Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam yemegimi pisirdigime gore bugunki menumu verebilirim
Sabah -
Öglen bir küçük kase bulgur pilavı domates salatalik ayran
Akşam kabak ( birkac damla zeytinyaginda cevirdim)yogurt

1.5 spor 1.5 litre su 1 sade soda bugunluuk bende durumlar böyle

Evet bu saate kadar kaçamaksız geçti günüm suyumuda baya tükettim öğlen
1 kepçe arpa şehriye çorbası
1kepçe yeşil mercimek yemeği
Çeyrekten az ekmek yedim
Aferim bana )))

beyaz ekmekmi yedin bakıyım sen bizim eve yaklasik 1 yildir beyaz ekmek girmiyor ben diyet yapmazken bile ekmek yeiyorum nerdeyse aliştım ekmek boş yere kalori gibi geliyor artik bana

Canim bence sik yapmak dogru olmaz ama denemeni tavsiye eerim bi defalik bene 2.5 kilo gitti ama taze alinmis kilolardı işe yariyor ben 2 tabak ictim ama sadece gunde gec kalkinca vakit kalmadi

raporumu vereyimv

sabah: sunta + zeytin
öğlen: kocaman yok yok salatası
1,5 litre su daha içerim...

çikolatacım acıkıyor musuuuunnn?? klübe hoşgeldin

iyi akşamlar kızlar ....
kursdan sonra dışardaydım kızılaya indim .kızımın dr. randövüsü vardı ...

yarında kursumuz bitiyor piknige gidiyoruz sabahdan akşama kadar .... ertesi günde arkadaş toplantım var .işte bu yüzden diyet yapamıyorum bennn

çukulam birden diyete girince doyulmuyor birde regl yekınsa ondandır .. benim yakın doymak bilmedim bugun

Ona göre süpriz sana göre komplo İlahi bediş .. ya bu erkekler gerçekden bize yaranamıyo
Allah kabul etsin kütom ..
tabiki takımca yapabiliriz çukulam o liste baya etkiliydi sanırım ...

ramazan içinde haklısın ama bende bu iştah ve hipo varken :26: inanın bazan çok aç olmadan oturdugum sofradan doymak bildeden kalkıyorum buda böyle bişi şte bi agzın degdimi yemege ........... sanırım birazda regl,m yakın ondan şekerdengem iyce bozuldu .. en iyi diyeti regl sonrası yapabiliyorum ....

ramazan için verdigin taktikleri uygulamaya çalışıcam ....
bijom maşallah canım benim liste senin kinin nerdeyse 2katı

kolay gelsin kaliş sultan ..............

Bu günki menum ...

sabah
yulaf ,süt. az peynir . yr. yumurta ....

ara
2 hurma

öyleyin
yumurtalı salata ..az sebze sote
2 kş makarna ..

akşam ..
3 dl ekmek .peynir ,
karpuz. domates .

akşam ekmek miktarım vede öylenki makarna olmamalıydı
2 lt su ... dıardada 2 saat yürüdüm ....

İlk gunlerde eskisinden az oluyosa yeter sonraki gunler mide kuculuyor lafı ediyolarya oda doğru alışırsın sabır birazcık gececek

evet birazdan listemi yazıcam çok az yedim sayılmaz ama diyet öncesi yediklerime nazaran nur nimet

canım kahvaltı neden yok? menün iyi bence ama kahvaltı etmeden olmaz

raporumu vereyimv

sorma bijom bugün fena oldum üstelik çok az yedim de sayılmaz yani.. ama diyet öncesine göre yine iyi.. yazıcam brazdan yorumunu bekliyorum
bugün yediklerini çok yetersiz buldum tatlım..bu kadar az yeme

aynen reglim de yakın ama olsun.. yavaş yavaş azaltıcam yediklerimi.. menünü çok beğendim cnm, gayet dengeli olmuş

evet hatunlar.. ilk diyet günümdü menümü yazacağım. çok mu olmuş acaba bilmiyorum ama diyet öncesi yediklerim bunun 2-3 katıydı diyebilirm. yorumları bekliyorum

sabah : 1 yumurta,2 dlm kepek ekmek,2 çatal peynir,domates salatalık

2 saat sonra: 3-4 kaşık yulaf,2 kaşık yoğurt

2 saat sonra: 2 dlm karpuz

2 saat sonra:1 dlm kepek ekmek,2 çatal peynir,2 zeytin,domates

2 saat sonra:şekersiz türk kahvesi

2 saat sonra:erik (15 tane filan,sınır yok yani)

akşam : salata ,1 kase çorba

1,5 lt su içtim yatana kadar 2 olur o.

