Canım evinde huzurla sağlıkla otur inşallah...Merhaba şekerler
Cepten nasıl alıntı filan yapılıyor henüz çözemedim ))
Kalliaim bana cevap vermemişsin beni unutmuşsun )))
Bu arada 1 günde 1 kilo vermişim Buda demek oluyorki
Canım çok geçmiş olsun bn bu kış ve bahara girerken hayatımda hiç olmadığım kadar hasta oldum ..havalarda aşırı mikrop var dikkat et umarım bugün daha da iyisindir..kader arkadşalarım bijonuz dünden beri hastalıktan ölüyoröyle ki cocuga bile babası bakıyor, yediriyor giydiriyor..
Ben nerede olduğunu cidden merak ettim şu an nasıl arzuladım bilemezsin:26:Selam kizlar. Yediğimi içtiğimi hiç sòylemiycem saliya kadar ama harika bir yerdeyim.doğayla başbaşa sakin huzurlu bir tatil yapiyorum .kizlarimdan çaldiğim zamani azicikta olsa telafi etmeye çalisiyorum. Hepinizi cokkkk öpüyorum :))))
Dün gece okudum yazışmanızı ben de ıslattım gece nohut bir kez yapmıştım çok rahat geçirdim iki günü... bugün seninleyim bijom çikolatam sonra yapacakmış...
yarın ayran corbası detoksu mudur nedir ondan yapayım diyorum. 2 gün sürüyor ve sonucları gayet basarılı oluyor. en azından su 2 gününü fazlalıgını atayım...
seninle ben de üzüldüm..berbat bir duygu buevet kızlar ben de gün itibariyle başlamış bulunmaktayım. şimdilik kendimi sınırlamıyorum bir listeyle ama arada 1 ya da 2 günlük detokslar yapacağım ben de. çünkü en yakın arkadaşım evlenecek. onun düğününde biraz zayıf olmam lazım.
düğünde çok üzüldüm...
Valla gelemedim ne diyeyim bir ton bahanem var hangisini sıralayayımya Allah aşkına herkes nerde bacılarım ,ablalarım ?
bijom çok geçmiş olsun ..kader arkadşalarım bijonuz dünden beri hastalıktan ölüyoröyle ki cocuga bile babası bakıyor, yediriyor giydiriyor.. yemek yapmayı geçtim eşim ne getirirse onu yiyorum. berbat durumdayım, galiba diyete başlamıyim diye bütün nedenler sıraya girdi
inş yarına daha iyi olurum da kendimi geçtim çocuk perişan olmaz :26:
kalişim eşine şiflar dilerim ...Günaydın arkadaşlar...kimi hastalanmış kimi yorgun geçmiş olsun hepinize...alıntıları müsait olunca cevaplarım..
Bende bezginim inanın...eşim uyku polikliğiniğine başvurmuştu kaç ay önce ve bugün için aradılar geceyi hastanede geçirmesi gerek...off minicik bir çoxukla uğraşıyorum sanki kaç gündür bezdim valla ...iptalmi ettirsem ...gitmesem...ya sebep diyorum neymiş hayatında hiç hastaneye yatmamışmış..yahu ben karnım ağrıyo diye gidip ameliyat oldum bu nasıl psikoloji...bu erkekler ne sıkıntılılar yahu....neymiş bir pazarı varmış onuda hastanedemi geçirecekmiş..offf çok bunalımdayım...öpüyorum sizi iyi pazarlar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu piskolojiyi hepimiz tatdık çukulam .ama şunuda eklemeleyimki ilk diyete başlama sebeblerimden biriydi bu eleştirilerevet kızlar ben de gün itibariyle başlamış bulunmaktayım. şimdilik kendimi sınırlamıyorum bir listeyle ama arada 1 ya da 2 günlük detokslar yapacağım ben de. çünkü en yakın arkadaşım evlenecek. onun düğününde biraz zayıf olmam lazım.
düğünde çok üzüldüm... uzun zamandır görmediğim akrabaları gördüm. sanki herkes sözleşmiş gibi "ne kadar kilo almışsın", "ayy nolmuşsun böyle", "çok güzel kızsın bu kiloları ver hemen" diyip durdular. sanki benim kilom onların ayağına yüko kadar üzüldüm ki yeter diye bağırasım geldi ama tabi herkese gülümseyerek yanıt verdim. bunu yıllardır çözemediğim için kendime bir kez daha kızdım...
abiyelerim var birsürü, biliyorsunuz sahne yapıyorum çok fazla o yüzden.. hepsi dar geldiartık son haddimdeyim hiç bu kiloya çıkmamıştım. gerçekten abarttım. bir ara şakasına "hedefim 100" diyordum anneme ,kızdırmak için. resmen hedefe 6 kilo kaldı
çok dertliyim...
bijom bu detoksu bende çok yaparım .. kalişimin dedigi gbi bunu uygulamak farklı farklı . mesela ben kahvaltıdaa bu aşdan yiyorum .. etki sebebi tuzsuz olması birazdakallisim oleeey yalnız bırakmadın beni bir de 3 kişiymişiz üstelik yaşasın
yazsın tabii hem de bol bol yazsın
bu tarif bizim bir zamanlar diyet grubundaki kızlarla uyguladıgımız tarif yani daha doğrusu onlar cok yapıyorlardı bundan. kesin kilo götürüp aç bırakmamasından dolayı çok popülerdi. tarif de bu yazdığımdı. ben de başka başka gördüm sitelerde haklısın. yani konsept belli, ona göre ekleme çıkarma yapılabilir dediğin gibi. ben de kafama göre mercimek ve salatalık koymayacağım mesela...
