Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hepinizden çok özür dilerim ben tartışmayı unuttum ya (((( sabah evden nasıl çıktım bilmiyorum ne ceza veririrseniz kabulumdur ((( okuldaki tartı ile 82 kg çıktım kabul ederseniz demekki verdiğim daha fazla çünkü kıyafet ve ayakkabıyla tartıldım )))

tebrikler bijom .. akşam tatlı şişligiyle yinede iyi eminim haftaya daha çok gidecek ......

bende tartıldım aslında dünkü sonuca göre bugün daha fazla bekliyordum ama neyse bakalım.. 1.700
tebrik ederim kalişim ... ayranda işe yaramış diyetde

kuzucunuda tebrik ederim iyi gidiyor .. bu arada beninde 15 yaşında küçük kızım bide 19 kızım var onun kilosu iyi ama küçügün az fazla balık eti biraz diyet yapacam desede yanaşmıyor cadı iyce yemek yerine aburcubura cevirdi işi
Kızlar günaydın.. 94 diyor bu manyak tartı :) 500 gr da benden gitmiş hayret :)
çukulatam tebrikler
şu sıra çok gelemiyorum işyerinde aşırı bir yoğunluk var arkadaşlar hemen kilo bildirip kaçayım:

60,5

öpüyorum kocaman kocaman
cocom tebrikler

demekki daha fazla giitti mehalim .. haftaya daha fazla -çıkarsın tebrikler

aynı şeyleri düşünmüsüz bijom

Mesajları şimdi okuyabildim cocomun takımdan atılmasını öneriyorum ))))) biz 80-90 larla savaş veririken utanmadan 60 kg yazıyor ( çok kıskandım çokkkkk hahaha ) bizde görcez inşlh o kiloluru.

Mersacım bende aebene katılıyorum bu tarz diyetlerin yarardan çok zararı old inancındayım elbette ki karar senin her şekilde yanında ve destekçiniz
Kalli'si tartı ne diyor da ne güzel artılarda başladık böylede devam eder inşallah
Bijom sağlığın daha iyi oldun iyileştin sanırım demi sen inatçı hatunsub o kiloları atmadan yapamazsın bundan şüphem yok )) toprağın kalanlarına sulanma bırak kalan kalsın ))) midemize çöp kutusu muamelesi yapttıkça kilo aalıyoruz ))

''Çöp kutusu'' süper bir yorum olmuş

Mesajları şimdi okuyabildim cocomun takımdan atılmasını öneriyorum ))))) biz 80-90 larla savaş veririken utanmadan 60 kg yazıyor ( çok kıskandım çokkkkk hahaha ) bizde görcez inşlh o kiloluru.

)

ah be gülüm Mustangım ben de ne zorluklarla 72'den indim bu kiloya
burada birlikte vereceğiz hepimiz İnşaAllah
öpüyorum

cococuğum ben 1 gün yaptım 800 gr gitti hayatım
kallisim tam olarak uygulamadığını söylese de yine de onda baya işe yaradı

harika walla
ben de haftaya nasipse yapayım iki gün bakalım ne olacak
bir de spora başlayıp sıkılaşsaydım iyiydi

Yoğurtlu çorba ya benide imrendirdiniz deneyecem bakalım.

Cocom tek arzum artık verdiğimi almamak aman gözünü sevem alma. Verip almaktan bıktım

Aebenim haksızmıyım biz anneler araya gidecek diye sofrada kalan ne varsa tepişyiriyoryZ resmen midemize "çöp kovası " muamelesi yapıyoruz. Minik alışkanlıklar kilo aldırıyor bize )))

Bunarada gruba desteğe ihtiyacı olan bir arkadaşı davet ettim . Yanlış hatırlamıyorsam nicki pink-dream olsa gerek yardımımıza ve desteğimize ihtiyacı var. Biliyorumki benim senelik dostlarım herkese yaptıkları gibi destek eli uzatmakta tereddüt etmezler

Kapımızda kalbimizde açık mehalim bliyorsun

benden bu kadar şimdilik . bugun sohbetim var zorunlu kaçamak günü yani ... az yiyip orda yedigimle yatmaya çalışıcam . akşam aç yatmk etkili hatunlar bu arada ....

