Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum

8:30
2dl tb. Ekmek
Domates , peynir ,
Zeytin .

12:30
1 seftali . 1lokma peynir .

17:00
Hepsindan az az .( damlacim
baska masum bisi yoktu )

Borek . Tursu .

Biber dolma . Minik tatli .

Sabah 40 dk yuruyus .
Arkadasa yuruyerek gittim gidis donus 1 saat .

Su az ama gun bitmedi henuz ..

Regl donemin falan mi yaklasti? Sekeri mumkun oldugunca az tuketmemiz laziiiim.

Lutfen 2 biskuviden daha fazlasini yeme bugun. :)
Tamam tatlım bide üzüm yedim geçti sanırım...
Karbonhidrat eksikliyinden ola bilir eveeet...çünki 3gündür yemedim hiç...regle daha var

hmmmm...eh az az olmuşsa ne yapalım artık olmuş bir kere....sonuçta herşey bizim için....suyu da uyuyana kadar güzelce içersin.zaten akşam metobolizma zayıflıyor su buna da iyi gelir.spor da super...

Gözlerime inanamıyorummm...5üye çevrim içi...4gündür 2kişiden fazlasını görmedim hiç...

Ben de menümü yazayım...
Sabah yulaflı süt
Ara armut
Öyle 2yumurta,pul bib.li yoğurt,2dilim ekmek,salata
Ara yok
Akşam 2kepçe fasulye çorbası,1.5dilim ekmek,salatalık,pulbib.li yoğurt
Ara 2bisküvi,yeşil çay,üzüm

25dakika yürütüş,35dakika pilates,3litreden fazla su

Menun guzel damla , eger yarinda baskulde inis gormezsen aksami erkek yiyip gece ac yat .aksamdan sonra 6 dan yani agzina sudan baska bisi koyma
Cok etkilidir ..

Bugun Eti'nin yulafini gordum markette. Sadece yulaf bildigin ve sasirdim. Simdi sen de yulafli sut yazmissin. Yarin gidip satin alicam. :) Karni tok tutuyormus bayagi, dogru mu? :)

Menun guzel damla , eger yarinda baskulde inis gormezsen aksami erkek yiyip gece ac yat .aksamdan sonra 6 dan yani agzina sudan baska bisi koyma
Cok etkilidir ..
Genelde zaten öyle yerim canım...ama meyve falan atıştırırım.ok buna uyucam. ..ne yapar ki aç yatmak?neye etki eder?

Bugun Eti'nin yulafini gordum markette. Sadece yulaf bildigin ve sasirdim. Simdi sen de yulafli sut yazmissin. Yarin gidip satin alicam. :) Karni tok tutuyormus bayagi, dogru mu? :)
Valla kuzum ben de 9aydır duydum buni bu gün ilk defa denedim ve hiç sevmedim yaaa...

Hayırlı aksamlar...
Depresıfım bu ara neden bılmıyorum sızı de sıkmak ıstemedım...

aeben abla olur ole menuler ınsanız valla cok kasmaya gelmıyo...

masum da ayrılmıs takımdan hayırlısı olsun ne dıyelım...

fargant hosgeldın taze kan getırdın, ınsallah saglıkla hedefıne ulasırsın...

damla tatlı ıstegı geldı mı mutlaka bastırmak gerekıyo valla gecmıyo benım gelınce kı uzuuuun bı sure gelmezse sevınırım...

kutahya gelmemıs bugun...

Benım gunluk raporuma gelınce...

Sabah

1 haslanmıs yumurta
domates salatalık
2 dılım tam bugday ekmegı
beyaz peynır
5 zeytın

Ara

yarım armut

Öğle

1 tabak yumurtalı taze fasulye kavurması
1 kase yogurt

Akşam

1 adet koz patlıcandan dıyet usul karnıyarık
1 kase yogurt

Spor
Aydasu gururla sunar
Bantta 5 km hızla 60 dakıka yuruyus

Genelde zaten öyle yerim canım...ama meyve falan atıştırırım.ok buna uyucam. ..ne yapar ki aç yatmak?neye etki eder?
Karatayi hic okumamissin LEPTiN hormonu salgilarsin kilo verdiren hormon , 4 saat aclikdan sonra salgilanir ..ama zaten aksam meyve direk seker demektir. Bir ikigun bir dene 6 dan sonra agzina lokma koymamayi etkiyi gor derim .. Bak mesela bugun ben cis yedim ama saat 5 de dimi ondan sonrada agzima bisi koymadim sudan baska . Yarina kilo almiycam buyuk ihtimal .insallah tabi yazarim yarin sabah ..

Menun harika sporunda aydasu tebrikler .....

Canim hrngimizin hayati sut liman olur oyle ...

Kalisim asagida goruyorum seni site yine ugrastiriyor seni anlasilan . Yeni uyeligi denedinmi ?

Kutonun agir misafirleri vardi bugun hemde ne agir ... Ama niye yazmadi buraya gelince kulahindan cekelim .

Bi kase yulafve sut bide haslanmis yumurta ye fargent kahvaltida ...beni en az 5 saat tok tutar ...

Bi kase yulafve sut bide haslanmis yumurta ye fargent kahvaltida ...beni en az 5 saat tok tutar ...

Haslanmis yumurta bile beni tok tutmaya yetiyor gercekten. Proteinli seyler tok tutuyor kizlar. Protein agirlikli beslenmeye calismistim evdeyken ama simdi okul icin sehir degistirecegim. Yine makarnalar falan karbonhidrat hep.

aeben ablam sagolasin
bugun diyet yonunden iyiydi ins yarin da boyle olur da cuma yuzum guler

senin taktigin tam anneminkinden
cani istiyosa 1 tabak mantisini yer ama 5 ten sonra lokma.koymaz agzina dengeler
bende o yok
ya hep ya hic
sIzinki daha guzel

ay eskiden kalori sayardm adimlarimi sayardim
aimdiki mantigim su

yediginin yarisi
yaktiginin iki kati

bu yulaf hangisinden ne diye satiliyi bende alayim alternatif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…