Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kutahya tebrık ederım bırıncılıgını arkadasım...

bugun kımsecıkler gelmemıs, ben yazayım barı takım bos kalmasın :)

Sabah

2 dılım ekmek
peynır
3 zeytın
1 sosıs
domates salatalık
1 haslanmıs yumurta
1 cay kasıgı tereyag bal (tam bır haftasonu kahbaltısı oldu pişman degılım :))

Ara

form bıskuvı

Öğle
2 dılım ekmek
yarım porsıyon nohut salatası

Ara

yarım armut

Aksam

1 kase ıskembe corbası
1 adet kırmızı bıber 1 adet domates dolması
2 bardak ayran

Spor:
1100 adım twıst shape

Yatmadan daha yaparım dıye dusunuyorum yaparsam eklerım muhakkak

Selam kizlar ...

Kutom tekrar tebrikler canim ..
Birinciler topigine yazarsın geldiginde nasil kılı verdigini :)

Topik hafta sonuda bide iyce isziz ..

Yazdım aebenim bana bikacgün daha müsade ne yemek yapmaya ne yemeye halim var kafam calismiyor bole giderse mezun olurum zaten yakinda hayırlısı bakalım ...

Deneme bir kiiiii...arkadaşlar yok mümkün değil doolanamıyorum buralarda çok sıkıldjm..ne olacak durumum bilmiyorum..birde çok grip oldum dermansızım aşırı bitkinlik ağzım burnu akıyo zaten...

Kütahya tebrikler canım darısı bizim başımıza.
Merhaba güzeller. yarın iş başı yapıyorum bu kadar tatilden sonra bakalaım neler bekliyor bizi .

sevgili kütahya başarının sırrını öğrenmek için 1. ler topiğine gittim orda yazdıklarını okuyunca canım allah kalanlara sabır versin mekanları cennettir o şehitlerin zaten annene geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir eski sağlığına kavuşur

günaydın hatunlar hayırlı haftalar olsun hepimize..

ben haftasonu gelemedim,ders çalıştım zaten işler de vardı gece. vizelerin sadece ikisinden iyi not aldım gerisi çok kötü. Allah tan sonuca etkisi %20 ... finale çok çalışmam lazım resmen kalırm yoksa.

bu hafta da günde 1 kere filan gelebilirim buraya, haftaya düzene girerim yine. elimden geldiğince dikkat ediyorum.
kallisim ayrılmaktan söz etmiş, bu takımda bazı kişiler beni motive ediyor varlıklarıyla... bijoux yok zaten eksik hissediyorum bir de kalliste giderse ne olur burası bilmem, iyice motivasyonum düşsün diye uğraşın bakalım nolcam sonunda ....

canım çok fazla karbonhidrat içerikli olmuş... biliyorum acelen yok yavaş vermek niyetndesn ama söylemek istedm sen de farkındasındr zaten... öperimmm

sweetcim nasılsın cnm? yok bozmuyorum moralimi..ipin ucunu tamamen bırakmaktansa sabit tutarım daha iyi, inadım inat er ya da geç gidecek bu kilolar... sağol cnm benim... ayran detoxuna bakayım ben ...

aebenimmmm ablacım teşekkür ederim , geç olsun güç olmasın bu kilo işleri..peşini bırakmayalım yeter

Merhabalar ...

Kalisim beni affet henuz pc basına gecipte mesajini kazene iletenedim ...
Gecmis olsun ....

Bende cok hastayim sabah Dr gittim usuttum sanırım boğazlarım fena ...

Kalisim takımdan ayrimayi umut toparlanırız yaz rehaveti okullar açılsın da ..bu site isininde bir çaresi bulunur dü bakalım ...
Mersam sende kötüydün nasil oldun .

Kutom yazini okumadım iyi degilsin anladım Rabbim yardımcın olsun bol sabır versin .

Kutom ne denir acin nasil paylaşılır ..
Canim oncelikle annecine acil sifalar dilerim . Sen izinde annenin yaninda degilmiydin ? Hayallah ..

Şehitlerimizin mekanı cennet olsun . Kalanlara bol sabırlar diliyoruz elimizden bisi gelmiyor .eşinin mesleğinden dolayı vede bulunduğun ortamdan seni daha cok etkiliyor biliyorum , ama bazan paylaşmak konusmak bile acıları bir benzese olsa azaltır .
Hepsi ust uste gelmis o yuzden seni
dahada zorlamış . Rabbim acıları daga yüklemiş ama daglar dayanmamış . Ama insanoğlu kaldırmış . Zaman, belki biraz care olacak insallah .

hayirli geceler

aeben abla cok gecmis olsun, Allah sifa versin

kutahya cok uzuldum kayiplariniza kayiplarimiza
anneciginize de Rabbim sifalar versin insallah

cikolatam evet canim haftasonu fazla kacti karbonhidrat
sende insallah finallerden cok iyi notlar alirsin

masum nasilsin hadi cikar twist aletini beraber yapalim

dunku menum
sabah
2 parca katmer
5 zeytin
peynir
domates salatalik

ara

2 ceviz
1 incir

ogle

1 kase special k

ara

form biskuvi

aksam

4 yk pilav
bol miktarda tavuk sinitzel...cok az yagda kendim yaptim
salata
1 bardak ayran

spor
3 mil leslie

bugun kizimdan vakit bulup oglen yemek hazirlayamadim bole oldu

gelin hadı ya nerdesınız?
tek basıma bırakmayın benı...
Bırlıkte gaza gelelım bırbırımızı motıve edelım...

Hadı bugunku menumu yazıyorum

Sabah

2 dılım kendı yaptıgım bugday ekmegım
1 sahanda yumurta
5 zeytın
beyaz peynır
domates salatalık

Ara

2 kuru kayısı
2 cevız

Öğle

zeytınyaglı semızotu yemegı
1 parca tavuk
1 dılım ekmek
1 bardak ayran

Ara

1 seftalı

Aksam

Etlı kurufasulye yemegı
yoğurt
1 dılım ekmek

Spor
3 mıl leslıe

Twıst yaparsam eklerım

günaydın ....

sagolun kızlar . bugun biraz daha iyiyim az evi toparlamam lazım . işgüç yıgıldı ..

aydasu canım afiyet lsun .. bugunki menün güzel canım .. ama dünkini çok begenemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…