ne kursuna gidiyorsun aebenim... pek merak ederim ben bu tip şeyleriiyi akşamlar kızlar ....
kursdan sonra dışardaydım kızılaya indim .kızımın dr. randövüsü vardı ...
Bu günki menum ...
sabah
yulaf ,süt. az peynir . yr. yumurta ....
ara
2 hurma
öyleyin
yumurtalı salata ..az sebze sote
2 kş makarna ..
akşam ..
3 dl ekmek .peynir ,
karpuz. domates .
akşam ekmek miktarım vede öylenki makarna olmamalıydı
2 lt su ... dıardada 2 saat yürüdüm ....
çikolatam neden acıktığın belli ilk günden valla listeyi bir aşağı çek bir yukarı çek incele kafam döndüevet hatunlar.. ilk diyet günümdü menümü yazacağım. çok mu olmuş acaba bilmiyorum ama diyet öncesi yediklerim bunun 2-3 katıydı diyebilirm. yorumları bekliyorum
sabah : 1 yumurta,2 dlm kepek ekmek,2 çatal peynir,domates salatalık
2 saat sonra: 3-4 kaşık yulaf,2 kaşık yoğurt
2 saat sonra: 2 dlm karpuz
2 saat sonra:1 dlm kepek ekmek,2 çatal peynir,2 zeytin,domates
2 saat sonra:şekersiz türk kahvesi
2 saat sonra:erik (15 tane filan,sınır yok yani)
akşam : salata ,1 kase çorba
1,5 lt su içtim yatana kadar 2 olur o.
45 dk yürüdüm.100 tane yanlara eğilme hareketi yaptım...
not: erik çok yedim biliyorum çünkü benim en sevdğm ve asla dayanamadığm meyvedir ama en son 2 hafta evvel yemiştm bu hergün olmaz yani.. zaten papaz erik bitiyor artık
not2:benim sınavım bu saatten sonra başlıyor.acıkırsam kalorisi çok düşük olan yulaf veya bir avuç beyaz leblebi yerim...
olmuş mu :44:
bendede yaştan ötürü çok dengesizlikler başladı o krizler geliyor geliyor bişey yokcikolatacim bidenem az yemisim evet de bugun sabah regl oldum. bu durumda bazenleri cook yemek isterim bazenleri hic canim yemek istemez.. iste ikinci dedigim oldu hic bisey yemek istemiyo canim.. fakat karsiliginda midedir karin agrisidir yerlerdeyim o ayri...
listene birsey demiyim ben hayatim arkadaslar yorumlar mucukkkk
ben de diyorum cumadan beri neden ayni kilodayim oh be nedeni belli oldu. bi kadar erken takilsaydim valla contalarim yanardi :)
Hepinizin miraç kandili mubarek olsun. Hangimiz ne istiyorsak bu mubarek gecede inşaallah hepimizin istekleri kabul olsun. İnşaallah kızım üniversite sınavını kazansın.
Kızlar çok kötüyüm uyuyamıyorumda bu nasıl bir üşütmedir anlamadım. Ama diyetimi bozmadım hastalığa sığınıpta. Off sabah iş başî kdv son gün ben böyle nasıl gidecem. Uyuyamayınca bari size yazim dedim.
ay kıyamam yaa görmedim öneri verebilmek için geç kaldık... acil durumlarda face yazsanıza bildiri daha çabuk geliyor..
tabir süper fil kaç saat kalır ki acaba
kız daha ne olsun acıkmış iştee diyeti bozacak ilk günden :2:
ama diyetisyenler acıktıkça veriyor bir avuç beyaz leblebiyi lütfen bunları çok abartı bulmayın arada sırada çok işe yarayacaktır.. bir iki günde atlatacaksın..
32:
çikolatam neden acıktığın belli ilk günden valla listeyi bir aşağı çek bir yukarı çek incele kafam döndü
anacım öğlen daha doyurucu yeseydin bence acıkmazdın aslında çok fazla gibi duran bir liste olmuş ama fazla yememişsin..eriğede takılma aleyna ve ben kase kase yedik yazdık kiraz yedik dolu dolu kaseyle... ilk günlerde normal yani ...bence bir parça tavuk yada et haşlayabilirdin salatayla beraber içine katabilirdin ve doyardın...kalabalık liste ama az geldi... yarına toparlarsın...
bendede yaştan ötürü çok dengesizlikler başladı o krizler geliyor geliyor bişey yokbu sabah evde sanırım tatlı çikolata filan olsaydı yemiş bitirmiştim...yoktu neyse ki:18:
1-Denetleme işini yarın ayarlayalım bacılar... Her hafta iki kişi eşleştirelim, o hafta içinde birbirlerini denetleyip motive etmekle yükümlü olsunlar. Şahsen ben kendi adıma yararlı buluyorm. Bana iyi geliyor...
2-haftaya da bir diyet uygulayalım hep birlikte. İki gün filan sürecekse bu hafta da olur. Hem kg vermiş yarışmaya güzel giriş yapmış oluruz, hem de aynı diyetle kim kaç kg veriyor filan eğlenceli olabilir.
Bunlar benim önerilerim. Ok ise eşleştirmeleri yaparım istersenizveya bijom yapar belkim..