B]

aa niye öyle diyosun kız tartı kafasından mı atıyor neysen o işte tahminimce 2 haftaya 80li kiloları görürsün

B]

Ayy inşallah canım.. 1 yıl oldu 8 li kilo görmeyeli. Nasıl mutlu olurum varyaaa Allah diline bağlasın.. Zaten haftaya bu ayran kürünü yapıcam 2 gün bakalım ben ne vericem

Sevgili aeben ve bijomun, mersa için söylediklerine sonuna kadar katılıyorum.. Dukanı uygulamış ve 1,5 ayda 12 kilo vermiş ve 1 yıl sonra tekrar dnemiş ve kilo vermekte çok zorlanmış biri olarak ; dukanın bir süre sonra eziyet haline dönüştüğü bir diyet olduğunu söyleyebilirim . O yüzden mersam, her besin grubunun olduğu arada kaçamaklarının da olabileceği (ama sık değil) bir diyet uygula artık. Amacımız yaşam boyu sağlıklı beslenmek olursa geri dönüşümsüz bir başarıya ulaşırız...

Hoooop ben de varım aloooo unutosun beni heeeee !!!!! :)))))

Şaka kız :) ama ilgisizliğe hiç gelemem hemen carlarım yani hahahhaha

Bende bende heleki bu ara çok ilgiye ihtiyacîm var tamam yari dukandan vazgeçiyorum ama işin içine karbonhidrat girdimi ben çok acîkiyorum yaaa. Bu diyette en sevdiğim òzellik bu hiç acikmiyorum. O yüzden protein ağirliki yiyorum . Tamam değiştiriyorum ama ilk başlarda kesin kilo bile alırım .ama hayırlîsi olsunda yavaş olsun. Kizlar yaaa bana su iç deyin nolur. Bide siteye giren herkes spor yaptikmi su içtikmi diye hatirlatsa güzel olmazmı. Mesela akşam girenler hadi kizlar yatmadan ònce şu kadar mekik çekin veya koşun veya leslie yapîn desek birbirimizi teşvik etmiş olmazmîyiz. Hadi ben tekrar dosyalarin arasinda boğulmaya gidiyorum. Byyyy:)))

selaaam
esim yarin izmir'e gidiyor 3 gun yok o yuzden bugun disari cikalim dedik. simdi de acti karsimda candy crush oynuyo allahtan disardayiz :)))
ben de geldim buraya madem yediklerimi yazayim

sabah: peynirli omlet, zeytin, domates
oglen: princli kabak yemegi, 1 dilim ekmek, yogurt
ara: 2 sunta

1.5 litre su ictim bi de..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalar herkese :))
Bugün neler yediğimi yazayım..
Sabah 1 kase Nesfit, Öğlen 1 kase ayran çorbası, Akşam saat 5 gibi de tavuklu salata yedim saat 9da da bir adet elma.. :101:

bu arada Kallisim bu 1700 gr ayran çorbası ile mi oldu? geçmişi çok takip edemedim ama ayran çorbası diyetinden kim ne kadar sonuç aldı meraktayım

cococum ben pek yaptım sayılmaz bijomda söylemiş hemen anlatayım... her iki saatte bir yemek gereksede ben sadece günde dolu dolu iki kase yedim çorbadan..ama tarifide kafama göre hazırladım sadece buğday nohut salatalık ve yoğurt..tat vermek için azıcık tuz bir yemek kaşığı zeytinyağ ekledim dereotu taze nane... ohhh misss fazla sulu yapmadım mantı gibi diyeyim..yarın yine yapıcam

benimki ufak o yüzden rahat...
valla reyhan abla sürekli onbin adımı tamamlıyor bende hayret ediyorum..

peki mersam ben yarından itibaren sucu olarak atatım kendimi... bir kaç gün ben spor ve suyu denetliyim gönüllü olarak eğer işe yararsa her bir kaç günde bir birisi gönüllü olur...

kocaları yolladık gerçi seninki yemek sorunu yokmuş :44:
suntalara başlamışsın hadi hayırlısı olsun

ben bugün 6700 adım yürümüşüm dışarıda....250 kalori... 5 km...iyi sayılır gibi...

yediklerim..
sabah nesfit..
öğlen bir ufak kase ayran çorbası
akşam üzeri kocaman bir tabak tavuklu salata
akşam bir kase erik

su içtim bol bol...

reyhan abla bugün kilosunu facebooktan yazdı bana yarın buraya not ederim..

Resmen aynıyız mersam... İlgi düşkünlüğü, karbonhidratla acıkma.. Suyu az içme olayı.. Bu kadar olur !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…