Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya bijom, kallisim ve kuzusu ; valla harika beslenmişsinz alkışlıyorm sizi !!

O yüzden pazartesiden itibaren ben de ayrıntışı raporumu vericem. Herkese kolaylıklar, öptümmmm
canım çok sağol..işte gayret ediyoruz...
bir an önce adapte olmanı dört gözle bekliyorum...

spor işini ne yapıyorsunuz kızlar adım sayardan başka
tibet yogası hakında bilginiz varmı ?
Başka bir şey yapmıyorum malesef ben önümüzde ki bir kaç gün içinde çok yoğunum yürüyüşler yetiyor yani..
tibet yogasını biliyorum çok araştırmıştım bir zamanlar ama onda bir hareket var o hareketi asla yapamıyorum tabi bu kiloyla..yere uzandığınmı ayaklarını çektiğinmi böyle tuhaf bir hareketti..oysa yapmayı çok istemiştim..

bijom yapalım tabiki ama nasıl denetlememiz erekiyor fikir verin..her gün yapmak zaten mantıklı değil ama hepimiz için iki günde bir veya haftada üç gün zorlayarak yapmamız gerekir diye düşünüyorum... bir kişi haftadan haftaya gönüllü olabilir herkesin yazdığını mesela gün sonunda liste haline getirebiir..hepimiz görürüz ..bu hafta ben yapabilirim su ve sporu her gün liste haline getirip yazarım karşılaştırırız ve belki azmederiz :))

sanırım çoğunluğumuzun sorunu su ve spor... o zaman bir hareket getirmeliyiz bu düzene..herkes fikir koyabilir ortaya...
listeye gelince evet paylaşımda görmüşsünüz ve acil çıkıyordum size yazamadım..şöyle duruma bir baktım hiç birimiz düzen kuramadık bu hafta kimi taşındı kimi seyehatte kimi tatile gitti.. doğru düzgün paylaşımımız olmadı ki..

bunu sokakta okudum ve şu gerdana koptum
dün süper yemişsin.. bugün belli değilmiş...spor sayesinde çok güzel gidiyorsun maşallah
okuyormusun...bir hafta demişsinde...
su için teşekkürlerrrr

biz hiç duymadık çok geçmiş olsun canım...
eşin gitmiş Allah kavuştursun...
yediklerine yorum yapamıyacağım bana az geliyorda bu senin eski düzenin

su an 2.80 baygın yatıyorum ama ilk kalktıgımda 2 bardak içicem sözzzz
aferinnnn....

sporu evet bende hiç sevmiyorum çokkkk zorunluuuuu yapıyorum zor geliyor zor geliyor
yediklerini yazmayaydın :)))) birde eklemiş başkada bir şey yemedim diye yeseydinnnnn....

sabah olmaz yeseydin bişeyler...

evet istikrar şart senin zamanın az ama kendini perişan etme....

acliktan uyanmak :)

gunaydinlarrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydinlarrr

hehe günaydın bijom... kötü bir duygu yaaa bir kaç kez başıma geldide valla ben normalde hiç acıkmayan biriyim metabolizma çalışmadığına gösterge işte....

Günaydın takımcım... ben de erken kalktmda ekmek yapıyorum kızımla kaç gündür ekmek yemedik şöyle güzel bahçede bir kahvaltı yapalım bakalım hanımmelleri kokusu arasında

gerilerde kalmasın atıyorum arayınca kolay bulalım haftaya...

kütahyam sen takıma dahil olmak istemiyormusun..

Bijom geçmiş olsun canım. Allah korumuş. Kimbilir nasîl korkmuşsunuzdur.allahîm daha kötüsúnden korusun. Bununla gelmiş geçmiş olsun . Toprağımda korkmuştur şimdi kuzum benim.
Yediklerine gelince sen kafana koydunmu yaparsın. Çok iyi.

Günaydın iyi pazarlar:)) az öncede mesaj yazdım ama mesajımî göremiyorum. Kalistem seni görüyorum gúnaydın canım. Kızınla bahçede kahvaltı yapıyomuşsun afiyet olsun. Ben çok kötü üşütmüşüm çok halsizim yoksa erkenden kalkîp yürüyüş yapacaktım. Neyse tarçınla beraber kısa bir yürüyüş yapip gelecem sonrada kahvaltımı yapacam. Yanıma suyumu almayı unutmuyorumm:))

hehe günaydın bijom... kötü bir duygu yaaa bir kaç kez başıma geldide valla ben normalde hiç acıkmayan biriyim metabolizma çalışmadığına gösterge işte....
hem de nasıl kötü bir duygu ama azıcık da huzur duygusu da veriyor
oh hanımeller arasında kahvaltı hee ne güzel afiyet olsun..

ben pek korkmam depremden ama bu sefer niyeyse korktum abla yalan yok. toprak açıkcası anlamadı ne olduğunu. sadece birşeyler kırılmaya başlayınca şaşırdı o zaman da konuştuk ilgisini dagıttık.. teşekkürler ablacım
bu arada yazdıklarını görüyoruz sende cıkmıyor mu ki? kabak mücverimi attım fırına pişti az önce çıkardım. bugünkü diyet yemeğim de hazır hem de değişik teşekkürler hatırlatman içinnn

BİJOM GEÇMİŞ OLSUN CANIM ...ALLAH BETERŞNDEN SAKLASIN ...

