Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi akşamlar kızlar ....
kursdan sonra dışardaydım kızılaya indim .kızımın dr. randövüsü vardı ...
ne kursuna gidiyorsun aebenim... pek merak ederim ben bu tip şeyleri

akşam ekmeğinin dışında evet olmuş diyorum sadece gözüme takılan ekmeğin oldu..

çikolatam neden acıktığın belli ilk günden valla listeyi bir aşağı çek bir yukarı çek incele kafam döndü
anacım öğlen daha doyurucu yeseydin bence acıkmazdın aslında çok fazla gibi duran bir liste olmuş ama fazla yememişsin..eriğede takılma aleyna ve ben kase kase yedik yazdık kiraz yedik dolu dolu kaseyle... ilk günlerde normal yani ...bence bir parça tavuk yada et haşlayabilirdin salatayla beraber içine katabilirdin ve doyardın...kalabalık liste ama az geldi... yarına toparlarsın...

bendede yaştan ötürü çok dengesizlikler başladı o krizler geliyor geliyor bişey yok bu sabah evde sanırım tatlı çikolata filan olsaydı yemiş bitirmiştim...yoktu neyse ki:18:

mersam Allah gönlüne göre versin canım ne istiyor kızın... benim iki kızımda ikişer kez girdiler..ama istedikleri bölümler olmadı diye tekrarladılar...
hele ortanca varya nasıl bir sürpriz yaptı bilsen.... tercih yaparken sordu anne sıralamayı nasıl yapayım şurayı yazsam ikibin küsür kişi var tutarmı acaba dedi..çocuğun hevesini kırmamak için tutar tabi yaz dedim ama içim içimi yedi... sonra bir açıklandı hepimiz ağladık ilk tercihi bilkenti tam burslu kazanmıştı ilkokul öğretmenini aradık nasıl guru verici bir duygu bilsen Allah hepsinin gönlüne göre versin inşallah sizinde istediğiniz yer olur..

Kallisim bozmadım ama ilk günden çok da aç kalamadım. Ama bu hafta bu şekilde bile kg veririm ki zaten dediğin gibi 2 güne alışırm açlığa
Facede çok yazışınca yukarı kayıyor ya konuşma bulana kadar canımız çıkıyor ayol :) ama tamam oraya da yazalım ara sıra..

Bundan bir yıl evvel açlık kan şekerim dahil tüm değerlerim normal çıkmıştı. Ama bu kadar sık acıkmak pek hayra alamet değil ben bu hafta bir gün yine gidip baktırıcam tüm değelerime.. 2 saatte bir yedim bana kalsa saat başı yerdim o derece ! Yine de hafif şeyler yediğim için ucuz atlatmış sayabilirim

1-Denetleme işini yarın ayarlayalım bacılar... Her hafta iki kişi eşleştirelim, o hafta içinde birbirlerini denetleyip motive etmekle yükümlü olsunlar. Şahsen ben kendi adıma yararlı buluyorm. Bana iyi geliyor...

2-haftaya da bir diyet uygulayalım hep birlikte. İki gün filan sürecekse bu hafta da olur. Hem kg vermiş yarışmaya güzel giriş yapmış oluruz, hem de aynı diyetle kim kaç kg veriyor filan eğlenceli olabilir.

Bunlar benim önerilerim. Ok ise eşleştirmeleri yaparım isterseniz veya bijom yapar belkim..
İyigeceler anacım

Denetleme organizasyonunu siz yapın ben her türlü uyarım ama beraber yapılacak diyet işini bir kaç gün sonraya burakın ben yarın kısmetse istanbula geçicem sabahtan akşama sokaklarda ve on saat yollarda olucam ne yer ne içerim o anki haleti ruhiyeme bağlı :) yarın burayada gelmemeliyim kş şarjım yetmez çünki kızımla bağlantıyı koparmamam gerek...gece aşırı yorgunluktan sizmazsam yazarım....

Merhaba . Ben araniza katilmak istiyorum ama burada genel olarak ne yapilacagini bilmiyorum. Yardimci olabilir misiniz??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar
Bugun sabah çeyrek ekmeğin yarısı kadar ekmek ve 3grn peynirle başladım güne şu ana kadarda yarım litre suyumu içtim. Uzun temefüstete bir kahvemi içerim şekerli ve kremalı içiyorum ama çay bardağı kadar oluyor ))

Okulda sorunum yokta eve geldiğimde canavara dönüşüyorum )))

Günaydın hepsini tekrar yazayim tabiki hatirladiklarimi. Çok hastayim kizlar işe gidemedim yataktayim şu an ses hiç çikmiyor. Acil bir durum çikmazsada gitmiycem bakalim. Dunki raporumu verimde akşam çok kötü.
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir çay.
Öğlen 4 tane tavuk köfte tabiki yağsiz yaninda yoğurt
Akşam ahhh mervişim ahh eve gelipte mervenin yaptığı keki görünce bende film koptu 1 dilim kek ve bu hasta halimle 1 kase dondurma. Daha bitmedi 1 dilim kepek ekmekle kendi yaptiğim diyet kayisi reçeli ve labne. Offf akşam tatli krizine girmişim ben yaaaa

dukanin etkileri cikiyor ortaya ablacim hakat kacirmissin hem de aksam.. cok cok da gecmis olsun hep derim anneler hasta olmasin diye..