çikolatım ne zaman yapacaksan yazarsın seninle de yaparız. haftaya pazartesi mesela? çok ıslattım ben fasulye ve nohutu zaten. hepsini haşlayıp buzluğa atacağım, bu çorbayı yapacağım zaman rahat olacak
bir ara bütün grupçanak yapalım bunu, hem moral olsun hem birinci olalım
günaydınlar
ben de nohut ıslatmayı unutmuşum az önce kalktım ıslattım. 3-4 saat ıslanmış olacak artık kaç saatte haşlanır allah bilir
bugün evde çoook işim var. daha iyiyim allahtan ama antibiyotik beni mahvetti agzım burnum kurudu berbatım neyse allaha şükür bugün biraz iyi gibiyim de evi savaş alanı modundan çıkarıp diyetime başlayacağım inşallah
bijom bu detoksu bende çok yaparım .. kalişimin dedigi gbi bunu uygulamak farklı farklı . mesela ben kahvaltıdaa bu aşdan yiyorum .. etki sebebi tuzsuz olması birazda
haftaya musait olursan bende uyarım size
birde biyom ben düdüklü tencerede yaparım .......
düdüklüde mi yapıyosun aebenim? ayranın içine malzemeyi atıp düdüklüde corbayı yapmıyosundur heralde di mi
ben de düdüklüde haşlıyorum malzemeleri yoksa akşama kadar kaynarlar hele nohut pişmez valla
kahvaltıda nasıl yiyosun bacım yok ben yiyemem zaten bu detoksun en sevdigim şeyi kahvaltısı var adam gibi..
buraya da not düşeyim 74,6 çıktım bu sabah (hafta sonu kilo almamışım o kadar saçma beslenmeme ragmen hayret)
iki gün sonra yani perşembe sabahı tekrar yazacağım..
haşladım malzemelerimi, öğlen yiyeceğim zaman çorbayı oluştururum artık. artan fasulyeyi de ayırmadım onla da kuru fasulye pişirdim. erkeklerim yaşadı bugün
velkam mersacım da ne yedin o kadar kilo alacak kadar valla helal olsun 2 günde rekor rekorgünaydınnnntatil bitti iş başı yaptım. tabiki diyetede iş başı yaptım. hala kendime gelemedim yol yorgunluğunu atamadım ama ruhum dinlendi en azından. tabi 2 günün bana getirisi 2.200 kg olmuşşşş bu gün itibariyle protein artı sebze diyetime başladım .vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)))
eheh işte ben de hayal edemedim onuyok bijom ......yogurtla düdüklü
düdüklüde mi yapıyosun aebenim? ayranın içine malzemeyi atıp düdüklüde corbayı yapmıyosundur heralde di mi
ben de düdüklüde haşlıyorum malzemeleri yoksa akşama kadar kaynarlar hele nohut pişmez valla
kahvaltıda nasıl yiyosun bacım yok ben yiyemem zaten bu detoksun en sevdigim şeyi kahvaltısı var adam gibi..
buraya da not düşeyim 74,6 çıktım bu sabah (hafta sonu kilo almamışım o kadar saçma beslenmeme ragmen hayret)
iki gün sonra yani perşembe sabahı tekrar yazacağım..
haşladım malzemelerimi, öğlen yiyeceğim zaman çorbayı oluştururum artık. artan fasulyeyi de ayırmadım onla da kuru fasulye pişirdim. erkeklerim yaşadı bugün
yok bijom ......yogurtla düdüklü
bir gece önceden ıslatırım .. sabah hepsini birden haşlarım.. yerkende yogurt katarım birazda su .. ben öyle 2.lt ayran yapmıyorum .. bazan mantı kıvamında bile yedigim olur..... sabah yeni pişirmiş oluyorum sıcak çorba kıvamında oluyor hiçde salatalık katmamdım . yersem elime alır yr. salatalık yerim çorbadan sonra .., çorba içinde salatalık yiyemem ben ....
bu detoksun iyiligi yeni alınmışları vede ödemi atıyor vucudan oyüzden herkesde aynı kilo verimi olmuyor hatta ben her yaptıgımda farklı sonuçlar almışımdır .. genelde kilo iner .. 1 kez inmemişti nedendir bilmem .. ama 1.2. kilo kadar indigimde olmuştur zamanındatakip etigime göre 500gr .ile 2 kilo arası baskül indigi oluyor ....
kolaygelsin
tüm şok diyetdekiler gibi coco. ertesi gün çok yersen hurrra gelir .sonrasına dikkat edeceksin . zaten bir kısmı su kaybı ..ama hatırladıgım kadarıyla - kiloda kalıyordu birazgünaydın :)
yeni bir hafta, hepimize hayır getirsin İnşaAllah
umarım herkes iyidir. Ben tatil zamanları yazamıyorum, ancak işbaşı yapınca..
Hadi bakalım cumaya iyi sonuçlar hayırlısıyla
iki gün sonraki sonucu merak ediyorum, aklıma yattı.
senin sonucu bekliyorum Bijom
sonrasında kilo alımı oldu mu peki onu merak ettim
hani hızlı verilen hızlı gelir derler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?