sınavları atlattın bu gidişler senin okul 2.3. yılda biter bedişim .
senin karatay menülerin cukulamınkilere benziyor kütom .. gl endeksi düşük karbonlar var bu güzel ilersi için .tümden proya yüklenmeyin ....
mehal tatil modundan çıkmadınmı bacımmm...... bak 2 haftadır analızlarimizde yok !
banuş sen nerelerdesin bakimmm ..
cukulam sınavların nasıl bimedilermi ?
mersam sen nasıl oldun ..? şu limon suyu işi nasıl olurki onada migde lazım işte . he bide malum limon çeyrekle yarışıyor haa haylimon asidik ama vucuda girinde tam tersi oluyor vucudu temizliyor alkali yapıyor .. oda fazlalıkları atıyor bir nevi . bir bardak olmadasa aslında sabahları yada yatarken limon sıkılmış su içmek ... eşime yapıyorum aslında sabahları yarım limonla su kendimede yapsamya .
kaliş sultan ne yapsak senin bu siteye girememe işinitam olatak yaşadıgınız sorun nedir ayrıntılı yazında bende kazene ileteyim .
bijom tatildesin anladık da ama yazabilirsin pc var yanında
reyhan abladan heberiniz varmı hatunlar feceden falan türkiyedemi ?
23 yasindayim :) 1 yıllık ewliyim. Wala çok da böyle diyet yapiyo sayilmam sadece dikkat ediyorum . Akşamları hiç bise yemiyorum sadece su . Sabah kahwaltisinda Herseyi yiyorum sadece ekmeqi azalltim we kepek ekmeqi yiyorum. Aralarda atistirmamaya calisiyorum. Eğer canim bse cekerse de azar azar yiyorum. Aksam yemeqinde ise corba iciyorum muhakkak. Yaninda da msela tawuk Kizartiyorum yada sarma alıp tandir seklinde kendi yaqinda pisiriyorum :) yaninda da salata.hic ekmek yemiyorum akam yemeqinde. Sonra daha bse yemiyorum. Sadece su içiyorum :) yemeklerime dikkat edeli 10 qun olmuştur. Bu sabah tartildim 72 den 70 e dusmusum. Pek yuruyus yada spor yapiyo sayilmam . Sadece öncelikle bu yemek düzenimi oturtmaya calisiyorum. Kola fanta ws. Abur cubur yemiyorum artık. :) bu sekilde yawas yawas kilo wericem inşallah arkadaşlar. Ama sanırım en cok yiyeniz de benim :)
Slm kardeş takımcımmmm
nasılsınız iyimisiniz geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler ben aynıyım yan yatarak yazıyorum perşembe mr sonucu çıkacak baklım artık hayırlısı yatmaktan şişeceğim yakındageçmiş olsun ziyaretlerinin de maşallahı var allah eksik etmesin o yğzden sık gelemez oldum uzun bir geçmiş beklerken şoklardayım nerdesiniz çıtırlarrr gerçi bu yeni kk hepimizi soğuttu alıntı yapmak tam bir işkence aşağı in yukarı çık bu şekle giriyoruz resmen zaten yatarak yazıyorum
kallistecim inş siteye girme sorunun çözülür cnm
aben cnm içtiğin suya 1 limon doğra ve gün boyu iç hem alkali hale getirmiş olursun hem de iç kıyılmalarını önler işenmek yok
adaşım regl dönemlerinde oluyor o şişlik sakın moralini bozma regl sonrası eski kilona inersin yine dolunay da etkiliymiş ama tam bilmiyorum açıkçası
çikolata sınavlarında başarılar cnmmm karataydan memnunsun değilmi bir de gece ki leptin sorununa çözüm bulabilsen
mustang hoşgeldin cnmmm tatilde yine çok almamışsın
Kütahya bi iyileşsem bol bol sohbet ederiz sıkma canını
Fusya hoşgeldin cnmmmsağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm
günaydın .......
hayırlı bir gün olsun inşallah .....
kızlar yarın yokum o yüzden bugunden kilomu bildireyim... geçen hafta 67.4 bu hafta 67.5 yüz grzm artim var ...
Kalış sultanim sabah pc den girdin notunuza kazene ileteyim aynen diye . K k ya mesaj yazarken pc den korsan yazılım uyarısı geldi kk ya yazamadim bir turlu .:) simdi cepten sayıyorum ama mesajini burdan kopyaladık iletenem gunnicinde tekrar deniycem pc den girmeyi .
Kutom hayir olur insallah ...
Cukulam Rabbim zihin açıklığı versin ...
Kutom haberlere hic bakmıyorum desem ..Rabbim meleklerini cennet eylesin eşinin iside zor helde Doğu'da Allah yardımcınız olsun . Bitsin bu kavga bu düşmanlık savaşlar olmasin dünyaya kazikmi cakicaz bu kin bu nefret bu hırs niye ... Offf bu konuda doluyum ama ne yazsak bisi ifada etmiyor malesef ...AAebenim hergun şehidimiz var bu günlerde .... Allah kalanlara sabır versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?