Aylar ve hatta yıllar sonra spor yaptım arkadaşlar...kutlamaya geldim :))
bijom artık tek tip ve sıkı diyetler bize gelmiyor daha dogrusu nefsimize gelmiyorselamm
dün çorba içtim ama çok zor geçti valla niye böyle oldu anlamadım ama çorba içeceğime hiç yemem dedim istemdışı heralde, en son 4-5 gibi içmiştim biraz gece saat 2 de yatana kadar agzıma bişey sürmedim.. çok acıktım ama corba içmeye yegledim o kadar istemiyomuşum yani neyse..
sabah baktım 800 gr gitmiş ama bugün devam etmicem.. yumurtalı domatesli normal ekmeksiz kahvaltımı yaptım, öğlene de körili tavuk yaparım kendime bu gün de böyle geçer. akşama da doğum günü var bişey yemeden atlatırım inşallah.
elif abla radar işini hiç sorma bomboş yan çevre yolunca 65 le gitmekten kaç para ceza ödedik.. saçma sapan yerlerde saçma sapan cezalar yazıyolar. şehir içi magandası değiliz heralde.. kurallara uymayanları yakalamıyorlar da bizim peşimizdeler
kallisim 15 gün ne güzel düzen kurarsınız siz şimdi ohhbenim eşim de sizinkilerin tam tersi yemekle memekle işi olmaz.. bizim evde yemek canavarı benim malesef
aebencim iyi olmana cok sevindim. böbrekler en korktugum organlar benim... ve protein konusunda kesinlikle haklısın. babamın diyaliz dr.u böbrekleri en çok yoran şeyin et ve aşırı acı yemek olduğunu söylemişti. dukancılar dikkat...
Günaydın hayırlı sabahlar
dün baya yogun gündü eve geldigim akşam 9 du akşam okudum ama yazamadım
kızlar dün doktordaydın son sonuçlarımı aldım kortizol kulanmama gerek kalmadı çok şükür tahlllerim iyi çıktı .. evet hastalıgım tammen geçiçi değil ama en azından bu durumda endişe verecek boutda değilmiş .inşallah ilerdede nüksetmez ...yani yani sizinle diyet yapmamda artık bir sakıncca yokkk RABBIMA ŞüKÜRLER OLSUN :119::119:
mersam yavaş yahu neden bu hız mazallah
mersam bende yapıyorum kabak mucver diyet için . seninki nasıl?
ben kabak ları rendeleyip içine yumurta kaşar baharat maydonoz vede dere otu ekleyip pişiriyorum .. ama tavada az yagla.. iki tavada tersini çevirerek . hani balık tavaları vardırya öyle tavalarda .. hatta kabak böregi derim ben .. aynen fırındada yapıyorym bazan aynı malzemeyi...
yanılmıyorsam dukan yapıyorsun .. canım dikkat et böbreklerine fazla pro iyi değil .....
Benim yan komşum gibisin her hafta ceza, kocası da bıktı zavallının ...sen de azıcık daha dikkatli ol canım niye üst üste alıyorsun cezayı bir düşün..haksız yeremi alıyorsun yoksa dikkatsizcemi araba kullanıyorsun..yazık ama...
selamm
dün çorba içtim ama çok zor geçti valla niye böyle oldu anlamadım ama çorba içeceğime hiç yemem dedim istemdışı heralde, en son 4-5 gibi içmiştim biraz gece saat 2 de yatana kadar agzıma bişey sürmedim.. çok acıktım ama corba içmeye yegledim o kadar istemiyomuşum yani neyse..
sabah baktım 800 gr gitmiş ama bugün devam etmicem.. yumurtalı domatesli normal ekmeksiz kahvaltımı yaptım, öğlene de körili tavuk yaparım kendime bu gün de böyle geçer. akşama da doğum günü var bişey yemeden atlatırım inşallah.
elif abla radar işini hiç sorma bomboş yan çevre yolunca 65 le gitmekten kaç para ceza ödedik.. saçma sapan yerlerde saçma sapan cezalar yazıyolar. şehir içi magandası değiliz heralde.. kurallara uymayanları yakalamıyorlar da bizim peşimizdeler
kallisim 15 gün ne güzel düzen kurarsınız siz şimdi ohhbenim eşim de sizinkilerin tam tersi yemekle memekle işi olmaz.. bizim evde yemek canavarı benim malesef
aebencim iyi olmana cok sevindim. böbrekler en korktugum organlar benim... ve protein konusunda kesinlikle haklısın. babamın diyaliz dr.u böbrekleri en çok yoran şeyin et ve aşırı acı yemek olduğunu söylemişti. dukancılar dikkat...
Gunaydin kızlar ( en azindan bana gunaydin)
Ayran çorbası ve spor sayesin 2 2.5 kadar vermisim gözle gorulur fark var çok yorgunum bitkinim ama...
Aebenim çok geçmiş olsun senin yanında tüm hastalara Allah hayırlı acilinden şifalar versin inş.
Kalliş ve mersa sanırım tatlı tombul kızları olan anneler siz zaten bilinçli annelersiniz ama kendimden biliyorum annemin ısrarları tavrı beni hep zora sokmuştu hep eziklik pasiflik yaşadım o zaman bisey bilmiyorum internet falanda yok aklımca sacma diyetlerle(bugun 1 paket biskuvi,bugun 3 saalatalik,bugun iki elma gibi) zavallalı bünyemi mahvettim piskolojimi hic demiyorum.