Bu tatlı şeker krizi beni mahfediyor gitti yine bi kase dondurma ((( buna kalıcı bir çözüm yokmu arkadaşlar.
Bu yoğun tatlı arzusu neyden kaynaklanıyor tahlillerimi yaptırıyorum düşük bir şey yok

Ayyy sorma dün akşam bende aynı durumdaydim. Ben tekrar kroma başlamak istiyorum krom eksikliği çok fazla tatlı yediriyor.

Çikolatam bence yediklerin hiç fazla değil. Ama açsîn dimi diyetin ilk günlerinde proteine ağirlik versen giderek proteini azaltsan . Çünki protein müthiş tok tutuyor. Mesela öğlen yemeğine 4_5 tavuk köfte veya tavuk ızgara koysaydîn yanindada yoğurt daha az acikirdin diye düşünüyorum.

İnşaallah kalistem psikoloji istiyor ama çok zor gibi görünüyor bana. Çok üstüne durmuyor derslerin bakalım hakkimizda hayirlisi ne ise öyle olsun.ayy masallah inşallah bende görürüm o günleri:))

Bendeee bu kiloları nasil aldim saniyosunuz. Işyerinde herşey iyi eve girdigim anda dünyam sadece mutfak oluyordu. Ama aştim artik onu.(dün hariç)

dukanin etkileri cikiyor ortaya ablacim hakat kacirmissin hem de aksam.. cok cok da gecmis olsun hep derim anneler hasta olmasin diye..

Kiz ben artik dukan yapmiyorum . Dün iş yerinde çok yogundum bide sebze yapacak vaktim ve halimyoktu.hasta hasta bir sürü işi zorla yaptim o arada nerden aklima gelecek sebze veya meyve. Artik dukan yokkkk..

ben esleme yapayim denetleme konusunda..
bir de spor sarti getirelim mi ne dersiniz en az haftada 3 gun olsun baslangicta... itirazi olan varsa simdi soylesin ya da sonsuza kadar spor yapsin :)

Günaydınlar,
Hülya nickli bir arkadaşımız aramıza katılmak istediğini yazmış. Ben de bişiler yazmıştım çok değil 5-6 mesaj evvel, bu eşleştirmelerle ilgili... Alıntı yapmasanızda aklınızda tuttuğunuz kadar cevap verseniz yeter şekerler.
Bijom spor şartını destekliyorum..

Mersam şükret o kekten 1 dilim yemişsin :) hadi bu kan şekeri düşüklüğünden olmuş ama o reçel gereksiz olmuş . Ama o da zaten diyetmiş... Bir hata mı yaptın? Unutup devam edeceksin yoksa diyet mahvoluyor.. O yüzden unut gitsin

Evet dün çok zor geçti mersam... Ama bnun çözümü sıkılaştırmak işi. Öyle yaparsam alışıcam bu işe ancak.. Protein konusunda haklısın. Bugün öyle yapıcam bakalım...

ben varımmm. ama 1-2 gün sonra spora başlayabilirim ancak. çünkü evin içinde bile dolaşamıyorum. spor salonundaki üyeliğimi dondurdum. gidemiyorum paracıklarımda boşuna gidiyor. bende evdeki yürüme bandımla aramdaki bağı tekrar oluşturmayı düşünüyorum. vakit buldukça sahilde yürüyüş. bazende tarçınımla beraber yürürüz. sitenin içinde spor aletleri var onlardanda yaparım inşallahhh.

ayy sorma ben diyabet hastayım ya zaten bende ara ara hipoglisemi atakları olur. sanırım küçük bir ataktı. atlattım gitti. tabiki moral bozmak yok aynen devam.bence diyetteki en büyük istikrar bu kaçamak yaptım nasıl olsa diyetim bozuldu deyip ipin ucunu bırakmak yok. hayat boyu kaçamaklarımız hep olacak önemli olan telafisini yapabilmek. ayy diyetisyen gibi konuştum yinee aslında burdan mezun olursak inşallah hep beraber bir diyet kitabı yazsak k.k kızlarının diyet serüveni satış rekorları kırarız gibi geliyor banaaaaa

yaaa o çizelgeden benimde vardı bilgisayardan girince şimdi gördüm. bijo ve mustang bende istiyorum benimde vardı ondan nereye gitmişki. hemde uğur böcüğüm vardı azimle şeeden duvarı delermiş. bulacam bende yapacam. ah bijom ah hatırlıyorum hep senin başına ekşirdim bijom yetişşş diye ama ben yapıcam kız bu sfer gör bak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…