Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahada becerdim sanırım ama çoklu alıntıyı çözemedim henüz haha ))

Tşkler sweetcim her zaman bekleriz

Ahada becerdim sanırım ama çoklu alıntıyı çözemedim henüz haha ))

Tşkler sweetcim her zaman bekleriz

1 günde 1 kilo tbrklerr

mesajın altında en sağdakine basarsan çoklu alıntı yapabilirsin cnm fakat cepten çoklu alıntı zor oluyor en fazla 2 alıntı yapmanı tavsiye ederim

inş cnm fırsat buldukça elbette iyi akşamlar

sağol bijom. çorba salata veya yoğurt sala ile balayacağım akşamları, ben de böyle düşünmüştüm. hemen yapamam zaten çnkü gece yemelerine alışkınm sen artık beni iyi biliyorsun

İşte kilo bildirimim:

Başlangıç kilom : 61
Hedef kilom: 53

hadi Bismillah diyelim kolay gelsin hepimize

canım hoşgeldin.. yeniden bir arada olmak süper.. beraberce başaracağz inş

mersam malesef ki kilo almaya eğilimli tipleriz hep de meyilli olacağız bir kere böyle bir gerçek var.. ya sürekli dikkat edip verdiğimiz kiloyu bir daha almayacağz ya da alıp alıp vereceğiz ki ben birinci durumda olmak lazım artık diyorum.. Allah ın izniyle bu sefer verelim ve hayat boyu dikkatli beslenip almayalım. haaa bu arada o nüfus cuzdanına iyi bak bir yanlışlık vardır illaki şekercim sana abla diyesim bile gelmiyor nedense

canım reyhan ablam maşallaaaahhhhh sana ne güzel kilo vermişsin öyle.. çoğu gitmiş azı kalmış. seninle tekrar sohbet edebliyor olmak süper.

diyete girmeye karar verince bana da bu oluyor bijom. yiyeceğim yoksa da yiyorum. kıtlık psikolojisi :18:

hiç de kaçırmamışsın mersam... bence gayet iyi

merhaba canım sonuç itibariyle belli ki başarılı birisin. çok önemli miktarda kilolar vermişsn. tekrar vermemen için hiçbir neden yok

teşekkür ederiz

hahahhahaa şekerim bu hergün 1 kilo hesabın biraz fazla hayalperest olmuş öpüyorummm

Son düzenleme:
ayyy kızlar öldüm bittim mahvoldum.. yani evime girdiğim an geçip 2 rekat şükür namazı kılasım geldi
Bursa'ya gittik,bilenler bilir kuzenime kız istemiştk ordan. işte gelini getirdik. cuma günü kına var dediler, gittik ama yolda da bayağı trafik çektik. vardığımızda saat akşam 8.30 olmuştu daha üstümüzü nasıl giyindik anlamadan kınaya geçtik. neyse bir dğün salonu tutmuşlar,orda yorgunluktan zor bela kına işini hallettik ama hepimiz eve gelip uyumanın hayalini kuruyoruz filan. bir geldik ne yatak seren var ne bişey. uyumak yok dediler, yasakkkk teras gibi bir yere sofralar kurulmuş dolmalar börekler baklavalar neler neler. hiçbiri umrumda değil düşünün o derece yorgunum neyse yendi içildi saat oldu gece 2. anaaaammm bunlar bir başladı şarkı söyleyp halay çekip oynamaya (kız tarafı) bu arada biz erkek tarafı 8-9 kadın, onlar tüm mahalleyi toplamış. hiç umurlarında değil, bunlar uzaktan gelmiş, yorgunlar filan aslaaa düşünen yok. bir yatak bile vermediler. neymiş adetleri böyleymiş... töbeeeeeeeee bizde misafir çok önemlidir, malatyalıyız biz misafir odaklıyızdır. hele uzaktan gelen misafire çok önem veririz. herşey onu rahat ettirmek için yapılır filan. hiç alışık değiliz buna yani...
neyse bugün gelini aldık geldik. efendim burda da kına yapıcaklarmış. yaptılar filan. sonra burdaki akrabalarından biri demez mi "gitmek yok sabaha kadar oturcaz" dedim beni kralı tutamaz evime gidiyorum resmen ölüyoruz yorgunluktan
yarın düğün olacak ve kurtulcaz Allah ın izniyle

tabii diyete başlamak mümkün olmadı söylemiştim zaten. pazartesi harekete geçiyorum inş... şimdi yatayım da yarın da düğüne gidicez hayırlısıyla biticek. hepinizi öperimmm

