Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba şekerler
Cepten nasıl alıntı filan yapılıyor henüz çözemedim ))
Kalliaim bana cevap vermemişsin beni unutmuşsun )))
Bu arada 1 günde 1 kilo vermişim Buda demek oluyorki
Canım evinde huzurla sağlıkla otur inşallah...
Yorgunluktan verirsin tabi düzenlide yemeden içmeden atmışsındır ödemleri

kader arkadşalarım bijonuz dünden beri hastalıktan ölüyor öyle ki cocuga bile babası bakıyor, yediriyor giydiriyor..
Canım çok geçmiş olsun bn bu kış ve bahara girerken hayatımda hiç olmadığım kadar hasta oldum ..havalarda aşırı mikrop var dikkat et umarım bugün daha da iyisindir..

Ben nerede olduğunu cidden merak ettim şu an nasıl arzuladım bilemezsin:26:
çok iyi olmuş canım ...

yarın ayran corbası detoksu mudur nedir ondan yapayım diyorum. 2 gün sürüyor ve sonucları gayet basarılı oluyor. en azından su 2 gününü fazlalıgını atayım...

Dün gece okudum yazışmanızı ben de ıslattım gece nohut bir kez yapmıştım çok rahat geçirdim iki günü... bugün seninleyim bijom çikolatam sonra yapacakmış...

seninle ben de üzüldüm..berbat bir duygu bu
yine başaracağız ama sakın bulatma kendini..

ya Allah aşkına herkes nerde bacılarım ,ablalarım ?
Valla gelemedim ne diyeyim bir ton bahanem var hangisini sıralayayım
bu hafta toparlanır düzen kurarız inşallah... ancak alışıyoruz...

Günaydın canlarım...
çikolatamın dediği gibi herkesçikler yok ortada
Ben el işi bakımından o kadar yoğunum ki arada telefona girip bakıp çıkıyorum ..eh bir de kocanın huysuzluğu ( nihayet gitti yattıda klinikte atlattık o işi... aşırı baş ağrısı ve horlama...bağlantılıdır diye düşünüp zorla doktora göürmüştüm..bakalım sonuç ne çıkacak..)....
bunun yanında nerdeyse ayda bir kez görebildiğim kızım gelemedim yani zaman ayıramadım... ama tüm bu bahanelerin yanında ilk sebep düzenli bir beslenme yapmamamdı..bugün bijomla nohut yapıyoruz iki gün sonucu görücez inşallah..ben belki yarın istanbula gidip gelebilirim o zaman bir gün ara verip sonra ki iki gün daha yaparım...

bijom o tarif her sayfada farklı çarptı şu ana kadar gözüme ..ilk zamanlar fasülye yoktu mesela... mercimek yoktu...yapanlar kendilerine uygun damak tadı geliştirmişler demek.... ben mercimek ve fasülye koymayacağım...

kızımda yapacak benimle ve hatta burayada yazmak istiyor yaptıklarını takım ruhunu tatmak ...izniniz olursa yani..arkadaşı yok bu diyet işide paylaşmadan olmuyor biliyorsunuz...azıcık destek istiyoruz sizdende..:2:

kallisim oleeey yalnız bırakmadın beni bir de 3 kişiymişiz üstelik yaşasın
yazsın tabii hem de bol bol yazsın
bu tarif bizim bir zamanlar diyet grubundaki kızlarla uyguladıgımız tarif yani daha doğrusu onlar cok yapıyorlardı bundan. kesin kilo götürüp aç bırakmamasından dolayı çok popülerdi. tarif de bu yazdığımdı. ben de başka başka gördüm sitelerde haklısın. yani konsept belli, ona göre ekleme çıkarma yapılabilir dediğin gibi. ben de kafama göre mercimek ve salatalık koymayacağım mesela...

