Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çünkü sen bir koçsun... Herşeyin hızlı :)) geçmiş olsun

Hatunlar tüm geçmişi okudm lakin telefondan tek tek cvp verme işi çok uzun sürüyor, cevap veremediklerim bu 5 gün kusuruma bakmasın lütfen ama dietler çok iyi gidiyor, menülerinizi çok beğendim onu söylemeliym. Bence sabaha güzel bir sonuç alıcaz benim bu hafta çok katkım olamasa da sabah görüşürüz canlar

Yattığım yerden deneme yapıyorum bugün spor yaptım dedimya cümle alem görsün..
Sizde telefonladınıza indirin adımsayarı pek iyi geldi bana hoşuma gitti..gelecek günlerde karşılaştırırız hem..

Neyse gevezeliği bırakıp uyumalıyım..sabaha görüşürüz ...

Eklentiler

• $1400798331597.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 48
Hayirli cumalar ..

Esimle memlekete gitmem gerekti . Kilomu yazip kaciyorum stop ...
69.6.... Baslangicim 70.6 idi stop...

direnebilmişsin ne güzel...
benim tek artık böyle günler yapan komşularımın olmayışı burada ve buraya geleli on yıl oldu hiç dışardan da arkadaşlık kurmadım...yani yemek yemeye zorlayan heleki pasta börek yapan bir çevrem yok...tek kötü çevrem seneye olacak sanırım :)) ama burada beslenmeyi çözüp az kilolardan kurtulursak onuda aşarız... buraya yazan kızım aşçılık okuyor da
okul için çözümler üretiyoruz istediğimizde tabiki kütahya ablası

bijom ne kadar az yiyorsun sonuca çabuk ulaşacaksın...

reyhan abla drenaj gıdıklar seni ohh masaj ne güzel..bende bir kaç kez gittiğim salonda girmiştim drenaja meraktan

Of offf yediğim toplam pilav 3 kaşığa çıktı ben iradesizimmmm
iradesizin önde gideni gibi yazmış... üç kaşık pilav bu kadar tehlikelimi yaa sizin diyette... her şeyi bozmuşsun gibi yazmışdın da...

hiççç kusura bakmadık efendim siz keyfinize bakınız katkılarınız zaman gelir bizi geçer bunu da dert etmeyiniz... öpüldünüz...

bir aferin de bendennn
çok güzel yemişsin üstüne de spor yapmışsın, aynen devammm

bu geçen hafta ki mesajımız köşede dursun..

günaydın
kilo bildireyim: 73,5

ahhh akşam doğum gününde o topraktan kalan 1 dilim pastayı yemeyecektim valla toprak gibi olmak isterdim çocuğun ne tatlıyla ne şekerle ne çikolatayla hiç işi yok zorla bile yemiyor aaaaah ah

kahvaltıya kaçayım sonra birrr sürü işim var bugün, yine buralardayım ama görüşürüzzzz

Son düzenleme:

bijom 100 gr daha atmışsın ama maşallah maşallah herkese..

şu sıra çok gelemiyorum işyerinde aşırı bir yoğunluk var arkadaşlar hemen kilo bildirip kaçayım:

60,5

öpüyorum kocaman kocaman

Kızlar çok üzgünüm hafta sonunun cezasîni çekiyorum. Bide dayanamayip akşam yediğim gofretin(
Yani diyeceğim o ki ne ceza verirseniz razıyım.daha ilk haftadan takima zarar verdim. Ama gerçek kilomu ne kadarda utansam yazmak zorundayım(
91 kilo geldim. Yani 1 kilo artıdayım . Çok üzgünüm(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tekrar selam hatunlar ... ben kaldım memlekete gitmedim . daha dogrusu elticim kalınca bende gitmedim ...

