Offf kizlar yaa yine geldim ben bu gün uyuyamiycam heralde. Radara girmişim yine 356 tl ceza yemişim az önce kapıda verdiler. Canim çok sıkıldı yaa. Ben devlete çalışîyorum 2 aydır yediğim radar cezası nerdeyse 1000 tl oldu. Offf hadi ben gidim artık byyy(
Hayirli cumalar ..
Esimle memlekete gitmem gerekti . Kilomu yazip kaciyorum stop ...
69.6.... Baslangicim 70.6 idi stop...
direnebilmişsin ne güzel...Kallis evet okulda iste gercekten menu tutturmak zor ondada gazli icecek yerine ayran soda ekmezsiz et salata evden kepekli tost vs vs gibi cozumler uretilebilir meyve leblebi falanda atilabilir cantaya ara ögün icin spor çok önemli her tombulun kıyıda kösede tozlanmis bir spor aleti vardir kendimden biliyirum aksamlari muzik acıp bi yarim saat 45 dakika gayret çok sey degistirecektir
Bende günden geldim ısrarları dinlemeyerek geri cevirdim o kadar yogurt iskencesi sporu cope atamazdım
Büğunkü raporum
Sabah 12 yani bana sabah :2 kasık meyveli müsli süt
Öglen 1 kase tavuklu sebzeli pilav salata sade soda
(Pasta tatli börek pogaca meyve suyu kolavardi direndim kazandim)
Aksam : ya patlican közlerim yada meyve süt düşünüyorum nasip
Vee ilk tepkileri aldım daha kac gun gorusmedik ne ara zayifladin dediler gazı aldım yani
bijom ne kadar az yiyorsun sonuca çabuk ulaşacaksın...kizimin (ciciannesiyim) dogum gunune gidiyorum. gitmeden rapor veriyim.
sabah: omlet, domates , peynir, zeytin
oglen: korili soganli tavuk, yogurt
bu kadar :) dogum gununde bisey yememeye calisicam. ha 1,5 litre de su var.. hadi yarin herkesten iyi sonuclar gelir umarimm..
reyhan abla drenaj gıdıklar seniSelamlarrrr masallah cok iyi gidiyorsunuz. Nasil özeniyorum size. Cok kötü bir zamanda geldim Reha ya.ben yiyip icip yatiyorum üc gündür Kilo hemen cikar böyle Biliyorum.cokta güzel yemekleri var buranin. Spora falan baslamadik daha biraz kendi kendime yürüyorum disarda hepsi bu. Birde kasabaya indim sampuan almaya. Yarin 45 dakikalik bir jimnastik var birde drenaj denen bir masaj var vucuttan Ödem atma amacli haftasonu zaten hicbirsey yok. Pazartesi baslariz tam spora.burdan pek fazla haber yok arada ugrarim. Kendinize iyi bakin hastalara acil sifalar diliyorum hepinizi öpüyorum.
iradesizin önde gideniOf offf yediğim toplam pilav 3 kaşığa çıktı ben iradesizimmmm
Hatunlar tüm geçmişi okudm lakin telefondan tek tek cvp verme işi çok uzun sürüyor, cevap veremediklerim bu 5 gün kusuruma bakmasın lütfen ama dietler çok iyi gidiyor, menülerinizi çok beğendim onu söylemeliym. Bence sabaha güzel bir sonuç alıcaz benim bu hafta çok katkım olamasa dasabah görüşürüz canlar
bir aferin de bendennnİyi akşamlar :))
Bugün de güne 1 kase nesfit ile başladım.. Öğlen okulda sandviçimi, akşam da eve gelince ayranlı çorba içtim 2 kase..
Sonra 1 adet meyveli yoğurt bir de kiraz yedim 1 kase. 1 saat de sporumu yaptım tamamım bugünlük
aeben ( 70.6 / / ) ( yeni üye )
bijoux ( 74.3 / / ) ( hedef kilo 62.0 ) (diskalifiye )
chocolategir ( 94.5 / / ) (hedef kilo 70.0 ) ( geri dönmek üzere ayrılmış)
cocostar ( 61 / / ) ( hedef kilo 53.0 ) ( yeni üye )
Kalliste ( 105.0 / / ) ( hedef kilo 80.0 ) ( yeni üye )
mersa ( 90.0 / ) ( hedef kilo 75 ) ( geri dönmek üzere ayrılmış )
_Mustang_ ( 83.6 / / ) ( hedef kilo 60.0 ) ( yeni üye )
reyhanxx54 ( 85 / / ) ( hedef kilo 70.0 ) ( geri dönmek üzere ayrılmış )
arkadaşlar kilo bilgilerinizde hata varsa lütfen söyleyin düzeltelim..uzun aradan sonra bilgilerle uğraşmak yaramadı bana
aebencim geçmiş olsun canım inşallah çok kısa bir süre içinde atlatırsın bu sorunu...hedef kilonu yazarsan kurallar gereği :))
****4.takım 231. etap****bijonun etabı
günaydın
kilo bildireyim: 73,5
ahhh akşam doğum gününde o topraktan kalan 1 dilim pastayı yemeyecektimvalla toprak gibi olmak isterdim çocuğun ne tatlıyla ne şekerle ne çikolatayla hiç işi yok zorla bile yemiyor aaaaah ah
kahvaltıya kaçayım sonra birrr sürü işim var bugün, yine buralardayım ama görüşürüzzzz
teşekkürler kallisim 100 gram 100 gramdır di mi, en çok bu takım yani bizler biliriz bu gramların kıymetinibijom 100 gr daha atmışsın amamaşallah maşallah herkese..
Kızlar günaydın.. 94 diyor bu manyak tartı :) 500 gr da benden gitmiş hayret :)
aa niye öyle diyosun kız tartı kafasından mı atıyor neysen o işteBijom ve kallisim süpersinz ohh gitmiş kilolarüstelik pastaya rağmen
kolay gelsin cocostarcığım ayrıca tebriklerşu sıra çok gelemiyorum işyerinde aşırı bir yoğunluk var arkadaşlar hemen kilo bildirip kaçayım:
60,5
öpüyorum kocaman kocaman
evet cezanı açıklıyorum dukanı bırakıyorsun, arada küçük kaçamaklar yapabileceğin karbonhidrat da içeren bir diyete dönüyorsunKızlar çok üzgünüm hafta sonunun cezasîni çekiyorum. Bide dayanamayip akşam yediğim gofretin(
Yani diyeceğim o ki ne ceza verirseniz razıyım.daha ilk haftadan takima zarar verdim. Ama gerçek kilomu ne kadarda utansam yazmak zorundayım(
91 kilo geldim. Yani 1 kilo artıdayım . Çok üzgünüm(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada Kallisim bu 1700 gr ayran çorbası ile mi oldu? geçmişi çok takip edemedim ama ayran çorbası diyetinden kim ne kadar sonuç aldı meraktayım
Kızlar çok üzgünüm hafta sonunun cezasîni çekiyorum. Bide dayanamayip akşam yediğim gofretin(
Yani diyeceğim o ki ne ceza verirseniz razıyım.daha ilk haftadan takima zarar verdim. Ama gerçek kilomu ne kadarda utansam yazmak zorundayım(
91 kilo geldim. Yani 1 kilo artıdayım . Çok üzgünüm(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?