iyi gezmelar çukulammm...Ya bijom, kallisim ve kuzusu ; valla harika beslenmişsinz alkışlıyorm sizi !!
Antalya gezim pazar akşamı sona eriyor. Salı dönecektim ama pazara aldım. Olumsuz bir durum yok, bazı işlerden ötürü. O yüzden pazartesiden itibaren ben de ayrıntışı raporumu vericem. Herkese kolaylıklar, öptümmmm
ben bugün 6700 adım yürümüşüm dışarıda....250 kalori... 5 km...iyi sayılır gibi...
yediklerim..
sabah nesfit..
öğlen bir ufak kase ayran çorbası
akşam üzeri kocaman bir tabak tavuklu salata
akşam bir kase erik
su içtim bol bol...
reyhan abla bugün kilosunu facebooktan yazdı bana yarın buraya not ederim..
çok dogru çukulamArkadaşlar unutmayın "kaçamak, besinleri yememek gerektiği düşüncesinden doğar" yasaklarsanız o şeyi illaki birgün yersiniz !
afiyet olsun bijom .. eşim candy de kaçıncı level deselaaam
esim yarin izmir'e gidiyor 3 gun yok o yuzden bugun disari cikalim dedik. simdi de acti karsimda candy crush oynuyo allahtan disardayiz :)))
ben de geldim buraya madem yediklerimi yazayim
sabah: peynirli omlet, zeytin, domates
oglen: princli kabak yemegi, 1 dilim ekmek, yogurt
ara: 2 sunta
1.5 litre su ictim bi de..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydin 7.takimimin en güzel hatunlariiii:))
Güne tekrar 90 kiloyla basladığimi bildiriyorummmm nihayet başa dòndüm bu gun. Yazilanlari sonra okuycam ama kallistenin kendini sucu ilan ettiğini okudum hemen suyumu yanima aldim. Kizlar herkez suyunu yanina alsinnnn:)))
çook güzel yemişsin aynen devamMerhabalar herkese :))
Bugün neler yediğimi yazayım..
Sabah 1 kase Nesfit, Öğlen 1 kase ayran çorbası, Akşam saat 5 gibi de tavuklu salata yedim saat 9da da bir adet elma.. :101:
çok güzel menü kallisimben bugün 6700 adım yürümüşüm dışarıda....250 kalori... 5 km...iyi sayılır gibi...
yediklerim..
sabah nesfit..
akşam bir kase erik
su içtim bol bol...
ben yanıma su alamıyorum toprak çiçeklere döküyor su bulunca onlar da susamışlar diyeKizlar herkez suyunu yanina alsinnnn:)))
300 lerde galiba aebenim bilmiyorum inan.. ben de oynuyordum 1,5 yıldır bırakmıştım. bugünlerde bazen birşeyi beklerken falan yine açıyorum arada oynuyorum. sen de mi oynuyorsunafiyet olsun bijom .. eşim candy de kaçıncı level debende oynuyorum ne yalan diyim ya.
ben bugün 6700 adım yürümüşüm dışarıda....250 kalori... 5 km...iyi sayılır gibi...
yediklerim..
sabah nesfit..
akşam bir kase erik
su içtim bol bol...
reyhan abla bugün kilosunu facebooktan yazdı bana yarın buraya not ederim..
Resmen aynıyız mersam... İlgi düşkünlüğü, karbonhidratla acıkma.. Suyu az içme olayı.. Bu kadar olur !
Günaydin 7.takimimin en güzel hatunlariiii:))
Güne tekrar 90 kiloyla basladığimi bildiriyorummmm nihayet başa dòndüm bu gun. Yazilanlari sonra okuycam ama kallistenin kendini sucu ilan ettiğini okudum hemen suyumu yanima aldim. Kizlar herkez suyunu yanina alsinnnn:)))
Günaydın hatunlar
akşam baktım liste göremedim . sonra paylaşım alanında kilişimin mesajını okudum .....
mersam kararına sevinmedim desem yalan olur .. cnım ilk etapda kiloda alsan uzun vadede karbon sana saglıklı ve kalıcı kilo verdirir ... karbonhidrat aslında kilo aldırmıyor seni açıktıran gl endeksi yüksek karbonhidratlar .......
Mehalim listeleri bende merak etmistim ....kalisin PAYLASiM alanindaki mesajini gordum ... Benimde baska bir bilgim yok bu konuda . Haftaya listedeyiz sanirim ...
bencede içBen 1 bardak su içim hemenn:))))
.
su an 2.80 baygın yatıyorum ama ilk kalktıgımda 2 bardak içicem sözzzzbencede içeve gidiyorum şu an raporları toplıcam akşama kadar kim sulandı kim kurudu bakçaz bu sıcakta yazık günah susuz bıralmayın vücudu:beer:
Herkes suyunu içiyormu akşama kim kaç şişe içti liste yapacak
Merabaa ben geldim kimse yok ama olsun
Kalliscim su ana kadar 1.5 litre ictim bitanede sade soda aksama kadar 1.5 daha icicem söz
Dunku menum
Sabah 3 taze kayisiyla yulaf ezmesi süt
Öglen kücük bi tabak kisir
Aksam salata, tavuklu mantar, ayran
Uyumadan önce yesilçay
Dun kalabalik ortamdaydim her 10 kisinin 9 undan olumlu tepki aldım spor sayesinde yoksa gidn 2.5 kilo sudur zaten yarisı bu arada benim gerdanimda kemikler varmış ya hiç görmek nasip olmamişti
Dün spor salonu tatildi bugün gittim 65 dakika yürüdüm 45 dakika kadarda diger aletlerde debelendim çok yorucu ya şu severek spor yapanları anlayamıyorum çok zor
Bu günki menü
Sabah 2 dilim kizarmis k.ekmek
Domates salatalik peynir zeyin vs.
Öglen?
Akşam? Daha belli degıl
Ders çalısmam lazim ama :44: aksamlari yorgunluktan olmuyo 1 hafta kaldi dua edin
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar fena bi sıcak bi soğuk mevsim geçişleri çarpıyor adamıKizlar hepsini okuyorum ama tek tek cevap yazacak vaktim yok .iş yerindeyim ve çokkk yoğunum. Akşam bende herkese cevap yazacam. Su işi süper oldu . Bide üşütmüşüm çok kötüyüm ama çalişmak zorundayim. Kendimi toparlim sporada başliycam. Hepiniz harikasınız . Ben 1 bardak su içim hemenn:))))
selamlar herkese
yediklerimi yazayım gelmişken önce
sabah: 1 dilim kepek ekmek, biber, domates, peynir, zeytin
öğlen: haşlanmış tavuk göğsü, yogurt
ara: 2-3 tane sunta yerim daha acıkmadım
1 litre su (daha içerim)
biliyorsunuz deprem oldu ve de aşırı sallandık biz. hiç öyle 6.5 gibi değildi, bitmek de bilmedi. eşim de tam izmir'e gidiyordu uğurluyordum neye uğradığımızı şaşırdık. evde cerceveler indi camları kırıldı dağıldı falan derken o saat bu saat anca oturdum çoook da yoruldum inanın. valla elim ayağım hem stresten hem yorgunluktan tutmuyor. allah beterinden korusun
aay kıskandım ben de kilo çizelgesi yapaciğim, milleitn gözü gönlü açılsın di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?