Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın. Kızlar çok hastayim ellerim ve ayaklarim sürekli uyuşuk. Geceleri ağrıdan uyuyamiyorum. Boyun filmi çekildi bu günde elimin filmi çekilecek. 1 haftadir yatiyorum işede gitmiyorum. Diyet yapamadim ve kilom yine fazla çikti verdiklerim geri gelmiş. 89.300

***7. TAKIM 376. ETAP***

aeben ( / 67,4 / / % )
chocolategirl
( 89,8 ///%)
kalliste ( 97,7 / / / %)
mersa ( 89,/ 89,3/ -0,3/ -0,34% )

mustang ( 76,5 /77 /-0,5/% -0,65)
masumm ( 68,2 / 68/ 0,2/%0,29)
aydasu .(88/ / / %)
kutahya( 77,5/74 / 3,5 /%4,52)

7.TAKIM ORTALAMASI:

slm kardeşlerr kütahyacım 3,5 kilo harika vermişsin cnmmm listenizi getirdim tekrar kontrol ederiz başarılar fıstıklar

mersa abla cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versın sıze...

Benım kılom sabıt bu hafta
88
almayım yeter demıstım hala reglıyım, az kaldı ama bıtecek
sporsuz kacamaklı bı hafta oldu, bugun tam gaz devam...

Bugunku menuyu de yazayım ne olur ne olmaz

Sabah

2 dılım ekmek
5 zeytın
1 haslanmıs yumurta
domates salatalık
otlu peynır

Ara

1 kuru ıncır
2 cevız

Öğle

Ton balıklı salata
1 bardak ayran

Ara

1 elma
1 cay bardagı sut

Aksam

2 kasık makarna
fırında karısık kızartma
2 kucuk tavuk ıncık
nohut salatası

Spor

3 mıl leslıe

Bı degısıklık olursa yazarım

resmen video izlemekten içim dışıma çıktı. sınav 6 eylülde sakaryada olacak, o tarihe kadar video izliyor not alıyor olacağım. 7 dersin 7 haftalık videosu var izleyp bitirmem gereken ve program yaptım da boş gün yok ncak biter...
bu 2 haftalık sabitlik beni de gerdi, bu hafta detox benzeri bişiler yapabiirim. spor yapamıyorm malum ders çalışmaktan, bari o şekilde kilo kaybım olsun. ne yapsam acaba...

**7. TAKIM 376. ETAP***

aeben ( 67,4 /67,5/- 0,1 / % -0,15)
chocolategirl
( 89,8 /89,8/0/%0,0)kilosu sabit
kalliste
( 97,7 /97,7/ 0 / %0,0)kilosu sabit
mersa ( 89,/ 89,3/ -0,3/ -0,34% )
mustang ( 76,5 /77 /-0,5/% -0,65)
masumm ( 68,2 / 68/ 0,2/%0,29)
aydasu .(88/ 88/ /0 %0,0)kilosu sabit
kutahya( 77,5/74 / 3,5 /%4,52)

7.TAKIM ORTALAMASI:0,46

est adaşım borç da ne demekmiş müsait olduğum sürece seve seve cnmcımm kütahyacımmm hakikaten müthişsin cnmm
çikolata moralini bozma sakın sınavlarında başarılar cnmm istersen 2 günlük ayran detoksu yapabilirsin bitanem

adaşım bu hafta benen sadece 200 gr gitmiş çok canım sıkıldı her hafta gitmez tabi ama 3. hatada bukadar az gitmemesi lazımdı gerçi 2 gün sonra regli olcma ondan dır yada erken tartıldım beklemeidm o yüzdende olabilir

şimdiide 1 çb bulgur ılsamıştım esmer bulgur salatanın içine karıştırıp yedim valla
koca bir tabagı ama tatlı krizindeyim KK17:

Duzeltme
Spor
3 mıl leslıe + 800 adım twıst shape

evet canım bugun basladım
leslıe yapıp hemen arkasından bunu yaptım yag gıbı kaydı valla cok ıyı geldı yarın 1000 adıma cıkarıcam ınsallah
gel beraber yapalım

Merhaba arkadaslar ..
Kus civiltilari ve günesin ağaçlardan yere degmedigi bir yerdeyim sessiz sakin .

Mersam cok gecmis olsun arkadasım . Rabbim sifa versin insallah onemli birsey çıkmaz ...

Swet canim ellerine saglik . Rabbin gonlundekini versin birde acil sifa safi yuzu suyu hurmetine ..

Kötom masallah diyelim nazar değmesin . Karatay sana cuk diye oturdu ....

Bu hafta Kutom hariç pek yüzümüz gülmemiş baskulde ... Canımız saggolsun haftaya gider insallah moral boZmayin .. Eger haftayada sonuc boyle olursa tetikleyecek bisiler deneyin ...

Cukulam Allah zihin açıklığı versin insallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…