45 dk yürüdüm.100 tane yanlara eğilme hareketi yaptım...

not: erik çok yedim biliyorum çünkü benim en sevdğm ve asla dayanamadığm meyvedir ama en son 2 hafta evvel yemiştm bu hergün olmaz yani.. zaten papaz erik bitiyor artık
not2:benim sınavım bu saatten sonra başlıyor.acıkırsam kalorisi çok düşük olan yulaf veya bir avuç beyaz leblebi yerim...
olmuş mu :44:

cikolatacim bidenem az yemisim evet de bugun sabah regl oldum. bu durumda bazenleri cook yemek isterim bazenleri hic canim yemek istemez.. iste ikinci dedigim oldu hic bisey yemek istemiyo canim.. fakat karsiliginda midedir karin agrisidir yerlerdeyim o ayri...

listene birsey demiyim ben hayatim arkadaslar yorumlar mucukkkk

ben de diyorum cumadan beri neden ayni kilodayim oh be nedeni belli oldu. bi kadar erken takilsaydim valla contalarim yanardi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun mersam... dün yazamadım okudumda kusura bakma..inşallah atlattın bayağı bugün hıııı

Mirac kandinizi kutlarım ,hayırlara vesile olmasını dilerim arkadaşlar ......
Arkadaşım bunun için bile dönemedim buraya hepinizden rica ediyorum hepiniz kutlamışsınız ama sokaktaydık evrak işleri vardı yazamadım kusura bakmayın...

Bijom bu iyi bişeydir diyette. Aç uyanıyorsan, bu aç yattığını ve gece çalışan metabolizmanın enerji depolarını tükettiğini gösterirmiş. Eriyecek benim arkadaşım tez vakitte inşallah :)
bijo eriyecek biz kalcazmıııı

Takımda tanımadığım bir kişi var angela yanlış yazmadım umarım tanışmak isterim ))) ben Mehtap 35 yaşında evli öğretmen 1 delikanlı anasıyım )))
mustangım bunu okuyunca nasıl koptum biliyormusun

ben geçtiğimiz son iki ayı hep yatarak ve gripli geçirdim yaz gribi bir şeye benzemiyor

Oruçluyken kilo veremiyorum yahu . ramazanda ne yapıcaz .... akşam ne kadar yesem gözüm görmüyor oda direk depoya gidiyor ..hpogilisemi olmak bu yönden çok zor .Allah başka dert vermesin..

Aebenim Allah kabul etsin niyetini...
ramazan çok zor evet sanırım ben bu gazla diyete devam edeceğim ben bozarsam alişide toparlayamam bir daha :18:

çkolatam valla ne yalan söliyim bende alişle aynı yedim..tüm gün dışardaydık..akşam yemeği yememeye karar verince iki lahmacunla günü geçirirebileceğimizi düşündük ...ayran içtik evet ama iki lahmacunun yanında

hani bir öğünde fazla gözüksede sabah kahvaltı ve sadece bu lahmacun başka bir şey yemedik ..fazla değil demi değil

Bu tatlı şeker krizi beni mahfediyor gitti yine bi kase dondurma ((( buna kalıcı bir çözüm yokmu arkadaşlar.
Bu yoğun tatlı arzusu neyden kaynaklanıyor tahlillerimi yaptırıyorum düşük bir şey yok

Aaaaa niye yorum yapmıyorsun? Beğenmedin mi ? O kadar yazdım ....

süper yaaa çok beğendim bu kez yediklerini
bijom ben sana tarih yazmıştımya malesef o şenliğe aşırı talep yüzünden bu yıl seçilememişiz.. başka tarihte başka yerdeyiz kesinleşince haber vericem...

