tebrikler bijom .. akşam tatlı şişligiyle yinede iyi eminim haftaya daha çok gidecek ......cococuğum ben 1 gün yaptım 800 gr gitti hayatım
kallisim tam olarak uygulamadığını söylese de yine de onda baya işe yaradı
bu arada kallisim adımsayarı ben de indirmiştim geçen ay spor salonuna giderken ama sonra kaldırdım çünkü kocaman telefonu sürekli cebimde veya üzerimde taşımam zor oluyordu. o miniklerden almak lazım belime takıcam durucak.. ama çok faydalı birşey en son 7200 adımı görmüştüm ki o gün cok yorulmustum 10000 yapsam nolurdu hiç bilemiyorum
günaydın
kilo bildireyim: 73,5
ahhh akşam doğum gününde o topraktan kalan 1 dilim pastayı yemeyecektimvalla toprak gibi olmak isterdim çocuğun ne tatlıyla ne şekerle ne çikolatayla hiç işi yok zorla bile yemiyor aaaaah ah
kahvaltıya kaçayım sonra birrr sürü işim var bugün, yine buralardayım ama görüşürüzzzz
tebrik ederim kalişim ... ayranda işe yaramış diyetdebende tartıldım aslında dünkü sonuca göre bugün daha fazla bekliyordum ama neyse bakalım.. 1.700
çukulatam tebriklerKızlar günaydın.. 94 diyor bu manyak tartı :) 500 gr da benden gitmiş hayret :)
cocom tebriklerşu sıra çok gelemiyorum işyerinde aşırı bir yoğunluk var arkadaşlar hemen kilo bildirip kaçayım:
60,5
öpüyorum kocaman kocaman
Hepinizden çok özür dilerim ben tartışmayı unuttum ya (((( sabah evden nasıl çıktım bilmiyorum ne ceza veririrseniz kabulumdur ((( okuldaki tartı ile 82 kg çıktım kabul ederseniz demekki verdiğim daha fazla çünkü kıyafet ve ayakkabıyla tartıldım )))
teşekkürler kallisim 100 gram 100 gramdır di mi, en çok bu takım yani bizler biliriz bu gramların kıymetini
aa niye öyle diyosun kız tartı kafasından mı atıyor neysen o iştetahminimce 2 haftaya 80li kiloları görürsün
kolay gelsin cocostarcığım ayrıca tebrikler
evet cezanı açıklıyorum dukanı bırakıyorsun, arada küçük kaçamaklar yapabileceğin karbonhidrat da içeren bir diyete dönüyorsun
aylarca yıllarca 2 kaşık pilav 1 gofret de mi yiyemiceksin ablam ben karşıyım bu dukana ne kadar tam uygulamıyorum desen de kusura bakma..
sabah 1 veya 2 dilimle kahvaltı etsen, öğlen sebzeni yesen ya da etini aralarda meyve yogurt falan akşam salata corba arada kaçamak olarak 1 parça gofrettir çikolatadır falan ya da 2 haftada bir ödül tatlı yesen. böyle sürdürsen de ufacık bir kaçamakta tartı fırlamasa moralin bozulmasa
açıkçası dün kocaman bir dilim pasta yedim ama dünkü kilomdan aşadayım 100 gr da olsa ablammm bunu demeye çalışıyorum..
ayrıca can sıkmak yok devam seneye sana gelicem bikinilerimizi giyip havuz başında banu alkan yürüyüşü yapacağız
Mesajları şimdi okuyabildim cocomun takımdan atılmasını öneriyorum ))))) biz 80-90 larla savaş veririken utanmadan 60 kg yazıyor ( çok kıskandım çokkkkk hahaha ) bizde görcez inşlh o kiloluru.
Mersacım bende aebene katılıyorum bu tarz diyetlerin yarardan çok zararı old inancındayım elbette ki karar senin her şekilde yanında ve destekçiniz
Kalli'si tartı ne diyor da ne güzel artılarda başladık böylede devam eder inşallah
Bijom sağlığın daha iyi oldun iyileştin sanırım demi sen inatçı hatunsub o kiloları atmadan yapamazsın bundan şüphem yok )) toprağın kalanlarına sulanma bırak kalan kalsın ))) midemize çöp kutusu muamelesi yapttıkça kilo aalıyoruz ))
Mesajları şimdi okuyabildim cocomun takımdan atılmasını öneriyorum ))))) biz 80-90 larla savaş veririken utanmadan 60 kg yazıyor ( çok kıskandım çokkkkk hahaha ) bizde görcez inşlh o kiloluru.