İyigeceler anacım
Bu tatlı şeker krizi beni mahfediyor gitti yine bi kase dondurma ((( buna kalıcı bir çözüm yokmu arkadaşlar.
Bu yoğun tatlı arzusu neyden kaynaklanıyor tahlillerimi yaptırıyorum düşük bir şey yok
Çikolatam bence yediklerin hiç fazla değil. Ama açsîn dimi diyetin ilk günlerinde proteine ağirlik versen giderek proteini azaltsan . Çünki protein müthiş tok tutuyor. Mesela öğlen yemeğine 4_5 tavuk köfte veya tavuk ızgara koysaydîn yanindada yoğurt daha az acikirdin diye düşünüyorum.evet hatunlar.. ilk diyet günümdü menümü yazacağım. çok mu olmuş acaba bilmiyorum ama diyet öncesi yediklerim bunun 2-3 katıydı diyebilirm. yorumları bekliyorum
sabah : 1 yumurta,2 dlm kepek ekmek,2 çatal peynir,domates salatalık
2 saat sonra: 3-4 kaşık yulaf,2 kaşık yoğurt
2 saat sonra: 2 dlm karpuz
2 saat sonra:1 dlm kepek ekmek,2 çatal peynir,2 zeytin,domates
2 saat sonra:şekersiz türk kahvesi
2 saat sonra:erik (15 tane filan,sınır yok yani)
akşam : salata ,1 kase çorba
1,5 lt su içtim yatana kadar 2 olur o.
45 dk yürüdüm.100 tane yanlara eğilme hareketi yaptım...
not: erik çok yedim biliyorum çünkü benim en sevdğm ve asla dayanamadığm meyvedir ama en son 2 hafta evvel yemiştm bu hergün olmaz yani.. zaten papaz erik bitiyor artık
not2:benim sınavım bu saatten sonra başlıyor.acıkırsam kalorisi çok düşük olan yulaf veya bir avuç beyaz leblebi yerim...
olmuş mu :44:
mersam Allah gönlüne göre versin canım ne istiyor kızın... benim iki kızımda ikişer kez girdiler..ama istedikleri bölümler olmadı diye tekrarladılar...
hele ortanca varya nasıl bir sürpriz yaptı bilsen.... tercih yaparken sordu anne sıralamayı nasıl yapayım şurayı yazsam ikibin küsür kişi var tutarmı acaba dedi..çocuğun hevesini kırmamak için tutar tabi yaz dedim ama içim içimi yedi... sonra bir açıklandı hepimiz ağladık ilk tercihi bilkenti tam burslu kazanmıştı ilkokul öğretmenini aradık nasıl guru verici bir duygu bilsen Allah hepsinin gönlüne göre versin inşallah sizinde istediğiniz yer olur..
Bendeee bu kiloları nasil aldim saniyosunuz. Işyerinde herşey iyi eve girdigim anda dünyam sadece mutfak oluyordu. Ama aştim artik onu.(dün hariç)Günaydın kızlar
Bugun sabah çeyrek ekmeğin yarısı kadar ekmek ve 3grn peynirle başladım güne şu ana kadarda yarım litre suyumu içtim. Uzun temefüstete bir kahvemi içerim şekerli ve kremalı içiyorum ama çay bardağı kadar oluyor ))
Okulda sorunum yokta eve geldiğimde canavara dönüşüyorum )))
dukanin etkileri cikiyor ortaya ablacim hakat kacirmissin hem de aksam.. cok cok da gecmis olsun hep derim anneler hasta olmasin diye..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın hepsini tekrar yazayim tabiki hatirladiklarimi. Çok hastayim kizlar işe gidemedim yataktayim şu an ses hiç çikmiyor. Acil bir durum çikmazsada gitmiycem bakalim. Dunki raporumu verimde akşam çok kötü.
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir çay.
Öğlen 4 tane tavuk köfte tabiki yağsiz yaninda yoğurt
Akşam ahhh mervişim ahh eve gelipte mervenin yaptığı keki görünce bende film koptu 1 dilim kek ve bu hasta halimle 1 kase dondurma. Daha bitmedi 1 dilim kepek ekmekle kendi yaptiğim diyet kayisi reçeli ve labne. Offf akşam tatli krizine girmişim ben yaaaa
Çikolatam bence yediklerin hiç fazla değil. Ama açsîn dimi diyetin ilk günlerinde proteine ağirlik versen giderek proteini azaltsan . Çünki protein müthiş tok tutuyor. Mesela öğlen yemeğine 4_5 tavuk köfte veya tavuk ızgara koysaydîn yanindada yoğurt daha az acikirdin diye düşünüyorum.
ben esleme yapayim denetleme konusunda..
bir de spor sarti getirelim mi ne dersiniz en az haftada 3 gun olsun baslangicta... itirazi olan varsa simdi soylesin ya da sonsuza kadar spor yapsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mersam şükret o kekten 1 dilim yemişsin :) hadi bu kan şekeri düşüklüğünden olmuş ama o reçel gereksiz olmuş . Ama o da zaten diyetmiş... Bir hata mı yaptın? Unutup devam edeceksin yoksa diyet mahvoluyor.. O yüzden unut gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?