Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gününüz aydın ,yüzünüz güler olsun hatunlarrr

O ZAMAN HOŞGELDİN EVİNE ÇUKULAM çig köfte işide iyimiş
senin peyleştigin çok liste var sanırım hatta birirni sık sık arkadaşlara önerirdim zamanında ... şu haftada 3.5. klo olan yeşil elmeli
afiyet olsun kuzucuk küçük kızım senin yaşında sanırım lise biremi gidiyorsun ?

mehalim senin açıl pc ihtiyacın var gülüm ..ANYELA kalişin küçük kızı..
menünde hep cıs olmuş ama az yiyerek kurtarırsın sanırım . bugün o cısların acısıı çıkaracagına eminim
Hala atlatamamışsın mersam, geçmiş olsun tekrar :26: bu havalarda İnsan daha bir hasta oluyor ....

Oruçluyken kilo veremiyorum yahu . ramazanda ne yapıcaz .... akşam ne kadar yesem gözüm görmüyor oda direk depoya gidiyor ..hpogilisemi olmak bu yönden çok zor .Allah başka dert vermesin..

Dünki menüm ..

iftar ..
kepekli ekmek arası tavuk döner (hepsini yemedim ekmegin )
yr. bar. ayran .. vede karpuz ....
3 tulumba tatlısı . 1 ısırık kandil simidi

ilerleyen saatdede 2 kayısı ....
1 lt. su içtim sanırım ...

sabah uyandıgında açtım yahu .. genelde hemen acıkmam . 6 da kalkıyorum yemek yemem 8.5 oluyor

Son düzenleme:
Amonnn bizim alişmi o anyela bende kalkıp kendimi anlatıyorum Hahahah )))) Allah emi

Günaydın canlar bugun güne yarım muz ve bir ısırmalık simitle başladım 30 dk sonra bir kahve içerim arada su içmeye çalışıyorum masamın üstünde şuyum olur her zaman bakalım bugun sıkmaya başlıcam artık )))

tatlım 2 lahmacun çok .. kız ben bile açlıktan ölsem 2 lahmacun bitiremiyorum cadı :) 1 tane lahmacunun yanında ayran iç daha iyi olur

yediğin şeyler çok doğru şeyler olmasa da miktarları az olduğu için sorun olmaz sanırm canım. daha sağlıklı şeyleri daha fazla miktarlarda tüketebilirsin aslında

hoşbulduk canımmm ayy evet o diyet çok meşhur olmuş. bir ara onu da bir hafta boyunca yapmayı teklif ediyorum grupçak

ya canım sen niye böyle oldun... doktora gitmelisin artık bence gittin mi yoksa? antibiyotik tedavisi mi gerekiyor acaba... tekrar geçmiş olsun..

canım aslında tulumba tatlısı dışında yanlış işey yok ama o da normal çünkü gün boyu kan şekerin düşük geziyorsun..

esasında ramazanda da kilo vermek kolay da veya en azından almamak.. biz yapmıyoruz.

sahurda ; 2 yumurta beyazı ve tek yumurta sarısı yiyeceksin. yanında 2-3 dilim kepek ekmek. az tuzlu peynir,az tuzlu zeytin (çok susama diye) menemen yapabilirsin bol soğan biber domates çok az yağ ve bir yumurtayla...

iftarda; iftarı 2 ye ayıracaksın... çorbanı içeceksn max 1 dilim ekmekle ve yanında salata belki azıcık..

1 saat sonra özellikle bir protein (tavuk balık et) yanında bol salata ve 2 dilim kepekli ekmekle..

iftardan 2 saat sonra sütlü tatlı veya 2-3 porsiyon meyve...

aç kaldığımız için ve kalabalık iftar sofralarına alıştığmz için çok hazırlıyor çok yiyoruz. ben de buna dikkat edicem.

not: nerden biliyorsun bunları diyenler olabilir ; elimde yaklaşık 10 diyetisyenin kitapları var rahat olun uydurmuyorum

selam anca gelebildim..
dünkü raporu yazayım,
sabah: peynir, zeytin, domates, biber
ara: küçük bir parça fırında pişmiş kabak mücver
öğlen: 4 küçük köfte, yoğurt
ara: diğer aranın aynısı
2 litre de su..

bu kütahyadaki son haftam. haftaya bugün toprağı okula yazdırıp gideceğim kısmetse.. o yüzden verimli geçirmek istiyorum bakalım..