Son düzenleme:

Çikolatam hoş gelmişsin canim. Yarinida atlattinmi rahatlarsin inşallah. Bir gün gecikmelide olsa Allah izin verirse bende sabah erkenden yola çikiyorum 2 günlük bir kaçamak yapacam hem biraz dinlenecem hemde kızlarimla vakit geçirecem.inşallah kazasız belasız dönerim evime.tabi bu akşam itibari ile diyet bozuldu tatil moduna girdik bakalim hayirlisi.kizlar hepinizi öpüyorum.

arada kaçamak gerekiyor çünkü vücut rutine alıştığı zaman kilo verme işi yavaşlıyor. vücudu ufak değişikliklerle kandırmak şaşırtmak lazımmış. iyi eğlen mersam. öpüyorum

günaydın ve iyi pazarlar takımcığım ve çıtır kızları

resmen üstümden tır geçmiş gibiyim. uyanalı 2 saat oldu ama yatktan şimdi çıktım. böyle bir yorgunluk olamaz. düğün de gündüz olacak yani hazırlanmak lazım...
hadi uyanın napıyorsunuz yahu..eski performansları göremiyorum..aaaaaa motivasyonum düşüyo bak diyete girmesem mi acaba veya girip bozsam mı
şaka şaka :)
düğünden sonra görüşürüz şekerler..güzel pazarlar herkese

kader arkadşalarım bijonuz dünden beri hastalıktan ölüyor öyle ki cocuga bile babası bakıyor, yediriyor giydiriyor.. yemek yapmayı geçtim eşim ne getirirse onu yiyorum. berbat durumdayım, galiba diyete başlamıyim diye bütün nedenler sıraya girdi
inş yarına daha iyi olurum da kendimi geçtim çocuk perişan olmaz :26:

Gunaydinlar...
Aman cok sikintili olmus kinaniz cikolatam. Bende uykusuzluga dayanamam cok huysuz olurum.. Haaa cikolata malatyali oldugunu bilmiyordum ya elazigli oldugunu düsünüyordum nedense..bende malatyaliyim esim elazigli. Gerci ben izmirde dogdum büyüdüm ankaraya gelin gittim. Allah secereye bak ))
Bijoux gecmis olsun canim tam yerlesiyordun az rahat edecekken hastalandin. Cabuk gecer insallah.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Günaydın arkadaşlar...kimi hastalanmış kimi yorgun geçmiş olsun hepinize...alıntıları müsait olunca cevaplarım..
Bende bezginim inanın...eşim uyku polikliğiniğine başvurmuştu kaç ay önce ve bugün için aradılar geceyi hastanede geçirmesi gerek...off minicik bir çoxukla uğraşıyorum sanki kaç gündür bezdim valla ...iptalmi ettirsem ...gitmesem...ya sebep diyorum neymiş hayatında hiç hastaneye yatmamışmış..yahu ben karnım ağrıyo diye gidip ameliyat oldum bu nasıl psikoloji...bu erkekler ne sıkıntılılar yahu....neymiş bir pazarı varmış onuda hastanedemi geçirecekmiş..offf çok bunalımdayım...öpüyorum sizi iyi pazarlar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar. Yediğimi içtiğimi hiç sòylemiycem saliya kadar ama harika bir yerdeyim.doğayla başbaşa sakin huzurlu bir tatil yapiyorum .kizlarimdan çaldiğim zamani azicikta olsa telafi etmeye çalisiyorum. Hepinizi cokkkk öpüyorum :))))

Bijom noldu canim.üşüttünmü kendine iyi bak.iyi olda başlarsın diyete. Çok geçmis olsun..

teşekkür ederimm herkese

bugün az daha iyiyim.. yarın iyileşirim sanıyorum. meger bugun tatilmiş yaa ne kadar sevindim valla bu sefer şans yüzüme güldü..
dün sacma sapan beslendim ama bugün diyet kahvaltımı yapabildim şükür..

yarın ayran corbası detoksu mudur nedir ondan yapayım diyorum. 2 gün sürüyor ve sonucları gayet basarılı oluyor. en azından su 2 gününü fazlalıgını atayım...

