O ZAMAN HOŞGELDİN EVİNE ÇUKULAMCanlar kandilimiz mubarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin...
Depremi hissedenlere ve etkilenenlere de geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
Bugün evime dönüyorum akşam.. Hayırlısıyla daha sıkı bir şekilde sporuma diyetime suyuma dikkat edicem... Hepinizi öpüyorum...
afiyet olsun kuzucukMerhabalar :))
Bugün sabah tartıldım perşembe gününden itibaren 2 kilo 100 gram vermişim
Sabah annemle kahvaltı yaptık ben 1 adet haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek yedim
Öğlen saat 3 gibi de 2 tane lahmacun yedim
Akşam da 1 elma yerim bir de 1 saat sporumu yaparım
Su da içtim bol bol
mehalim senin açıl pc ihtiyacın var gülüm ..Merhaba kızlar sabah bi çıktım evden ahada yeni geldim mesajlarınızı detaylı okumadım yalan yok şöyle bir göz gezdirdim çünkü pcim formata gitti telden giriyorum
Takımda tanımadığım bir kişi var angela yanlış yazmadım umarım tanışmak isterim ))) ben Mehtap 35 yaşında evli öğretmen 1 delikanlı anasıyım )))
Yediklerime gelince sabah kahvaltıda ailecek kardeşimdeydik çeyrek ekmek anca yanında yarım yumurta 1 brk çay 7-8 ince dilim patates kızartması küp şeker kadar peynir yedim )))
Sonrasında Kayseri ye gittik alış veriş için valla ordan yarım hamburger çay bardağı kadar kola içtim
Bir tanede çikolata yidim(((
Akşam sadece 2 kaşık yoğurtlu makarna yedim eşime hazırlamıştım
Kallisim sanırım pek su içmedim ben şimdi içim azcık şişe yanımda
Öptüm hepinizi
Hala atlatamamışsın mersam, geçmiş olsun tekrar :26: bu havalarda İnsan daha bir hasta oluyor ....Hepinizin miraç kandili mubarek olsun. Hangimiz ne istiyorsak bu mubarek gecede inşaallah hepimizin istekleri kabul olsun. İnşaallah kızım üniversite sınavını kazansın.
Kızlar çok kötüyüm uyuyamıyorumda bu nasıl bir üşütmedir anlamadım. Ama diyetimi bozmadım hastalığa sığınıpta. Off sabah iş başî kdv son gün ben böyle nasıl gidecem. Uyuyamayınca bari size yazim dedim.
Merhabalar :))
Bugün sabah tartıldım perşembe gününden itibaren 2 kilo 100 gram vermişim
Sabah annemle kahvaltı yaptık ben 1 adet haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 dilim ekmek yedim
Öğlen saat 3 gibi de 2 tane lahmacun yedim
Akşam da 1 elma yerim bir de 1 saat sporumu yaparım
Su da içtim bol bol
Merhaba kızlar sabah bi çıktım evden ahada yeni geldim mesajlarınızı detaylı okumadım yalan yok şöyle bir göz gezdirdim çünkü pcim formata gitti telden giriyorum
Takımda tanımadığım bir kişi var angela yanlış yazmadım umarım tanışmak isterim ))) ben Mehtap 35 yaşında evli öğretmen 1 delikanlı anasıyım )))
Yediklerime gelince sabah kahvaltıda ailecek kardeşimdeydik çeyrek ekmek anca yanında yarım yumurta 1 brk çay 7-8 ince dilim patates kızartması küp şeker kadar peynir yedim )))
Sonrasında Kayseri ye gittik alış veriş için valla ordan yarım hamburger çay bardağı kadar kola içtim
Bir tanede çikolata yidim(((
Akşam sadece 2 kaşık yoğurtlu makarna yedim eşime hazırlamıştım
Kallisim sanırım pek su içmedim ben şimdi içim azcık şişe yanımda
Öptüm hepinizi
Gününüz aydın ,yüzünüz güler olsun hatunlarrr
O ZAMAN HOŞGELDİN EVİNE ÇUKULAMçig köfte işide iyimiş
senin peyleştigin çok liste var sanırım hatta birirni sık sık arkadaşlara önerirdim zamanında ... şu haftada 3.5. klo olan yeşil elmeli
..
