Kuzum ne var onda hiç korkulurmu. Muhtemelen beyaz olanıdır. Sivrisinek leri yer. Bişi yapmaz gitmiştir şimdiye kadar. Çok şeker bakarlar. Kuyruklarindan tutup yakından bakardim hep çocukken. Tabii pikniklerde bahçelerde toprak üzerinde yaşayan siyah olanlari yakalardim ve hep kuyrukları elimde kalırdı. Kuyruklarindan kopup kacsrlardi bilirsin kendilerini öyle korurlar. Annem de senin gibi çok korkar cildirirdiBen geldimmm
Mutfakta korkunc birsey gördüm kertenkele eşim baktı bulamadı o benden daha çok korkar aslında offf kapiyi kapattim altini bezler tepistirdim eşim şehir dışına gitti aç kaldım galiba bu gecede
Amannnn oldumu şimdi?bari kendine birşeyler alsaydın canım...Ben geldimmm
Mutfakta korkunc birsey gördüm kertenkele eşim baktı bulamadı o benden daha çok korkar aslında offf kapiyi kapattim altini bezler tepistirdim eşim şehir dışına gitti aç kaldım galiba bu gecede
Bu arada ben de olsam korkumdan bir daha mutfağa giremezdin...çok tiksinirim ben öyle börtü böcekten....Ben geldimmm
Petito gozume batsadaAmannnn oldumu şimdi?bari kendine birşeyler alsaydın canım...
Ben akşam 35dakika pilatesimi yaptım,yıkandım güzelce vee yeşil çayımı 1minik petitoyla içtim.şimdi bakıyom bakıyom çene çalıcak kimse yok takımda...
Yok benden uzak olsunlar korkunç evi terkedesim var hatta terkettim arkadastayimKuzum ne var onda hiç korkulurmu. Muhtemelen beyaz olanıdır. Sivrisinek leri yer. Bişi yapmaz gitmiştir şimdiye kadar. Çok şeker bakarlar. Kuyruklarindan tutup yakından bakardim hep çocukken. Tabii pikniklerde bahçelerde toprak üzerinde yaşayan siyah olanlari yakalardim ve hep kuyrukları elimde kalırdı. Kuyruklarindan kopup kacsrlardi bilirsin kendilerini öyle korurlar. Annem de senin gibi çok korkar cildirirdi
Bana afferim yok en son mutfagi yaratik isgal edip evde yalniz kalmistimya iste arkadaslar cagirdi hic gelmemmi dedim kosa kisa gittimPetito gozume batsada
Senin tabirinle afferim sana
damla :)
E kızının hatrına kurabiyeleri yok sayalım baaaari...İyi geceler.
Bedis kertenkelenin mutfaktan ciktigini gorene kadar hep orda sanirim ben oyle bir pobim var .
Menum
Sabah
yarim seftali ..
Sonrasinda yok yok salatasi ,ceviz, zeytin .
Oyleyin
Kabak yemegi, yogurt
,mercimek corba 1 dl ekmek .
Aksam
Kizimin ilk kurabiyesi yemesem olmaz 2 tanecik tuzlu kurabiye . 1 seftali ..
Ara
Uzum ...
45 dk kafarda yurudum . Su 2 lt civari ..
Canım küçük petito 65kkal.o kadar da çok deyil kalorisi...Petito gozume batsada
Senin tabirinle afferim sana
damla :)
hmmm.oldumu şimdiiii?çok fena çok...sen böyle düzensiz menülerle nasıl zayıflıyorsun canım?Bana afferim yok en son mutfagi yaratik isgal edip evde yalniz kalmistimya iste arkadaslar cagirdi hic gelmemmi dedim kosa kisa gittimsonuc 2 dilim börek 1 kase muhallebi pişman degilim
E kızının hatrına kurabiyeleri yok sayalım baaaari...
Canım küçük petito 65kkal.o kadar da çok deyil kalorisi...
hmmm.oldumu şimdiiii?çok fena çok...sen böyle düzensiz menülerle nasıl zayıflıyorsun canım?
Yaa canım sana bi sır vereyim mi?ben de öyleyim ya.eskiden iki gün yediklerimden kıssam hemen atardım yarım ya da bi kiloyu.ama bukez kendimi şiş his ediyorum çok.ve de kilo gitmiyor...spor da yapıyorum.herhalde spor adelelerimi ağırlaştırdı mı ne...oooffffDamlacim gunaydin . Canim kilo verme isinin mantigi yoktur :) bak 2 gundur azda olsa diyet yapayim diyorum gunde 100 gr ekliyorum ustune hadi gel b urdan yak hahay ..
Hah şimdiden qarantiye alıyorsun yaniii...oldumu şimdi?minimum derecede yasak yapmaya çalış canım.akşam buraya yazıcaksın unutma haaa...öyle şeyler yeki okuduğumda tansiyonum fırlamasın.kıyma bana kuzummm...bi de bebeler dediyin kaç tane hayatım?yaşları kaç?Gunaydin ...
