Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar
Evet sonunda bugun düZgün bi kahvaltı ile başladım güne inşalah toplanıyorum )) tatilde bitmek üzere malum Pazartesi iş başı bana bakalım okulda yeni neler bekliyor olacak beni

Kutom sen nerdesin hic sesin yok uyandın herhalde :)
Banu ya sen nerdesiniz hatunlar huuu

selammm ,
elektirikler kesildi yeni geldi çok sıkıcıydı bugün ya
sweet hoşgeldin cnm valla takım çok sakin bizim mi böyle genel anlamdamı bilmiyorum tabi..

diyet iyi gidiyorr ama şişlikleirm devasa boyuta ulaştı 1 de regli olmam lazım onun etkisi sanırsam galiba:))

Deneme yapıyorum bakalım yollayabilecekmiyim..
Diyetim çok çom güzel gidiyor hiç bozmuyorum kızlarfa öyle ...kilo vermem bir durup bir başlıyor bakalı nasıl gidecek..
Yarın istanbula gidiyoruz eşim izinde..iki gün ordayız tartılamam büyük ihtimalle...
Mesajları okuyacağım sizden uzak çok canım sıkılıyor..

Sanırım hatasız yolladım..çok kötü oldu bu durum..bazen mesajlara bile bakamıyorum değil yazmak..donuyor ve site kapanıp kalıyorum öylece ortada..birde buraya yazmaya çalışırken telefonum acaip ısınıyor..

Fuşyacık gelmiş hoşgelmiş..

Aebenim şu an bile zor yazıyorum deneme üstüne deneme..
Siteye giriyorum bakıyorum sorun yok..
Mesaj yazmaya gelince yazarken başlıyor sıkıntı be kocaman bir hata yazısı çıkıyor sonra sayfa filan kalmıyor ortada siteden çıkmış oluyorum herşey kapanıyor..kazene aynen bu mesajımı ilet yanındada selamımı...

Selam hatunlarım nasılsınz bakalım?
Sonunda gitti misafirim ama 3 gündür onunla birlikte ben de yedim. Ne yalan diyeyim karatay filan kalmadı yarın baştan alıyorum inşallah...
Burdan kopunca olmuyor işte napıp edip bir şekilde gelmek lazım.
Bu akşam sahnem var yarın aranızdaym, öpüldünz

Ablam sınavlar bitti ama asıl sınav 5-6 eylülde, bunlar vizeydi ve yüzdesi düşüktü. Finallere çok iyi hazırlanmam lazım açıkçası zordayım çok sıkıştırıldık...

Canım hoşgeldin inş sen de aramızda erirsin :)

Gece olayım haftasonları zor ama haftaiçi ayarlanabilir. Ben karataydan memnunum canım inş bu diyetle vericem kilolarımı. Sen nasılsın?

günaydın .......
hayırlı bir gün olsun inşallah .....

kızlar yarın yokum o yüzden bugunden kilomu bildireyim... geçen hafta 67.4 bu hafta 67.5 yüz grzm artim var ...

Kalış sultanim sabah pc den girdin notunuza kazene ileteyim aynen diye . K k ya mesaj yazarken pc den korsan yazılım uyarısı geldi kk ya yazamadim bir turlu .:) simdi cepten sayıyorum ama mesajini burdan kopyaladık iletenem gunnicinde tekrar deniycem pc den girmeyi .

Kutom hayir olur insallah ...

Cukulam Rabbim zihin açıklığı versin ...

Masum da aynısını diyor aebenim Kk açılmıyormuş girememiş
Naptılar sitemize ya ne güEl bi ivme kazanmıştık şimdi halimize bak

selamlar
ozledım burayı ya netımde sorun vardı gelemedım
benım adet gecıktı guya gecen hafta gelcektı bugun ucuncu gunum tabı surunuyorum hanı dogumdan sonra agrı kalmazdı kım soledı onu yalancılar :)
bu haftakı amacım asla kılo vermek degıl cunku spor sıfır sadece elımden geldıgınce yememe dıkkat ettım gelemedıgım surecte

AAebenim hergun şehidimiz var bu günlerde .... Allah kalanlara sabır versin ...

AAebenim hergun şehidimiz var bu günlerde .... Allah kalanlara sabır versin ...
Kutom haberlere hic bakmıyorum desem ..Rabbim meleklerini cennet eylesin eşinin iside zor helde Doğu'da Allah yardımcınız olsun . Bitsin bu kavga bu düşmanlık savaşlar olmasin dünyaya kazikmi cakicaz bu kin bu nefret bu hırs niye ... Offf bu konuda doluyum ama ne yazsak bisi ifada etmiyor malesef ...

Tekrar pc fırsatım olmadı demekki genel bir sorun var. Valizleri hazırladım esimi bekliyorum ... Hayirla kalın insallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…