Yettim gariiiii
Ayran iç canim yada beyaz leblebi ye mevsimi degil ama ayva olsaydı fil yutmus gibi yapiyor oda insanı
dayan sakın
Hayırdır çikolatam ne acili ??
Ya tamam yapayım da canım bunlar da kalori.. Bu sürekli acıkmak nedir, bundan kurtulmam lazım...
Evet bu saate kadar kaçamaksız geçti günüm suyumuda baya tükettim öğlen
1 kepçe arpa şehriye çorbası
1kepçe yeşil mercimek yemeği
Çeyrekten az ekmek yedim
Aferim bana )))
Kallisim ayran çorbasına tekrar başladın mı?
Hani bir bekleme süresi olmadan istediğimiz zaman yapabiliyor muyuz bu çorba diyetini ?
senin sonuç harika bu hafta biliyorsun ben de yapıcam nasipse
İnşaAllah iyi sonuçlarla yüzümüz güler bakalım
çukulam birden diyete girince doyulmuyorkızlaaaaarr nerdesinizz.. acil durum..!
biliyorsunuz bugün dikkatli yemeye başladım. ama bir sorunum var..
çok çabuk acıkıyorum. bişiler atıştırıyorum,örneğin 3 kaşık yulaf,2 kaşık yoğurt karıştırıp yiyorum.. 1,5 saat sonra acıkıyorum. midemde kurt mu var nedir anlamadım... bol su içiyorum, su içtikçe acıkıyorum. deliricem
Ona göre süpriz sana göre komployok girmiyim aebenim eskisi gibi evde degilim gelirim gelemem böyle iyi adapte olmaktan degilde spora o kadar useniyorumki yemek yemeye kıyamıyorum durum bu
Geçmse bakamiyorum cikmam lazim cumartesi menusu yarim kalmisti aksam misafir geldi ama bozdum sayilmaz firin tavuk az miktar bulgur pilav salata ayran la atlattim
Pazar menusu
Sahur: kasık pilav salata bi porsiyon nesfit
İftar: burasi esimin basinin altindan cikti ben son saatleri diger odada yuvarlanak gecirirken owna gore supriz bana gore komploaz yedim ictim ama
1 adet lahmacun yarım kutu kola salata turşu
Gecede mevlide gittim envai cesit tatli vardi yemedim 1 ikram edildi kuccuk bonbon seker 1 ckolata yedim spora gimedim dun ama sitenin etrafinda bi turladik sayilirsa
Tartida degisiklk yok 80 e azcik bisi var işte(tartim manuel)
Haydi ben spora hepinizi öptüm
Not: spor
tabiki takımca yapabiliriz çukulam o liste baya etkiliydi sanırım ...
tatlım 2 lahmacun çok .. kız ben bile açlıktan ölsem 2 lahmacun bitiremiyorum cadı :) 1 tane lahmacunun yanında ayran iç daha iyi olur
yediğin şeyler çok doğru şeyler olmasa da miktarları az olduğu için sorun olmaz sanırm canım. daha sağlıklı şeyleri daha fazla miktarlarda tüketebilirsin aslında
hoşbulduk canımmmayy evet o diyet çok meşhur olmuş. bir ara onu da bir hafta boyunca yapmayı teklif ediyorum grupçak
ya canım sen niye böyle oldun... doktora gitmelisin artık bence gittin mi yoksa? antibiyotik tedavisi mi gerekiyor acaba... tekrar geçmiş olsun..
canım aslında tulumba tatlısı dışında yanlış işey yok ama o da normal çünkü gün boyu kan şekerin düşük geziyorsun..
esasında ramazanda da kilo vermek kolay da veya en azından almamak.. biz yapmıyoruz.
sahurda ; 2 yumurta beyazı ve tek yumurta sarısı yiyeceksin. yanında 2-3 dilim kepek ekmek. az tuzlu peynir,az tuzlu zeytin (çok susama diye) menemen yapabilirsin bol soğan biber domates çok az yağ ve bir yumurtayla...
iftarda; iftarı 2 ye ayıracaksın... çorbanı içeceksn max 1 dilim ekmekle ve yanında salata belki azıcık..
