canım çok sağol..işte gayret ediyoruz...Ya bijom, kallisim ve kuzusu ; valla harika beslenmişsinz alkışlıyorm sizi !!
O yüzden pazartesiden itibaren ben de ayrıntışı raporumu vericem. Herkese kolaylıklar, öptümmmm
bir an önce adapte olmanı dört gözle bekliyorum...
Başka bir şey yapmıyorum malesef ben önümüzde ki bir kaç gün içinde çok yoğunum yürüyüşler yetiyor yani..spor işini ne yapıyorsunuz kızlar adım sayardan başka
tibet yogası hakında bilginiz varmı ?
tibet yogasını biliyorum çok araştırmıştım bir zamanlar ama onda bir hareket var o hareketi asla yapamıyorum tabi bu kiloyla..yere uzandığınmı ayaklarını çektiğinmi böyle tuhaf bir hareketti..oysa yapmayı çok istemiştim..
bijom yapalım tabiki ama nasıl denetlememiz erekiyor fikir verin..her gün yapmak zaten mantıklı değil ama hepimiz için iki günde bir veya haftada üç gün zorlayarak yapmamız gerekir diye düşünüyorum... bir kişi haftadan haftaya gönüllü olabilir herkesin yazdığını mesela gün sonunda liste haline getirebiir..hepimiz görürüz ..bu hafta ben yapabilirim su ve sporu her gün liste haline getirip yazarım karşılaştırırız ve belki azmederiz :))çook güzel yemişsin aynen devam
çok güzel menü kallisim
valla 6700 adım da harika bravo
yav kallisim spor işinde 1 haftayı zorunlu mu tutsak ne yapsak.. hepimiz spor yapmamız lazım diyoruz ama ben kendi adıma sadece diyorum yani.. çıkamasam da leslie yapabilirim ama canım hiç istemiyor, bir şekilde bir hafta veya birkaç gün zorunlu yapsak denetleşsek işe yarar mı ki
sanırım çoğunluğumuzun sorunu su ve spor... o zaman bir hareket getirmeliyiz bu düzene..herkes fikir koyabilir ortaya...Kallisim ne güzel yürüme işine başlamışsın ben yürüme bandınıda yerleştirdim ama hala başına geçemedim . Hareket dendimi ne kadar tembelim ben yaaa :26: Birde düzenli su içmeyi hatırlasma süper olacak bunlar kilo vermede çok sağlıklı oluyor.
listeye gelince evet paylaşımda görmüşsünüz ve acil çıkıyordum size yazamadım..şöyle duruma bir baktım hiç birimiz düzen kuramadık bu hafta kimi taşındı
bunu sokakta okudum ve şu gerdana koptumMerabaa ben geldim kimse yok ama olsun
Kalliscim su ana kadar 1.5 litre ictim bitanede sade soda aksama kadar 1.5 daha icicem söz
Dunku menum
Sabah 3 taze kayisiyla yulaf ezmesi süt
Öglen kücük bi tabak kisir
Aksam salata, tavuklu mantar, ayran
Uyumadan önce yesilçay
Dun kalabalik ortamdaydim her 10 kisinin 9 undan olumlu tepki aldım spor sayesinde yoksa gidn 2.5 kilo sudur zaten yarisı bu arada benim gerdanimda kemikler varmış ya hiç görmek nasip olmamişti
Dün spor salonu tatildi bugün gittim 65 dakika yürüdüm 45 dakika kadarda diger aletlerde debelendim çok yorucu ya şu severek spor yapanları anlayamıyorum çok zor
Bu günki menü
Sabah 2 dilim kizarmis k.ekmek
Domates salatalik peynir zeyin vs.
Öglen?
Akşam? Daha belli degıl
Ders çalısmam lazim ama :44: aksamlari yorgunluktan olmuyo 1 hafta kaldi dua edin
dün süper yemişsin.. bugün belli değilmiş...spor sayesinde çok güzel gidiyorsun maşallah
okuyormusun...bir hafta demişsinde...
su için teşekkürlerrrr
biz hiç duymadıkselamlar herkese
yediklerimi yazayım gelmişken önce
sabah: 1 dilim kepek ekmek, biber, domates, peynir, zeytin
öğlen: haşlanmış tavuk göğsü, yogurt
ara: 2-3 tane sunta yerim daha acıkmadım
1 litre su (daha içerim)
biliyorsunuz deprem oldu ve de aşırı sallandık biz. hiç öyle 6.5 gibi değildi, bitmek de bilmedi. eşim de tam izmir'e gidiyordu uğurluyordum neye uğradığımızı şaşırdık. evde cerceveler indi camları kırıldı dağıldı falan derken o saat bu saat anca oturdum çoook da yoruldum inanın. valla elim ayağım hem stresten hem yorgunluktan tutmuyor. allah beterinden korusun
eşin gitmiş Allah kavuştursun...
yediklerine yorum yapamıyacağım bana az geliyorda bu senin eski düzenin
su an 2.80 baygın yatıyorum ama ilk kalktıgımda 2 bardak içicem sözzzz
Aha baş denetmen gelmişvalla su içtim mi içmedim mi bilemedim korkumdan yarım litre devirdim hemen birde soda içiyorum şu anda
Menün gayet güzel görünüyor canım. spor konusunda severek yapanları bende anlamıyorumpek tembelim pek 2 adım atmaya üşenirim bende
Ders çalışmam lazım demişsin ne dersi bu merak ettim :44:
Ben yediklerimi yazmaya utanıyorum şu anda tam anlamıyla adapte oldum diyemicem
sabah ev yapımı bir poaça bir bardak çay içmiştim sonrasında gelinimizin doğum günü vardı 1 dilim pastayıda orda hüplettim
bir tanede gözleme yedim itiraf ediyorum başkada bişi yemedim ama acayip şişkinlik var midemde.
akşama kabak dolması yapıyorum akşamları pek yemek yediğim söylenemez ama 1 tane belki yerim.
Dediğim gibi benim pek ekmek yemek, çok düzenli yemek yemek (okuldayken ahçımız sayesinde öğle yemeklerini düzenli yiyorum) alışkanlığım yok.
sabah akşam aburcubur çikolata yesem yeridir. bunlardan uzak durmayı başardığım an kilolarda gidiyor tabi doğal olarak
sporu evet bende hiç sevmiyorum çokkkk zorunluuuuu yapıyorum zor geliyor zor geliyor
yediklerini yazmayaydın :)))) birde eklemiş başkada bir şey yemedim diye
sabah olmaz yeseydin bişeyler...mustangım gördüm facede mamalarınızı hepsinden yemedin bir dilim pasta mı yedin o zaman dur
istikrarlı olmak zorundayım geç bile kaldım düğüne son 21 gün bari 60 lı kiloları görebilsembir de korkum ramazanda hep kilo alırım buna nasıl dur diyeceğim
sunta yemiştim ama karnım acıktı yaa sabah olur mı ki bana :44:
evet istikrar şart senin zamanın az ama kendini perişan etme....