Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aylar ve hatta yıllar sonra spor yaptım arkadaşlar...kutlamaya geldim :))
devamını dilerim
bijom artık tek tip ve sıkı diyetler bize gelmiyor daha dogrusu nefsimize gelmiyor yorulduk diyet yapmakdan hele böyle şok diyetleri ben 1 gün acçak yapabiliyorum 2. gün çıkk......
pro ve dukana gelince bu konuda çok şey yazabilirim .helede bu böbrek hastalıgımdan sonra acebalarımda oolmadı değil . şükürki bu hastalıgımın beslenmeyle pek alakası yokmuş .ama şimdiden sonra dukan tarzı beslenmek bana yasssak o yüzden sizlerede tavsiyem çok pro yerken dikkat edin helede hayvansal prolara

küto günaydın .. eskisi gibi gene bu saatdemi kalkıyorsun yoksa

Gunaydin kızlar ( en azindan bana gunaydin)
Ayran çorbası ve spor sayesin 2 2.5 kadar vermisim gözle gorulur fark var çok yorgunum bitkinim ama...
Aebenim çok geçmiş olsun senin yanında tüm hastalara Allah hayırlı acilinden şifalar versin inş.

Kalliş ve mersa sanırım tatlı tombul kızları olan anneler siz zaten bilinçli annelersiniz ama kendimden biliyorum annemin ısrarları tavrı beni hep zora sokmuştu hep eziklik pasiflik yaşadım o zaman bisey bilmiyorum internet falanda yok aklımca sacma diyetlerle(bugun 1 paket biskuvi,bugun 3 saalatalik,bugun iki elma gibi) zavallalı bünyemi mahvettim piskolojimi hic demiyorum.
Daha yazacaklarim vardi. Bbenim saatim gelmis ben spora gidiyorum ogleden sonra bol pastali borekli bi ortama gidiyorum he, cay icmiyorum die bana kolada almistir sade soda az miktarla kurtulmayi planliyorum aksama iki gundur uzaktan bakistigim karpuz ve patlicanlari dusunuyorum bi sure yogurt istemiyorum
Öpüldünüz kolay gelsin

selam kızlar
bu hafta işler çok yoğun biliyosunuz kdv haftası sabah 7 de evden çıkıp en erken 21 de eve girebiliyorum. sabahtan beri şimdi girebildim foruma . dün çok iyi gitti ama küçük bir kaçamak dışında
dünki menümü yazayım:
sabah : çökelek salatası ve çay
öğlen: tavuklu yoğurt çorbası tamamen yağsız
ara: işte kaçamağım geliyor 8 tane erikkkkk
akşam: yine çorba

yaaa bu gün kendimi tutamadım öğlen iş yerinde taze fasulye ve pirinç pilavı vardı 1 er kaşık yedim .

canım çok geçmiş olsun. rahatsızlığın böbreklemi ilgili. sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına. ama yinede dikkat et.

aeben im bende kabakları rendeliyorum veya robota atıyorum içine bir kuru soğan maydonoz veya dere otu ama kaşar yerine lor peyniri un yerinede 2 kaşık yulaf kepeği 2 kaşık buğday kepeği 1 kaşıkta un koyuyorum. 2 tanede yumurta 2 kaşık kadar yoğurt. hepsini karıştırıyoeum .tepsiye yağlı kağıt serip döküyorum doğru fırına hiç yağsız gayette güzel oluyor ekmek yerinede yiyorum ben bu mücveri.
ben tam dukan yapmıyorum ama protein ağırlıklı besleniyorum. diyetisyenimde aynı şeyi söyledi . diyetin ilk kuralı bu diyor. tabi dengelemek lazım. tamamen dukanı hiç bir zaman yapamadım. hep esneterek uyguluyorum.

off kallisim hiç sorma yaaaa ben şehir merkezine 20 km uzaklıkta oturuyorum. ve her gün toplam 40 km yol yapıyorum . bazen çok acil işim oluyor gaza azcık bastınmı gitti. bide gezici radar çıkarmışlar hep o şekilde ceza yedik tabi hepsini ben değil kocamda yedi. hatta yediğimiz cezanın birine hiç aklım ermedi ama arştırıp peşinede düşmedik. bizim evde olduğumuz gün hiç gitmediğimiz istikamette ceza yemişiz nasıl olduysa