Esimi ugurladim pazara kadar yok
Bebeler yatatken bende kahvaltimi yaptim yurumeye gidiyorum ..
Bedis bencede pismanlik olmasin hayat boyu yasiycqgin sekilde olmali diyet dedigin yoksa alverden yorulmus vede bir girdapta buluruz kendimizi ...
Bugun arkadas sohbetim var kizlar orda yedigimle yaticam , en azindan ac yatarak telefi edicem insallah .
Damlacim bebeler dedigime bakma hepsi kazik kadarlar 19,16,14.Hah şimdiden qarantiye alıyorsun yaniii...oldumu şimdi?minimum derecede yasak yapmaya çalış canım.akşam buraya yazıcaksın unutma haaa...öyle şeyler yeki okuduğumda tansiyonum fırlamasın.kıyma bana kuzummm...bi de bebeler dediyin kaç tane hayatım?yaşları kaç?
İlahi canım bebeler uyuyor diyorsun ben de kendi kendime düşünüyorum her halde bakıcıları var ondan bebeleri bırakıp yürüşe çıkıyor.Damlacim bebeler dedigime bakma hepsi kazik kadarlar 19,16,14.
Damlacim bende yasak yok , soyleki canim ben yillarca montignac yaptim hedefimede onunla ulastim zamaninde , halada ordayim , linkindeyim .henuz linki okumadiysan okumani tavsiye ederim diyet deneyimlerinde. Gl endeksine
dayali cok saglikli bir diyet ama
yasakli ..ve artik yasak kelimesi beni kasiyor , ve eskisi gibi degil hayatim onceden bebeler kucuktu evdeydim , sindi evde durmayan sosyal biriyim ve bu boyle olacak . O yuzden kilo vermemide yasamimida buna gore ayarlamaliyim . umarim kendimi ve diyet seklimi anlata bildim ..
Damlacim bak yasin daha kucuk yillar yillari kovaladikca bizi daha iyi anliycaksin . Yillari birak her diyet yapmanda bunyen dahda direnecek cunki daha onceden ne yaptigini hatirlayip gardini alacak . Ben 14 yasindan bu yana bu kilo isi icindeyim yani senin yasin kadar . Neler gorduk cok dikkatli diyet yapipta haftalarca hatta aylarca kilo vermeyenimi ararsin , yada normal bir diyet yapipta haftada 2 - 2 verenimi arasin , 1 hafta diyet yapip kilo verip bir kacamak sonucu hepsini geri akanimu ararsin neyi arasan hepsini gorduk , o yuzden diyorumya kilo verme isinde mantik arama diye :)Yaa canım sana bi sır vereyim mi?ben de öyleyim ya.eskiden iki gün yediklerimden kıssam hemen atardım yarım ya da bi kiloyu.ama bukez kendimi şiş his ediyorum çok.ve de kilo gitmiyor...spor da yapıyorum.herhalde spor adelelerimi ağırlaştırdı mı ne...oooffff
canım şöyle bi göz gezdirdim de meyer ben de bilmeden monticnag yapıyomuşum be.sadece sabah meyve yemiyorum çox sevmem meyveyi,kepekli ekmek kullanıyorum bi de limitli yiyorum herşeyi.e zaten bu sayede verdim 15 17kiloyu.artık bu benim yeme şeklim.9aydır böyle besleniyorum ve hiç bıkmadım 2aylık gibi bir koruma dönemim oldu onda da herşey kontrollüydü.bir öyünü serbesy yersem diyerinde dengelerdim.yani ben de az çok vücudumu tanıyorum.sadece şimdi şaşırtdı beni.2gündür dikkat etmeme raömen kilolar gitmiyor ve ayrica kendimi şiş hiss ediyorum.belki bir metoboluzma hızlandırıcı çayı yaparım ödemi de atar.o bana iyi geliyor...üşenmezsem yaparım...link burası diyet deneyimlerinde zaten 6 senedir ....
yanlız damlacım ilk 1 mesaj hariç 6 sene öncenin mesajları . gerçi o ilk mesaj diyeti anlatıyor zaten ... aslında karatayın ekmek olanı diyebiliriz fakat karatadaydan 20 yıl önce uygulanmış bir diyet yada saglıklı beslenme diyelim ....
eger sıkı diyet yapacak olsan hiç düşünmem hemen montiye başlarım ama dedigim gibi artık hayatım montiye uymuyor ..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/montignac-diyeti-deneyimlerimiz.236698/
ayyy canımmm...kıyma bana...akşam görüşcez yine bak...ben kaçar hatunlar akşama görüşürüz , damlacım seni düşünüp fazla abartmıycam söz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?