çikolatım ne zaman yapacaksan yazarsın seninle de yaparız. haftaya pazartesi mesela? çok ıslattım ben fasulye ve nohutu zaten. hepsini haşlayıp buzluğa atacağım, bu çorbayı yapacağım zaman rahat olacak

bir ara bütün grupçanak yapalım bunu, hem moral olsun hem birinci olalım

günaydınlar
ben de nohut ıslatmayı unutmuşum az önce kalktım ıslattım. 3-4 saat ıslanmış olacak artık kaç saatte haşlanır allah bilir
bugün evde çoook işim var. daha iyiyim allahtan ama antibiyotik beni mahvetti agzım burnum kurudu berbatım neyse allaha şükür bugün biraz iyi gibiyim de evi savaş alanı modundan çıkarıp diyetime başlayacağım inşallah

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar

bijom çok geçmiş olsun ..
kalişim eşine şiflar dilerim ...
erkeklerin geneli öyle canım ,sedece seninki değil
bu piskolojiyi hepimiz tatdık çukulam .ama şunuda eklemeleyimki ilk diyete başlama sebeblerimden biriydi bu eleştiriler şimdi bazan çıksa biride beni sözleriyle tetiklese dedigim oluyor

bijom bu detoksu bende çok yaparım .. kalişimin dedigi gbi bunu uygulamak farklı farklı . mesela ben kahvaltıdaa bu aşdan yiyorum .. etki sebebi tuzsuz olması birazda
haftaya musait olursan bende uyarım size
birde biyom ben düdüklü tencerede yaparım .......

Son düzenleme:
geçen günlerin raporunu verip işlere kaçayım ...

. tam diyet yapamasamda dikkat etmeye çalıştım hafta sonu vede dün .....

sabahda güzelce yürüyüşümü yaptım bugün bir arkadaşa gidicem ..

düdüklüde mi yapıyosun aebenim? ayranın içine malzemeyi atıp düdüklüde corbayı yapmıyosundur heralde di mi
ben de düdüklüde haşlıyorum malzemeleri yoksa akşama kadar kaynarlar hele nohut pişmez valla
kahvaltıda nasıl yiyosun bacım yok ben yiyemem zaten bu detoksun en sevdigim şeyi kahvaltısı var adam gibi..

buraya da not düşeyim 74,6 çıktım bu sabah (hafta sonu kilo almamışım o kadar saçma beslenmeme ragmen hayret)
iki gün sonra yani perşembe sabahı tekrar yazacağım..

haşladım malzemelerimi, öğlen yiyeceğim zaman çorbayı oluştururum artık. artan fasulyeyi de ayırmadım onla da kuru fasulye pişirdim. erkeklerim yaşadı bugün

Son düzenleme:
günaydınnnn tatil bitti iş başı yaptım. tabiki diyetede iş başı yaptım. hala kendime gelemedim yol yorgunluğunu atamadım ama ruhum dinlendi en azından. tabi 2 günün bana getirisi 2.200 kg olmuşşşş bu gün itibariyle protein artı sebze diyetime başladım .vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)))

yok bijom ......yogurtla düdüklü

bir gece önceden ıslatırım .. sabah hepsini birden haşlarım.. yerkende yogurt katarım birazda su .. ben öyle 2.lt ayran yapmıyorum .. bazan mantı kıvamında bile yedigim olur ..... sabah yeni pişirmiş oluyorum sıcak çorba kıvamında oluyor hiçde salatalık katmamdım . yersem elime alır yr. salatalık yerim çorbadan sonra .., çorba içinde salatalık yiyemem ben ....
bu detoksun iyiligi yeni alınmışları vede ödemi atıyor vucudan oyüzden herkesde aynı kilo verimi olmuyor hatta ben her yaptıgımda farklı sonuçlar almışımdır .. genelde kilo iner .. 1 kez inmemişti nedendir bilmem .. ama 1.2. kilo kadar indigimde olmuştur zamanında takip etigime göre 500gr .ile 2 kilo arası baskül indigi oluyor ....
kolaygelsin