1 saat sonra özellikle bir protein (tavuk balık et) yanında bol salata ve 2 dilim kepekli ekmekle..
iftardan 2 saat sonra sütlü tatlı veya 2-3 porsiyon meyve...
aç kaldığımız için ve kalabalık iftar sofralarına alıştığmz için çok hazırlıyor çok yiyoruz. ben de buna dikkat edicem.
not: nerden biliyorsun bunları diyenler olabilir ; elimde yaklaşık 10 diyetisyenin kitapları var rahat olun uydurmuyorum
bijomselam anca gelebildim..
dünkü raporu yazayım,
sabah: peynir, zeytin, domates, biber
ara: küçük bir parça fırında pişmiş kabak mücver
öğlen: 4 küçük köfte, yoğurt
ara: diğer aranın aynısı
2 litre de su..
bu kütahyadaki son haftam. haftaya bugün toprağı okula yazdırıp gideceğim kısmetse.. o yüzden verimli geçirmek istiyorum bakalım..
herkese mutlu ve kaçamaksız haftalarr diliyorum
Yaa ben çok yoğunum işlerimi biraz bitenleri görmek istiyorum o yüzden ha gayret ha gayret diye çabaluyorum...gelicem ilk fırsatta..şimdi sadece arada okuyup kaçıyorum...öptüm sizi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İlk gunlerde eskisinden az oluyosa yeter sonraki gunler mide kuculuyor lafı ediyolarya oda doğru alışırsın sabır birazcık gececek
Akşam yemegimi pisirdigime gore bugunki menumu verebilirim
Sabah -
Öglen bir küçük kase bulgur pilavı domates salatalik ayran
Akşam kabak ( birkac damla zeytinyaginda cevirdim)yogurt
1.5 spor 1.5 litre su 1 sade soda bugunluuk bende durumlar böyle
raporumu vereyimv
sabah: sunta + zeytin
öğlen: kocaman yok yok salatası
1,5 litre su daha içerim...
çikolatacım acıkıyor musuuuunnn?? klübe hoşgeldin
iyi akşamlar kızlar ....
kursdan sonra dışardaydım kızılaya indim .kızımın dr. randövüsü vardı ...
yarında kursumuz bitiyor piknige gidiyoruz sabahdan akşama kadar .... ertesi günde arkadaş toplantım var .işte bu yüzden diyet yapamıyorum bennn
çukulam birden diyete girince doyulmuyorbirde regl yekınsa ondandır .. benim yakın doymak bilmedim bugun
Bu günki menum ...
sabah
yulaf ,süt. az peynir . yr. yumurta ....
ara
2 hurma
öyleyin
yumurtalı salata ..az sebze sote
2 kş makarna ..
akşam ..
3 dl ekmek .peynir ,
karpuz. domates .
akşam ekmek miktarım vede öylenki makarna olmamalıydı
2 lt su ... dıardada 2 saat yürüdüm ....
çok geçmiş olsun mersam... dün yazamadım okudumda kusura bakma..inşallah atlattın bayağı bugün hııııGünaydın iyi pazarlar:)) Ben çok kötü üşütmüşüm çok halsizim yoksa erkenden kalkîp yürüyüş yapacaktım. Neyse tarçınla beraber kısa bir yürüyüş yapip gelecem sonrada kahvaltımı yapacam. Yanıma suyumu almayı unutmuyorumm:))
Arkadaşım bunun için bile dönemedim buraya hepinizden rica ediyorum hepiniz kutlamışsınız ama sokaktaydık evrak işleri vardı yazamadım kusura bakmayın...Mirac kandinizi kutlarım ,hayırlara vesile olmasını dilerim arkadaşlar ......
Bijom bu iyi bişeydir diyette. Aç uyanıyorsan, bu aç yattığını ve gece çalışan metabolizmanın enerji depolarını tükettiğini gösterirmiş. Eriyecek benim arkadaşım tez vakitte inşallah :)
mustangım bunu okuyunca nasıl koptum biliyormusunTakımda tanımadığım bir kişi var angela yanlış yazmadım umarım tanışmak isterim ))) ben Mehtap 35 yaşında evli öğretmen 1 delikanlı anasıyım )))
ben geçtiğimiz son iki ayı hep yatarak ve gripli geçirdim yaz gribi bir şeye benzemiyorHepinizin miraç kandili mubarek olsun. Hangimiz ne istiyorsak bu mubarek gecede inşaallah hepimizin istekleri kabul olsun. İnşaallah kızım üniversite sınavını kazansın.