Kalişim afiyet olsun kahvaltınız ...

kütahyam sahi sen listelere girmiyormusun .? seni diyete böyle edepte görmemiştim hiççç

Mersam geçmiş olsun canım . havaların düzeni yok aniden degişiyor , hasta olmak çok kolay ..

hatunlar şu denetleme işi bencede iyi sonuçlar verir bizi adepte eder .. dün 2. litreye yakın su içtim... ama bugun yok. niyetliyim rabbım kabul ederse ....

sporada aynını yapabiliriz mehalimin dedigi gibi ... hesap vermek işin içine girdimi yapılır diye düşünüyorum
hepimiz sırayla denetleme işini yapabiliriz işimize göre ayarlarız denetleyecek kişiyi :44:

dünki menünde şöyle oldu .gece saur eklendi sahura kamadım gece yiyip yatttım

bu arada ramazanda ben hep kilo alırım kızlar bunu nasıl çözecem bilmiyorum:26:

sabah .
ekmek ,peynir.menemen , zeytin .

ara 3 hurma ...

öyleyin ..
etli yş. fasulye .çoban salata ...

ara . erik ve kayısı ...

akşam
sebze sote, yogurt . çok az bulgurlu salata ...

gece eşim etşiz çig köfte getirmişti .
sahur niyetine
.4.5. tane ondan boollll ayberkle ... azda fındık ....
gece gece o yenirmi demeyin çok severim ya çig köfteden çok o aysberkin gevrekligi beni benen alıyor acı ve ayberk . tamam susttum karnım açikti sanırım
vede bol su
gece lavobaya kalktım yahu hiç kalkmayan ben
dün evdeydim spordda yok t. yogasından başka ...

akşama ne yerim bilmiyorum ... çoçukları alıp dışarı çıkasım var .eşim çıktı 2 dügün varmış gitmesi gereken onun iş çevresinden

gunaydinlarrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bijom bu iyi bişeydir diyette. Aç uyanıyorsan, bu aç yattığını ve gece çalışan metabolizmanın enerji depolarını tükettiğini gösterirmiş. Eriyecek benim arkadaşım tez vakitte inşallah :)

Canım geçmiş olsun bol ıhlamur iç..

Bir diyetisyen bana zamanında haftada bir öğün istediğim kadar etsiz çiğ köfteyi lavaşsız sdc yeşillik ve limonla yememe izin vermişti. Hatta 1 ayda 6 kilo vermiştm o diyetisyenle ve o listeyi de kadınlar kulubune yazmıştım. Bulursam eklerim yine. Yani çiğköfte lavaşsız yenirse çok kilo aldıracak bişey değil canım....

Yarından itibaren süper adapte olcam kallisim meraklanma sen. Bu akşam istanbula evime dönüyorum...

Canlar kandilimiz mubarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin...

Depremi hissedenlere ve etkilenenlere de geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...

Bugün evime dönüyorum akşam.. Hayırlısıyla daha sıkı bir şekilde sporuma diyetime suyuma dikkat edicem... Hepinizi öpüyorum...

Merhabalar :))
Bugün sabah tartıldım perşembe gününden itibaren 2 kilo 100 gram vermişim
Sabah annemle kahvaltı yaptık ben 1 adet haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek yedim
Öğlen saat 3 gibi de 2 tane lahmacun yedim
Akşam da 1 elma yerim bir de 1 saat sporumu yaparım
Su da içtim bol bol

Merhaba kızlar sabah bi çıktım evden ahada yeni geldim mesajlarınızı detaylı okumadım yalan yok şöyle bir göz gezdirdim çünkü pcim formata gitti telden giriyorum
Takımda tanımadığım bir kişi var angela yanlış yazmadım umarım tanışmak isterim ))) ben Mehtap 35 yaşında evli öğretmen 1 delikanlı anasıyım )))

Yediklerime gelince sabah kahvaltıda ailecek kardeşimdeydik çeyrek ekmek anca yanında yarım yumurta 1 brk çay 7-8 ince dilim patates kızartması küp şeker kadar peynir yedim )))
Sonrasında Kayseri ye gittik alış veriş için valla ordan yarım hamburger çay bardağı kadar kola içtim
Bir tanede çikolata yidim(((
Akşam sadece 2 kaşık yoğurtlu makarna yedim eşime hazırlamıştım
Kallisim sanırım pek su içmedim ben şimdi içim azcık şişe yanımda
Öptüm hepinizi

Hepinizin miraç kandili mubarek olsun. Hangimiz ne istiyorsak bu mubarek gecede inşaallah hepimizin istekleri kabul olsun. İnşaallah kızım üniversite sınavını kazansın.
Kızlar çok kötüyüm uyuyamıyorumda bu nasıl bir üşütmedir anlamadım. Ama diyetimi bozmadım hastalığa sığınıpta. Off sabah iş başî kdv son gün ben böyle nasıl gidecem. Uyuyamayınca bari size yazim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…