evet yapalım tabi denetlemeyi.... güzel olur ...sürekli denetçileri değiştirelim bir kaç günde bir yani... değişik kişilerin fikirlerini alalım uzun uzun...

diyete başladın suyunu da içiyorsun değil mi

kızlar burdayım ama işler çok yoğun biraz hafifletim hep burdayım. sabahtan bu yana 1 litre su ve sıcak limonlu su içtim. su şişelerini görelimmm
tebrikler.....

canım ben aslında yapardım aynen devam ederdim ama 14 yaşında kzıım var ve onu fazla etkilemek istemiyorum metabolizmayı bozmayalım demi bu yüzden bir kaç günlük ara verdik az sebze meyve sonra devam edicez yine bir kez daha yapıcaz bir iki gün sonra..çünkü sadece onunla beslenmedik fazla etki yapmaz diye düşünüyorum...belki perşembe başlarım iki üç gün sürer...çarşamba şehir dışına çıkıcam başlayamıyorum..

Allah kabul etsin canım niyetliymişsin..
sporun eksik olmamış yine bravo....yediklerinde güzel...takılma fazla

Evet bu saate kadar kaçamaksız geçti günüm suyumuda baya tükettim öğlen
1 kepçe arpa şehriye çorbası
1kepçe yeşil mercimek yemeği
Çeyrekten az ekmek yedim
Aferim bana )))
bak yazmıyordum sana yediklerin güzel olmadığı için takmadımda diyebilirim
şaka bir yana...
bugün güzel beslenmişsin tebrik ediyorum..

ay kıyamam yaa görmedim öneri verebilmek için geç kaldık... acil durumlarda face yazsanıza bildiri daha çabuk geliyor..

Yettim gariiiii
Ayran iç canim yada beyaz leblebi ye mevsimi degil ama ayva olsaydı fil yutmus gibi yapiyor oda insanı
dayan sakın
tabir süper fil kaç saat kalır ki acaba

Hayırdır çikolatam ne acili ??
kız daha ne olsun acıkmış iştee diyeti bozacak ilk günden :2:
Ya tamam yapayım da canım bunlar da kalori.. Bu sürekli acıkmak nedir, bundan kurtulmam lazım...
ama diyetisyenler acıktıkça veriyor bir avuç beyaz leblebiyi lütfen bunları çok abartı bulmayın arada sırada çok işe yarayacaktır.. bir iki günde atlatacaksın..

su süper su için tebrikleri
yemeklerde öyle..miktar az tabiki bu yüzden süper..

beyaz ekmekmi yedin bakıyım sen bizim eve yaklasik 1 yildir beyaz ekmek girmiyor ben diyet yapmazken bile ekmek yeiyorum nerdeyse aliştım ekmek boş yere kalori gibi geliyor artik bana
ya ne güzel aslında ama ekmeğide hiç yemeden yapmayın diyorlar ısrarla beynin fonksiyonları için ekmek az miktarda olsa gerekli..sadece kahvaltı belki ben öyle bir düzen kurmayı isterim..

Canim bence sik yapmak dogru olmaz ama denemeni tavsiye eerim bi defalik bene 2.5 kilo gitti ama taze alinmis kilolardı işe yariyor ben 2 tabak ictim ama sadece gunde gec kalkinca vakit kalmadi
evet çok sık yapmak yanlış tabiki ama ben tuzu yağı ekledim birde gün içind sadece öğlen öğünü gibi yedim bu çorbayı tam yapmadık yani normal gıdalarlada beslendiğimiz için fazla vakit geçmeden yapmak istedim...evet taze kilolara daha etkilidir ama benimki artık bir yıldır yerleşmiş bir kiloydu cidden işe yarıyor diyebilirim belki su atımı fazla oldu bende bilemem..kızımda öyle ...o diyet filan bilmiyordu aylardır yani onunda yerleşmiş bir kilodan oldu ilk gidenler.. ikincide çok meraktayım ne olacak

raporumu vereyimv

çok az yaaaaa iki meyve at ağzına kat kat kilo yapmayacak ya ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…