bu arada Kallisim bu 1700 gr ayran çorbası ile mi oldu? geçmişi çok takip edemedim ama ayran çorbası diyetinden kim ne kadar sonuç aldı meraktayım

bijom 100 gr daha atmışsın ama maşallah maşallah herkese..
teşekkürler kallisim 100 gram 100 gramdır di mi, en çok bu takım yani bizler biliriz bu gramların kıymetini

Kızlar günaydın.. 94 diyor bu manyak tartı :) 500 gr da benden gitmiş hayret :)

Bijom ve kallisim süpersinz ohh gitmiş kilolar üstelik pastaya rağmen
aa niye öyle diyosun kız tartı kafasından mı atıyor neysen o işte tahminimce 2 haftaya 80li kiloları görürsün

şu sıra çok gelemiyorum işyerinde aşırı bir yoğunluk var arkadaşlar hemen kilo bildirip kaçayım:

60,5

öpüyorum kocaman kocaman
kolay gelsin cocostarcığım ayrıca tebrikler

evet cezanı açıklıyorum dukanı bırakıyorsun, arada küçük kaçamaklar yapabileceğin karbonhidrat da içeren bir diyete dönüyorsun
aylarca yıllarca 2 kaşık pilav 1 gofret de mi yiyemiceksin ablam ben karşıyım bu dukana ne kadar tam uygulamıyorum desen de kusura bakma..

sabah 1 veya 2 dilimle kahvaltı etsen, öğlen sebzeni yesen ya da etini aralarda meyve yogurt falan akşam salata corba arada kaçamak olarak 1 parça gofrettir çikolatadır falan ya da 2 haftada bir ödül tatlı yesen. böyle sürdürsen de ufacık bir kaçamakta tartı fırlamasa moralin bozulmasa
açıkçası dün kocaman bir dilim pasta yedim ama dünkü kilomdan aşadayım 100 gr da olsa ablammm bunu demeye çalışıyorum..

ayrıca can sıkmak yok devam seneye sana gelicem bikinilerimizi giyip havuz başında banu alkan yürüyüşü yapacağız

bu arada Kallisim bu 1700 gr ayran çorbası ile mi oldu? geçmişi çok takip edemedim ama ayran çorbası diyetinden kim ne kadar sonuç aldı meraktayım

cococuğum ben 1 gün yaptım 800 gr gitti hayatım
kallisim tam olarak uygulamadığını söylese de yine de onda baya işe yaradı

bu arada kallisim adımsayarı ben de indirmiştim geçen ay spor salonuna giderken ama sonra kaldırdım çünkü kocaman telefonu sürekli cebimde veya üzerimde taşımam zor oluyordu. o miniklerden almak lazım belime takıcam durucak.. ama çok faydalı birşey en son 7200 adımı görmüştüm ki o gün cok yorulmustum 10000 yapsam nolurdu hiç bilemiyorum

Mersacım nacizana iki kelam etmek isterim umarım beni yanlış anlamazsın
mersacım dukan veya monti tarzı karbon kısıtlı diyetleerde kaçamak insana kök süktürür, haftalarn emegini eline verir ve insanın diyet piskolojisini altüst eder baskülüde tabi :26: bunu bende çok yaşadım vede çok tanık oldum . bunları sizde biliyorsunuz tabiki ama hatırlatayım dedim ....
şunu yap böyle yap demek ne haddime ama diyet vede takım arkadaşım olarak menülerine gl endeksi düşük karbonhidratları bolca katmanı tavsiye ederim .. amacımız 1 haftalık kilo vermek değil. amacımız 2 ay sonrası ,6 ay sonrası ,bir sene sonrası vede tüm hayatımız boyunca olmalı kilo veriken . o yüzden pastada yiycez gofretde mantıda .. önemli olan sıklıgı vede miktarı .... ha bide bunu sen uyguluyormusun dersen çıkkk ama artık en azından şu yasak demiyorum kendime vede yedigimde vicdan yapmıyorum vede abartmıyorum

sonuç olarakda biz bir takımız canım artımızlada eksimizlede bunu her hafta hepimiz yaşıycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…