Kızlar çok kötüyüm uyuyamıyorumda bu nasıl bir üşütmedir anlamadım. Ama diyetimi bozmadım hastalığa sığınıpta. Off sabah iş başî kdv son gün ben böyle nasıl gidecem. Uyuyamayınca bari size yazim dedim.
Oruçluyken kilo veremiyorum yahu . ramazanda ne yapıcaz .... akşam ne kadar yesem gözüm görmüyoroda direk depoya gidiyor ..hpogilisemi olmak bu yönden çok zor .Allah başka dert vermesin..
çkolatam valla ne yalan söliyim bende alişle aynı yedim..tüm gün dışardaydık..akşam yemeği yememeye karar verince iki lahmacunla günü geçirirebileceğimizi düşündük ...ayran içtik evet ama iki lahmacunun yanında
tatlım 2 lahmacun çok .. kız ben bile açlıktan ölsem 2 lahmacun bitiremiyorum cadı :) 1 tane lahmacunun yanında ayran iç daha iyi olur
esasında ramazanda da kilo vermek kolay da veya en azından almamak.. biz yapmıyoruz.
not: nerden biliyorsun bunları diyenler olabilir ; elimde yaklaşık 10 diyetisyenin kitapları var rahat olun uydurmuyorum[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
cikolatacim bidenem az yemisim evet de bugun sabah regl oldum. bu durumda bazenleri cook yemek isterim bazenleri hic canim yemek istemez.. iste ikinci dedigim oldu hic bisey yemek istemiyo canim.. fakat karsiliginda midedir karin agrisidir yerlerdeyim o ayri...
listene birsey demiyim ben hayatim arkadaslar yorumlar mucukkkk
ben de diyorum cumadan beri neden ayni kilodayim oh be nedeni belli oldu. bi kadar erken takilsaydim valla contalarim yanardi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
süper yaaa çok beğendim bu kez yedikleriniselam anca gelebildim..
dünkü raporu yazayım,
sabah: peynir, zeytin, domates, biber
ara: küçük bir parça fırında pişmiş kabak mücver
öğlen: 4 küçük köfte, yoğurt
ara: diğer aranın aynısı
2 litre de su..
bu kütahyadaki son haftam.
evet yapalım tabi denetlemeyi.... güzel olur ...sürekli denetçileri değiştirelim bir kaç günde bir yani... değişik kişilerin fikirlerini alalım uzun uzun...evett şekerler artık evimdeyim
ve gün itibariyle diyetime başladım... diyet demeyelim de sağlıklı beslenme daha doğru olur. şimdi tribe girmeye gerek yok
kallisime su hesabı vericez ok bakalım..
ben diyorum ki; listelerimizi yazıyoruz ya yine birbirimizi denetleyelim. ne dersiniz? havada kalmasın bu işler...
kızlar burdayım ama işler çok yoğun biraz hafifletim hep burdayım. sabahtan bu yana 1 litre su ve sıcak limonlu su içtim. su şişelerini görelimmm
canım ben aslında yapardım aynen devam ederdim ama 14 yaşında kzıım var ve onu fazla etkilemek istemiyorum metabolizmayı bozmayalım demiKallisim ayran çorbasına tekrar başladın mı?