herkese mutlu ve kaçamaksız haftalarr diliyorum

evett şekerler artık evimdeyim
ve gün itibariyle diyetime başladım... diyet demeyelim de sağlıklı beslenme daha doğru olur. şimdi tribe girmeye gerek yok
kallisime su hesabı vericez ok bakalım..
ben diyorum ki; listelerimizi yazıyoruz ya yine birbirimizi denetleyelim. ne dersiniz? havada kalmasın bu işler...

kızlar burdayım ama işler çok yoğun biraz hafifletim hep burdayım. sabahtan bu yana 1 litre su ve sıcak limonlu su içtim. su şişelerini görelimmm

Son düzenleme:
Yaa ben çok yoğunum işlerimi biraz bitenleri görmek istiyorum o yüzden ha gayret ha gayret diye çabaluyorum...gelicem ilk fırsatta..şimdi sadece arada okuyup kaçıyorum...öptüm sizi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vaaaayy kilo çizelgeleri yapılmış süpeeeeeerrrr
yediklerin her zamanki gibi harika.. azminin hayranıyım kuşum

kızlar burdayım ama işler çok yoğun biraz hafifletim hep burdayım. sabahtan bu yana 1 litre su ve sıcak limonlu su içtim. su şişelerini görelimmm

yoğun hatunlar

nasılsınız hatunlar, toplantıdan çıktım koştum geldim yanınıza
hafta sonu ufak kaçamaklarım oldu ama abartmadan
hadi bakalım iyi bir hafta olsun hepimiz için

Kallisim ayran çorbasına tekrar başladın mı?
Hani bir bekleme süresi olmadan istediğimiz zaman yapabiliyor muyuz bu çorba diyetini ?
senin sonuç harika bu hafta biliyorsun ben de yapıcam nasipse
İnşaAllah iyi sonuçlarla yüzümüz güler bakalım

vaaaayy kilo çizelgeleri yapılmış süpeeeeeerrrr
yediklerin her zamanki gibi harika.. azminin hayranıyım kuşum

yaptık yaptık daha doğrusu ben mustangdan kıskandım da yaptım taa 2007 deki ticker ımın aynısını.. inş uğur getirecek

çaklıtım sen de böyle menüler yazsan da bu iltifatları ben de sana etsem diyorum

kızı coco ben senin açelyayla fotonu gördüm anam ne ayran corbası mezunluk haldesin yahu

bugünden itibaren başlıyorum bijomm ,akşamları mutlaka yazıcam...
ben çizelge yapıp bu iğrenç kilomu görmek istemiyorum

BİJOM GEÇMİŞ OLSUN CANIM ...ALLAH BETERŞNDEN SAKLASIN ...

Kalişim afiyet olsun kahvaltınız ...

kütahyam sahi sen listelere girmiyormusun .? seni diyete böyle edepte görmemiştim hiççç

yok girmiyim aebenim eskisi gibi evde degilim gelirim gelemem böyle iyi adapte olmaktan degilde spora o kadar useniyorumki yemek yemeye kıyamıyorum durum bu

Geçmse bakamiyorum cikmam lazim cumartesi menusu yarim kalmisti aksam misafir geldi ama bozdum sayilmaz firin tavuk az miktar bulgur pilav salata ayran la atlattim

Pazar menusu
Sahur: kasık pilav salata bi porsiyon nesfit
İftar: burasi esimin basinin altindan cikti ben son saatleri diger odada yuvarlanak gecirirken owna gore supriz bana gore komplo az yedim ictim ama

1 adet lahmacun yarım kutu kola salata turşu

Gecede mevlide gittim envai cesit tatli vardi yemedim 1 ikram edildi kuccuk bonbon seker 1 ckolata yedim spora gimedim dun ama sitenin etrafinda bi turladik sayilirsa

Tartida degisiklk yok 80 e azcik bisi var işte(tartim manuel)
Haydi ben spora hepinizi öptüm
Not: spor

Son düzenleme:
Evet bu saate kadar kaçamaksız geçti günüm suyumuda baya tükettim öğlen
1 kepçe arpa şehriye çorbası
1kepçe yeşil mercimek yemeği
Çeyrekten az ekmek yedim
Aferim bana )))

kızlaaaaarr nerdesinizz.. acil durum..!

biliyorsunuz bugün dikkatli yemeye başladım. ama bir sorunum var..

çok çabuk acıkıyorum. bişiler atıştırıyorum,örneğin 3 kaşık yulaf,2 kaşık yoğurt karıştırıp yiyorum.. 1,5 saat sonra acıkıyorum. midemde kurt mu var nedir anlamadım... bol su içiyorum, su içtikçe acıkıyorum. deliricem

Yettim gariiiii
Ayran iç canim yada beyaz leblebi ye mevsimi degil ama ayva olsaydı fil yutmus gibi yapiyor oda insanı
dayan sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…