aynen ablacım aslen malatyalıyım, istanbulda doğdum büyüdüm ama evlerimizde adetlerimiz uygulanır genelde.. özellikle misafir hususu önemlidir. senin secere bayağı karışık :) öpüyorum

erkekler çocuklardan daha beter olabiliyor kallisim, Allah kolaylık versin

canım çok geçmiş olsun... bu ayran çorbası ne ola ki? zor mu kolay mı? yazsana bana da iyileşince

evet kızlar ben de gün itibariyle başlamış bulunmaktayım. şimdilik kendimi sınırlamıyorum bir listeyle ama arada 1 ya da 2 günlük detokslar yapacağım ben de. çünkü en yakın arkadaşım evlenecek. onun düğününde biraz zayıf olmam lazım.

düğünde çok üzüldüm... uzun zamandır görmediğim akrabaları gördüm. sanki herkes sözleşmiş gibi "ne kadar kilo almışsın", "ayy nolmuşsun böyle", "çok güzel kızsın bu kiloları ver hemen" diyip durdular. sanki benim kilom onların ayağına yük o kadar üzüldüm ki yeter diye bağırasım geldi ama tabi herkese gülümseyerek yanıt verdim. bunu yıllardır çözemediğim için kendime bir kez daha kızdım...

abiyelerim var birsürü, biliyorsunuz sahne yapıyorum çok fazla o yüzden.. hepsi dar geldi artık son haddimdeyim hiç bu kiloya çıkmamıştım. gerçekten abarttım. bir ara şakasına "hedefim 100" diyordum anneme ,kızdırmak için. resmen hedefe 6 kilo kaldı

çok dertliyim...

cikolatacim tavsiye ederim beraber yapalim tatifini yazayim hayatim eve gidince.. kisaca soyleyeyim sabah 1 dilkm ekmekle kahvalti sonra da 2 saatte bir bu corba iciliyor..

disari ciktik biraz acilayim diye valla ben de giyecek bisey bulamiyorum puff bir de dugun var elbise almam lazim o krizi dusubmek bile istemiyorum

Şu içinde bakliyat olan yoğurtlu çorba mı? Aaa tamam yapalım beraber şekercim. 2 gün mü yapılıyor o? Ok senden link bekliyorum canım...
Sen yine elbis alıcan. Ben var olanları bile giyemiyorum :/

AYRAN DETOKSU

Merhabalar,
Bugün size hem karnınızı tok tutacak hem de 2 günde 2 kilo vermenizi sağlayacak bir diyetten bahsedicem. Ayran detoksu diyetinin en güzel tarafı yağdan kilo vermenizdir yani su kaybetmez bunun yerine gerçek kilo kaybı yaşarsınız. Ayrıca bu diyet ile hiç aç kalmazsınız aksine 2 saatte bir yemek yersiniz. İşte diyetmiz;
* 2 lt kadar az yaglı yogurttan yapılan ayran içine :
* 4 kaşık haşlanmış kuru fasulye
* 4 kaşık buğday ( kuru hali) haşlanarak konacak
* 4 kaşık haşlanmış nohut
* 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimel
* 2 orta boy salatalık rendelenecek
Nane serpilecek.

Bu bir günlük kür, 2. gün tekrar taze hazırlanacak.
Yag ve tuz eklenmeyecek .

* Kahvaltı bir dilim esmer ekmekle az yaglı peynir , domates salatalık ve 1 haşlama yumurtayla yapılır .
* Saat 10 dan itibaren 2 saat arayla bu soğuk çorba aksam 8 de son ögün olacak sekilde küçük kaseler halinde tüketilir.
* Gün boyunca bol su , yeşil çay vs. tüketebilirsiniz. Kahve ve asitli içecek yasak.
* Şok diyet oldugundan 2 günden fazla yapılması ve ayda sadece 1 kez yapılması öneriliyor.

ben daha önce yapmıştım bunu çok rahat geçmişti iki günüm. corba da cok artmıstı biraz daha az yapacağım. ayrıca ben içine salatalık ve yeşil mercimek koymayacağım o şekilde tadını hiç beğenmemiştim yazık olmuştu çorbaya..

benim için zor değil çünkü en sevdiğim şeyler var içinde... bakliyat çok severim lakin bunun için bir gece önceden hazırlamak ıslatmak filan gerekir bunları. perşembe günü antalyaya gidip haftaya salı döneceğim. (yakın bir arkadaşım hamile,bunalmış., biraz da kafa dağıtacağm) döndükten sonra yapayım bijom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…