Son düzenleme:
velkam mersacım da ne yedin o kadar kilo alacak kadar valla helal olsun 2 günde rekor rekor
neyse bir daha yicem yicem diye plan yapma bak artık izin yok ona göre
valla kıskandım seni ohh sefan olsun kafan bir dinlenmiştir.. bana da lazım bir tatil de nerdee önümüzde bir adet düğün (erkek kardeşim) bir adet de ramazan var. tatil kaf dagının ardında

yok bijom ......yogurtla düdüklü
eheh işte ben de hayal edemedim onu
ben baştan yapıyorum sonra uğraşmıyorum ya tembel biri olarak 2 saatte bir ya da acıktıkca (2 saatte acıkmıyorum ben ayrıca cok tok tutuyor bu beni) gidip kasemi doldurup geliyorum. salatalıkla ben de bir kere yapayım dedim abov döktüm yazık oldu koca corbaya. o konuda hemfikirim...

Son düzenleme:
günaydın :)

yeni bir hafta, hepimize hayır getirsin İnşaAllah
umarım herkes iyidir. Ben tatil zamanları yazamıyorum, ancak işbaşı yapınca..
Hadi bakalım cumaya iyi sonuçlar hayırlısıyla

iki gün sonraki sonucu merak ediyorum, aklıma yattı.
senin sonucu bekliyorum Bijom

sonrasında kilo alımı oldu mu peki onu merak ettim
hani hızlı verilen hızlı gelir derler ya

tüm şok diyetdekiler gibi coco. ertesi gün çok yersen hurrra gelir .sonrasına dikkat edeceksin . zaten bir kısmı su kaybı ..ama hatırladıgım kadarıyla - kiloda kalıyordu biraz helede kaçamak arkasına yapılıyorsa - görebilirsin sonunda ...

ben daha önce yapmıştım cococum tavsiye ederim. sonucu yazarım bakalım begenecek misin :) ben daha önce yaptıgımda almamıştım verdiklerimi. ertesi gün diyetime devam etmiştim sorun olmamıştı..

Son düzenleme:
tamamdır aklıma yattı ben de yapayım ama bakalım bu hafta hangi iki güne denk getiririm bunu :)
bir de lütfen biri beni dürtebilir mi spora başla artık diye

Son düzenleme:
Günaydın canlarım
Kallisim tşkler canım az az adapte olmaya çalışıyorum
Bugun klasik bir kahvaltı işe başladım güne az yerim hatta zorla yerim sabahları öğle yemeği okulda yiyoruz ahçımız ne hazırlarsa işte bugun karnıyaruk varmış valla kurt gibi acıktığım için öğle yemeğine hayır diyemiyorum
Ben akşamda yemek yemem malum benim en büyük sıkıntım abırcubur ve çikolatadır. Zaten 3-4 gündür bunları yemediğim için hemen fazlalılığı attım.
Telden takip etmek zor oluyor mesajlarınızı okuyorum ama tek tek cevap veremiyorum yaZarken unutuyorum malum yaşlandık ))))
Bu arada ben b12 alıyorum ama enjekte şeklinde henüz çok faydasını görmedim aşırı unutkanlık hatta diyette old bile unutuyorum )))) o kadar yani
Evime net bi bağlansa daha aktif olacam inşallah
Şimdilik bu kadar görüşürüz canlar

Gunaydin kizlar ben misafir uyeniz
Okudum gecmisi bende varim ayran corbasi olayina giriyorum bugun spor salonuna basliyorum benim yemek yememeyle bi sikintim yok aebenim bilir cok istikrarli bir gece kusuyum dengesiz uyku ve gazli icecek sikintim var

Bijoux seni gozum bir yerden isiriyor 6. Ya da 2. Takimda oldunmu hic

Ha. Bu arada ayran detokssu güzel görünüyor ama bu tür tek beslenme yaptığımda ben çok sıkıntı yaşıyorum sonrasında mide ve bağırsaklarımda bu nedenle cesaret edemiyorum.
Son dönemlerde aşırı hassasiyet oluştu sindirim sistemimde sanırım zannında kullandığımız bitki çayları ve ilaçları sonucu bu (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…