)
cococuğum ben 1 gün yaptım 800 gr gitti hayatım
kallisim tam olarak uygulamadığını söylese de yine de onda baya işe yaradı
Yoğurtlu çorba ya benide imrendirdiniz deneyecem bakalım.
Cocom tek arzum artık verdiğimi almamak aman gözünü sevem alma. Verip almaktan bıktım
Aebenim haksızmıyım biz anneler araya gidecek diye sofrada kalan ne varsa tepişyiriyoryZ resmen midemize "çöp kovası " muamelesi yapıyoruz. Minik alışkanlıklar kilo aldırıyor bize )))
Bunarada gruba desteğe ihtiyacı olan bir arkadaşı davet ettim . Yanlış hatırlamıyorsam nicki pink-dream olsa gerek yardımımıza ve desteğimize ihtiyacı var. Biliyorumki benim senelik dostlarım herkese yaptıkları gibi destek eli uzatmakta tereddüt etmezler
B]
aa niye öyle diyosun kız tartı kafasından mı atıyor neysen o iştetahminimce 2 haftaya 80li kiloları görürsün
B]
Mersacım bende aebene katılıyorum bu tarz diyetlerin yarardan çok zararı old inancındayım elbette ki karar senin her şekilde yanında ve destekçiniz
Kalli'si tartı ne diyor da ne güzel artılarda başladık böylede devam eder inşallah
Bijom sağlığın daha iyi oldun iyileştin sanırım demi sen inatçı hatunsub o kiloları atmadan yapamazsın bundan şüphem yok )) toprağın kalanlarına sulanma bırak kalan kalsın ))) midemize çöp kutusu muamelesi yapttıkça kilo aalıyoruz ))
Yok çikolatam kızma hala pcden giremiyorum teldende yarımyamalak okuyup cevaplarken unutuyorm affet canım
Şaka kız :) ama ilgisizliğe hiç gelemem hemen carlarım yani hahahhaha
bu arada Kallisim bu 1700 gr ayran çorbası ile mi oldu? geçmişi çok takip edemedim ama ayran çorbası diyetinden kim ne kadar sonuç aldı meraktayım
benimki ufak o yüzden rahat...
bu arada kallisim adımsayarı ben de indirmiştim geçen ay spor salonuna giderken ama sonra kaldırdım çünkü kocaman telefonu sürekli cebimde veya üzerimde taşımam zor oluyordu. o miniklerden almak lazım belime takıcam durucak.. ama çok faydalı birşey en son 7200 adımı görmüştüm ki o gün cok yorulmustum 10000 yapsam nolurdu hiç bilemiyorum
peki mersam ben yarından itibaren sucu olarak atatım kendimi...Kizlar yaaa bana su iç deyin nolur. Bide siteye giren herkes spor yaptikmi su içtikmi diye hatirlatsa güzel olmazmı. Mesela akşam girenler hadi kizlar yatmadan ònce şu kadar mekik çekin veya koşun veya leslie yapîn desek birbirimizi teşvik etmiş olmazmîyiz. Hadi ben tekrar dosyalarin arasinda boğulmaya gidiyorum. Byyyy:)))
selaaam
esim yarin izmir'e gidiyor 3 gun yok o yuzden bugun disari cikalim dedik. simdi de acti karsimda candy crush oynuyo allahtan disardayiz :)))
ben de geldim buraya madem yediklerimi yazayim
sabah: peynirli omlet, zeytin, domates
oglen: princli kabak yemegi, 1 dilim ekmek, yogurt
ara: 2 sunta
1.5 litre su ictim bi de..
Bende bende heleki bu ara çok ilgiye ihtiyacîm var tamam yari dukandan vazgeçiyorum ama işin içine karbonhidrat girdimi ben çok acîkiyorum yaaa. Bu diyette en sevdiğim òzellik bu hiç acikmiyorum. O yüzden protein ağirliki yiyorum . Tamam değiştiriyorum ama ilk başlarda kesin kilo bile alırım .ama hayırlîsi olsunda yavaş olsun. Kizlar yaaa bana su iç deyin nolur. Bide siteye giren herkes spor yaptikmi su içtikmi diye hatirlatsa güzel olmazmı. Mesela akşam girenler hadi kizlar yatmadan ònce şu kadar mekik çekin veya koşun veya leslie yapîn desek birbirimizi teşvik etmiş olmazmîyiz. Hadi ben tekrar dosyalarin arasinda boğulmaya gidiyorum. Byyyy:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?