Daha yazacaklarim vardi. Bbenim saatim gelmis ben spora gidiyorum ogleden sonra bol pastali borekli bi ortama gidiyorum he, cay icmiyorum die bana kolada almistirsade soda az miktarla kurtulmayi planliyorum aksama iki gundur uzaktan bakistigim karpuz ve patlicanlari dusunuyorum bi sure yogurt istemiyorum
Öpüldünüz kolay gelsin
niye böyle kötü oldun ki bijom üzüldümselamm
dün çorba içtim ama çok zor geçti valla niye böyle oldu anlamadım çok acıktım ama corba içmeye yegledim o kadar istemiyomuşum yani neyse..
sabah baktım 800 gr gitmiş ama bugün devam etmicem..
Gunaydin kızlar ( en azindan bana gunaydin)
Ayran çorbası ve spor sayesin 2 2.5 kadar vermisim gözle gorulur fark var çok yorgunum bitkinim ama...
Kalliş ve mersa sanırım tatlı tombul kızları olan anneler siz zaten bilinçli annelersiniz ama kendimden biliyorum annemin ısrarları tavrı beni hep zora sokmuştu hep eziklik pasiflik yaşadım o zaman bisey bilmiyorum internet falanda yok aklımca sacma diyetlerle(bugun 1 paket biskuvi,bugun 3 saalatalik,bugun iki elma gibi) zavallalı bünyemi mahvettim piskolojimi hic demiyorum.
Öpüldünüz kolay gelsin
aynen öyle oldu aebenim çok güzel yazmışsın. 1.günün sonunda midem bulanmaya başlıyor, 2.güne gelemiyorum bile.. bundan böyle en güzeli kendi sistemim galiba...bijom artık tek tip ve sıkı diyetler bize gelmiyor daha dogrusu nefsimize gelmiyoryorulduk diyet yapmakdan hele böyle şok diyetleri ben 1 gün acçak yapabiliyorum 2. gün çıkk......
8 erik mi kaçamakdünki menümü yazayım:
sabah : çökelek salatası ve çay
öğlen: tavuklu yoğurt çorbası tamamen yağsız
ara: işte kaçamağım geliyor 8 tane erikkkkk
akşam: yine çorba
hemen siparişlerini verdim ablacım eşimeaeben im bende kabakları rendeliyorum veya robota atıyorum içine bir kuru soğan maydonoz veya dere otu ama kaşar yerine lor peyniri un yerinede 2 kaşık yulaf kepeği 2 kaşık buğday kepeği 1 kaşıkta un koyuyorum. 2 tanede yumurta 2 kaşık kadar yoğurt. hepsini karıştırıyoeum .tepsiye yağlı kağıt serip döküyorum doğru fırına hiç yağsız gayette güzel oluyor ekmek yerinede yiyorum ben bu mücveri.
hahaha bu mu diyet bozmak ablam.. dukan ne hale getirmiş seni yahubozdum işte bijom az önce 1 kaşık taze fasulye ve 1 kaşık pirinç pilavı yedim
aebenin dediği gibi kallisim galiba artık kaldırmıyo midem.. ee yaş oldu 34niye böyle kötü oldun ki bijom üzüldümneyse ki 800gramı atmışsın...sen kafana göre takıl boşver..
inşallah o düzeni 15 gün yakalarsak zaten gerisinide bozmayız diye düşünüyorum... adam hele ki tatil günlerinde yabancı yemek programlarını açıyor sonra ne yiyecez ne yiyecez hadi şunu yapalım kalk markete gidelim offf valla bunalıyorum.... diyet yapıyoruz desek istemdışı da olsa bizi kontrol etmeye çalışıyor mesela aleyna spor yaptı diyelim ertesi gün soruyor yaptınmı sporunu diye..böyle psikolojik baskılar insanı daha çok yemeye zorluyor...
oyy kıskandım :18:ben yarım ayran detoksu yarım normal beslenme sayesinde biraz vermişim yarın yazayım.. az önce cuma diye yazdım valla :))
sürpriz olsun..
ben yarım ayran detoksu yarım normal beslenme sayesinde biraz vermişim yarın yazayım.. az önce cuma diye yazdım valla :))
sürpriz olsun..
Selam hatunlar
Yazdıklarınızı okudum ama alıntı yapamayacağım bugün. Dikkat dikkat ;
Mersam resmen rekor kırmışsın artık ne yediysen o nasıl bi kilo almak 2 günde kızzz :)))
Bijom senin saçma sapan yedim dediğini ben tahmin edebiliyorum. Yanlış şeyler yesen de miktar olarak abartmadığın için almamışsındr kilo. Perşembe günki sonucunu merak ediyorum
Reyhan abla o gittiğin yer süpermiş, bir an kafamda canlandırdım da böyle heidi vardı ya köyde gezerdi filan(çizgi film) o geldi gözümün önüne :)
Kallisimin kızancığı bence süper beslenmişsin sen kaç yaşındasın da başladın bu diyet işlerine? Boy kilo yaş söyle bakayım ?
İyi akşamlar :))
Bugün de güne 1 kase nesfit ile başladım.. Öğlen okulda sandviçimi, akşam da eve gelince ayranlı çorba içtim 2 kase..
Sonra 1 adet meyveli yoğurt bir de kiraz yedim 1 kase. 1 saat de sporumu yaptım tamamım bugünlük
teşekkür ettimmyaşım 14 boyum da 1.70.. 89 kiloyum şuan..
çikolatamm canım benimde yakın çevremdekiler hemen anlar ne zaman kilo alsam bişeylerin yolunda gitmediğini. galiba başka açlıkları midemizin açlığıyla karıştırıp midemizi doyurunca sorunların çözüleceğini sanıyoruz. bende seninle aynı durumdayım elalem sorunlu günler yaşadığında yemeden içmeden kesilir iğne iplik olur .bende bir iştah bir iştah sinirimi bozanları yiyemediğim için Allah ne verdiyse siler süpürürüm. ama bundan sonra karar verdim onlara sinirlenip abur cubur yemiycem onların kafalarının etini yiycemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?