Hepinizin miraç kandili mubarek olsun. Hangimiz ne istiyorsak bu mubarek gecede inşaallah hepimizin istekleri kabul olsun. İnşaallah kızım üniversite sınavını kazansın.
Kızlar çok kötüyüm uyuyamıyorumda bu nasıl bir üşütmedir anlamadım. Ama diyetimi bozmadım hastalığa sığınıpta. Off sabah iş başî kdv son gün ben böyle nasıl gidecem. Uyuyamayınca bari size yazim dedim.
Oruçluyken kilo veremiyorum yahu . ramazanda ne yapıcaz .... akşam ne kadar yesem gözüm görmüyoroda direk depoya gidiyor ..hpogilisemi olmak bu yönden çok zor .Allah başka dert vermesin..
Dünki menüm ..
iftar ..
kepekli ekmek arası tavuk döner (hepsini yemedim ekmegin )
yr. bar. ayran .. vede karpuz ....
3 tulumba tatlısı . 1 ısırık kandil simidi
ilerleyen saatdede 2 kayısı ....
1 lt. su içtim sanırım ...
sabah uyandıgında açtım yahu .. genelde hemen acıkmam . 6 da kalkıyorum yemek yemem 8.5 oluyor
selam anca gelebildim..
dünkü raporu yazayım,
sabah: peynir, zeytin, domates, biber
ara: küçük bir parça fırında pişmiş kabak mücver
öğlen: 4 küçük köfte, yoğurt
ara: diğer aranın aynısı
2 litre de su..
bu kütahyadaki son haftam. haftaya bugün toprağı okula yazdırıp gideceğim kısmetse.. o yüzden verimli geçirmek istiyorum bakalım..
herkese mutlu ve kaçamaksız haftalarr diliyorum
kızlar burdayım ama işler çok yoğun biraz hafifletim hep burdayım. sabahtan bu yana 1 litre su ve sıcak limonlu su içtim. su şişelerini görelimmm
Yaa ben çok yoğunum işlerimi biraz bitenleri görmek istiyorum o yüzden ha gayret ha gayret diye çabaluyorum...gelicem ilk fırsatta..şimdi sadece arada okuyup kaçıyorum...öptüm sizi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vaaaayy kilo çizelgeleri yapılmış süpeeeeeerrrr
yediklerin her zamanki gibi harika.. azminin hayranıyım kuşum
yaptık yaptık daha doğrusu ben mustangdan kıskandım da yaptım taa 2007 deki ticker ımın aynısını.. inş uğur getirecek
çaklıtım sen de böyle menüler yazsan da bu iltifatları ben de sana etsem diyorum
BİJOM GEÇMİŞ OLSUN CANIM ...ALLAH BETERŞNDEN SAKLASIN ...
Kalişim afiyet olsun kahvaltınız ...
kütahyam sahi sen listelere girmiyormusun .? seni diyete böyle edepte görmemiştim hiççç
kızı coco ben senin açelyayla fotonu gördüm anam ne ayran corbası mezunluk haldesin yahu
Yettim gariiiiikızlaaaaarr nerdesinizz.. acil durum..!
biliyorsunuz bugün dikkatli yemeye başladım. ama bir sorunum var..
çok çabuk acıkıyorum. bişiler atıştırıyorum,örneğin 3 kaşık yulaf,2 kaşık yoğurt karıştırıp yiyorum.. 1,5 saat sonra acıkıyorum. midemde kurt mu var nedir anlamadım... bol su içiyorum, su içtikçe acıkıyorum. deliricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?