Aylar ve hatta yıllar sonra spor yaptım arkadaşlar...kutlamaya geldim :))

tebrikler canımmm bide ben başlayabilsem salonun ortasında süs gibi duran koşu bandını çalıştırabilsem yada hali hazırda parasını ödemekte olduğum spor salonuna dönebilsem af yaaaa

bijom bende aynı şeyi söylüyorum gitmediğimiz bir yerde ve kesinlikle evde olduğumuz bir saatte yemişiz cezayı . bide dünki cezayı 95 km hızla yemişim mümkün değil o ceza yediğim bölge çok kalabalık sürekli trafiği sıkışık olan bir yer benim orda 95 km hız yapmam olanaksız. neyse yiyip yiyip oturuyoruz.devlete gelir lazım sonuçta
bozdum işte bijom az önce 1 kaşık taze fasulye ve 1 kaşık pirinç pilavı yedim

tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. evt ben baya tombul tatlı bir kızın annesiyim. ama işler o kadar tatlı değil artık sağlığından endişe ediyorum . şu sınavları hayırlısıyla bir atlatalımda balkalım o zaman bir değişiklik olacakmı:2:

niye böyle kötü oldun ki bijom üzüldüm neyse ki 800gramı atmışsın...sen kafana göre takıl boşver..

inşallah o düzeni 15 gün yakalarsak zaten gerisinide bozmayız diye düşünüyorum... adam hele ki tatil günlerinde yabancı yemek programlarını açıyor sonra ne yiyecez ne yiyecez hadi şunu yapalım kalk markete gidelim offf valla bunalıyorum.... diyet yapıyoruz desek istemdışı da olsa bizi kontrol etmeye çalışıyor mesela aleyna spor yaptı diyelim ertesi gün soruyor yaptınmı sporunu diye..böyle psikolojik baskılar insanı daha çok yemeye zorluyor...

canım çok güzel vermişsin sporun faydası işte maşallah...

evet kızlarımız tatlılar.. ben aleynayı 3 yıl önce hızlı kilo alıyor diye tıp fakültesine götürdüm adam bir kan tahlili ardından kilosu ve gelişmesi normal dedi... normal onun gözünde neydi bilmiyorum... şu ana dek diyet iki kez başladık ama başaramadık..diyetisyene götürdüm kadın hazır listeyi verdi seçeneklerden oluşan değişim listesi... ben böyle istemiyorum böyle adapte olamıyoruz desekte 2 aylık bir zaman kaybımız oldu ve kilo veremediğimiz gibi bıraktığımızdada aşırı kilo aldık tekrardan... çocuk okula gidiyor okula ne vericem sabah akşam ne yiyecek örnek liste yaz ısrarla bunu istedimki çocuğumda kendime yaptığım yanlışları yapmayayım diye ama olmadı....
şimdi burada sizlerinde desteği ile inşallah ilerliyeceğiz..

ben yarım ayran detoksu yarım normal beslenme sayesinde biraz vermişim yarın yazayım.. az önce cuma diye yazdım valla :))
sürpriz olsun..

Son düzenleme:
bijom artık tek tip ve sıkı diyetler bize gelmiyor daha dogrusu nefsimize gelmiyor yorulduk diyet yapmakdan hele böyle şok diyetleri ben 1 gün acçak yapabiliyorum 2. gün çıkk......
aynen öyle oldu aebenim çok güzel yazmışsın. 1.günün sonunda midem bulanmaya başlıyor, 2.güne gelemiyorum bile.. bundan böyle en güzeli kendi sistemim galiba...

dünki menümü yazayım:
sabah : çökelek salatası ve çay
öğlen: tavuklu yoğurt çorbası tamamen yağsız
ara: işte kaçamağım geliyor 8 tane erikkkkk
akşam: yine çorba
8 erik mi kaçamak böyle kaçamağa can kurban valla. ben yemiş olsaydım yazmayı bile unuturdum yahu

hemen siparişlerini verdim ablacım eşime çook severim bunu ben aklıma düşürdün ne iyi ettin gel öpücem

bozdum işte bijom az önce 1 kaşık taze fasulye ve 1 kaşık pirinç pilavı yedim
hahaha bu mu diyet bozmak ablam.. dukan ne hale getirmiş seni yahu

aebenin dediği gibi kallisim galiba artık kaldırmıyo midem.. ee yaş oldu 34
böyle yapan biri bende de var. bir adet annem uzaktayım tabi o başka..

