkla.. Açılan sayfada bir daha tıkla.. O zaman okunuyor gibi geldi bana..listen okunmuyor:))
Sucuklu kaşarlı pide çok fena olmuş.. Bir dilim de bırakabilseydin keşke..
Aldığın kaloriyi sonrasında aç kaldığın için tüketmişsindir ama bu sağlıklı olmamış..
Nelerin eksik olduğunu yazmıyorum.. çok uzun sürecek çünkü.. :
Listeyi burdan paylaşıyorsun canıminşallah hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız.teşekkürler:)
Hoşbulduk dudujan.
Hoşbulduk.Teşekkürler.Kuralları okudum az önce.Elimden geldiği kadarıyla Kurallara dikkat etmeye çalışırım.Bugünden itibaren yaptıklarımı yazmam gerekiyor o zaman.:)) Başvuru formunu doldurup buraya mı göndermem gerekiyor?
Takımımıza hoşgeldinnMerhaba hanimlaar takiminiza yeni katildim.ins hep birlikte kilocuklarimizdan kurtuluruz.ben 27 yasindayim, 11 aylik bi kizim var.1.55 boyunda 67, 5 kiloyum.diyete basladigimda 78 kiloydum.hedefim 55 ins sizlerinde destegiyle kurtulucam bu yaglarimdan:-/
Günaydın;Dilimlerin toplamı yarım pideye denk geliyodur muhtemelen. Evet bende farkındayım zaten ama bu ara böyle oldu.Güzel sağlıklı bir alışverişe çıkmak lazım:)) İnşallah inmişsindir 5li kilolara.Banada 6ları görmek kısmet olur inşallah en kısa zamanda.
Her hafta misafir olduğum takıma girerken, 300 gr vereceğime dair söz veriyorum..
..ve bugün 7.takıma verdiğim söz de tamamdır! :122:
Ayrıca benim için de bir milat günüdür.. Senelerdir kilom 5 li rakamlarla başlamamıştı.
Bugün 59,7 kiloyum! Cumadan bu yana 400 gr. vermiş oldum..
Bu çilenin bitmesine 1,7 kilo kaldı.. Darısı bütün zayıflamak isteyen arkadaşlarımın başına..
Canim olcmedim göbek çevremi ama ben diyet dediğimde herkes çok iyisin gerek yok falan der eşim hariç boyundan dolayı fazla göstermem kilomuÇok zor bir dönem geçirmişsin.Bebeğinle birlikte sağlıklı bir yaşam geçirmeni temenni ediyorum.Bebişler dünyanın en güzel varlıkları bende anne olunca çok daha iyi anladım bunu.Allah herkese sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah.Umarım 6ları değil 5leri görürsün.Hepbirlikte görürüz inşallah.Göbek çevren kaç cm?
Püsküt birde üşenmeden gittim eve tartı aldım keşke almasaydım ondan sonra böyle saat başı tartılır oldum.yoksa gittiğimiz yerlerde tartı var 15günde bir haftada bir tartılırdım:))
Arkadaslarda yazmışlar zaten çok kalorili ama doyurmayan bir menü olmuş ama sporun çok güzel spor listesine ekle luttenBugünkü mönüm
07:30 2 kayısı
10:00 4-5 dilim sucuklu kaşarlı pide, 1fincan şekersiz çay
12:00 1 bardak sade türk kahvesi
13:30 1 bardak sade türk kahvesi
15:00 400ml yeşil çay
16:00 2 ceviz 10 antep fıstığı
19:00 1 kıymalı kabak dolması,4 yaprak sarma
20:30 1 fincan şekersiz sütlü nescafe
Şu ana kadar 2 litre su
Egzersizler
07:45 27 dakika süren Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi
3 dakika dambıllarla yanlara eğilme hareketi
16:45 20dk. kondisyon bisikleti
40dk.koşu bandında tempolu yürüyüş aralarda koşu
10dk.bebişle zıpladık dans ettik:))
Evet sana katiliyorum karbonhidrat ağırlıklı olmuşMerhaba hanımlar bugün fırsat bulup giremedim nete.Hemen menumu yazayım:
Sabah:1 domates,1 salatalık,2-3 kaşık az yağda yapılmış sebze kavurması,bir dilim peynir ve 2 dilim çavdar ekmeği.
Öğle:4 yemek kaşığı yağsız ve yoğurtlu makarna
Akşam:yarım simit,1 dilim karpuz,1 dilim peynir
Ara Öğün:1 bardak süt.
Spor:30 dk tempolu yürüyüş
*Bugün çok sağlıksız beslendim biliyorum ama öğlen iştahım yoktu sıcaklardan yiyesim gelmedi.Akşamda geçiştirme gibi bişey oldu.
Günaydın;Dilimlerin toplamı yarım pideye denk geliyodur muhtemelen. Evet bende farkındayım zaten ama bu ara böyle oldu.Güzel sağlıklı bir alışverişe çıkmak lazım:)) İnşallah inmişsindir 5li kilolara.Banada 6ları görmek kısmet olur inşallah en kısa zamanda.
Günaydın tatlisim aslında tr de öğlen olmuştur simdiGünaydın güpgüzel bir gün diliyorummm
Sabah sabah ankara trafiğe rağmen ofise ulaşmayı başardımm :)
Her hafta misafir olduğum takıma girerken, 300 gr vereceğime dair söz veriyorum..
..ve bugün 7.takıma verdiğim söz de tamamdır! :122:
Ayrıca benim için de bir milat günüdür.. Senelerdir kilom 5 li rakamlarla başlamamıştı.
Bugün 59,7 kiloyum! Cumadan bu yana 400 gr. vermiş oldum..
Bu çilenin bitmesine 1,7 kilo kaldı.. Darısı bütün zayıflamak isteyen arkadaşlarımın başına..
Teşekkürler.. Dilerim planladığın gibi olur.. :13:tebrik ederim canım darısı başımıza
inş bende bu hafta 9ları görecem kendi kendime söz verdim
Teşekkürler..Günaydın tatlisim aslında tr de öğlen olmuştur simdi
Senin adına çok sevindim bu miladi bizimle paylaştın artık 7.takım senin için özel olmalı
hedefine ulaştıktan sonra nasıl bir düzen dusunuyorsun
Allah kabul etsin..Kurstayim şu an..normalde resmi tatil..eşim 4 günlüğüne şehir dışına çıkacak..yemeği kendime göre yapacam.oruc tutmaya başladım.10 gün kazam var.tr ye gitmeden bitirmeliyim döndüğümde ramazan başlamış olacak
Günaydın tatlisim aslında tr de öğlen olmuştur simdi
Kurstayim şu an..normalde resmi tatil..eşim 4 günlüğüne şehir dışına çıkacak..yemeği kendime göre yapacam.oruc tutmaya başladım.10 gün kazam var.tr ye gitmeden bitirmeliyim döndüğümde ramazan başlamış olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?