Hani bir bekleme süresi olmadan istediğimiz zaman yapabiliyor muyuz bu çorba diyetini ?
senin sonuç harika bu hafta biliyorsun ben de yapıcam nasipse
İnşaAllah iyi sonuçlarla yüzümüz güler bakalım
Allah kabul etsin canım niyetliymişsin..yok girmiyim aebenim eskisi gibi evde degilim gelirim gelemem böyle iyi adapte olmaktan degilde spora o kadar useniyorumki yemek yemeye kıyamıyorum durum bu
Geçmse bakamiyorum cikmam lazim cumartesi menusu yarim kalmisti aksam misafir geldi ama bozdum sayilmaz firin tavuk az miktar bulgur pilav salata ayran la atlattim
Pazar menusu
Sahur: kasık pilav salata bi porsiyon nesfit
İftar: burasi esimin basinin altindan cikti ben son saatleri diger odada yuvarlanak gecirirken owna gore supriz bana gore komploaz yedim ictim ama
1 adet lahmacun yarım kutu kola salata turşu
Not: spor
bak yazmıyordum sanaEvet bu saate kadar kaçamaksız geçti günüm suyumuda baya tükettim öğlen
1 kepçe arpa şehriye çorbası
1kepçe yeşil mercimek yemeği
Çeyrekten az ekmek yedim
Aferim bana )))
ay kıyamam yaa görmedim öneri verebilmek için geç kaldık... acil durumlarda face yazsanıza bildiri daha çabuk geliyor..kızlaaaaarr nerdesinizz.. acil durum..!
biliyorsunuz bugün dikkatli yemeye başladım. ama bir sorunum var..
çok çabuk acıkıyorum. bişiler atıştırıyorum,örneğin 3 kaşık yulaf,2 kaşık yoğurt karıştırıp yiyorum.. 1,5 saat sonra acıkıyorum. midemde kurt mu var nedir anlamadım... bol su içiyorum, su içtikçe acıkıyorum. deliricem
Yettim gariiiii
Ayran iç canim yada beyaz leblebi ye mevsimi degil ama ayva olsaydı fil yutmus gibi yapiyor oda insanı
dayan sakın
kız daha ne olsun acıkmış iştee diyeti bozacak ilk günden :2:Hayırdır çikolatam ne acili ??
ama diyetisyenler acıktıkça veriyor bir avuç beyaz leblebiyi lütfen bunları çok abartı bulmayın arada sırada çok işe yarayacaktır.. bir iki günde atlatacaksın..Ya tamam yapayım da canım bunlar da kalori.. Bu sürekli acıkmak nedir, bundan kurtulmam lazım...
su süper su için tebrikleriAkşam yemegimi pisirdigime gore bugunki menumu verebilirim
Sabah -
Öglen bir küçük kase bulgur pilavı domates salatalik ayran
Akşam kabak ( birkac damla zeytinyaginda cevirdim)yogurt
1.5 spor 1.5 litre su 1 sade soda bugunluuk bende durumlar böyle
ya ne güzel aslında ama ekmeğide hiç yemeden yapmayın diyorlar ısrarla beynin fonksiyonları için ekmek az miktarda olsa gerekli..sadece kahvaltı belki ben öyle bir düzen kurmayı isterim..beyaz ekmekmi yedin bakıyım sen bizim eve yaklasik 1 yildir beyaz ekmek girmiyor ben diyet yapmazken bile ekmek yeiyorum nerdeyse aliştım ekmek boş yere kalori gibi geliyor artik bana
evet çok sık yapmak yanlış tabiki ama ben tuzu yağı ekledim birde gün içind sadece öğlen öğünü gibi yedim bu çorbayı tam yapmadık yani normal gıdalarlada beslendiğimiz için fazla vakit geçmeden yapmak istedim...evet taze kilolara daha etkilidir ama benimki artık bir yıldır yerleşmiş bir kiloydu cidden işe yarıyor diyebilirim belki su atımı fazla oldu bende bilemem..kızımda öyle ...o diyet filan bilmiyordu aylardır yani onunda yerleşmiş bir kilodan oldu ilk gidenler.. ikincide çok meraktayım ne olacakCanim bence sik yapmak dogru olmaz ama denemeni tavsiye eerim bi defalik bene 2.5 kilo gitti ama taze alinmis kilolardı işe yariyor ben 2 tabak ictim ama sadece gunde gec kalkinca vakit kalmadi
çok az yaaaaaraporumu vereyimv
sabah: sunta + zeytin
öğlen: kocaman yok yok salatası
1,5 litre su daha içerim...
çikolatacım acıkıyor musuuuunnn?? klübe hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?