ben yarım ayran detoksu yarım normal beslenme sayesinde biraz vermişim yarın yazayım.. az önce cuma diye yazdım valla :))
sürpriz olsun..
oyy kıskandım :18:

Kallis evet okulda iste gercekten menu tutturmak zor ondada gazli icecek yerine ayran soda ekmezsiz et salata evden kepekli tost vs vs gibi cozumler uretilebilir meyve leblebi falanda atilabilir cantaya ara ögün icin spor çok önemli her tombulun kıyıda kösede tozlanmis bir spor aleti vardir kendimden biliyirum aksamlari muzik acıp bi yarim saat 45 dakika gayret çok sey degistirecektir

Bende günden geldim ısrarları dinlemeyerek geri cevirdim o kadar yogurt iskencesi sporu cope atamazdım
Büğunkü raporum
Sabah 12 yani bana sabah :2 kasık meyveli müsli süt
Öglen 1 kase tavuklu sebzeli pilav salata sade soda
(Pasta tatli börek pogaca meyve suyu kolavardi direndim kazandim )
Aksam : ya patlican közlerim yada meyve süt düşünüyorum nasip

Vee ilk tepkileri aldım daha kac gun gorusmedik ne ara zayifladin dediler gazı aldım yani

Bol bol su 1 yeşilcay 1.5 saat spor buğünlük benden bukadar
Sabah görüşürüz

Son düzenleme:
kizimin (ciciannesiyim) dogum gunune gidiyorum. gitmeden rapor veriyim.
sabah: omlet, domates , peynir, zeytin
oglen: korili soganli tavuk, yogurt

bu kadar :) dogum gununde bisey yememeye calisicam. ha 1,5 litre de su var.. hadi yarin herkesten iyi sonuclar gelir umarimm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sürpriz olsun..

Selamlarrrr masallah cok iyi gidiyorsunuz. Nasil özeniyorum size. Cok kötü bir zamanda geldim Reha ya.ben yiyip icip yatiyorum üc gündür Kilo hemen cikar böyle Biliyorum.cokta güzel yemekleri var buranin. Spora falan baslamadik daha biraz kendi kendime yürüyorum disarda hepsi bu. Birde kasabaya indim sampuan almaya. Yarin 45 dakikalik bir jimnastik var birde drenaj denen bir masaj var vucuttan Ödem atma amacli haftasonu zaten hicbirsey yok. Pazartesi baslariz tam spora.burdan pek fazla haber yok arada ugrarim. Kendinize iyi bakin hastalara acil sifalar diliyorum hepinizi öpüyorum.

teşekkür ettimm yaşım 14 boyum da 1.70.. 89 kiloyum şuan..

İyi akşamlar :))
Bugün de güne 1 kase nesfit ile başladım.. Öğlen okulda sandviçimi, akşam da eve gelince ayranlı çorba içtim 2 kase..
Sonra 1 adet meyveli yoğurt bir de kiraz yedim 1 kase. 1 saat de sporumu yaptım tamamım bugünlük

Selamm bebişlerim...
Antalya'dan bildiriyorum :)
Geldiğimden beri arkadaşımla lak laktayız. Bir türlü fırsat bulup yazamadım. Lak lak bitince geçmişi okuyacağım ama şimdiden bir selam çakmak istedim.
Ağız içi yaralarım devam ediyor çok inatçı çıktı.
Diyet yapamıyorum ama dikkat ediyorum şuan için.
Sabah bildirimimi yapıcam inş.. Hepinizi öpüyorum

teşekkür ettimm yaşım 14 boyum da 1.70.. 89 kiloyum şuan..

Hımm ilk hedefin 75 olsun tatlım. Süre koyma kendine, bugünkü beslenmenle bu şekilde zaten çok sürmez inersin o kiloya. Yaşına ve boyuna göre idealin 65-70 ama acele etme ağır diyet yapma çümkü henüz çok küçüksün tamam mı tatlım

Resmen bu işte... Duygusal açlıkla mide açlığını karıştırıyoruz olay bu. Bunu zaten bana psikolog söyledi. Yeni hedefim duygularımla midemi ayırmak işte.. Bunu başardığm gün zayıflayacağm da inşallah... Doğru yoldayız inş mersam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…